Legolas (Orlando Bloom)

Több
20 éve 6 hónapja #193154 Írta: Numenesse
Numenesse válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Kösz az üdvözlést Eleniel és kéz- és lábtörést a vizsgádhoz! :)

Nem akarok Brad Pitt ellen beszélni, hisz baromi jó pasi, de szerintem a Trójában Orlando ezerszer jobban néz ki!!!!! :lol: (Bár előzetest nem láttam, csak képek és plakátok alapján mondom ezt..)És persze azért, mert Orlandonál nincs jobb pasi! :lol: :oops: (A Kedvesem kivéve! :D :oops: ) Kicsit szomorú vagyok, mert lehet, hogy mostanában nem jutok el moziba. :cry: (Sajna tanulnom kell.... :( )De igyekszem mielöbb megnézni!Ugye meséltek, milyen volt???? :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #193086 Írta: nydrian
nydrian válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
www.warofthering.net/photoforum/ ... un-med.jpg
:cry: :twisted: :cry: :evil: :cry: :twisted: :cry: :evil: :cry: :twisted: :bawling:

"A hétfejű sárkány hét boldog mosolya legyen veled"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #193084 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Budapestiek!

Trójás premieres filmnézést nem akarunk szervezni?

Több
20 éve 6 hónapja #193082 Írta: nydrian

M írta:

wmolni írta: Köszönöm! Már nézem is, hogy mikorra tetessek félre jegyet! :wink:

Szerintem én 17.-én fogom megnézni kis Orlifan-pajtásaimmal. 8) :twisted:

Gondolom, Pesten. Én most legközelebb Kaposvárhoz vagyok, el kellet utaznom, így kénytelen leszek egyedül beülni a moziba. Majd csak magamban sóhajtozom :lol: De a férjemet itthon hagyom :twisted:

Én is szavaztam. Hogy' lehet az, hogy mindig pont 50-50 %-on állnak?

Több
20 éve 6 hónapja #193062 Írta: Eowynke
Eowynke válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
En szavaztam :D Na nehogy valaki megkerdezze, hogy kire ;)
Bevallom, Brad Pitt se rossz, foleg regebb voltam odaig erte, de Orli mellett nekem meg se latszik! Hogy lehet, hogy 50-50% az allas???
Drukkoljunk Orlinak! :P

Eowyn

Több
20 éve 6 hónapja #192945 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Sil írta: Orli a Kingdom of Heaven forgatásán:
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=3045

Hát, az, hogy nem találok szavakat, még enyhe kifejezés! :wink: Marha jól fog kinézni ebben a filmben!

Képek:
www.theobfiles.com/pictures/maga ... a04may.jpg
www.theobfiles.com/pictures/maga ... 04may1.jpg
www.theobfiles.com/pictures/maga ... 04may2.jpg
www.theobfiles.com/pictures/maga ... ay10_2.jpg
www.theobfiles.com/pictures/cand ... ourn27.jpg Épp egy videójáték elött ül - nem úgy tudtuk, hogy technofób, vagy mi?

www.tvguide.com/games/yst/ Lehet szavazni, hogy ki tetszik jobban... ugyan Brad Pitt az ellenfél, de nem hiszem, hogy ez minket megingatna. :wink: Most éppen egyenlö az állás.

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 6 hónapja #192922 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Orli a Kingdom of Heaven forgatásán:
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=3045

Klipek, interjúk Orlival a Troy-jal kapcsolatban:
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... yclips.htm

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 6 hónapja #192907 Írta: M
M válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

wmolni írta: Köszönöm! Már nézem is, hogy mikorra tetessek félre jegyet! :wink:

Szerintem én 17.-én fogom megnézni kis Orlifan-pajtásaimmal. 8) :twisted:

Több
20 éve 6 hónapja #192904 Írta: nydrian

M írta:

wmolni írta: Nem akarok nagyon hülyének látszani, de mikor játszák a Tróját? :oops:

Május 13.-ától. :P

Köszönöm! Már nézem is, hogy mikorra tetessek félre jegyet! :wink:

Több
20 éve 6 hónapja #192842 Írta: Coralie
Eleniel: Sok sikert! (Legolas veled lesz! :roll: )
Végre itt Győrben is raktak ki az utcán Trója plakátokat!!! :P Sajnos Paris csak kicsiben van rajta... és sajnos nem egyedül... :wink:

Nimrodel

Több
20 éve 6 hónapja #192791 Írta: M

Eleniel (csillaglany) írta: No akkor meglepem magam egy Trójával, ha sikerül a polgári jog államvizsgám... :roll: Úgyhogy tessék szurkolni majd 13-án!! :wink:
Üdv az újaknak és a hűségeseknek :D !

Köccecs és sok sikert a vizsgához. :sungl: Már én is nagyon várom a filmet hónapok óta. :twisted: Szerintem nem fog nekünk csalódást okozni. 8)

Több
20 éve 6 hónapja #192774 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
No akkor meglepem magam egy Trójával, ha sikerül a polgári jog államvizsgám... :roll: Úgyhogy tessék szurkolni majd 13-án!! :wink:
Üdv az újaknak és a hűségeseknek :D !

Eldafinde, mi van a jó kis sztoriddal? :hein: Bár most az enyém is lassan íródik...

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 6 hónapja #192734 Írta: M

wmolni írta: Nem akarok nagyon hülyének látszani, de mikor játszák a Tróját? :oops:

Május 13.-ától. :P

Több
20 éve 6 hónapja #192732 Írta: nydrian
Nem akarok nagyon hülyének látszani, de mikor játszák a Tróját? :oops:

Több
20 éve 6 hónapja #192648 Írta: Numenesse
Kedves Nimrodel Melian!
Köszönöm a választ,kedves Tőled!!!! :D
Reménykedjünk együtt, hátha ezt végre megnézhetjük!!!(Ki tudja, talán az illetékeseknek megjön az esze......) :wink: Bár nem hiszem... :( (Mondtam már, hogy pesszimista vagyok..? :D :D )

Több
20 éve 6 hónapja #192556 Írta: Coralie

Numenesse írta: Bocsánat,biztos én vagyok tudatlan, de a Calcim Kid menni fog moziban, vagy csak DVD-n lehet megszerezni?

Ebben a kérdésben én is az vagyok. Reménykedem, hogy moziban is láthatjuk majd, de nem ez lenne az elsö film, ami idáig nem jön el. :cry:

Nimrodel

Több
20 éve 6 hónapja #192358 Írta: Enelen
Enelen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel Melian írta: vagy csak Sparrow nyomta el...?)

Sparrow nagy volt, de inkább csak a dülöngélésével játszott. Orlandónak jó figyelni az arcjátékát, fantasztikus, hogy mennyire tökéletesen tudja adni a szerepet. Ha rosszat, hát rosszat.. de hihetően

Több
20 éve 6 hónapja #192249 Írta: Numenesse
Bocsánat,biztos én vagyok tudatlan, de a Calcim Kid menni fog moziban, vagy csak DVD-n lehet megszerezni?

Több
20 éve 6 hónapja #192134 Írta: Coralie

Penngaladiel írta: ...Es sokkal meggyozobb a szerepeben, mint pl. a Karib tenger kalozaiban.

Hát, ez mondjuk nem nagy kunszt... (Bocsi mindenkítöl, de tényleg nem volt egy nagy alkotás... vagy csak Sparrow nyomta el...?)
Egyre jobban várom, hogy láthassam a Calcium Kid-et!

Nimrodel

Több
20 éve 6 hónapja #191932 Írta: nydrian

Penngaladiel írta: Es sokkal meggyozobb a szerepeben, mint pl. a Karib tenger kalozaiban.

Engem meggyőzött a KTK-ban. Nekem nagyon tetszett az alakítása, bár szó se róla: Depp aki ott igazán nagyot alakít. De nekem Orli is nagyon tetszett, szvsz mindent kihozott a karakterből. De ez lehet, hogy csak az én véleményem.
Lehet, hogy elszállt, -nekem annyira nem tűnt fel- de ez engem annyira nem érdekel. Talán van mire felvágnia :wink: . Nekem az számít elsősorban, hogy jó filmekben játszon, és jól. Az már sokadrangú kérdés, hogy amúgy mennyire van elszállva a tehetségétől.

Több
20 éve 6 hónapja #191919 Írta: Numenesse
Sziasztok Kedves Legolas Rajongók! :)
Mar régóta nézegettem a fórumot, mert nagy rajongója vagyok a könyvnek, a filmnek és természetesen Legolasnak! :D Pár napja regisztráltam magam, úgyhogy végre itt vagyok! :D
Baromi jó a fórum, csak nekem sem sikerül egy csomó képet megnyitni! :( De nem panaszkodom, inkább örülök, hogy rengeteget tudok meg Legolasról és Orlandoról!!!!
:D :D
Majd még jelentkezem, amint gép közelébe kerülök!!!!

Több
20 éve 6 hónapja #191904 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Eldafinde írta: Ezt komolyan gondoltad???????????????
I.T.T., ebben a topikban????? :evil: :evil: 8O ( :roll: )

Igen, komolyan. Miert ne mondhatnam el a velemenyemet? En legalabb tudok ra objektiven nezni ;) Es bar te valoszinuleg csak Haldir/Craig Parker partinak ismersz, ha visszanezel parszaz oldalt, meglathatod, hogy nemreg nagyonis birtam Orlit. De valljuk be: elszallt. Ha ezt te nem latod, a te dolgod ;) de ez nem valtoztat a tenyen. A Calcium Kid film nagyon tetszett, es Orli tundibundi benne. Es sokkal meggyozobb a szerepeben, mint pl. a Karib tenger kalozaiban.

Több
20 éve 6 hónapja #191874 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel Melian írta: www.eldalie.it/utenti/LindaSartini/Legolas.jpg

Ez nagyon rulz :D

Több
20 éve 6 hónapja #191862 Írta: Coralie
Remélem senki nem haragszik meg érte, de találtam pár Legolas fanartot (ilyesmik régen voltak):
www.eldalie.it/utenti/ArwenUndomiel/legolas.JPG Tecci!
www.eldalie.it/utenti/Celebrimbor86/Legolas.jpg Kicsit a színek nem jók
www.eldalie.it/utenti/Giulia%20B ... egolas.jpg
www.eldalie.it/utenti/Ithil/Lego ... 0Ithil.jpg
www.eldalie.it/utenti/Laurelin/Legolas.jpg Nem szöke... hú, de zavar :roll:
www.eldalie.it/utenti/LindaSartini/Legolas.jpg
www.eldalie.it/utenti/RaffaCancelli/legolas.jpg Nem olyan különleges... de lovon ül! :)
www.eldalie.it/utenti/Paola%20Ma ... egolas.jpg filmes

Nimrodel

Több
20 éve 6 hónapja #191722 Írta: Eowynke
Eowynke válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nahna írta: Eowynke, ha bezárt az egyik menj egy másikba! Minden megoldható! Amugy a Trójában szerintem nem is olyan nagyon jó Orli! :cry:

Na igen, de a mi kis idiota varoskankba csak egy mozi volt! Tudom... szanalmas, de igy van... :oops:
Pont most kellett bebukjon, mikor az a film jon, amit mar honapok ota vartam??? :evil:

Eowyn

Több
20 éve 6 hónapja #191601 Írta: ruffian
ruffian válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Honnan lehet azt tudni, hogy elszállt magától?

"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:

Több
20 éve 6 hónapja #191530 Írta: Coralie

Eldafinde írta:

Penngaladiel írta: amikor meg Orli nem volt elszallva magatol

Ezt komolyan gondoltad???????????????

Hát, azért egy egészen icipici igazság lehet, hogy mégiscsak van benne... szóval, szerintem nincs olyan ember (Tünde... :roll: ), aki ekkora hírnév nyomása alatt ne szállna egy kicsit el.

Én is szavaztam rá! :D

Nimrodel

Több
20 éve 6 hónapja #191408 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ezt érdemes megcsinálni!!!

www.cinemagazin.hu/indexframe.rx ... kk012.pike

Ha üres jön be, katt a bal oldalon a "szavazólap"-ra!!! :wink:

Olyan jó volt nézni, ahogy kiírták: "Az Ön választottja: Orlando Bloom, kód...." 8) 8) 8) 8) 8) 8)

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 6 hónapja #191372 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Penngaladiel írta: amikor meg Orli nem volt elszallva magatol

Ezt komolyan gondoltad???????????????

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 6 hónapja #191272 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hat, nem tudom, a Calcium Kid eljut-e hozzank, en keves eselyt latok ra, pedig nagyon aranyos kis film. Plusz adalek, hogy ezt par evvel ezelott forgattak, amikor meg Orli nem volt elszallva magatol, es ez a szineszi jatekan is meglatszik. Aki hozza tud jutni, az nezze meg! :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.520 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére