Legolas (Orlando Bloom)

Több
20 éve 6 hónapja #187345 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
www.warofthering.net/photoforum/ ... =all&page=

Szörnyű... Grrr, egyenesen tévképzetek elültetésére alkalmas kép. Tiszta botrány. :rmad2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #187334 Írta: Nightmare
Nightmare válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

wmolni írta: (Bár, ha tényleg rock éneles lenne, azért biztos elmennék a koncertjére :lol: )

Így legalább a fél százaléknál kicsivel több esélyünk lenne, hogy láthatnánk őt.. :? Esetleg Magyarországra is jöhetne koncertezni.. :roll:

Hmm, asszem kicsit elrgadtattuk magunkat :wink: Biztos az egész hír kacsa, node sebaj.. Álmodozni csak szabad :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #187272 Írta: nydrian
nydrian válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hú, én nagyon remélem, hogy nem lesz belőle rock-sztár. Nem mintha nem szeretném a rock zenét, de Orlando nekem egyet jelent Legolassal. Legalábbis ami az általam elképzelt jellemvilágát illeti: megfontont, határozott, de visszahúzódó. Tudom, hogy a valóságban nem így van, mert épp az ellenkezője: állandóan a veszélyt keresi, és meglehetősen felelőtlen dolgokat csinál, és minden, csak nem visszahúzódó, de én először Legolasként láttam, és nekem már csak így marad.
Mégis, a rocksztárság nekem nagyon nem fér meg vele. Maradjon színész, és azt csinálja tökéletesen. Mint eddig :D

(Bár, ha tényleg rock éneles lenne, azért biztos elmennék a koncertjére :lol: )

"A hétfejű sárkány hét boldog mosolya legyen veled"

Több
20 éve 6 hónapja #187260 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Csak láttad, vagy bámultad? :wink:

Az énekléssel kapcsolatban: szerintem ez akkora kacsa, hogy már berekedt, annyit gágogott...

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 6 hónapja #187193 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Jaj, ezt el kell mondanom! Egy kész Orlandot láttam ma a buszon! :D 8) 8) A haja (kicsit kopaszosabb), meg úgy az egész...Majdnem elnevettem magam!

Több
20 éve 6 hónapja #187067 Írta: Nightmare
Nightmare válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát, én a Popcornban nem bíznék annyira, néha akkora hülyeségeket írnak össze, már bocsánat... :oops:

Orli, mint rocksztár.. :roll: Nem tudom, de ezt olyan színészek szokták csinálni, akik egyáltalán nem tehetségesek, csak híresek akarnak lenni, és hátha énekesként sikerül... de lehet, hogy én tévedek... Viszont öltözködésbe... A piros csíkos ingek nem igazán rockosak... De azért kiváncsi lennék a számaira, természetesen :P

Az Orlinak sok dolga van, és pihenni akar című dologról már tavaly májusban is írtak (asszem a Blikkben). Külön megvettem, és siránkoztam rajta.. Aztán ősszel is újra felhozták, és azóta folyamatosan... Azért ehhez képest már egy rahedli filmet elvállalt=)

a képek isteniek, de hát ez már elfogadott tény, a videokról ne is beszéljünk :D

Több
20 éve 6 hónapja #187054 Írta: Eowynke
Eowynke válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Azert arra is kell gondolni, hogy nem biztos, hogy a hir igaz... egy kicsit utananeztem, de sehol mashol nem lehet errol a dologrol olvasni, hogy Orlinak szandekaban all, hogy dalokat irjon :roll: Reszben azert remelem, hogy van benne valami igazsag, mert ha tenyleg rocksztar lesz belole, sokkal tobbet lathatom majd az edi kis pofikajat :D Es a zenes adokon vegig az o klippjeire lennek kivancsi persze...

Nem mondtam meg, de egyszer azt almodtam, hogy egy koncertre nyerek jegyet, es hat kinek a koncertjere?? Orlando Bloom... Az elso sorban voltam, ahol tolongtak a lanyok, es lathattam egesz kozelrol :) Arra nem emlekszem pontosan, hogy milyen stilusban enekelt, de az biztos, hogy nem rock volt az... aztan a koncert utan autogrammot akartartam kerni tole, de nem sikerult, mert tul nagy volt a tomeg. Az almom legvegeig azon voltam, hogy a kozelebe keruljek, de mielott sikerult volna, felebresztettek... :roll: Pedig szivesen megkerdeztem volna tole, hogy miert kezdett el enekelni!!

Eowyn

Több
20 éve 6 hónapja #186219 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Natalee írta: Szvsz nem örülnénk annak, ha Orlit rockkerként látnánk viszont!

Én igen! Nagyon! Ez az ötlet egészen feldobott! :P De nem akarom nagyon beleélni magam... :roll:

Hmm... eddig azon a véleményen voltam, hogy nincs az az idióta vidámparki játék, amire engem bárki is felcibálna. A Bárkiben kezdek megingani...

Ezek a videók halálosak! :eek2: Az elsö láttán felsikítottam, a másodiknál leestem a székröl! Mégis vannak dolgok, amikért érdemes élni!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 6 hónapja #186080 Írta: Eowynke
Ha nagyon megeroltetem a fantaziamat, akkor el tudom kepzelni ot rockerkent, de nekem mindig olyan nyugis termeszetunek tunt, es en igy szeretem, ahogy megismertem ot. De persze nem mondanam, hogy elment az esze, meg hogy "mar nem birom tobbe ot", ha elkezdene az eneklest(amugy is birom a rockot bizonyos mertekben...).
A popcorn meg nem tudom, hogy mennyire megbizhato, de legtobbszor igazat irnak benne... arra a filmre pedig kivancsi leszek!
De az az igazsag, hogy Orlinak elotte meg sok dolga van...
annak pedig mi oruljunk, marmint a sok filmnek, amiben latni fogjuk! :D

Eowyn

Több
20 éve 6 hónapja #186063 Írta: Nati
Nati válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szvsz nem örülnénk annak, ha Orlit rockkerként látnánk viszont! annyira azért ne legyen vad.meg annyira fekete se.(nem mintha nem állna jól neki)

"Százszorszép jóéjszakát"

Több
20 éve 6 hónapja #186017 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Eowynke írta: ...es kozben dalokat ir , hogy egy albumot keszitsen, mert rocksztar akar lenni!!
Na ne mar... Orlando mint rocksztar? Hat biztos jo a hangja, mert a szineszeket eneklesbol is vizsgaztatjak, meg minden, de akkor sem tudnam pont ot elkepzelni...

Miért, szerintem nem áll tőle olyan távol a rockzene...Végül is, ez a stílus mindigis a lázadásról szólt egy picit (sokszor nagyon)...Ő pedig elég sok mindenben más, mint az átlag (pl. ott kerüli a technikai vívmányokat, ahol tudja, ami nem mindig negtívum). Én nem lennék annyira meglepve, ha egy nap rockkerként látnánk viszont. De azért, remélem, megmarad a színészetnél is, és ez lesz neki az elsődleges.

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
20 éve 6 hónapja #185968 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Supersonica írta: A film címe PARFÜM lenne, és eredetileg ez egy nagyon jó regény, de nagyon elborult... Egy sorozatgyilkosról szól, akinek nagyon-nagyon-nagyon jó a szaglása.

Ja, hogy a Parfüm... Na, így már ismerős, igen, volt ilyen hír pár hónapja, de semmi konkrétum...
Először még úgyis a Troy jön, meg a Calcium Kid, meg a Haven, meg még be kell fejeznie a Kingdom of Heaven-t, aztán ugye jön az Elizabethtown meg a PotC 2, szóal gondolom eléggé be van táblázva mostanában...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 6 hónapja #185938 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A film címe PARFÜM lenne, és eredetileg ez egy nagyon jó regény, de nagyon elborult... Egy sorozatgyilkosról szól, akinek nagyon-nagyon-nagyon jó a szaglása.

Több
20 éve 6 hónapja #185929 Írta: nydrian
Igen, igazad van Sil.
Rendesen beindult Orli, az biztos. Pedig olvastam vhol, hogy most egy évig nem akar kamerák elé állni, mert elfáradt a GYU és a Karib tenger kalózai forgatása alatt. Pihenni vágy. Meg is lehet érteni.
De ezek szerint, hamarosan a Trója után is láthatjuk :D :D :D

Több
20 éve 7 hónapja #185884 Írta: Sil

wmolni írta: Vmikor a keresztes háború idején játszódik, és Orlando kapná benne a főszerepet. De biztos, hogy nem "illat" a címe. Nem tudom, ez új. Szerinted mennyire megbízható a Popcorn?

Kingdom of Heaven, épp most forgatják. :wink: Ez a Popcorn-os hír nekem nem hangzik túl valósnak, és "Illat" című filmről nem hallottam, más Gy.U.-s szereplővel kapcsolatban sem... :?

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #185883 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Eowynke írta: dalokat ir , hogy egy albumot keszitsen, mert rocksztar akar lenni!!

Hát, szvsz Lamorak mellett elbújhat... :mrgreen:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 7 hónapja #185817 Írta: nydrian
Sziasztok!
Tegnap akadtam rá erre a fórumra, és tetszik. :D

Eowynke: eléggé meglepett ez a hír, mert én éppen a héten olvastam a Danubius rádió honlapján a következőt:

"Hamarosan új filmben láthatjuk viszont Orlando Bloomot. A fiatal színész, aki A gyűrűk ura tündéjének, Legolasnak a szerepében robbant be a köztudatba, szerepet vállalt az Elizabethtown című filmben, amelyet a hírek szerint nyáron kezdenek el forgatni."

Azóta már több helyen is olvastam ennek a filmnek a címét, ugyanakkor szó volt még egy másik filmről is, amikek most sajnos nem ugrik be a címe. Vmikor a keresztes háború idején játszódik, és Orlando kapná benne a főszerepet. De biztos, hogy nem "illat" a címe. Nem tudom, ez új. Szerinted mennyire megbízható a Popcorn?

Sil: ez az első kisfilm tényleg elég "meleg". De aranyos! :D

Több
20 éve 7 hónapja #185810 Írta: Eowynke
A tegnap vettem meg az uj roman Popcornt, mert Orli poszter van benne, es amikor lapoztam talaltam egy par cikket is rola... hat nagyon meglepodtem rajtuk! Azt irtak, hogy Orli uj filmjet forgatja, aminek a cime "Az illat"(ez a cilm cime magyarra leforditva :roll: ) es kozben dalokat ir , hogy egy albumot keszitsen, mert rocksztar akar lenni!!
Na ne mar... Orlando mint rocksztar? Hat biztos jo a hangja, mert a szineszeket eneklesbol is vizsgaztatjak, meg minden, de akkor sem tudnam pont ot elkepzelni...
Nem tudom ezek a kepek voltak-e, de ha mar en nezegetem oket, berakom nektek is.
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... rbeat2.jpg
Ezen a kepen kivel van?
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ch21_3.jpg
Vettetek eszre, hogy a Trojaban milyen fura lesz a haja??
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 04may1.jpg
Ne hogy nezi magat... :P
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... mirror.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 3july1.jpg
Es ezeken Kate-tel... :roll:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 3july2.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 3july1.jpg

Eowyn

Több
20 éve 7 hónapja #185733 Írta: Sil
Emlékeztek arra a régi képre, amikor Orli még a FotR Cannes-i bemutatóján megcsókolja Viggo-t? Itt van a videó róla (picike, de megéri... :wink: )
jobb egérgomb, cél mentése...

És egy másik, ahol Lij szabályosan Orli nyakába ugrik:
jobb egérgomb, cél mentése...

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #185601 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Trója képtár a Cinematrixon:

www.cinematrix.hu/filmveg.php?co ... m_id=17735

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.

Több
20 éve 7 hónapja #185588 Írta: Eowynke
Hat nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de en Arwent sokkal jobban el tudnam kepzelni Legolassal, mint Aragornnal. Nem csak azert, mert mindketten tundek, hanem mert olyan jol talalnak :) A kep is azt mutatja... na nem mintha orulnek ha Orli ossze jonne Liv Tylerrel!!!

Hogy milyennek kepzelem el Legsit? Hat en a filmet hamarabb lattam, mint ahogy a konyvet olvastam, ugyhogy a konyvbeli leirasa nem befolyasolt. Mikor a GyU elso reszeben meglattam Legolast, kinyiltak a szemeim, es azytan csak ra figyeltem az egesz filmen keresztul... :D Nem is tudom, van benne valami,ami elso latasra megfogott. Tudjatok, mikor raneztek valakire/valamire es utana nem tudjatok levenni rola a szemeteket. Na es pont olyan volt. Szvsz eros a kisugarzasa. Emellett meg nem is kell soroljam, hogy jokepu :wink: Es azt is megfigyeltem, hogy akarmilyen csata volt az orkokkal, o egyedul mindig tiszta es apolt maradt. Ezzel is kitunt a tobbiek kozul. Ezeket meg tetezi az is, hogy o egy tunde, ami onmagaban is jo dolg, nem?

Eowyn

Több
20 éve 7 hónapja #185560 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
www.warofthering.net/photoforum/ ... 502&page=1

A "nézés" Edorasban. Csak árnyék nélkül- szerintem árnyékkal jobb a filmben.

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 7 hónapja #185210 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Héééééé, ...Jupppppiiii, én is nagyon rég keresem... :hello: :bounce:

Köszi Artemisz, örök hálám :lol:

Több
20 éve 7 hónapja #185155 Írta: Sil
Artemisz: miért nem szóltál, hogy keresed? Megvolt már régen... :roll: :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #185088 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Juhuj, nézzétek, mire bukkantam!! 8O :dance:

Hogy mióta kerestem ezt!!

A KALÓZNÓTA! :lol:

Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
We pillage plunder, we rifle and loot.
Drink up me 'earties, yo ho.
We kidnap and ravage and don't give a hoot.

We extort and pilfer, we filch and sack.
Maraud and embezzle and even highjack.

We kindle and char and in flame and ignite.
We burn up the city, we're really a fright.

We're rascals and scoundrels, we're villians and knaves.
We're devils and black sheep, we're really bad eggs.

We're beggars and blighters and ne'er do-well cads,
Aye, but we're loved by our mommies and dads,

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #185082 Írta: Coralie

Adrael írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...edium&cat=521&page=1

Öljetek meg, de akkor is szépek együtt. :biggrin2:

Én nem öllek meg... mert annyira egyetértek! :oops:

Nimrodel

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #185080 Írta: Dínchamion
Hááááááát... Nem tudom. :?

:mrgreen:

Liv Tylernek szegényemnek nem előnyös ez a beállítás -- olyan lapátfogú-hatást kelt, nem? :roll: (_Neo, ne helyeselj, oké? :lol: )

Orlando meg a szokásos. :wink:

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #185078 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
www.warofthering.net/photoforum/ ... 521&page=1

Öljetek meg, de akkor is szépek együtt. :biggrin2:

Több
20 éve 7 hónapja #185004 Írta: Dínchamion

Nimrodel Melian írta: www.gp4teens.com/coolstuff/Contests/bloom.asp Nem túl jó az angoltudásom, így nem akarok nekiállni valaminek, amit nem is értek. Itt "csak úgy" lehet nyerni egy Orlando posztert, vagy kell is érte tenni valamit? :roll:

Aha. :wink:

Kérdés mondjuk, hogy ezután mennyi spamet kapsz (ha kapsz), de ha gondolod, nyugodtan iratkozz fel. :)

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #185000 Írta: Coralie

_Neo írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...edium&cat=521&page=1

meg se szolalok...
Pulitzer dijas sorozat...

Fájdalmas! :lol: Az ilyeneken általában ki szoktam akadni, de ezen egyszerüen nem lehet!

www.gp4teens.com/coolstuff/Contests/bloom.asp Nem túl jó az angoltudásom, így nem akarok nekiállni valaminek, amit nem is értek. Itt "csak úgy" lehet nyerni egy Orlando posztert, vagy kell is érte tenni valamit? :roll:

Nimrodel

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.237 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére