- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Adrael
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Szörnyű... Grrr, egyenesen tévképzetek elültetésére alkalmas kép. Tiszta botrány. :rmad2:
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nightmare
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
wmolni írta: (Bár, ha tényleg rock éneles lenne, azért biztos elmennék a koncertjére )
Így legalább a fél százaléknál kicsivel több esélyünk lenne, hogy láthatnánk őt.. Esetleg Magyarországra is jöhetne koncertezni..
Hmm, asszem kicsit elrgadtattuk magunkat Biztos az egész hír kacsa, node sebaj.. Álmodozni csak szabad
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- nydrian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Mégis, a rocksztárság nekem nagyon nem fér meg vele. Maradjon színész, és azt csinálja tökéletesen. Mint eddig
(Bár, ha tényleg rock éneles lenne, azért biztos elmennék a koncertjére )
"A hétfejű sárkány hét boldog mosolya legyen veled"
- Eldafinde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Az énekléssel kapcsolatban: szerintem ez akkora kacsa, hogy már berekedt, annyit gágogott...
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Nightmare
- Nem elérhető
Orli, mint rocksztár.. Nem tudom, de ezt olyan színészek szokták csinálni, akik egyáltalán nem tehetségesek, csak híresek akarnak lenni, és hátha énekesként sikerül... de lehet, hogy én tévedek... Viszont öltözködésbe... A piros csíkos ingek nem igazán rockosak... De azért kiváncsi lennék a számaira, természetesen
Az Orlinak sok dolga van, és pihenni akar című dologról már tavaly májusban is írtak (asszem a Blikkben). Külön megvettem, és siránkoztam rajta.. Aztán ősszel is újra felhozták, és azóta folyamatosan... Azért ehhez képest már egy rahedli filmet elvállalt=)
a képek isteniek, de hát ez már elfogadott tény, a videokról ne is beszéljünk
- Eowynke
- Nem elérhető
Nem mondtam meg, de egyszer azt almodtam, hogy egy koncertre nyerek jegyet, es hat kinek a koncertjere?? Orlando Bloom... Az elso sorban voltam, ahol tolongtak a lanyok, es lathattam egesz kozelrol Arra nem emlekszem pontosan, hogy milyen stilusban enekelt, de az biztos, hogy nem rock volt az... aztan a koncert utan autogrammot akartartam kerni tole, de nem sikerult, mert tul nagy volt a tomeg. Az almom legvegeig azon voltam, hogy a kozelebe keruljek, de mielott sikerult volna, felebresztettek... Pedig szivesen megkerdeztem volna tole, hogy miert kezdett el enekelni!!
Eowyn
- Coralie
- Nem elérhető
Én igen! Nagyon! Ez az ötlet egészen feldobott! De nem akarom nagyon beleélni magam...Natalee írta: Szvsz nem örülnénk annak, ha Orlit rockkerként látnánk viszont!
Hmm... eddig azon a véleményen voltam, hogy nincs az az idióta vidámparki játék, amire engem bárki is felcibálna. A Bárkiben kezdek megingani...
Ezek a videók halálosak! :eek2: Az elsö láttán felsikítottam, a másodiknál leestem a székröl! Mégis vannak dolgok, amikért érdemes élni!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Eowynke
- Nem elérhető
A popcorn meg nem tudom, hogy mennyire megbizhato, de legtobbszor igazat irnak benne... arra a filmre pedig kivancsi leszek!
De az az igazsag, hogy Orlinak elotte meg sok dolga van...
annak pedig mi oruljunk, marmint a sok filmnek, amiben latni fogjuk!
Eowyn
- Nati
- Nem elérhető
"Százszorszép jóéjszakát"
- Ellana
- Nem elérhető
Eowynke írta: ...es kozben dalokat ir , hogy egy albumot keszitsen, mert rocksztar akar lenni!!
Na ne mar... Orlando mint rocksztar? Hat biztos jo a hangja, mert a szineszeket eneklesbol is vizsgaztatjak, meg minden, de akkor sem tudnam pont ot elkepzelni...
Miért, szerintem nem áll tőle olyan távol a rockzene...Végül is, ez a stílus mindigis a lázadásról szólt egy picit (sokszor nagyon)...Ő pedig elég sok mindenben más, mint az átlag (pl. ott kerüli a technikai vívmányokat, ahol tudja, ami nem mindig negtívum). Én nem lennék annyira meglepve, ha egy nap rockkerként látnánk viszont. De azért, remélem, megmarad a színészetnél is, és ez lesz neki az elsődleges.
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Ja, hogy a Parfüm... Na, így már ismerős, igen, volt ilyen hír pár hónapja, de semmi konkrétum...Supersonica írta: A film címe PARFÜM lenne, és eredetileg ez egy nagyon jó regény, de nagyon elborult... Egy sorozatgyilkosról szól, akinek nagyon-nagyon-nagyon jó a szaglása.
Először még úgyis a Troy jön, meg a Calcium Kid, meg a Haven, meg még be kell fejeznie a Kingdom of Heaven-t, aztán ugye jön az Elizabethtown meg a PotC 2, szóal gondolom eléggé be van táblázva mostanában...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Supersonica
- Nem elérhető
- nydrian
- Nem elérhető
Rendesen beindult Orli, az biztos. Pedig olvastam vhol, hogy most egy évig nem akar kamerák elé állni, mert elfáradt a GYU és a Karib tenger kalózai forgatása alatt. Pihenni vágy. Meg is lehet érteni.
De ezek szerint, hamarosan a Trója után is láthatjuk
- Sil
- Nem elérhető
Kingdom of Heaven, épp most forgatják. Ez a Popcorn-os hír nekem nem hangzik túl valósnak, és "Illat" című filmről nem hallottam, más Gy.U.-s szereplővel kapcsolatban sem...wmolni írta: Vmikor a keresztes háború idején játszódik, és Orlando kapná benne a főszerepet. De biztos, hogy nem "illat" a címe. Nem tudom, ez új. Szerinted mennyire megbízható a Popcorn?
Tears unnumbered
- Dínchamion
- Nem elérhető
Eowynke írta: dalokat ir , hogy egy albumot keszitsen, mert rocksztar akar lenni!!
Hát, szvsz Lamorak mellett elbújhat...
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- nydrian
- Nem elérhető
Tegnap akadtam rá erre a fórumra, és tetszik.
Eowynke: eléggé meglepett ez a hír, mert én éppen a héten olvastam a Danubius rádió honlapján a következőt:
"Hamarosan új filmben láthatjuk viszont Orlando Bloomot. A fiatal színész, aki A gyűrűk ura tündéjének, Legolasnak a szerepében robbant be a köztudatba, szerepet vállalt az Elizabethtown című filmben, amelyet a hírek szerint nyáron kezdenek el forgatni."
Azóta már több helyen is olvastam ennek a filmnek a címét, ugyanakkor szó volt még egy másik filmről is, amikek most sajnos nem ugrik be a címe. Vmikor a keresztes háború idején játszódik, és Orlando kapná benne a főszerepet. De biztos, hogy nem "illat" a címe. Nem tudom, ez új. Szerinted mennyire megbízható a Popcorn?
Sil: ez az első kisfilm tényleg elég "meleg". De aranyos!
- Eowynke
- Nem elérhető
Na ne mar... Orlando mint rocksztar? Hat biztos jo a hangja, mert a szineszeket eneklesbol is vizsgaztatjak, meg minden, de akkor sem tudnam pont ot elkepzelni...
Nem tudom ezek a kepek voltak-e, de ha mar en nezegetem oket, berakom nektek is.
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... rbeat2.jpg
Ezen a kepen kivel van?
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ch21_3.jpg
Vettetek eszre, hogy a Trojaban milyen fura lesz a haja??
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 04may1.jpg
Ne hogy nezi magat...
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... mirror.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 3july1.jpg
Es ezeken Kate-tel...
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 3july2.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 3july1.jpg
Eowyn
- Sil
- Nem elérhető
jobb egérgomb, cél mentése...
És egy másik, ahol Lij szabályosan Orli nyakába ugrik:
jobb egérgomb, cél mentése...
Tears unnumbered
- Gwaleriol
- Nem elérhető
A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
- Eowynke
- Nem elérhető
Hogy milyennek kepzelem el Legsit? Hat en a filmet hamarabb lattam, mint ahogy a konyvet olvastam, ugyhogy a konyvbeli leirasa nem befolyasolt. Mikor a GyU elso reszeben meglattam Legolast, kinyiltak a szemeim, es azytan csak ra figyeltem az egesz filmen keresztul... Nem is tudom, van benne valami,ami elso latasra megfogott. Tudjatok, mikor raneztek valakire/valamire es utana nem tudjatok levenni rola a szemeteket. Na es pont olyan volt. Szvsz eros a kisugarzasa. Emellett meg nem is kell soroljam, hogy jokepu Es azt is megfigyeltem, hogy akarmilyen csata volt az orkokkal, o egyedul mindig tiszta es apolt maradt. Ezzel is kitunt a tobbiek kozul. Ezeket meg tetezi az is, hogy o egy tunde, ami onmagaban is jo dolg, nem?
Eowyn
- Eldafinde
- Nem elérhető
A "nézés" Edorasban. Csak árnyék nélkül- szerintem árnyékkal jobb a filmben.
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Köszi Artemisz, örök hálám
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Artemisz
- Nem elérhető
Hogy mióta kerestem ezt!!
A KALÓZNÓTA!
Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
We pillage plunder, we rifle and loot.
Drink up me 'earties, yo ho.
We kidnap and ravage and don't give a hoot.
We extort and pilfer, we filch and sack.
Maraud and embezzle and even highjack.
We kindle and char and in flame and ignite.
We burn up the city, we're really a fright.
We're rascals and scoundrels, we're villians and knaves.
We're devils and black sheep, we're really bad eggs.
We're beggars and blighters and ne'er do-well cads,
Aye, but we're loved by our mommies and dads,
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Coralie
- Nem elérhető
Én nem öllek meg... mert annyira egyetértek!Adrael írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...edium&cat=521&page=1
Öljetek meg, de akkor is szépek együtt. :biggrin2:
Nimrodel
- Dínchamion
- Nem elérhető
Liv Tylernek szegényemnek nem előnyös ez a beállítás -- olyan lapátfogú-hatást kelt, nem? (_Neo, ne helyeselj, oké? )
Orlando meg a szokásos.
Dín
- Adrael
- Nem elérhető
- Dínchamion
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta: www.gp4teens.com/coolstuff/Contests/bloom.asp Nem túl jó az angoltudásom, így nem akarok nekiállni valaminek, amit nem is értek. Itt "csak úgy" lehet nyerni egy Orlando posztert, vagy kell is érte tenni valamit? :roll:
Aha.
Kérdés mondjuk, hogy ezután mennyi spamet kapsz (ha kapsz), de ha gondolod, nyugodtan iratkozz fel.
Dín
- Coralie
- Nem elérhető
Fájdalmas! Az ilyeneken általában ki szoktam akadni, de ezen egyszerüen nem lehet!_Neo írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...edium&cat=521&page=1
meg se szolalok...
Pulitzer dijas sorozat...
www.gp4teens.com/coolstuff/Contests/bloom.asp Nem túl jó az angoltudásom, így nem akarok nekiállni valaminek, amit nem is értek. Itt "csak úgy" lehet nyerni egy Orlando posztert, vagy kell is érte tenni valamit?
Nimrodel