Legolas (Orlando Bloom)

Több
20 éve 7 hónapja #184644 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

_Neo írta: Ezek dokumentumfotok ß)

:mrgreen: Ehhe... A paparazzikat meg rögtön sajtódíjra jelöljük, mi? :D

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #184642 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Dínchamion írta:

_Neo írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...edium&cat=521&page=1

meg se szolalok...
Pulitzer dijas sorozat...

Csatlakozom... :D Bár a Pulitzer-díjat nem képregényeknek adják, de mindegy... :)

Nagggyon jó. :lol:

Ezek dokumentumfotok ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #184641 Írta: Dínchamion

_Neo írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...edium&cat=521&page=1

meg se szolalok...

Csatlakozom... :D Bár a Pulitzer-díjat nem képregényeknek adják, de mindegy... :)

Nagggyon jó. :lol:

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #184640 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
www.warofthering.net/photoforum/ ... 521&page=1

meg se szolalok...

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 7 hónapja #184629 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Oh, Artemisztől lopom az ötleteket! :) Csak egy kis történetecskéhez kellene, kíváncsi vaok a véleményetekre vele kapcsolatban! :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #184625 Írta: Iras
Iras válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Miért is kérsz?

"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "

Több
20 éve 7 hónapja #184560 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mindenkitől kérek részletes beszámolót, hogy milyennek képzelitek el Legolast, de ne csak az alapján, amit mondjuk a filmben, vagy a könyvben tudunk meg róla. Az nem olyan sok!! Magánélet, jellem esetleg? :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #184543 Írta: Dínchamion

Iras írta: Na igen, pont a letöltésnél adódott egy kis gond, mert kb. 1 vagy 2 perccel a befejezte előtt megnéztem a leveleket és elfelejtetttem, hogy ha nincs levél, akkor a kapcsolatot azonnal bontja a gép. Most már sikerült áthidalnom a problémát, de az egyik ismerősöm, meg modta, hogy küld majd programot, úgyhogy most várok.

Miért nem használsz letöltésvezérlőt? :hein:

Nekem a legjobban a ReGet jött be, gyors, ingyenes (khm... meg lehet oldani :D ) és könnyen kezelhető... :wink:

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #184538 Írta: Iras
Na igen, pont a letöltésnél adódott egy kis gond, mert kb. 1 vagy 2 perccel a befejezte előtt megnéztem a leveleket és elfelejtetttem, hogy ha nincs levél, akkor a kapcsolatot azonnal bontja a gép. Most már sikerült áthidalnom a problémát, de az egyik ismerősöm, meg modta, hogy küld majd programot, úgyhogy most várok.

Több
20 éve 7 hónapja #184526 Írta: Dínchamion

Iras írta: Még nem sikerült megkaparintanom a Macromediát. Pontosabban múlt hónapban már majdnem, csak jött egy kis bibi. :oops: :?:

Egy egész csomó helyről le lehet tölteni, úgy látszik, mostanság ez a divat... Az össze Macromediát, meg a 4-es Xara Webstyle-t, stb. :wink: Ha gondolod, írj privit, és elküldöm a címeket.

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #184510 Írta: Iras
Mit szólnátok hozzá, ha a honlap egy nagyon kis ideig a g-portalon lenne?
Még nem sikerült megkaparintanom a Macromediát. Pontosabban múlt hónapban már majdnem, csak jött egy kis bibi. :oops: :?:

Több
20 éve 7 hónapja #184490 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Cuki kis képek... de az egyik nem jön be......... Az a fotós.... hát nem semmi :wink:
Kiváncsi leszek már a Trójára....

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
20 éve 7 hónapja #184489 Írta: Rohin
Rohin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel Melian írta: Tulajdonképpen ez a szokása nekem is tetszik. :)

www.warofthering.net/photoforum/ ... =1&cat=517
Ez egy olyan "most visítsak vagy leájuljak a székről?!" típusú kép! :o

www.warofthering.net/photoforum/ ... =1&cat=517 Ez se rossz! :roll:
www.warofthering.net/photoforum/ ... 998&page=3 Hülye! 8)
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 04may1.jpg James Bond jelölt :wink:

tök jók :itscool: :D :D

- Az énekesmadár.
- Úgy ám. A rigó.

Több
20 éve 7 hónapja #184477 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tulajdonképpen ez a szokása nekem is tetszik. :)

www.warofthering.net/photoforum/ ... =1&cat=517
Ez egy olyan "most visítsak vagy leájuljak a székről?!" típusú kép! :o
www.warofthering.net/photoforum/ ... =1&cat=517 Ez se rossz! :roll:
www.warofthering.net/photoforum/ ... 998&page=3 Hülye! 8)
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 04may1.jpg James Bond jelölt :wink:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 7 hónapja #184463 Írta: Gyémánt_Hajnal

Nimrodel Melian írta: Bejön. És tényleg nagyon jó.
Azt észrevettétek, hogy vannak bizonyos cuccai, amik több képen is rajta vannak? (Pl. gyürü, medál a nyakában, vagy a csulkóján az az izé...)

Jaja... ez az állandóságra is utal. De kérdem, ha valaki Hollywood egyik legnagyobb sztárja, miért vegyen fel minden nap valami újat? Sztem tök jó, hogy vannak, amik állandó részét képezik az életének :)

Hajrá Orli :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #184444 Írta: Coralie

Gyémánt_Hajnal írta: Tök jó ez a kép: :D :D :D :D

www.allposters.com/gallery.asp?a ... tem=421347

Remélem bejön

Bejön. És tényleg nagyon jó.
Azt észrevettétek, hogy vannak bizonyos cuccai, amik több képen is rajta vannak? (Pl. gyürü, medál a nyakában, vagy a csulkóján az az izé...)

Nimrodel

Több
20 éve 7 hónapja #184442 Írta: Gyémánt_Hajnal
Tök jó ez a kép: :D :D :D :D

www.allposters.com/gallery.asp?a ... tem=421347

Remélem bejön

Több
20 éve 7 hónapja #184193 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Először csöndben mosolyogtam, hogy vajon miért pont itt vetődött fel a "tündék szerelme" téma... de azért olyan nagyon nem lepődtem meg. :lol:

A könyvekből tényleg nem sokat tudunk meg erről, de szerintem ez így van jól. Így mindenki olyannak képzeli el, amilyennek csak akarja.
Egyébként nem hiszem, hogy lehetne általánosítani. A tündék is nyilván különböznek ebben a kérdésben.

Még valami. A könyvben értelemszerűen nem lehet benne minden. Az, hogy pl. Legolasról nem tudjuk, várta-e otthon valaki, nem jelenti azt, hogy nem is volt kedvese. A magam részéről örülök, hogy itt is szabad a képzelet. :wink:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 7 hónapja #184169 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Namarie írta:

Artemisz (Celebthil) írta: A tündék szerelmére inkább a "lassú víz" közhely jellemző sztem. de attól még ugyanolyan hőfokú! Sőt! [/color]

Off: Artemisz, tapasztalat? :oops: 8) :wink:

:roll: :roll: :roll:

OFF: Na de kérem!! :lol:

Az, hogy én 60 évig halálosan bele voltam zúgva Éomerbe, de még a halála után is, hát mi az Elrond és Celebrían, vagy a Ti szerelmetekhez képest? És akkor Thingolt és Meliant ne is említsük!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #184168 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Artemisz (Celebthil) írta: A tündék szerelmére inkább a "lassú víz" közhely jellemző sztem. de attól még ugyanolyan hőfokú! Sőt! [/color]

Off: Artemisz, tapasztalat? :oops: 8) :wink:

On:
Szerintem nem viszonyulnak hűvösebben az érzelmekhez, legföljebb nem viszik ki a nyilvánosság elé a dolgot, jobban magukba zárják, és diszkrétebbek is, illetve szublimálják az érzéseiket valamilyen tevékenységben. Lásd.pl.: Daeron.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 7 hónapja #184165 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Alyr Arkhon írta: Csak ha az ember... izé tünde töb ezer évig él, nem lesz olyan gyors az életritmusa mint egy embernek, ezért aztán amiért csupán lassabban csinál dolgokat, többet elmélkedik, tűnhet hűvösebbnek.

Ebben abszolút igazat adok Alyrnak!

Szvsz pont egy ember az, aki "hamar" ráun a hitvesére.
Legalábbis a tündék szemével nézve.. :wink:

A tündék szerelmére inkább a "lassú víz" közhely jellemző sztem. de attól még ugyanolyan hőfokú! Sőt!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #184164 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Adrael írta: Jó, akkor egyezzünk meg. A tündék tehát nem képtelenek a szerelemre, csak hűvösebben viszonyulnak a nagy érzelmekhez, mint az emberek. A törpök is hűvösebbek, ez nem jellemhiba, csak a fajtájuk jellemzője. Természetesen vannak kivételek. :wink:

A hűvösebb szvsz nem jó szó...
Csak ha az ember... izé tünde töb ezer évig él, nem lesz olyan gyors az életritmusa mint egy embernek, ezért aztán amiért csupán lassabban csinál dolgokat, többet elmélkedik, tűnhet hűvösebbnek.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 7 hónapja #184145 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Jó, akkor egyezzünk meg. A tündék tehát nem képtelenek a szerelemre, csak hűvösebben viszonyulnak a nagy érzelmekhez, mint az emberek. A törpök is hűvösebbek, ez nem jellemhiba, csak a fajtájuk jellemzője. Természetesen vannak kivételek. :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #184138 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Adrael írta: Lehet, hogy mondjuk bármilyen nagy is a szerelem, több évszázadon keresztül már kicsit egymásra is unnának...

Nem, nem, ezzel nem értek egyet :shake: :shake: :shake:

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 7 hónapja #184136 Írta: Adrael

Sil írta: Az Elizabethtownról? Persze... Romantikus vígjáték, Orli a főszereplő, akit kirúgnak a munkahelyéről, és a barátnője is kiteszi a szűrét. Majdnem öngyilkos lesz, de visszatér a szülővárosába, Elizabethtownba, miután meghal az apja, mert neki kell teljesítenie apja utolsó kívánságait. És közben persze szerelmes lesz... [size=9:jc3mxz6e]Egyébként azt az Aston Kutchert vagy kit nem a tehetségtelensége miatt rakták ki, hanem mivel a forgatást elcsúsztatták majdnem fél évvel, nem sikerült összeegyeztetni az időbeosztásával...[/size]

Vadiúj Troy trailer:
katt ide
... és plakát:
www.moviecitynews.com/arrays/200 ... _troy.html

Tyű, amindenségit neki, de nagyon klassz plakát!!!! :bounce: :hello: :cooljump: :dance:

Több
20 éve 7 hónapja #184134 Írta: Adrael
Hm, bocs Felagund, az idézéssel még problémáim vannak... :?

Több
20 éve 7 hónapja #184133 Írta: Adrael
Felagund\n

Szvsz olvasd el a Szilmarilokból a 15. fejezet legvégét, ami Finrodról és Amariéről szól, és bár nincs kifejtve, nekem ez az egyik legszebb, és legszívfájdítóbb jelenet abban a könyvebn, és ebben áll a Professzor nagysága, hogy egyetlen rövid, odavetett bekezdéssel hihetetlen sorsokat képes érzékeltetni...
Avagy ha meg tudod szerezni a HoME-t, nézd meg az Annals of Beleriandban, miként próbálta kimenteni Turgon Elenwét a Helcaraxë jege alól...

Igaz, tegnap utánnanéztem, a Finrond-Amarie rész tényleg nagyon jó, meg Thingol és Melian szerelme is szép.
Lehet, hogy mondjuk bármilyen nagy is a szerelem, több évszázadon keresztül már kicsit egymásra is unnának...

Több
20 éve 7 hónapja #184100 Írta: Coralie
www.btinternet.com/~isaacyue/figs/legolas.jpg :lol:

Ez az Elizabethtown nem indul túl pozitívan. Mellesleg hogy lehet az, hogy ennyi filmje van egyszerre készülöben?

Nimrodel

Több
20 éve 7 hónapja #183923 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Kösz, Sil! Végre egy film, amiben nem akciózik.......na nem mintha bajom lenne az eddigiekkel, de jó lesz egy ártatlan komédiában látni...... :D
Az a Trója plakát khirály!!!!!!!

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
20 éve 7 hónapja #183916 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Új trailer: Nocsak, Orlando megint íjjal a kezében... ;)

Egyébként jóóó...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.801 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére