- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Meleth_lin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nem tudja valaki, hogy hol szerezhetnék Troy-script-et?
Előre is kösz!
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Fennasiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
www.warofthering.net/photoforum/ ... 517&page=1
www.warofthering.net/photoforum/ ... 517&page=1
www.warofthering.net/photoforum/ ... 517&page=2
www.warofthering.net/photoforum/ ... 517&page=2
www.warofthering.net/photoforum/ ... 517&page=3
www.warofthering.net/photoforum/ ... 517&page=3
www.warofthering.net/photoforum/ ... 517&page=4
www.warofthering.net/photoforum/ ... 517&page=5
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Elwing. írta: Ez ugyan nem Trójás kép, és tudom, hogy ez egy kicsit régen volt, de én még nem láttam ezt a képet, és.. hát padlótfogtam. Egy kis nosztalgia.
hot-elf.com/legolasz85.jpg
Jogos. Mármint a padlófogás.
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
No, megnéztem én is...
A filmről összeségében az a véleményem, hogy tisztességes alkotás, de be kell vallanom, hogy nekem nem volt akkora katarzis, mint annó a Gladiátor... Persze lehet, hogy azért, mert itt az ember csak tudta a sztori végét, meg aztán biztosan hálásabb olyan filmet rendezni, ahol egy főszereplő köré épül egy történet...
Nekem Hektor és Briszéisz volt a legszimpibb alak, a jelenetek közül pedig Hektor holttestések kikérése volt a legmeghatóbb.
(És néha tényleg összevigyorogtunk Artemisszel, mert olykor GYU-jelenet villant a sorok (illetve a képek) között... )
No és akkor pár szót Orlandóról! Parisz jelleme olyan, amilyen, kár firtatani, tényleg nem egy Hektor... Szerintem nagyon jól visszaadta az alakját. A megfutamodós jelenet kifejezetten jó lett, nagyon jól látszik a megalázottság az arcán, szóval :agree: A legszívesebben elsüllyedtem volna helyette is, és ha már ezt elérte, akkor valamit csak jól csinált...
A nyilazástól totál kész voltam, nem tehetek róla, de remekül áll a kezében az íj... Artemisszel azon vidultunk, hogy biztos így választották ki a szerepre: "Á, üdv, Orlando... De jó, téged nem kell majd órákig smikelni, bana szem, barna göndör haj, stimmel... Ja! És te nyilazni is tudsz, frankón...! Oké, megvan az emberünk..."
Valahogy így.
Ja, és az elején, amikor még nagy a szövetség, ahogy a boroskupa felett szemez Helénával... Ajjaj. 8O Meg Heléna beszólása arról, hogy az elmúlt héten... kész. Nem mintha nem tudnánk megérteni, nem igaz?
Szóval érdemes megnézni mindenképpen...
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- ainawethien
- Nem elérhető
M írta: Hát élethű volt Párisz, az biztos.
www.livejournal.com/users/leggyslove/457739.html
www.livejournal.com/users/leggyslove/458231.html
www.livejournal.com/users/leggyslove/458398.html
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- M
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Hát élethű volt Párisz, az biztos.ainawethien írta: Hát.. én szeretem az élethű filmeket
erre meg nem reagálok
Ahogy gondolod. Már úgyis ismerem a véleményed.
- ainawethien
- Nem elérhető
M írta: Ja, csak ha ilyen jellemű emberekkel akarok találkozni, akkor egyszerűen lemegyek az utcára. Legalább a moziban hadd higyem el, hogy vannak hősök.
Hát.. én szeretem az élethű filmeket
De meg kell mondjam, illett Orlihoz ez a szerep.
erre meg nem reagálok
- M
- Nem elérhető
Ja, csak ha ilyen jellemű emberekkel akarok találkozni, akkor egyszerűen lemegyek az utcára. Legalább a moziban hadd higyem el, hogy vannak hősök.ainawethien írta:
Maxim írta: Parisz karakterét még véletlenül sem dicsértem az egekbe... nem hinném, hogy ő az egyetlen unszimpi (mert az)...
Nem tom.. szerintem nem volt kifejezetten negatív karakter.. inkább emberi. Nem egy hős alkat, és hát valljuk be, az emberek 99%-a sem az.
De meg kell mondjam, illett Orlihoz ez a szerep.
- ainawethien
- Nem elérhető
Maxim írta: Parisz karakterét még véletlenül sem dicsértem az egekbe... nem hinném, hogy ő az egyetlen unszimpi (mert az)...
Nem tom.. szerintem nem volt kifejezetten negatív karakter.. inkább emberi. Nem egy hős alkat, és hát valljuk be, az emberek 99%-a sem az.
- Maxim
- Nem elérhető
- nydrian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Meleth_lin írta: Valaki írta, hogy szívesen lett volna Heléné helyében...hát, én itt inkább Páriszék unokahúgának lettem volna helyében...[size=9:1yn1thcr](már csak azért is, mert sokkal szebb volt)[/size]
Én írtam ilyet. De nem is Heléné szépségét irigyeltem meg, hanem a partnerét. Bár, ami azt illeti, Brad-et sem vetettem volna meg, Parisz unokahugaként... (Azt a pár pofont azért kihagytam volna 8O )
"A hétfejű sárkány hét boldog mosolya legyen veled"
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Akhilleusz mióta gennyláda?!? Már bocs, de Párisz volt az az Iliász szerint...mondjuk én ennyire nem képzeltem annak, de végülis jól meg lett csinálva...
Valaki írta, hogy szívesen lett volna Heléné helyében...hát, én itt inkább Páriszék unokahúgának lettem volna helyében...[size=9:3g7580dp](már csak azért is, mert sokkal szebb volt)[/size]
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Telperien(Ithil)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Brad Pitt nagyon isteni volt,Orli is jól hozta a szerepét,Eric Bana és Sean Bean is szuper volt,meg persze a többiek is. :hello: :itscool:
Numenesse írta: Sziasztok!
A Trójához szeretnék még hozzászólni!
Nagyon tetszett Orlando, de bennem Paris valahogy mindig úgy élt, mint egy bátor, kemény,hősies férfi.Ehhez képest kicsit(nagyon)gyengének ábrázolták.Viszont a szerelmes férfit csodásan játszotta!!!
Remélem, valamennyien meg tudjátok nézni(akik még nem láttátok) és tetszeni fog(legalább annyira, mint nekem..)!
Paris amúgy sem volt egy "erős" férfi.Amikor probléma volt,rögtön Helené szoknyája mögé bújt.Csak akkor lett bátor,mikor Hector már meghalt.
"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Maxim
- Nem elérhető
Numenesse írta: Sziasztok!
Nagyon tetszett Orlando, de bennem Paris valahogy mindig úgy élt, mint egy bátor, kemény,hősies férfi.Ehhez képest kicsit(nagyon)gyengének ábrázolták.Viszont a szerelmes férfit csodásan játszotta!!!
Remélem, valamennyien meg tudjátok nézni(akik még nem láttátok) és tetszeni fog(legalább annyira, mint nekem..)!
Szerintem Paris-t teljesen reálisan ábrázolták, nekem Akhilleus figurája nem tetszett anyiból, hogy nagyon szimpatikussá akarták tenni a végére, pedig eredetileg egy gennyláda szerintem...
- Numenesse
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Elwing.
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
hot-elf.com/legolasz85.jpg
" ...Vakként mentem végig a halandó életen..."
- Eowynke
- Nem elérhető
Az im-net forumon van egy par kep rola, ajanlatos megnezni!
www.im-net.hu/forum/index.php?mi ... ir=0&lap=3
Eowyn
- Fennasiel
- Nem elérhető
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=3138
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=3137
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=3135
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=3133
- Nati
- Nem elérhető
"Százszorszép jóéjszakát"
- Saint
- Nem elérhető
Ja a nyilazas! Es, ahogy hunyorgott! Mi is osszeneztunk:DDD
Fear from the best and hope for the worst
- Maxim
- Nem elérhető
Én ma láttam a Tróját, szerintem jó, bár nem fog kihatni további életemre, az is tuti...
Ami számomra nagy poén volt benne (ha ennyit előre bocsájthatok), amikor Parisz elkezdett nyilazgatni... személy szerint felröhögtem, ezen a visszatérő motívumon...
- Böszi
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta:
Attól, amit látni fogok. Mondjuk, ha tényleg lesznek benne pikáns szerelmi jelenetek Paris és Heléna között (LESZ?). De számomra már a Karib-tenger is elég fájdalmas volt... nem túl nagy a tűréshatárom... a többiek meg még nehezebben viselik az érzelmi kitöréseimet.Böszi írta:
Még én sem láttam. Mitől félsz?Nimrodel Melian írta: Már mindenki látta a Tróját, csak én nem! :bawling: És úgy félek!
A pikáns szerelmi jelenetektől én is félek.
1. Nem rajongok értük.
2. Ha eljutok a moziig anyukám fog mellettem ülni.
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Coralie
- Nem elérhető
Attól, amit látni fogok. Mondjuk, ha tényleg lesznek benne pikáns szerelmi jelenetek Paris és Heléna között (LESZ?). De számomra már a Karib-tenger is elég fájdalmas volt... nem túl nagy a tűréshatárom... a többiek meg még nehezebben viselik az érzelmi kitöréseimet.Böszi írta:
Még én sem láttam. Mitől félsz?Nimrodel Melian írta: Már mindenki látta a Tróját, csak én nem! :bawling: És úgy félek!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Saint
- Nem elérhető
Fear from the best and hope for the worst
- Arelenwen
- Nem elérhető
www.theobfiles.com/pictures/candid/cannes04/redcarpet/15.jpg
www.theobfiles.com/pictures/candid/cannes04/redcarpet/27.jpg
www.theobfiles.com/pictures/candid/cannes04/redcarpet/35.jpg
www.theobfiles.com/pictures/candid/cannes04/redcarpet/37.jpg
www.theobfiles.com/pictures/candid/cannes04/redcarpet/39.jpg
www.theobfiles.com/pictures/candid/cannes04/redcarpet/40.jpg
www.theobfiles.com/pictures/candid/cannes04/redcarpet/58.jpg
www.theobfiles.com/pictures/candid/cannes04/redcarpet/84.jpg
BP:El a csajomtól, haver, mer beverem a képed! OB:*idegesenvihog*ööö...hihihihihi...
www.theobfiles.com/pictures/candid/cannes04/redcarpet/94.jpg
- Böszi
- Nem elérhető
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Coralie
- Nem elérhető
Ha már Cannes-nál tartunk:ainawethien írta: CANNES-i premier.
www.theobfiles.com/pictures/cann ... arpet.html
Olyan hosszú a haja, hogy már össze tudja kötni!!!
www.theobfiles.com/pictures/cannes04press.html
www.theobfiles.com/multimedia.html#troycannes
Videók
Már mindenki látta a Tróját, csak én nem! :bawling: És úgy félek!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- nydrian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Saint írta: A Troja csucsszuper!!! (Bar szvsz Pitt miatt, Parisz nem kelt tul sok szimpatiat az emberben, enyhenszolva...)
Nekem szimpatikus volt (bár, lehet, hogy egy "kicsit" elfogult vagyok). Nekem A SZERELMES FÉRFIT jelenítette meg, bár való igaz, hogy nagyon felelőtlen húzás volt amit csinált, de amúgy nagyon tetszett, hogy mire volt képes a szerelméért (lettem volna Heléna). Sajnos a párbaj valóban nem volt az erőssége, de ott is inkább sajnáltam, mint megvetettem a viselkedéséért.
"A hétfejű sárkány hét boldog mosolya legyen veled"