Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 10 hónapja #90662 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nici írta: :?: Lehet, hogy hülye kérdés, de mindig már régóta foglakoztat a kérdés, hogy vajon ki fonogatja Legolas hajacskáját? Ő maga bíbelődik vele minden nap a tükör előtt, vagy egymásnak fonogatják, vagy így születik? Ugyan ezzel a problémával talákozam Gimli szakállával kapcsolatban, azt meg ki amanó fonogatja? Lécci válaszoljátok meg tudományos szempontból a kérdést!
Köszike

Sziasztok! Még új vagyok itt a fórumon, úgyhogy üdvözletem ebben a topicban is.

A hajfonáshoz való hozzászólás: nem is olyan egyszerű a tünde-hajfonás, nekem szép hosszú fekete hajam van, és abból szokott barátnőm ilyet fonni, nekünk ez egy hosszabb munka, mert egész szorosan kell oldalt a két tincset befonni, kosárfonás-szerűséggel, majd fentről, középről összeszedni és összefonni a hajat. Viszont 2-3 napig garantáltan tart is :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #90555 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Doodie: Jajh! Brutális fej... :lol: Hogy Te milyen kifejezéseket használsz... :D

Egyébként szerintem nem áll jól neki ez a mérges tekintet.

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #90515 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
kep.tar.hu/galina/index.phtml?aid=275349...=1342616&beginnum=48 :lol: :lol: :roll:
Na végre megtaláltam!!!!!EGÉSZ PONTOSAN ilyenem van:
kep.tar.hu/galina/index.phtml?aid=275349...=1342615&beginnum=48 Csak az enyémnek nincs ilyen brutális feje...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 10 hónapja #90487 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nuinladien(Tünde-lány) írta: Hát igen, erre mondtam tavaly, hogy "Helm szurdok.Vihar. A haj most is tökéletes." :D

Ez naon aranyos volt!! :D

Nici: ez film, és az ilyen filmekben Legsi haja mindig tökéletes, és tökmindegy, hogy ki fonja be neki!! :wink: Mondjuk én ha befonom a hajam, akkor saját magamnak csinálom, úgy ahogy Morgana leírta... :roll:

Az az animácó nagyon jó!! /8O Vig is ari!/

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #90441 Írta: Nuwanda
Nuwanda válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát igen, erre mondtam tavaly, hogy "Helm szurdok.Vihar. A haj most is tökéletes." :D

"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."

Több
21 éve 10 hónapja #90414 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ez jó kérdés, magam is elgondolkodtam már rajta néhányszor.

Van hosszú hajú barátnőd, olyan, aki feltűzi, összefonja stb rendszeresen a haját?
Láttad már, milyen gyorsan és precízen járnak az ilyen emberek ujjai? Már oda se néznek, max. a végeredményt szemrevételezik a tükörben. Így lehet ez a tündéknél is.
Gimli? Először azt akartam írni, hogy hát igen, fura, hogy egy törp, de aztán eszembe jutott valami.
Már csak a mi igénytelen, mindent rögtön-azonnal akaró, "rohanó" világunkban szokatlan az ilyesmi. Figyeld meg a régi (akár csak XX. század elejei, de ha még korábbra mész, még egyértelműbb) tárgyakat, öltözékeket! Legyenek akár a leghétköznapibbak, mívesen, esztétikusan, gondosan vannak elkészítve. Még a népi használati tárgyak is.

Középfölde, tünde és törp kézművesség? Ha ezekre és a fentiekre gondolunk, talán nem is olyan furcsa, hogy egy törp a szakállát fonogatja...
:wink:

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 10 hónapja #90388 Írta: Nici
Nici válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
:?: Lehet, hogy hülye kérdés, de mindig már régóta foglakoztat a kérdés, hogy vajon ki fonogatja Legolas hajacskáját? Ő maga bíbelődik vele minden nap a tükör előtt, vagy egymásnak fonogatják, vagy így születik? Ugyan ezzel a problémával talákozam Gimli szakállával kapcsolatban, azt meg ki amanó fonogatja? Lécci válaszoljátok meg tudományos szempontból a kérdést!
Köszike

Több
21 éve 10 hónapja #90361 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
First Magazin, 2003, januári szám. Szkennelt képek - Orli is van!

www.orlandomultimedia.net/news20 ... 2003b.html

Több
21 éve 10 hónapja #90358 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hú, de sokat kellett ma moderálnom! Hölgyeim! (És néhanapján betévedő Uraim!) Inkább magunkat moderáljuk, hogy nekem ne kelljen, oké? Tehát nincs cset, nincsenek kétszavas bejegyzések, oké? Vagy ha igen, akkor nagyon velősen. De nagyon ám! :-)

Találkozás ügyben pedig irány a TALÁLKOZÁSOK rovat! MOST!

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 10 hónapja #90351 Írta: Vic
Néhány képet is hoztam:
Legolas egy gyönyörű poszteren, vigyázat, nagy kép!
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... r_thai.JPG

Legolas matrica: (jaj, de komoly a lelkem.. GYÖNYÖRŰ! :) Miért nincs ez jobb minőségben??)
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... ticker.jpg

Ez pedig egy animáció Legolasról és Aragornról, várjátok meg, amíg rendesen betölti. Figyelem, TTT-ből jelenet, spoiler!!!
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... e_late.gif

Több
21 éve 10 hónapja #90344 Írta: Vic

ÉSzAH írta: Sziasztok, és boldog új évet mindenkinek!

Tegnap a LEP-en Evenstar felvetette - ugye te voltál, Evenstar, ne haragudj, olyan nagy volt a kavarodás, hogy azt sem tudom kivel mit beszéltem - hogy mindenképpen meg kellene emlékeznünk Orlando születésnapjáról. Ami ugyebár január 13.-án van. Ami pedig, lássuk be, igen nagy vehemenciával közeledik.
Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon össze tudnánk-e jönni aznap? Tudom, hogy közel van az időpont, nem sok idő van megszervezni, de legalább aki ráér eljöhetne.
Mit szóltok? Véleményeket, javaslatokat várok a Találkozások topikban! Tehát nem itt!!!

A Találkozások topicban is írtam, hogy ezt a koccintást kifejezetten azért tartanánk 13-án, mert Orlinak akkor van a szülinapja. Tehát nem lehet áttolni hétvégére, két héttel későbbre stb.
Mivel Észi is írta, hogy a vizsgaidőszak közepe van, nem gondolkodunk hosszú trécselésben, de azért Orlit feltétlenül köszöntjük. :wink: :D
Helyszínre és időpontra viszont javaslatokat szívesen vennénk a találkozások topicban. Mivel én pl. dolgozom, nekem személy szerint csak fél 6 után lenne jó. Ötlet, javaslat? (Nem itt, hanem a másik topicban!)

Több
21 éve 10 hónapja #90332 Írta: Nuwanda
Nuwanda válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nembaj, génmanipulációval elérjük, hogy így is szeressen:-)

Mi is lesz a legközelebbi filmje és mikor? (TTT-n kívül, persze.)

"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."

Több
21 éve 10 hónapja #90329 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Viszont sokat kell majd várnunk, mire Orli jelenlegi állapotát elérik a klónozott példányok! Én addigra már nagyon öreg leszek... :cry:

~ Une lumi

Több
21 éve 10 hónapja #90323 Írta: hedge_hog
De az, csak ott is nagyon ritka, hogy valaki ilyen gyönyörűen beszéljen. Még apám is meghajolt előtte, ami már nagyon nagy szó... :D

~ Une lumi

Több
21 éve 10 hónapja #90264 Írta: hedge_hog
Most néztem végig a szereplők kommentárjával a LOTR-ot. Biztos nem mondok újat, de ez a pasi fantasztikus [tavaly óta folyton megállapítom, ahányszor csak látom a filmet vagy egy képet]! És iszonyú gyönyörűen beszél, bármelyik angol színész megirigyelhetné, sőt még okosakat is mond... :hello: szeressük naooon... :D

~ Une lumi

Több
21 éve 10 hónapja #90248 Írta: Niké
Niké válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
szioka!
valaki meg tudná nekem mondani hogy melyik német bravo címlapján van Legsie?

nincs deed poll de van helyette másik3! legyünk optimisták! örüljünk annak ami van (lesz....remélhetőleg... :lol: )
én már úgy várom Orli új filmjeit!(talán jobban mint a TTT-t :oops: :lol: :roll: )de csak azért mert a Gy.U.-ban ugye már láthattuk de én annyira kíváncsi vagyok hogy mien lehet egy más stílusú filmben....
már nagyon várom :!: :!: :!:

Több
21 éve 10 hónapja #90171 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nincs Deed Poll? Ne haragudjatok, de én ezt nem hiszem el. Ennyi álinterjú, álképek, ál-állítások terjedtek el a neten? Tuti, hogy csak el akarják süllyeszteni. Figyeljétek meg, hogy ha Orli már nem lesz ennyire felkapott (Bocs, lányok, tényleg bocs), előkerül a film is. :?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #90165 Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
Nuinladien(Tünde-l.) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ó, most érzem csak, milyen régen jártam erre...ezekszerint már rég beindulhattak a Legis talik...

Marha jók a képek Vic.

Van egy olyan érzésem, hogy nem hiú remény, hogy többet fog szerepelni (mármint a szó aktív értelmében:-) ) a TTT-ben:-)

Láttátok a werkfilmben, hogy hogy pattan fel a pacira? A kis gerincsérült:-)

"To be the sailor of the world, bound for all parts"
W.Whitman

Több
21 éve 10 hónapja #90058 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én is, én is, én is!!!

Nagyon, nagyon, nagyon!!!

Ott leszek, de hánykor és hol?
Nyomás a Találkozások topicba!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 10 hónapja #90010 Írta: Augustíne
:arrow: A Ned Kellyt március 27.-én, a Pirates Of the Caribbeant júliusban mutatják be Amcsiban!
:arrow: A Trójában Helénét Claire Forlani játssza, aki a Pasik és csajokban is szerepelt (többek között)/ Hát ez a csaj sem éli túl, ha találkoznék vele... :roll: :wink: /!
Kép:
members.tripod.com/ken_m_lee/cf_at-pre_05.html
:arrow: a full-Bloomon a Calcium kid képeinél meg tudtok nézni néhány ORLIS LUFI-t!! Tök poén! :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #89976 Írta: Augustíne
Észi! Ok! Jó 5let! A Legsis talikról úgyis mindig lemaradok. :(
Méér nem mutatják ba a Deed Pollt???!!! :bawling: VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
/Legalább egy videó jelenjen +, hogy csak mi tudjuk megnézni, vagy vm. kalózfelvétel, vagy vm.!! /

Jajj, annyira jó volt tegnap a vetítés!! 8O Alyrnak minden Orlis jelenetnél le kellett fognia... :wink: :roll: A végén meg sikítottam a nevénél!! hi-hi! (Asszem Rayan is.) :D

Több
21 éve 10 hónapja #89891 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok, és boldog új évet mindenkinek!

Tegnap a LEP-en Evenstar felvetette - ugye te voltál, Evenstar, ne haragudj, olyan nagy volt a kavarodás, hogy azt sem tudom kivel mit beszéltem - hogy mindenképpen meg kellene emlékeznünk Orlando születésnapjáról. Ami ugyebár január 13.-án van. Ami pedig, lássuk be, igen nagy vehemenciával közeledik.
Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon össze tudnánk-e jönni aznap? Tudom, hogy közel van az időpont, nem sok idő van megszervezni, de legalább aki ráér eljöhetne.
Még nekem is kétséges a dolog, mert vizsgaidőszakban nálam még a halál és az adók sem biztosak, arról nem is beszélve, hogy előző nap meg én ünneplem ugyanazt, amit Orlando aznap, így a család is keresztbe tehet, de ha megbeszélünk valamit, igyekszem ott lenni. Mégis csak illő lenne aznap köszönteni őt, még akkor is, ha csak nagyon röviden.
Szóval nem éjszakába menő ünneplésre gondolok, csak egy szerény koccintásra, aztán meg kinek mire van mennyi ideje, aszerint lehet maradni vagy nem.
Mit szóltok? Véleményeket, javaslatokat várok a Találkozások topikban! Tehát nem itt!!!
Még valami ...
Magyar Bravo, magyar Popcorn kötelező. Nagyon szép képek vannak benne. A Popcorn-ban egy A3-as TTT filmplakát! A Cinema elég jó, de a VOX csapnivaló, azt nem ajánlom.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 10 hónapja #89814 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A Deed Pollt sajnálom. Isten az atyám, hogy mennyire meg akartam nézni ^^
Vic, nagyon szépek a Legolas-képek! :D

Nemrég láttam a Black Hawk Down-t videón, tekerve, Augustíne-nak hála 8) Egy kicsit többet vártam, mint egy 5 perces szerep Orlitól. Szóval csalódás volt. Nem a fiú (mert az nagyon kis helyes), hanem, hogy ilyen rövidre szabták az idejét.

A Gyűrű Szövetségében egyszerűen gyönyörű, na. Reméljük, hogy a 4 nap múlva esedékes premieren még szebb lesz :-)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 10 hónapja #89809 Írta: Idna76
Idna76 válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

Szerintem nem lehet elvarni, hogy a film ugyan olyan legyen, mint a konyv. De nekem akkor is nagyon tetszett. Legolasbol meg mindig nem adtak eleget szerintem, de mar (vegre) gyanakodni lehet Gimlivel valo szimpatizalasara.

Mi van a Ti hireitekkel?

Ma lattam az egyik uzletben isteni ujsagot, amiben minden szereplorol volt leiras. Orlandorol szexi kep... Csak annyit mondok, hogy a nyalamtol csuszott a padlo! (bocsanat!)

Több
21 éve 10 hónapja #89748 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Na, riadóztatom az öcsémet (ti. ő szokott chipset venni), ha elkezdődik a suli (mert akkor végre oda esz a fene Kanizsára mindkettőnket :mrgreen: ) és vesz, és Legolas lesz benne, akkor... [img]file:///C:/WINDOWS/Asztal/Andi/Emotikonok_elemei/icon_please.gif[/img]

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 10 hónapja #89741 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Télleg?Na mindegy, nem vok egy nagy mániákus gyüjtő...

...elég nekem az egész forgatócsoport meg az összes kaszkadőr kártyában :twisted: :lol:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89735 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tudtátok, hogy Legolasból nem is egy fajta van, hanem legalább kettő?!

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
21 éve 10 hónapja #89725 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Gyöngyszem:jaja :D Nekem van egy Legom :D :D Awwwwww...
hódica:Ahh..mien éédik :)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89714 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
egy kép Orlandoról és Viggoról - a LA.i premieren készült :arrow: www.bagendinn.com/images/orlivigenq1.jpg 8) :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #89693 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ha csak 1 napot volt a forgatáson, az megnyugtató tény. De a helyében én biztos el akarnám süllyeszteni ha elkészült volna/szerintem is ciki, mint azt már írták/...és valahol azt olvastam, hogy ez egy 40 perces film, amit különböző helyeken levetítettek. Én személy szerint nagyon sajnálom hogy a kedvencem egy ilyen horror-undorító bigyóban játszik.

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.582 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére