- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Supersonica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nici írta: : Lehet, hogy hülye kérdés, de mindig már régóta foglakoztat a kérdés, hogy vajon ki fonogatja Legolas hajacskáját? Ő maga bíbelődik vele minden nap a tükör előtt, vagy egymásnak fonogatják, vagy így születik? Ugyan ezzel a problémával talákozam Gimli szakállával kapcsolatban, azt meg ki amanó fonogatja? Lécci válaszoljátok meg tudományos szempontból a kérdést!
Köszike
Sziasztok! Még új vagyok itt a fórumon, úgyhogy üdvözletem ebben a topicban is.
A hajfonáshoz való hozzászólás: nem is olyan egyszerű a tünde-hajfonás, nekem szép hosszú fekete hajam van, és abból szokott barátnőm ilyet fonni, nekünk ez egy hosszabb munka, mert egész szorosan kell oldalt a két tincset befonni, kosárfonás-szerűséggel, majd fentről, középről összeszedni és összefonni a hajat. Viszont 2-3 napig garantáltan tart is
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- A Fák Úrnője
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Egyébként szerintem nem áll jól neki ez a mérges tekintet.
Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Na végre megtaláltam!!!!!EGÉSZ PONTOSAN ilyenem van:
kep.tar.hu/galina/index.phtml?aid=275349...=1342615&beginnum=48 Csak az enyémnek nincs ilyen brutális feje...
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Augustíne
- Nem elérhető
Nuinladien(Tünde-lány) írta: Hát igen, erre mondtam tavaly, hogy "Helm szurdok.Vihar. A haj most is tökéletes."
Ez naon aranyos volt!!
Nici: ez film, és az ilyen filmekben Legsi haja mindig tökéletes, és tökmindegy, hogy ki fonja be neki!! Mondjuk én ha befonom a hajam, akkor saját magamnak csinálom, úgy ahogy Morgana leírta...
Az az animácó nagyon jó!! /8O Vig is ari!/
ORLANDO 4ever!!!!
- Nuwanda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Van hosszú hajú barátnőd, olyan, aki feltűzi, összefonja stb rendszeresen a haját?
Láttad már, milyen gyorsan és precízen járnak az ilyen emberek ujjai? Már oda se néznek, max. a végeredményt szemrevételezik a tükörben. Így lehet ez a tündéknél is.
Gimli? Először azt akartam írni, hogy hát igen, fura, hogy egy törp, de aztán eszembe jutott valami.
Már csak a mi igénytelen, mindent rögtön-azonnal akaró, "rohanó" világunkban szokatlan az ilyesmi. Figyeld meg a régi (akár csak XX. század elejei, de ha még korábbra mész, még egyértelműbb) tárgyakat, öltözékeket! Legyenek akár a leghétköznapibbak, mívesen, esztétikusan, gondosan vannak elkészítve. Még a népi használati tárgyak is.
Középfölde, tünde és törp kézművesség? Ha ezekre és a fentiekre gondolunk, talán nem is olyan furcsa, hogy egy törp a szakállát fonogatja...
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Nici
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Köszike
- Vic
- Nem elérhető
www.orlandomultimedia.net/news20 ... 2003b.html
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Találkozás ügyben pedig irány a TALÁLKOZÁSOK rovat! MOST!
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Vic
- Nem elérhető
Legolas egy gyönyörű poszteren, vigyázat, nagy kép!
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... r_thai.JPG
Legolas matrica: (jaj, de komoly a lelkem.. GYÖNYÖRŰ! Miért nincs ez jobb minőségben??)
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... ticker.jpg
Ez pedig egy animáció Legolasról és Aragornról, várjátok meg, amíg rendesen betölti. Figyelem, TTT-ből jelenet, spoiler!!!
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... e_late.gif
- Vic
- Nem elérhető
ÉSzAH írta: Sziasztok, és boldog új évet mindenkinek!
Tegnap a LEP-en Evenstar felvetette - ugye te voltál, Evenstar, ne haragudj, olyan nagy volt a kavarodás, hogy azt sem tudom kivel mit beszéltem - hogy mindenképpen meg kellene emlékeznünk Orlando születésnapjáról. Ami ugyebár január 13.-án van. Ami pedig, lássuk be, igen nagy vehemenciával közeledik.
Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon össze tudnánk-e jönni aznap? Tudom, hogy közel van az időpont, nem sok idő van megszervezni, de legalább aki ráér eljöhetne.
Mit szóltok? Véleményeket, javaslatokat várok a Találkozások topikban! Tehát nem itt!!!
A Találkozások topicban is írtam, hogy ezt a koccintást kifejezetten azért tartanánk 13-án, mert Orlinak akkor van a szülinapja. Tehát nem lehet áttolni hétvégére, két héttel későbbre stb.
Mivel Észi is írta, hogy a vizsgaidőszak közepe van, nem gondolkodunk hosszú trécselésben, de azért Orlit feltétlenül köszöntjük.
Helyszínre és időpontra viszont javaslatokat szívesen vennénk a találkozások topicban. Mivel én pl. dolgozom, nekem személy szerint csak fél 6 után lenne jó. Ötlet, javaslat? (Nem itt, hanem a másik topicban!)
- Nuwanda
- Nem elérhető
Mi is lesz a legközelebbi filmje és mikor? (TTT-n kívül, persze.)
"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."
- hedge_hog
- Nem elérhető
~ Une lumi
- hedge_hog
- Nem elérhető
~ Une lumi
- hedge_hog
- Nem elérhető
~ Une lumi
- Niké
- Nem elérhető
valaki meg tudná nekem mondani hogy melyik német bravo címlapján van Legsie?
nincs deed poll de van helyette másik3! legyünk optimisták! örüljünk annak ami van (lesz....remélhetőleg... )
én már úgy várom Orli új filmjeit!(talán jobban mint a TTT-t )de csak azért mert a Gy.U.-ban ugye már láthattuk de én annyira kíváncsi vagyok hogy mien lehet egy más stílusú filmben....
már nagyon várom
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Nuinladien(Tünde-l.)
- Nem elérhető
Marha jók a képek Vic.
Van egy olyan érzésem, hogy nem hiú remény, hogy többet fog szerepelni (mármint a szó aktív értelmében:-) ) a TTT-ben:-)
Láttátok a werkfilmben, hogy hogy pattan fel a pacira? A kis gerincsérült:-)
"To be the sailor of the world, bound for all parts"
W.Whitman
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Nagyon, nagyon, nagyon!!!
Ott leszek, de hánykor és hol?
Nyomás a Találkozások topicba!
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Augustíne
- Nem elérhető
A Trójában Helénét Claire Forlani játssza, aki a Pasik és csajokban is szerepelt (többek között)/ Hát ez a csaj sem éli túl, ha találkoznék vele... /!
Kép:
members.tripod.com/ken_m_lee/cf_at-pre_05.html
a full-Bloomon a Calcium kid képeinél meg tudtok nézni néhány ORLIS LUFI-t!! Tök poén!
ORLANDO 4ever!!!!
- Augustíne
- Nem elérhető
Méér nem mutatják ba a Deed Pollt???!!! :bawling: VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
/Legalább egy videó jelenjen +, hogy csak mi tudjuk megnézni, vagy vm. kalózfelvétel, vagy vm.!! /
Jajj, annyira jó volt tegnap a vetítés!! 8O Alyrnak minden Orlis jelenetnél le kellett fognia... A végén meg sikítottam a nevénél!! hi-hi! (Asszem Rayan is.)
ORLANDO 4ever!!!!
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Tegnap a LEP-en Evenstar felvetette - ugye te voltál, Evenstar, ne haragudj, olyan nagy volt a kavarodás, hogy azt sem tudom kivel mit beszéltem - hogy mindenképpen meg kellene emlékeznünk Orlando születésnapjáról. Ami ugyebár január 13.-án van. Ami pedig, lássuk be, igen nagy vehemenciával közeledik.
Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon össze tudnánk-e jönni aznap? Tudom, hogy közel van az időpont, nem sok idő van megszervezni, de legalább aki ráér eljöhetne.
Még nekem is kétséges a dolog, mert vizsgaidőszakban nálam még a halál és az adók sem biztosak, arról nem is beszélve, hogy előző nap meg én ünneplem ugyanazt, amit Orlando aznap, így a család is keresztbe tehet, de ha megbeszélünk valamit, igyekszem ott lenni. Mégis csak illő lenne aznap köszönteni őt, még akkor is, ha csak nagyon röviden.
Szóval nem éjszakába menő ünneplésre gondolok, csak egy szerény koccintásra, aztán meg kinek mire van mennyi ideje, aszerint lehet maradni vagy nem.
Mit szóltok? Véleményeket, javaslatokat várok a Találkozások topikban! Tehát nem itt!!!
Még valami ...
Magyar Bravo, magyar Popcorn kötelező. Nagyon szép képek vannak benne. A Popcorn-ban egy A3-as TTT filmplakát! A Cinema elég jó, de a VOX csapnivaló, azt nem ajánlom.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Rayan
- Nem elérhető
Vic, nagyon szépek a Legolas-képek!
Nemrég láttam a Black Hawk Down-t videón, tekerve, Augustíne-nak hála Egy kicsit többet vártam, mint egy 5 perces szerep Orlitól. Szóval csalódás volt. Nem a fiú (mert az nagyon kis helyes), hanem, hogy ilyen rövidre szabták az idejét.
A Gyűrű Szövetségében egyszerűen gyönyörű, na. Reméljük, hogy a 4 nap múlva esedékes premieren még szebb lesz
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Idna76
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Szerintem nem lehet elvarni, hogy a film ugyan olyan legyen, mint a konyv. De nekem akkor is nagyon tetszett. Legolasbol meg mindig nem adtak eleget szerintem, de mar (vegre) gyanakodni lehet Gimlivel valo szimpatizalasara.
Mi van a Ti hireitekkel?
Ma lattam az egyik uzletben isteni ujsagot, amiben minden szereplorol volt leiras. Orlandorol szexi kep... Csak annyit mondok, hogy a nyalamtol csuszott a padlo! (bocsanat!)
- Hunnai
- Nem elérhető
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- [Nerwen]
- Nem elérhető
...elég nekem az egész forgatócsoport meg az összes kaszkadőr kártyában
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Böszi
- Nem elérhető
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- [Nerwen]
- Nem elérhető
hódica:Ahh..mien éédik
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- hódica
- Nem elérhető
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Böszi
- Nem elérhető
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."