Haldír (Craig Parker)
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Luinefaciel írta: Egy kép:
www.bagendinn.com/images/lilithtorn1.jpg
Csak azt árulja el vki, hogy ki az a szörnyűség mellette? :hein:
[size=9:gj8ew9np]ez ha jól gondolom a TORn egyik tagja (Quickbeam-nek hívják), interjúkat szokott csinálni a színészekkel (múltkor zöld haja volt most narancssárga )[/size]
Azért Craigtől becsülendő dolog, hogy Új-Zélandról elment Amerikába azért, hogy találkozzon a hobbitokkal
Ide is eljöhetne egyszer
Nézegessétek a képtáramat kep.tar.hu/thaurwath
Egyelőre csak Haldíros van, de majd lesz Craig, Bellerophon, Sarpedon stb stb ha lesz időm felpakolni a képeket
Namarië!
Thaur
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Luine Baenre
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
www.bagendinn.com/images/lilithtorn1.jpg
www.bagendinn.com/images/lilithtorn8.jpg
Csak azt árulja el vki, hogy ki az a szörnyűség mellette? :hein:
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
As I stood up at the top of the stairs, Craig Parker appeared. I called out his name and he pushed through the crowd to give me the biggest hug any man could give a man. He introduced me to his manager and publicists and talked about RING*CON all night. He wants to return and I know we would love to have him but that will be for later determination. We spoke most of the night.
OMG 8O
Azt viszont nem értem, hogy ha egész este Craiggel beszélgetett, akkor miért nincs róla egyetlen kép sem???? :bawling: :bawling: :bawling:
Bár ezt az egyet megtaláltam az oldalán, csak hát ez nem a legjobb kép Craigről:
Craig az Oscar partyn
- Supersonica
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: WOW!!!! Rein is ezzel fogadott ma reggel, köszi!
[size=9:26dqb1e7]Igen, én küldtem neki[/size]
elnézegettük egy darabig... megterveztük az outfitünket novemberre...
mivel elolvastuk Marc beszámolóját, hogy Craig jönne az idei RingConra is...
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de/news/news-detail_581.php
[size=9:26dqb1e7]most nézem, ez a 300. hozzászólásom [/size]
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Rándzsa, ilyenkor azért idézhetnéd, hogy mivel értesz egyet, és a három hozzászólásod is belefért volna egybe...Rándzsa írta: Tök igazad van Beleg Cúthalion!!!!!!! :dance: :haldir1:
Nem tudom, hogy becézzelek-e : ?????
*Topikgazda*
- Rándzsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A tiéd is tök jó!!!!!!!!!!!!!!
Oltári...!!!!!!!! :itscool: :dance:
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.
- Rándzsa
- Nem elérhető
Egyszerűen király az írásod!! :itscool:
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
- Rándzsa
- Nem elérhető
Nem tudom, hogy becézzelek-e : ?????
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
WOW!!!! Rein is ezzel fogadott ma reggel, köszi!Supersonica írta: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mintha csak magunkat látnám az idei RingConon
KATTIDEGYORSAN]
Ezen a képen látszik, hogy nem Craig az alacsony, hanem Mark magas
OK, megkérdezem Svint, mit lehet tenni ezügybenSupersonica írta: Pennie, kéne egy FAQ ide is vagy GYIK
- adastra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Pennie, kéne egy FAQ ide is vagy GYIK
adastra a siteodon a végtelen fonatom... :bawling:[/quote]
Bocs, hogy fölhasználtam, de annyira gyönyörű!!!! De ha zavar? leveszem...
Adastra
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
- Supersonica
- Nem elérhető
Mintha csak magunkat látnám az idei RingConon
KATTIDEGYORSAN]
adastra írta: Valaki más írta, hogy ismerőse kapott dedikált fényképet Tőle! Tudja valaki az autogram címét?
Craig Parker
c/o Karen Kay Management
PO Box 446
Auckland 1
NEW ZEALAND
Pennie, kéne egy FAQ ide is vagy GYIK
adastra a siteodon a végtelen fonatom... :bawling:
- adastra
- Nem elérhető
Szerintem is nagyon szép az írásod. És bár tőled függetlenül, engem is megihletett a téma, úgyhogy akinek van kedve az nézzen el a
www.tar.hu/luci/haldir.htm oldalra és olvassa el a történetet egy más szemszögből...
Valaki más írta, hogy ismerőse kapott dedikált fényképet Tőle! Tudja valaki az autogram címét? : Plííííííz!
Adastra
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Apropó, itt van két képecske:
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/6340
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/6333
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Megint felhoztam Craiget egy kicsit (84115), most 23000 a különbség, de egyedül nem megy!!!! Szavazzatok, aki tud, napközben (és este is!) nyomassa, mert aztán este felébrednek a vámpírok és megint elhúznak...
www.freevote.com/booth/whosthe1man
UPDATE: 85081 - 22000 a vámpírig...
UPDATE2: 86122 - 21000 a vámpírig...
UPDATE3: 87477 - 20000 a vámpírig...
SZAVAZZATOK!!!!
MÁS:
Újabb kép Craigről és Bearről:
www.craig-parker.net/index.php4?view=news
- Szendi
- Nem elérhető
Nekem nagyon tetszik az írásod! Mást is írtál már? Szívesen elolvasnám a többit is! Ha gondolod, küld el.
A rajz is naon szép!
Képzeljétek! Az egyik munkatársam lánya kapott dedikált képet "az imádott"-tól!!!
(Rettenetes írígy vagyok! )
Én is próbálkozom, hátha sikerül.
Szendi
Ai lintulinda Lasselanta
- Penngaladiel
- Nem elérhető
WOW, nagyon jó rajz!!!!! Kár, hogy ilyen pici...Gyémánt_Hajnal írta: Egy rajzocska by me
kep.tar.hu/thaurwath/index.phtml ... eginnum=84
- Luine Baenre
- Nem elérhető
mîr írta: Haldír-fanok!!!
Íme egy francia oldal: oirac.com/photos.php?id=110 , ahol van szavazás (jobb oldali oszlopban található) és Haldírnak alig van szavazata! 8O
Nyomjatok egyet ide is!
Már azelőtt szavaztam, mielőtt beírtad volna.
Hajnal, szerintem nagyon jó, annak ellenére, hogy ilyen szomorú. [size=9:30szot10]Én ugyanis nem szeretem azokat a történeteket, filmeket, ahol meghal a főhős,[/size] de ez most tecc
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Ainagil és Haldír utolsó története
„Hallom az időt. Nincs halál. Hallom a folyót. Senki nem él már. A történet messze nyúlik, ahol szenvedés és álom jár. Nincs már senki sem, aki hazatalál. Mégis, emlékek derengenek fel.”
Ainagil, szól a kedves, és kedvese kérdez:
- Szóval látod a végzetem? – kérdezte Haldír. Válasz nem jő, csak a szél susog és az ébredés édes csókot nyom a homlokára, mint a hajnal, amikor életet hoz.
- Ne kérdezz. Hisz az utad más. – érkezik a válasz, és ő volt az, ki édes csókot nyomott Haldír homlokára.
- De én nem tudom, hogy merre visz az én utam. Akár jó, akár rossz, gyilkol a bizonytalanság. Nehéz az álmom is. Édes szavát hallom a végzetnek, amely úgy húz elfele, távol Lórien mezeitől. – mondotta Haldír, majd megcsókolta kedvesét és távozott. Ainagil viszont könnyeket adott a földnek és nesztelenül távozott ő is.
- Mond, ki az, ki hazatalál? – kérdi Galadriel, és vizet merít ezüst kancsójába. Mellette ura, Celeborn. Némán figyel.
- Szenved. Hisz őt is megáldották a látással. – mondta, és halhatatlan arca szépségét most az aggódás nyomja el.
- De felkészült már. – jött a válasz Galadrieltől, és tükrébe nézett. – Csak a fiú nem. – suttogta és haja szellőre libbent fel. Szemei Celebornra meredtek és némán figyelt.
- De nem hagyhatjuk, hisz többek ők. – válaszolta nyugtalanul Celeborn.
- Mi nem dönthetünk. Haldíré a döntés. – és Galadriel kiegyenesedett.
- Tudom. És ezt eddig is tudtuk. És azt is tudjuk, hogy mindezen fenn, mi áll. Miért történik mindez. Csak ők nem tudják. – azzal Celeborn elment.
- Tudom ki vagy. Hisz a régiek megjövendöltek. Remény vagy a Remény mellett. Ő az embereknek, te a tündéknek. Mégis az utad más. Neked keserűség és halál. – suttogta Haldír egymagában, némán. Könnyekkel küszködött amint azok, mint egy-egy ritka gyöngyszem hullnak alá a tenger mélyébe.
– A remény. Azért van, hogy adjon, és ő elvesszen. De én sorsunkba nem akarok beletörődni. – suttogta.
- Te vagy az, ki saját sorsod felett döntesz. És van úgy, hogy néha másokén is. Egymással vagyunk kapcsolatban. De most nem teheted meg, hogy helyette dönts. – mondta Celeborn, aki épp most lépett hozzá a fátyolos homályba. Haldír felállt és hozzá lépett.
- De megmenthetem. – mondta.
- Mitől? A sorsától? – kérdezte Celeborn és a holdfényben ezüstösen ragyogott. – Azért született, hogy megmentse népünket. Ezt megakadályozni nem lehet. – mondta és láthatóan ő is kételyek közt vergődött.
- Akkor meghalok én is. Vele együtt. – mondta keserűen.
- De a te sorsod nem ez.
- Én már látom a sorsom. Ő népünk reménye. Viszont ő életem értelme. – majd Haldír a fákat nézte, amelyik körül ölelték őket. – Több könnyet ejtettem már, mint ahány levél lehullott eddig Lórienben.
„ Hol van a világ? Meddig tart még? Szenvedek, és semmi sem múlik még. Lépteim nyoma már megkövesedett. És én nekem még az időm sem érkezett meg. Szememet ellepte a homály. Rossz idő közeleg. A gonosz növekszik és a jó kevesebb. ”
Galadriel lépett, majd megállt. Aztán Lórien királynője még egyet lépett és Ainagil a szeme elé állt.
- Könnyekkel küszködsz te is lányom. – suttogta. – De a könnyek igazabbak mind felett.
- Láttam mindent. Remény vagyok és megmentem népem. Mégis Haldír lehet, hogy velem fog beleveszni a sötétségbe. – és hangja elcsuklott, majd Galadrielre nézett.
- Elveszünk mi mindannyian. Te csak azoknak a lelkét mented meg, akik majd ott halnak meg. Mást nem tehetsz.
- De igen. Talán tehetek. Nem akarom, hogy háborúba menjen. Láttam a jövőjét. – suttogta Ainagil.
- De az csak egy a sok közül. És nem tudni még, hogy mi várhat rá. – mondta Galadriel.
Az idő viszont közelgett. Galadriel ezt tudta. Ellene viszont, nem tehet. Nem ő dönthet ebben a sorsban. Utazók érkeztek és Haldír idejét ők foglalták le. A végzet lábnyoma most már látszódott a leveleken. Ainagil viszont tudta: eljött az ő ideje. Lassan lépkedett lépcsőről, lépcsőre. Köpenye alól csak hosszú szőke haja villant ki és olvadt eggyé az aranyló napfénnyel.
- Szóval menned kell. – állott elébe Galadriel és Celeborn.
- Igen. Eljött az én időm. A háborúra készülnöm kell, és most ott kell tennem, ahol kell. El kell érnem az ösvényt a Kőhöz.
- Menj, és utadon segítsen Lórien fénye. – mondta szomorúan és könnyezve Galadriel és homlokon csókolta Ainagilt. Majd Celeborn szólt hozzá:
- Olyan vagy, mint a saját lányunk. Ez viszont most a búcsú ideje. Soha többé nem találkozunk már. – és Celeborn könnyezett. – Nagyobbat teszel most, mit valaha is egy tünde tett. A sors téged csak irányít, de csak a helyes utat mutatja meg. Sötét napok közelednek most, és te leszel az, aki majd napfényt ad akkor a világnak, amikor kell. De mindig veled leszünk. – mondta és Ainagilt ő is homlokon csókolta.
- Vigyázzatok Haldírra. – suttogta Ainagil. – Ég veletek.
Haldír késve, de megtudta. Így fájdalmában végzetébe rohant a Szurdokba. Kevés írás említi ezt, mégis így történt. Szomorú sors ez. De szíve így is már nehezen vert.
Ainagil kiállt a kőre. És a fény, ami belőle áradt, elűzte a sötétséget Középföldéről. És a jó időt, mely Gondorra köszöntött, az emberek jó szerencsének találták.
Az idő és tér most már egybe folyt. Egyszerre volt jelen Szauron pusztulásán és ugyanakkor ott, a Helm – Szurdokban és mindenütt, ami eddig a Gyűrű megtalálása óta történt.
Aztán jött a vég. Haldíron sebet ejtettek. Lelki szemeivel látta, akár egy szellem vagy látomás, az utolsó percében kedvese, Ainagil sírva csókot nyom ajkára, majd Ainagil is belevesz a halálba.
Ez volt történetük utolsó fejezete, melyről csak kevesen emlékeztek meg.
Aztán, egy új kor köszöntött be. A tündék elhajóztak messze és csak nagyon kevesen maradtak meg. Ők emlékeztek Haldírra és Ainagilra. És emléküket kőbe vésték, szoborként maradtak meg az idők végeztéig, ahogy Ainagil csókot ad a haldokló Haldír ajkára.
Vége
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/6323
Remélem jót linkeltem be
- mîr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Íme egy francia oldal: oirac.com/photos.php?id=110 , ahol van szavazás (jobb oldali oszlopban található) és Haldírnak alig van szavazata! 8O
Nyomjatok egyet ide is!
mîr
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Luine Baenre
- Nem elérhető
A zakója tényleg elég hosszú.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Azért még nincs veszve minden, csak bele kell húzniLuinefaciel írta: Egyébként nem vagyok meg nyugodva, mert a különbség 26000 és kétlem, hogy hétfőig ledolgozzuk.
DE hétfő után legyőzzük a vámpírokat! :bandit:
Köszi a képeket Azt néztem, hogy milyen hosszú Craig zakója - és hogy mintha felszedett volna pár kilót 8O
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Ja, egyébként kész a Mercy Peak galériám, cirka 100 kép:
pennie.freeweb.hu/alistair
Jajjjjj Pennie! Ezek a képek...! :hello: Elolvadok! Most úgy kell felmosni a földről!
- Luine Baenre
- Nem elérhető
www.bartholmai.com/TORN%202003%20Party-Pages/Image14.html
www.bartholmai.com/TORN%202003%20Party-Pages/Image15.html
Egyébként nem vagyok meg nyugodva, mert a különbség 26000 és kétlem, hogy hétfőig ledolgozzuk.
DE hétfő után legyőzzük a vámpírokat! :bandit:
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.digitallyobsessed.com/showarticle.php3?ID=62
Van egy képecske Craigről is:
www.digitallyobsessed.com/newsim ... C-017F.jpg
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Majd utánanézek, hogy hol olvastam, de egy intejrúban nagyon ajánlgatott egy könyvet, amely a cigarettáról leszokáshoz nyújt tanácsokat, úgyhogy valószinűleg már nem dohányzik. De a helyzet az, hogy a Mercy Peakben sem dohányzik Az ugyanis nem sima cigaretta....Beleg Cúthalion írta: Noda maradjunk Craignel. Szal nem tudjatok, dohanyzik vagy nem?
A rágyújtáshoz: ez abszolút alkati kérdés. Én elég sok cigit elszívtam életemben, de mégsem vagyok dohányos - úgy tűnik, nem vagyok túl addiktív típus (kivéve ha egy bizonyos személyről van szó ), de ha te undorodsz tőle, akkor tényleg nehéz lehetne ilyen szerepet eljátszani...
- Supersonica
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Azért egy jobb képet is kaptok:
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/6323
Randa liba nem eltakarja félig
Penngaladiel írta: Ja, és kukkantsatok ide: www.craig-parker.net/index.php4?view=news
Wowwww, irigylem Beart
Remélem, hogy ilyen fotó készítésére sor kerülhet a mi szereplésünkkel a RingCon-on is