Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 9 hónapja #98286 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Szinkronnal láttam. Viszont olyan görbe orra volt. Nem bokszolt valamikor?

A remény hal meg utoljára

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #98284 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Estel írta: Nem akarom borzolni a kedélyeket, de előszőr én is hátrahőkőltem, Haldir mint a szépek népe. Mentségemre szóljon, hogy rövid óton elmúlt.

A FOTR-ban, gondolom. Hát igen, elsőre elég furcsa volt. De amíg nem láttam szinkronosan, nem volt vele bajom. Amikor a magyar hangja megszólalt...! 8O Majdnem leestem a székről :D De ez nem Craig hibája :P

Ery, féltékeny vagy? :P Egyébként csak egy kicsit több szerep kellett, nem is az idő. A FOTR moziváltozata alapján ítélte meg a nép elhamarkodottan :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #98280 Írta: Penngaladiel

Penngaladiel írta: Szegény Craig, úgy tűnik, őt nem oktatta íjász, sem a többi statiszta tündét :roll:
www.craig-parker.net/content/gal ... /TTT06.jpg

... írtam korábban. Közben rájöttem: nem egy ujjal húzza, hanem kettővel. Ez is fura, viszont szándékos: az ölelős jelenetnél látszik, hogy ujjvédő van rajta, ami csak a mutató- és középső ujját védi. Így már érthető. Bocs, Craig! :oops: Viszont a FOTR-ban a lórieni tündéken jót szórakoztam múltkor, egy részük teljesen szabálytalanul tartja az íjat, és a sebesség sem mentség rá :roll: :P

Több
21 éve 9 hónapja #98277 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Es akkor erre mogottem felhorren par csaj: Anyaaaam, de RONDA!!

Nem akarom borzolni a kedélyeket, de előszőr én is hátrahőkőltem, Haldir mint a szépek népe. Mentségemre szóljon, hogy rövid óton elmúlt.

A remény hal meg utoljára

Több
21 éve 9 hónapja #98268 Írta: Penngaladiel
Supersonica, kérdezd meg a mamádat, hogy ez a pasi tetszik-e neki:

kep.tar.hu/giovanna/images/pic1766418.jpg

:P

Több
21 éve 9 hónapja #98225 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Anyám hozzászólása Haldírhoz: Kislányom, vedd már le ezt a dülledtszemű pasit a képernyőről :) :arrow: Úgyhogy ezekután felraktam egy Legsie-t neki háttérképnek :)

Reinatha: elárulnád, hogy mi a fene az a Topps és hol lehet hozzájutni :?:

A Lay's chipstől már herótom van, de most már az egész társaság azt fog venni :lol:

Több
21 éve 9 hónapja #98218 Írta: Reinatha
Reinatha válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Uhm, ehhez mit szoltok? :arrow:

Tegnap delutan a szokasos katarziskozeli allapotban vartam a tundek bevonulasat Helm-be. Vegre megjottek!! (Szep is lett volna, ha hiaba varom oket :lol: ) Elolep Haldirunk, egy romai csaszar pompajaban es a maga amugy is fenseges tunde-stilusaban...uau...
Es akkor erre mogottem felhorren par csaj: Anyaaaam, de RONDA!! 8O

Izlesek and pofonok, igen...na de 'anyaaaam, de ronda' ???!!!! Pont ugyanezt mondtak az uruk-hai levagott fejere is...meg Gollamra is... Hat lehet oket egy lapon emliteni????!! :shake: :rmad2:

Kerdes: Ott volt Craig a londoni premieren? Merthogy vki feltett a netre horror-osszegert egy aranyszinu tintaval dedikalt Haldir fotot , s allitolag ott dedikalta Craig... 8O .

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien

Több
21 éve 9 hónapja #98136 Írta: Reinatha
Par tunde-kep:

www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... en-1_3.php
1.sor/3. 4.sor/3.

www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... en-1_4.php 4.sor/3.

www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... en-1_1.php 5.sor/3.

www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... uren-1.php 1.sor/2. kep

A minoseg nem a legjobb (van egy - ket kivetel azert). [size=9:2km1u8d1](Voltam olyan mazlista, hogy a legutolso kepet rogton kihuztam eletem elso Topps csomagjabol - lelegzetelallitoak a tundeink!!)[/size]

Több
21 éve 9 hónapja #98122 Írta: Reinatha
Mihelyt TUTI lesz a dolog, tajekoztatlak benneteket. Az meg 4 nap legalabb ( :( ), ha a Valak is ugy akarjak. Mar felorol az aggodalom :? Vege az offolasomnak 8)

Több
21 éve 9 hónapja #98066 Írta: Reinatha
Lanyok!

Megy a hajsza a Craig-alairasos kartyaert (very very ritka), s annyira belelendultem, hogy valoszinuleg 2 is lesz belole.
Abban az esetben, ha tenyleg 2 db-om lenne belole, erdekelne valakit?
Nem uzleti szellem, hanem a tunde-baratisag vezerel, szoval csak ertesiteni szerettelek volna benneteket!!

Több
21 éve 9 hónapja #98056 Írta: Reinatha

Áfonya írta: Ezt a háttérképet nézzétek meg... :tongue:

www.squidge.org/~praxisters/pictures/hal2.jpg

Anyám, borogass! 8O *csöpp*

Ez a kedvenc kepem Haldirrol, szepen ki is nyomtattam fotopapirra :) (de azert megint lementettem :lol: )

Egyebkent ha vki ad otletet, hogyan tegyek fel egy mar lementett kepet (nem hiszem, hogy jo otlet lenne bevagni az uzibe), akkor mutatok nektek egy Haldir 'tragic hero' hatterkepet.

Több
21 éve 9 hónapja #98053 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Ezt a háttérképet nézzétek meg... :tongue:

www.squidge.org/~praxisters/pictures/hal2.jpg

Anyám, borogass! 8O *csöpp*

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
21 éve 9 hónapja #98045 Írta: Penngaladiel
Még egy interjú. Majd megpróbálom lefordítani, addig is angolul:
www.craig-parker.net/index.php4? ... ninterview
Imádom! :wink:
Viszont rossz hír: a harmadik részben semmiképpen nem fog szerepelni :bawling:

Több
21 éve 9 hónapja #98043 Írta: Reinatha
Sziasztok!!

Ez nem a Topps kartyak helye, igaz, de ez most Haldirral kapcsolatos lesz :arrow: nana... :lol:

Ha van idotok/turelmetek/energiatok, vessetek egy pillantast erre az oldalra:
www.topps.com/Entertainment/LOTR ... OTRtt.html

Alul irnak a spec. Haldir-fele kartyarol (ezt valaki egyszer ide is linkelte, magat a kartyat, ahogy kinez, ha jol emlekszem.)

Viszont nem talalom, HOL es MENNYIERT lehetne hozzajutni ahhoz a bizonyos Hobby case-hez, amihez csatoljak a Craig-dedikalta kartyat.
De orulnek neki 8O ... Valaki ismeri a site-ot / rendelesi modot? Mert nalam vagy nem jon be az oldal, vagy ugrik egyet, ami meg bejon , azon nem talalom a rendelesi lehetoseget/infot :cry:
(Igaz, a forumjukra vetettem egy pillantast szukos idomben, s ott > 500 $-nal magasabb arat veltem felfedezni egy ilyen Hobby izeert, de azt mar nem tudtam kinyomozni, hogy a LOTR-ra vonatkozik-e.)

Ma szereztem 50 db-ot (es csak 7 dupla van benne :lol: ), s kijottek a Helm-szurdoki tundek kapasbol, meg ket Legsie-s is plusz egy tunde kontra ork. Haldirnak csak a neve van megemlitve, semmi kep rola, SIGH!!

Off-kerdes: gyujti oket vki kozuletek? Van egy folos Legsie-m 8)

Több
21 éve 9 hónapja #98037 Írta: Penngaladiel

Rabyn írta: összeszedtem pár képet haldírról itt: gyzyke.fw.hu
a Gyűrűk Ura résznél vannak a képek

Most néztem az oldaladat. Tök jó! De találtam egy bakit, ez a kép nem Craiget ábrázolja:
www.freeweb.hu/gyzyke/Thelorodof ... ldir45.jpg
hanem Marton Csokast :wink:

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #98034 Írta: Penngaladiel
Itt egy rövid kis interjú, amiben Craig elmeséli, hogy milyen trükkökkel "nagyították fel", hogy 6 láb magasnak tűnjön Haldírként (saját bevallása alapján 5'10" és 5'11" között van, vagyis kb. 10 centit magasítottak rajta). Valami kis emelvényre kellett állnia, amit eleinte a cipőjéhez ragasztott polisztirol darabokkal próbált helyettesíteni, de nem működött, mert orra bukott benne :P

www.theonering.net/perl/newsview/2/966935631

Több
21 éve 9 hónapja #97950 Írta: Nuwanda
Nuwanda válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Maffia írta: Na, megen megnéztem a filmet (mi az, hogy megnéztem? Tátott szájjal bámultam, mint borjú az új kaput!). Haldírt megint majdnem megsirattam. De az úgy volt, hogy először oldalba szúrják (vagy lehet, hogy csak a karját vágják meg, ebben nem vagyok biztos), utána amikor megfurdul, akkor jön a másik ork, és nem is tudom mit (talán vmi bárd lehetett az, nekem nem kardnak tűnt) vág a hátába :crying:

sorriso: az, hogy halhatatlan, csak azt jelenti, hogy TERMÉSZETES halállal vagy betegségben nem hal meg. Ettől függetlenül megölhetik

Szóval nem halhatatlanok, csak örökké élnek :D (nyugalmi állapotban,v. egyenes vonalú egyenletes mozgást végezve, míg más test létállapotuk megváltoztatására nem kényszeríti őket... :lol: )

"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."

Több
21 éve 9 hónapja #97888 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Háttérképek:
www.dreamvision-entertainment.co ... lotr78.jpg
www.dreamvision-entertainment.co ... lotr75.jpg

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 9 hónapja #97724 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Na, megen megnéztem a filmet (mi az, hogy megnéztem? Tátott szájjal bámultam, mint borjú az új kaput!). Haldírt megint majdnem megsirattam. De az úgy volt, hogy először oldalba szúrják (vagy lehet, hogy csak a karját vágják meg, ebben nem vagyok biztos), utána amikor megfurdul, akkor jön a másik ork, és nem is tudom mit (talán vmi bárd lehetett az, nekem nem kardnak tűnt) vág a hátába :crying:

sorriso: az, hogy halhatatlan, csak azt jelenti, hogy TERMÉSZETES halállal vagy betegségben nem hal meg. Ettől függetlenül megölhetik

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 9 hónapja #97704 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Beleg: nagyon :fight: a naptárad!!!! :wink: :D

képek a Helm-szurdoki csatából :arrow:
www.craig-parker.net/cgi/display ... full&cat=1
www.craig-parker.net/cgi/display ... full&cat=1

lehet csöpögni :D :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #97676 Írta: Reinatha
" Hihetetlen, hogy mi mindenből csinálnak üzletet. Bár az a póló nem rossz :P :
www.craig-parker.net/index.php4? ... erchandise "

Pennie: de az a lunchbox sem semmi :lol: Alig vall fanatizmusra, ha vki ilyenben hordja a kis kajajat :lol: Jol belegondolva egesz eredeti kombinaciokkal lehetne eloallni: 'na, ma a haldiros polomba megyek, fole a haldiros pulcsimat veszem, na meg a haldiros kapucnisomat es a haldiros fehernemumet :lol:

De jok a polok, megprobalok krealni egyet a ravasalos technikaval, lekoppintva a szoveget a site-rol :twisted:

Több
21 éve 9 hónapja #97674 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
sorriso: nem tudod rosszul, a könyvben valóban nincsenek tündék Helm-szurdokban (kivéve persze Legolast :lol: ) csak tudod ezt a filmet vhogy eladhatóvá kellett tenni, hogy jó látványos, szórakoztató stbstb legyen, és így belekerült egy "kis" változtatás a könyvhöz képest... :? :crazy:

Több
21 éve 9 hónapja #97673 Írta: sorriso
sorriso válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Miért hal meg Haldír a csatában, elvégre ő egy tünde nem?! Lehet, hogy hülyeséget kérdezek de én még nem tudtam olyan mélyen elmerülni Tolkien világában,mint itt jópáran. De ha jól tudom a könyvben nem hal meg, söt ott nem is szerepelnek tündék a csatában. De lehet hogy ezt is rosszul tudom, javítsatok ki! Szóval hogy halhat meg Haldír? :? :?

"Ne féljünk nagyot lépni.Ha ez tűnik szükségesnek, két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon"

Több
21 éve 9 hónapja #97629 Írta: Penngaladiel
Angolul tudóknak: vadiúj fórum :wink:
pub68.ezboard.com/bcraigparkerfans

Hihetetlen, hogy mi mindenből csinálnak üzletet. Bár az a póló nem rossz :P :
www.craig-parker.net/index.php4? ... erchandise

Haldír puzzle:
209.61.158.218/ms/z.php?ui=30620 ... assic&q=gt
209.61.158.218/ms/z.php?ui=30620 ... assic&q=gt

Több
21 éve 9 hónapja #97539 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Jó a naptár, Beleg! Le is töltöttem... 8)
www.ninecompanions.net/gallery_p ... rien_8.JPG
www.ninecompanions.net/gallery_p ... rien_9.JPG
Ezeken egyértelmüen látszik, hogy a Haldír mögött álló tündék férfiak.

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 9 hónapja #97538 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Jó a naptár, Beleg! Le is töltöttem... 8)
www.ninecompanions.net/gallery_p ... rien_8.JPG
www.ninecompanions.net/gallery_p ... rien_9.JPG

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 9 hónapja #97527 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
OK,

Akkor letoltheto a haldiros naptar innen .

Az egyes honapok jpg formatumban vannak fent, es van egy cimlap is.
A kepeket ugy tudjatok elmenteni, hogy az egerrel felealltok, es a jobb gomb megnyomasakor feljon egy gyorsmenu, amiben van a "save picture" vagy "kep mentese" nemtom kinek mi. Na ott kivalasztjatok hogy hova akarjatok menteni.

Bocs ha kicsit szedett-vedett lett, ennyire futotta 2 ora alatt.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 9 hónapja #97517 Írta: Reinatha
Beleg: YESSSS es nagyon-nagyon halas lennek erte!

A fonatrol megint kerdezoskodom, ezuttal osszehasonlito alapon.
Ezek:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ovie36.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... vie104.jpg
ugyanazok-e mint ez itt:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ovie41.jpg :arrow:
Szerintem nem, viszont akkor TE pl. melyiket tudod a 2 agu technikaval?? Ha nem csal a memoriam, Haldir haja valamikor olyan, mint a Legsie-e az elso ket url-nal. Pl. a Helm-szurdoki resznel. Tevedek? Lehet, hogy belezavarodtam, de nekem igy tunik... :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #97516 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Beleg Cúthalion írta: Tundebaratnok,

Epp most keszitek egy naptarat, melyben csak peldakepemrol es platoi szerelmemrol :oops: :cry: ( Haldir :twisted: ) lesznek kepek.
Tart-e igenyt ra masvalaki is?
Mert ha igen, akkor olyan formatumban mentem el.

Beleg

Igen! 1-re igényt tartok én is :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.668 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére