- Köszönetek: 0
Haldír (Craig Parker)
- Eszterprise-Estel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A remény hal meg utoljára
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
A FOTR-ban, gondolom. Hát igen, elsőre elég furcsa volt. De amíg nem láttam szinkronosan, nem volt vele bajom. Amikor a magyar hangja megszólalt...! 8O Majdnem leestem a székről De ez nem Craig hibájaEstel írta: Nem akarom borzolni a kedélyeket, de előszőr én is hátrahőkőltem, Haldir mint a szépek népe. Mentségemre szóljon, hogy rövid óton elmúlt.
Ery, féltékeny vagy? Egyébként csak egy kicsit több szerep kellett, nem is az idő. A FOTR moziváltozata alapján ítélte meg a nép elhamarkodottan
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
... írtam korábban. Közben rájöttem: nem egy ujjal húzza, hanem kettővel. Ez is fura, viszont szándékos: az ölelős jelenetnél látszik, hogy ujjvédő van rajta, ami csak a mutató- és középső ujját védi. Így már érthető. Bocs, Craig! Viszont a FOTR-ban a lórieni tündéken jót szórakoztam múltkor, egy részük teljesen szabálytalanul tartja az íjat, és a sebesség sem mentség ráPenngaladiel írta: Szegény Craig, úgy tűnik, őt nem oktatta íjász, sem a többi statiszta tündét
www.craig-parker.net/content/gal ... /TTT06.jpg
- Eszterprise-Estel
- Nem elérhető
Nem akarom borzolni a kedélyeket, de előszőr én is hátrahőkőltem, Haldir mint a szépek népe. Mentségemre szóljon, hogy rövid óton elmúlt.
A remény hal meg utoljára
- Penngaladiel
- Nem elérhető
kep.tar.hu/giovanna/images/pic1766418.jpg
- Supersonica
- Nem elérhető
Reinatha: elárulnád, hogy mi a fene az a Topps és hol lehet hozzájutni :
A Lay's chipstől már herótom van, de most már az egész társaság azt fog venni
- Reinatha
- Nem elérhető
Tegnap delutan a szokasos katarziskozeli allapotban vartam a tundek bevonulasat Helm-be. Vegre megjottek!! (Szep is lett volna, ha hiaba varom oket ) Elolep Haldirunk, egy romai csaszar pompajaban es a maga amugy is fenseges tunde-stilusaban...uau...
Es akkor erre mogottem felhorren par csaj: Anyaaaam, de RONDA!! 8O
Izlesek and pofonok, igen...na de 'anyaaaam, de ronda' ???!!!! Pont ugyanezt mondtak az uruk-hai levagott fejere is...meg Gollamra is... Hat lehet oket egy lapon emliteni????!! :shake: :rmad2:
Kerdes: Ott volt Craig a londoni premieren? Merthogy vki feltett a netre horror-osszegert egy aranyszinu tintaval dedikalt Haldir fotot , s allitolag ott dedikalta Craig... 8O .
Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien
- Reinatha
- Nem elérhető
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... en-1_3.php
1.sor/3. 4.sor/3.
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... en-1_4.php 4.sor/3.
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... en-1_1.php 5.sor/3.
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... uren-1.php 1.sor/2. kep
A minoseg nem a legjobb (van egy - ket kivetel azert). [size=9:2km1u8d1](Voltam olyan mazlista, hogy a legutolso kepet rogton kihuztam eletem elso Topps csomagjabol - lelegzetelallitoak a tundeink!!)[/size]
- Reinatha
- Nem elérhető
- Reinatha
- Nem elérhető
Megy a hajsza a Craig-alairasos kartyaert (very very ritka), s annyira belelendultem, hogy valoszinuleg 2 is lesz belole.
Abban az esetben, ha tenyleg 2 db-om lenne belole, erdekelne valakit?
Nem uzleti szellem, hanem a tunde-baratisag vezerel, szoval csak ertesiteni szerettelek volna benneteket!!
- Reinatha
- Nem elérhető
Áfonya írta: Ezt a háttérképet nézzétek meg... :tongue:
www.squidge.org/~praxisters/pictures/hal2.jpg
Anyám, borogass! 8O *csöpp*
Ez a kedvenc kepem Haldirrol, szepen ki is nyomtattam fotopapirra (de azert megint lementettem )
Egyebkent ha vki ad otletet, hogyan tegyek fel egy mar lementett kepet (nem hiszem, hogy jo otlet lenne bevagni az uzibe), akkor mutatok nektek egy Haldir 'tragic hero' hatterkepet.
- Áfonya
- Nem elérhető
www.squidge.org/~praxisters/pictures/hal2.jpg
Anyám, borogass! 8O *csöpp*
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.craig-parker.net/index.php4? ... ninterview
Imádom!
Viszont rossz hír: a harmadik részben semmiképpen nem fog szerepelni :bawling:
- Reinatha
- Nem elérhető
Ez nem a Topps kartyak helye, igaz, de ez most Haldirral kapcsolatos lesz nana...
Ha van idotok/turelmetek/energiatok, vessetek egy pillantast erre az oldalra:
www.topps.com/Entertainment/LOTR ... OTRtt.html
Alul irnak a spec. Haldir-fele kartyarol (ezt valaki egyszer ide is linkelte, magat a kartyat, ahogy kinez, ha jol emlekszem.)
Viszont nem talalom, HOL es MENNYIERT lehetne hozzajutni ahhoz a bizonyos Hobby case-hez, amihez csatoljak a Craig-dedikalta kartyat.
De orulnek neki 8O ... Valaki ismeri a site-ot / rendelesi modot? Mert nalam vagy nem jon be az oldal, vagy ugrik egyet, ami meg bejon , azon nem talalom a rendelesi lehetoseget/infot
(Igaz, a forumjukra vetettem egy pillantast szukos idomben, s ott > 500 $-nal magasabb arat veltem felfedezni egy ilyen Hobby izeert, de azt mar nem tudtam kinyomozni, hogy a LOTR-ra vonatkozik-e.)
Ma szereztem 50 db-ot (es csak 7 dupla van benne ), s kijottek a Helm-szurdoki tundek kapasbol, meg ket Legsie-s is plusz egy tunde kontra ork. Haldirnak csak a neve van megemlitve, semmi kep rola, SIGH!!
Off-kerdes: gyujti oket vki kozuletek? Van egy folos Legsie-m
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Most néztem az oldaladat. Tök jó! De találtam egy bakit, ez a kép nem Craiget ábrázolja:Rabyn írta: összeszedtem pár képet haldírról itt: gyzyke.fw.hu
a Gyűrűk Ura résznél vannak a képek
www.freeweb.hu/gyzyke/Thelorodof ... ldir45.jpg
hanem Marton Csokast
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.theonering.net/perl/newsview/2/966935631
- Nuwanda
- Nem elérhető
Maffia írta: Na, megen megnéztem a filmet (mi az, hogy megnéztem? Tátott szájjal bámultam, mint borjú az új kaput!). Haldírt megint majdnem megsirattam. De az úgy volt, hogy először oldalba szúrják (vagy lehet, hogy csak a karját vágják meg, ebben nem vagyok biztos), utána amikor megfurdul, akkor jön a másik ork, és nem is tudom mit (talán vmi bárd lehetett az, nekem nem kardnak tűnt) vág a hátába :crying:
sorriso: az, hogy halhatatlan, csak azt jelenti, hogy TERMÉSZETES halállal vagy betegségben nem hal meg. Ettől függetlenül megölhetik
Szóval nem halhatatlanok, csak örökké élnek (nyugalmi állapotban,v. egyenes vonalú egyenletes mozgást végezve, míg más test létállapotuk megváltoztatására nem kényszeríti őket... )
"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Úgy jártam, mint Orlinál, ha nem úgyabbul Eleinte ő is csak Legolasként tetszett....
jmsstyxnyes.tripod.com/rng/cp1.jpg
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/mp/mp12.jpg
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/rin ... 2/em05.jpg
jmsstyxnyes.tripod.com/cpod/cp30.jpg
jmsstyxnyes.tripod.com/lotr/tk04.jpg
jmsstyxnyes.tripod.com/lotr/cleades4.jpg
jmsstyxnyes.tripod.com/lotr/sarp36.jpg
jmsstyxnyes.tripod.com/lotr/haldir/rugby27.jpg
Azért egy pár Haldír is :
jmsstyxnyes.tripod.com/lotr/haldir/hal15.jpg
jmsstyxnyes.tripod.com/lotr/haldir/hal01.jpg
jmsstyxnyes.tripod.com/lotr/haldir/hal13.jpg
jmsstyxnyes.tripod.com/lotr/haldir/hal03.jpg
- Minerva
- Nem elérhető
www.dreamvision-entertainment.co ... lotr78.jpg
www.dreamvision-entertainment.co ... lotr75.jpg
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Hunnai
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
sorriso: az, hogy halhatatlan, csak azt jelenti, hogy TERMÉSZETES halállal vagy betegségben nem hal meg. Ettől függetlenül megölhetik
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- hódica
- Nem elérhető
képek a Helm-szurdoki csatából
www.craig-parker.net/cgi/display ... full&cat=1
www.craig-parker.net/cgi/display ... full&cat=1
lehet csöpögni
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Reinatha
- Nem elérhető
www.craig-parker.net/index.php4? ... erchandise "
Pennie: de az a lunchbox sem semmi Alig vall fanatizmusra, ha vki ilyenben hordja a kis kajajat Jol belegondolva egesz eredeti kombinaciokkal lehetne eloallni: 'na, ma a haldiros polomba megyek, fole a haldiros pulcsimat veszem, na meg a haldiros kapucnisomat es a haldiros fehernemumet
De jok a polok, megprobalok krealni egyet a ravasalos technikaval, lekoppintva a szoveget a site-rol
- Fereste
- Nem elérhető
- sorriso
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"Ne féljünk nagyot lépni.Ha ez tűnik szükségesnek, két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon"
- Penngaladiel
- Nem elérhető
pub68.ezboard.com/bcraigparkerfans
Hihetetlen, hogy mi mindenből csinálnak üzletet. Bár az a póló nem rossz :
www.craig-parker.net/index.php4? ... erchandise
Haldír puzzle:
209.61.158.218/ms/z.php?ui=30620 ... assic&q=gt
209.61.158.218/ms/z.php?ui=30620 ... assic&q=gt
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
www.ninecompanions.net/gallery_p ... rien_8.JPG
www.ninecompanions.net/gallery_p ... rien_9.JPG
Ezeken egyértelmüen látszik, hogy a Haldír mögött álló tündék férfiak.
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
www.ninecompanions.net/gallery_p ... rien_8.JPG
www.ninecompanions.net/gallery_p ... rien_9.JPG
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Akkor letoltheto a haldiros naptar innen .
Az egyes honapok jpg formatumban vannak fent, es van egy cimlap is.
A kepeket ugy tudjatok elmenteni, hogy az egerrel felealltok, es a jobb gomb megnyomasakor feljon egy gyorsmenu, amiben van a "save picture" vagy "kep mentese" nemtom kinek mi. Na ott kivalasztjatok hogy hova akarjatok menteni.
Bocs ha kicsit szedett-vedett lett, ennyire futotta 2 ora alatt.
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Reinatha
- Nem elérhető
A fonatrol megint kerdezoskodom, ezuttal osszehasonlito alapon.
Ezek:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ovie36.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... vie104.jpg
ugyanazok-e mint ez itt:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ovie41.jpg
Szerintem nem, viszont akkor TE pl. melyiket tudod a 2 agu technikaval?? Ha nem csal a memoriam, Haldir haja valamikor olyan, mint a Legsie-e az elso ket url-nal. Pl. a Helm-szurdoki resznel. Tevedek? Lehet, hogy belezavarodtam, de nekem igy tunik...
- Supersonica
- Nem elérhető
Beleg Cúthalion írta: Tundebaratnok,
Epp most keszitek egy naptarat, melyben csak peldakepemrol es platoi szerelmemrol ( Haldir ) lesznek kepek.
Tart-e igenyt ra masvalaki is?
Mert ha igen, akkor olyan formatumban mentem el.
Beleg
Igen! 1-re igényt tartok én is