Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 10 hónapja #96982 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Haldírt én is nagyon sajnálom... ahhoz képest, hogy ott sem volt szegény(elvileg) még meg is halt.
Emlékszem, a FoTR után képeket nézegettem, megnyilvánulás Haldírról: "Ki ez a vámpír?" De aztán (azthiszem nagyon) szimpi lett.
Szerintem jó a bővített DVD-n!
Nálam még Mindig Legolas viszi a pálmát, de Haldír is a kedvenc tündéim közé tartozik. Úgy sajnálom szegényt.
Nem tudom ki írta, de igaza volt... hogy örökéletre született, aztán az emberek fennmaradásáért halt meg.

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #96960 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Maffia írta: Elsiratják legfeljebb. Háromperces néma vigyázzállás lehajtott fejjel :cry:

Hát, ha már Hámát úgy otthagyták a vargtámadás után, lehet, hogy Haldír kapja a Hámának járó végtisztességet :shake: :evil2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #96958 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Elsiratják legfeljebb. Háromperces néma vigyázzállás lehajtott fejjel :cry:

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 10 hónapja #96953 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Nemnem...egy ork jön valami fegyverrel...asszem kard vagy ilyesmi és a bal oldalába szurja bele Haldírba... ettől Haldír meggörnyed majd nem figyel hátra és jön egy ork baltával (?) karddal (?) és hátba csapja... ;)

De milyen érdekes ohgy amig Haldr lerogy meg minden addig akár 3X is meg tudták volna támadni mégse tették :)

Szerintetek lesz Haldírnak temetése? (Vagy valami olyan szerűsége :roll: )

Több
21 éve 10 hónapja #96942 Írta: mîr
mîr válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Jaj, én nem tudom megnézni azokat a szuper képeket! Segítség!!!

Lehet, hogy én nagyon hülye vagyok, de nem úgy van a filmben, hogy Haldírt először ELÖLRŐL eltalálják valami nyíllal vagy dárdával, és csak amikor emiatt nem tud védekezni, akkor csapja hátulról nyakon egy ork? Mert ha valami repülő cuccal találják el, akkor aztán arról Aragorn tényleg nem tehet...

mîr

Több
21 éve 10 hónapja #96900 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Alyr Arkhon írta: Nekem csak az nem tetszik amikor a tünde hadsereg, miután megállt úgy lecsapja az íját, mintha puska lenne...

(errol eszembejutott, hogy meglehet, az Új-Zélandi hadsereg tagjai, akik ugye statiszták voltak, és ugyanúgy csinálták a dolgot, mint eredetiben, csak most íjjal és nem puskával... és az íj ugyebár érzékeny szerszám)

Lehet, hogy az íjakat hirtelen mozdulattal leteszik, de nem hiszem, hogy lecsapják. Úgy vélem, a csattanás, amit akkor hallunk, inkább az alakit éppen befejező csizmatalpaktól származhat. De nem lepne meg az sem, ha az íjakat csapnák oda. Abba a csatába az is belefér. :-(

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 10 hónapja #96877 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Ayr: minden eggyes tünde valami modell volt ha jol tudom.. mert magasanak kellet lenniük és szépen kellezt járniuk..
AKÉPEK ZSENIÁLIA!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 10 hónapja #96865 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Nekem csak az nem tetszik amikor a tünde hadsereg, miután megállt úgy lecsapja az íját, mintha puska lenne...

(errol eszembejutott, hogy meglehet, az Új-Zélandi hadsereg tagjai, akik ugye statiszták voltak, és ugyanúgy csinálták a dolgot, mint eredetiben, csak most íjjal és nem puskával... és az íj ugyebár érzékeny szerszám)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 10 hónapja #96818 Írta: Reinatha
Reinatha válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
A fegyverzetuk es az 'egyenruhajuk' is remekszamba megy, kulonosen szepen mutat ezzel a kek, ejszakai hatterrel (meg szerintem amugy is...). Tenyleg, ennyi ronda ork lattan biztosan mindegyik tunde kard keken villogott 8O

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien

Több
21 éve 10 hónapja #96814 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
A fegyverek is gyönyörűségesek, a harcosok is (azzal a halálra szánt bátor arccal), és a vértek is nagyon-nagyon tetszenek. Tegnap a CD-t végre végighallgattam, és frankón beugrott, hogy melyik zenerészlet jöttek a harcosok - mit ne mondjak, levert a víz!

Nevek: Ja, akkor jó, azt hittem, hogy én nem néztem figyelmesen a filmet, és valami kimaradt!

Több
21 éve 10 hónapja #96813 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Engem a fegyvereik szépsége bűvölt el. Azok a kardok!!! 8O
Supersonica: szerintem kitalálták azokat a neveket, Tolkien alapján. Vsz. némelyik név Tolkiennál is szerepel.

Több
21 éve 10 hónapja #96809 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Örök hála ezért a képekért. Gyönyörömben el is aléltam :)

Kérdésem: HONNAN TUDJÁK (vagy veszik) a felsorolt tünde harcosok neveit??? Én is szeretném tudni!

Több
21 éve 10 hónapja #96803 Írta: Reinatha
Beleg, te nem 'egyszeru' doriathi tunde vagy, hanem vmi tobb :arrow: FANTASZTIKUSAN JOK a kepek!! (4.sor/1 Lorien Guardian nagggyon rulez :hello: , de a tobbi is:klasszikus pelda a boseg zavarara :lol: ) Remelem, ez nem volt off !!

Több
21 éve 10 hónapja #96792 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
erdekes, nekem bejon.

No akkor itt az url:
www.theargonath.cc/pictures/tttc ... elven.html

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 10 hónapja #96789 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Nekem se.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #96787 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Nem jön be az oldal. :(

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #96781 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Hu, csajok ide figyuzzatok! :bounce:
De elotte uljetek le, keszitsetek a felmosovodrot. :oops:

Engem mostmar szivaccsal kell felszedni... elolvadtam: 8O :oops: :tongue:

Ezek aztan legenyek a javabol! :eek2: :eek2: :eek2: Benne Haldir is.
Bizony lenne otletem egyikkel-masikkal kapcsolatban :oops:

Atyam, micsoda pasik! :eek2:
Kesz vagyok :quasi:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 10 hónapja #96771 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Köszönöm az információt. ( - bár lehet, hogy ez is chat)

Több
21 éve 10 hónapja #96761 Írta: Lord Maul
Lord Maul válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Sorel írta: Ez most valóban OFF lesz:
Kedves Moderátorok, kétszer is feltettem ezen a topicon azt a kérdést ,
hogy C. Parker hány éves. Kerestem a választ, ám szomorúan konstatáltam, hogy mindkét hozzászólásom törölve lett.

Nem hinném, hogy ez chatnek minősül....Tán kissé túlzásba viszitek a moderálást...

1970. november 12-én született. :)

We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!

Több
21 éve 10 hónapja #96759 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Ez most valóban OFF lesz:
Kedves Moderátorok, kétszer is feltettem ezen a topicon azt a kérdést ,
hogy C. Parker hány éves. Kerestem a választ, ám szomorúan konstatáltam, hogy mindkét hozzászólásom törölve lett.

Nem hinném, hogy ez chatnek minősül....Tán kissé túlzásba viszitek a moderálást...

Több
21 éve 10 hónapja #96682 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
szvsz nem lesz temetése...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 10 hónapja #96669 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Telu: a csatákban ilyesmi sűrün előfordul. Egyszerűen szegény Haldír mögé kerültek és sutty!
Ehhez Aragornnak semmi köze.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #96664 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Szerintem is kicsit becstelen ha hátulról szurják le, de nem kell azt elfelejteni hogy ez olyasmiféle katonai halál...tehát valahol mégis becses Egyébként Craig nagyon jól eljátszotta Haldír halálát...a megtörtség az arcán egyszerre tör ki a fájdalommal...és az amikor Aragorn elkapja éshátrabillen a feje...csodálatos :) Egyébként nagy remélem hogy valami szép temetése azért lesz..nagyon kiváncsi lennék egy tünde temetésére

Több
21 éve 10 hónapja #96657 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Azt tudtam, hogy valaki meg fog halni, vagyis még régebben olvastam, hogy Haldírt megölik, de teljesen elfelejtettem. Csak arra emlékeztem,hogy egy épphogy megemlített szereplőt fognak eltenni láb alól a FotR-ból...Így nagyon meglepődtem, sé bevallom, sírtam is...bár én Gollamon is állandóan bőgtem, és a FotR-ban Gandalf halálán mindíg, pedig tudtam hogy nem is hal meg. De Haldír...az az arc, az sok volt az érzékeny lelkemnek:/ Amúgy persze hogy volt célja azzal, hogy megölte, és igen, az volt, hogy megszeressük Haldírt, de...ezzel engem nem nyugtat meg. Én Haldírt már a FotR-ban is szerettem, és nagyon örültem, hogy megjelent a TTT-ben, főleg mert nem Arwen vezeti a tünde seregeket, de azért is, mert sokakkal ellentétben, nekem szimpi volt. És PJ nagyon jó rendező módjára orvul megszerettette velünk azzal az ölelős jelenettel...azthiszem, Haldírból nagyon sokat ki lehetett volna hozni, de azt már végképp nem bírta volna el a film a sok változtatás mellett. Volt, aki így is kijelentette, hogy ez a film szar, mert sok a változás, hát egy fontosabb szerepre emelt Haldír(hanyadszorra írom le a nevét??) már sok lett volna.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 10 hónapja #96651 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Nem tudom, hogy Aragorn hibás lett volna abban h Haldírt megölték, nem valószínü.

Hogy miért hátulról szúrták le, mert ez (legalábbis velem) nagyon átéreztette a gonoszság teremtményeinek a kegyetlenségét és becstelenségét a "jó" népektöl való különbözöségüket, képesek egy vmien szinten védtelent (hisz Haldírt elölröl is támadták) orvul leszúrni harc közben.

PJ a TTT többi képében is meglehetösen iszonytatóan ábrázolja a háborút és a gonoszt, ez ennek a képnek a része sztem.

Másrészt, hogy szerettethetünk meg vkit a nézökkel => orvul megöljük vagy oan módon öljük meg, hogy a nézök megsajnálják => kiváltja vele az érzelmeket (én itt legszívesebben sírtam volna, mint egy kisgyerek, csak premieren moziban néztem, így csak a könnyeim csorogtak) és a sajnálattal együtt vmien szimpátiát.

Ti tudtátok, h Haldírt meg fogják ölni?
(én nem, vagyis túl régen olvastam spoilereket, szal teljesen elfelejtettem ezt)

Üdv:
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 10 hónapja #96642 Írta: Reinatha
:( Szerintem is szomoru, hogy hatbaszurjak/csapjak azzal a randa ork fegyverrel...Talan azert akarta igy PJ, hogy jobban lassuk szegenyke halaltusajat...es ne a szep arcan csurogjon a vere... Es hogy tisztan lathato legyen a tekintete az agonia pillanataiban... Bar bevallom, nagyon aggodtam, hogy milyen kepet mutatnak majd rola, amikor hatulrol lathatjuk -mert nem volt szep, ahogyan pl. az urukok felfaltak a tarsukat, meg Gollam is rendesen kitekerte szegeny nyuszit...- es elsore akar ugy is tunhetett, hogy Haldir fejere sujt le az ork...

Több
21 éve 10 hónapja #96630 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Én nem hiszem, hogy Aragorn okozta volna a halálát, hiszen az alig egy pillanatnyi figyelemelterelés volt. akkor sem tudta volna átverekedni magát az orkokon, ha Aragorn nem tereli el a figyelmét egy pillanatra. És az az ork, na, az amúgy is ott volt, legfeljebb nem hátulról vágott volna rá, hanem előlről. de erre, ha megengeditek berakok egy idézetet Osvát Ernőtől:
"Termékeny tévhit hogy: másképp is lehetett volna. Ez ringatja a gondolkodás bölcsőjét."
Tehát felesleges azon filózni, hogy mi lett volna ha, hiszen megtörtént, Haldír meghalt. Ez olyan, mint a bekövetkezett jóslat. Gondolkodhatsz azon, akkor is megtörtént volna, ha nem tudod előre, hogy ez fog történni, de tenni nem tudsz már ellene, s talán nemis tudtál volna. Talán, talán ha nem szól Aragorn, talán, ha nem távolodik el annyira a faltól, talán...ki tudja?
Lehet, hogy hősi a halála, de én azért PJ helyében nem hátulról szúrtam volna le. ebben van valami becstelen. Egy tünde, aki harcol az emberek mellett, pedig már szinte semmi nem köti ehhez a világhoz, és meghal, mert egy ork, a gonosz egy teremtménye hátbaszúrja!

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 10 hónapja #96603 Írta: Reinatha
Koszonom, Augustine, eloszor en is arra gyanakodtam, csak kesobb (szinte) meggyoztem magam, hogy az megis Haldir halala :lol: (Egyebkent a keptoltesnel furcsa modon az Isengard Unleashed-nel nagyon meghatodtam, mostmar ertem, miert!!)

Több
21 éve 10 hónapja #96600 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Beleg Cúthalion írta: Menj a www.craig-parker.net/index.php4? ... allery=ttt cimre. Itt talalsz kepeket a halalarol :bawling: SZEGENYKE!!! :bawling:

neheheee!!!! Szegénykém!!! :bawling:

reinatha: a Breath Of Life (a kedvenc számom amúgy) az a rész, amikor Gornit kiveti a víz a partra, és azt álmodja, hogy a ló helyett Arwen smárolja le... :twisted: Bocs!
Haldír halála a 17.-es, az Isengard Unleashed eleje! Gyönyörű! (az a 2. kedvencem) :D

Gyönygyszem: mert TÜNDE!! És a TÜNDE pasikat IMÁDJUK!!! :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #96565 Írta: Reinatha
Gyongyszem :) Hat csak nezz ra :)

Amugy szerintem elsosorban a halala szerettette meg velunk ennyire. Merthogy milyen szivszorito is, ha egy halhatatlansagra szuletett , tokeletes teremtmenynek gaz es rut orkok fegyvere altal megis meg kell kostolnia a halal keseruseget :( Foleg az emberek oldalan folytatott harcban, miutan azok egyszer mar bebizonyitottak, hogy a hatalomvagyuk erosebb mint a Rosz megsemmisitese iranti torekvesuk...anno, Elrond oladalan (es akkor is mennyi tunde harcos veszett!!)...Es most itt van Haldir, aki batran kuzdott, de mar sosem hajozik Szurkerevbol Mandosba :( Leperegnek elotte boldog lorieni eletenek pillanatai zoldello erdokrol es napsutotte mezokrol, de mar elmenni keszul orokre... (sigh)...
Amugy pedig az Aragorn-fele olelesre valo reakcioja is szimpatiat keltett, de egyesek (khm) mar a FOTR-ban is felfigyeltek ra vagy akar a konyvben...

Beleg: mostmar megneztem es elmentettem MINDEGYIK kepet, kozben ment a TTT cd, majdnem elsirtam magam... Haldir halala tenyleg nagyon sajatos pilanat...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.673 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére