Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 10 hónapja #96535 Írta: Reinatha
Reinatha válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Koszonom, Beleg :D
(A turelmetlenseg: megvolt az url, de NEM vartam meg, mig teljesen betolt :arrow: vagy vmi gonoz varazslat hatasara lettem vakka :roll: )

Kerdezek megegyet: a TTT cd-n a Haldir halalahoz tartozo resz a Breath Of Life? Vagy azt csak szeretnem, ha az lenne?

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #96524 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Menj a www.craig-parker.net/index.php4? ... allery=ttt cimre. Itt talalsz kepeket a halalarol :bawling: SZEGENYKE!!! :bawling:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #96523 Írta: Reinatha
Reinatha válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Sziasztok!

Lehet, hogy hulyet kerdezek: nem tudjatok, van-e elerheto screenshot Haldir halalarol? Az olelgetos reszt azt megtalaltam, de a 'folytatast' mar nem :(
Bocsanat, ha mar volt szo errol, igyekeztem alaposan atkutatni a topicot, de egyelore nem talaltam ilyen kepet. Megkoszonnem, ha segitenetek.

Rabyn: a filmzene topicban irtam neked egyet, lattad? Nem akarom itt kifejteni, mert az off lenne szerintem 8O

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien

Több
21 éve 10 hónapja #96510 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
összeszedtem pár képet haldírról itt: gyzyke.fw.hu
a Gyűrűk Ura résznél vannak a képek

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 10 hónapja #96499 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #96498 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
FIGYELEM!

ÉSzAH már tegnap nyomatékosan megkért mindenkit, hogy NE csetteljetek és ne offoljatok, mert nem győzik a moderátorok kitörölni az ide nem illő hozzászólásokat.
A gyengébbek kedvéért:
- a chat vagy csettelés kb. azt jelenti, hogy mindenki dumál mindenről, ami nem ide való, ráadásul néhány szavas, vigyorgó emotikonokkal teletűzdelt hozzászólások formájában,
- az OFF pedig olyan témát jelöl, ami nem tartozik szorosan a tárgyhoz. Az OFF-ot jobban el szoktuk nézni, mint a csettelést, mert ez utóbbit kérdezés nélkül töröljük.

Elrond fiaira van egy Elrondos topic, kérnénk ott kitárgyalni.
Ezen topic Haldírnak készült, őróla, illetve az őt játszó színészről lehet itt dumálni. MÁSRÓL NEM!
Ha csettelni akartok, ott a tolkien-chat vagy a Beszélgetős topic!

Több
21 éve 10 hónapja #96455 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Ne OFFoljuk... lécci :roll: Nem igazán jó visszaolvasni 1 oldalt amiben csak Haldír neve szerepel...de más nem... Pliiiz :P

Egyébként mért zavarta volna meg Ary? Még volt 1 kis idő Ary szólása és Haldír halála között...ez nem függ össze...vagy mégis? :oops:

Több
21 éve 10 hónapja #96321 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
... és ne feledjük, hogy Haldír milyen szép és hősi halált hal :bawling:
nehéz lesz űberelni :)

Több
21 éve 10 hónapja #96292 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Morgana írta: Én úgy láttam, elég csúnya véget ért.
Míg Aragorn szavai után új ellenfelet keresett, oldalba szúrták, s mikor megfordult, hogy levágja a támadót, egy másik ork a hátába vágott.
Puff a gerince... Borzalmas lehetett...

Ugye, ugye! Nem csak én láttam úgy, hogy Aragorn megzavarta!!! 8O

Több
21 éve 10 hónapja #96291 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Azon gondolkodtam, hogy a könyvben sokkal jobban előjön Haldír tünde- mivoltja, bölcsessége. Arra a jelenetre gondolok, amikor felvezeti Frodót a dombra, és megmutatja a két birodalmat, és megérteti vele a fény és sötétség lényegét. Itt látszik igazán, mennyire érti, mit miért tesz, és valahol át is éli, hova tartozik. Iszonytató a két világ különbsége.

Off: még a fiúk csak-csak, az első inkább. De azok a hölgyek... Legalább a ruhának lenne valami normális színe.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 10 hónapja #96289 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Én úgy láttam, elég csúnya véget ért.
Míg Aragorn szavai után új ellenfelet keresett, oldalba szúrták, s mikor megfordult, hogy levágja a támadót, egy másik ork a hátába vágott.
Puff a gerince... Borzalmas lehetett...

De utána az a tekintet... Nem vagyok rajongója, de ebben a részben talán az mesélt a legtöbbet a tündékről.
Mintha leginkább meglepetés tükröződött volna benne, és szomorú fájdalom. Aztán nyugalom és béke.

De ti ezt jobban tudjátok. 8)

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 10 hónapja #96240 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Gandalf írta: Nekem Craig civilben SOKKAL szimpatikusabb, mint Haldírként...

Na, akkor ebben egyetértünk. :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #96239 Írta: Penngaladiel
Animáció:
www.theargonath.cc/characters/ha ... aldir1.gif

Hangok:
www.theargonath.cc/characters/ha ... /dwarf.wav
www.theargonath.cc/characters/ha ... vannen.wav
www.theargonath.cc/characters/ha ... warves.wav

Képek:
www.theargonath.cc/cast/parker/biotoppic.jpg - Na, ezen civilben is nagyon helyes :wink:
www.theargonath.cc/characters/ha ... rien10.jpg - Nézzétek a hajfonatot :P
www.theargonath.cc/characters/ha ... rien17.jpg - Gőgös, de szép :oops:

[size=9:z9awqcqx]Ez a 700. hozzászólásom! [/size]8)

Több
21 éve 10 hónapja #96231 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Rabyn írta: Maffia azt is nézd meg hogy hova szur az ork

Hihi, elviszem anyát, egy orvos csak ért hozzá, aztán majd kianalizálja a sérülést :evil2: :evil3: (kár, hogy röntgenfelvétel nincs :twisted: )

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 10 hónapja #96212 Írta: Gandalf

Több
21 éve 10 hónapja #96207 Írta: Penngaladiel
Ery, küldd el nekem emilben, én felrakom :)

Én úgy láttam, hogy az ork csatabárddal vágta hátba. Nem a fejét, mert akkor Aragorn vérben úszott volna :dead:

Több
21 éve 10 hónapja #96188 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Ha valaki segít, (priviben)hogy hogyan kell egy már letöltött ismeretlen származási helyű képet betölteni, akkor boldogan.
o.9-es felhasználó vagyok

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #96181 Írta: Rabyn
Ery mutassá roluk képet!!!!

Több
21 éve 10 hónapja #96180 Írta: Telumehtar
Az nekem is nagyon teccet...hm..közbe gondolkodtam..lehet hogy az ork gerincbe vágja...tehát ilyenkor szimlán eltörnek a csigolyák vagy kettétörhet a gerinc.. :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #96176 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Haldír halála:Sztem az is lehet,hogy fejbe vágja,de ezt konkrétan nem figyeltem... :roll: ÉSzAH:köcc a közbelépést

virágocska írta: Az elsö reszben borzalmas volt szegenyem :roll: a magyarhangja csapnivalo :cry:

De a masodik reszben szimpi volt :P

Hát az elsőben nem voltam vele kibékülve,de az a rész amikor Arag +öleli! :P

Több
21 éve 10 hónapja #96175 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Return of Haldír. Hmmm.
Lányok! Inkább készítsétek fel magatokat Elladanra és Elrohirre. Szerintem legalább úgy fogtok értük is rajongani mint Haldírért, vagy még jobban. :D :D :wink: :wink:
vagy mint akár Legolasért

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #96173 Írta: Rabyn
Maffia azt is nézd meg hogy hova szur az ork

Több
21 éve 10 hónapja #96151 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Nekem ez tetszik nagyon (több okból is, a másik nem tartozik ide :roll: ):
jmsstyxnyes.tripod.com/lotr/haldir/hal08.jpg

Sztem nem Aragorn miatt halt meg. Ugye Ary odakiált neki, ő továbbadja az üzenetet. Lehet mondjuk, hogy egy picit nem figyelt oda, hanem azon van, hogy a társai, a többi tünde-harcos is meghallja, hogy visszavonulnak.
Lehet, hogy közvetve-közvetlenül felelős ő is érte, majd megfigyelem, ha legközelebb megnézem. (szombatra kiimádkozom)

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 10 hónapja #96138 Írta: Telumehtar
Na íme itt van..remélem bejön :)
(vmit nem értek..egyik oldalon azt írják hog Craig Julius 12.-án született ezzel szemben itt már november...hogy ki tud ezen kiigazodni :roll: )

www.craig-parker.net/index.php4?view=bio

Több
21 éve 10 hónapja #96136 Írta: Telumehtar
Hm..ha én jól láttam akkor nem hátba szúrja hanem nyakba..azaz hogy a gerinc kezdeténél..bocs..nem tudom hogy hívják :) Ezt nevezik katonás halálnak egyébként...csak ez nem teljesen pontos volt mert akkor elvileg rögtön meghal és a támadó kardja szinte markolatik belefúrodik az áldozat testébe..legalább is én igy láttam :)
Jó lesz ha beteszek angolnyelvű életrajzot? Tudom vannak akik nem tudnak angolul de most nincs erőm leforditani :(

Több
21 éve 10 hónapja #96128 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Rabyn írta: nekem az jutott eszembe hogy az ork mijét vágja ketté?????

Én úgy láttam, hogy hátbaszúrja vagy vágja vagy döfi. Az egy gerinctörés, egy szívbe szúrás hátulról (onnan könnyebb, mint előről), nem hiszem, hogy tüdő vagy gyomor, mert abban nem hal meg olyan hamar. Elvérezni szintén nem volt ideje szegénynek. Persze nem vagyok túl jártas a tündék anatómiájában, úgyhogy várom a további ötleteket.

Craig-rajongók, nem másolnátok be ide egy rövid életrajzot az új kedvencről? Linkeket is várunk.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 10 hónapja #96123 Írta: Rabyn
nekem az jutott eszembe hogy az ork mijét vágja ketté?????
a fejét??
a nyakát??
a hátát??
Mit??? :?:

Több
21 éve 10 hónapja #96109 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Eszembe jutott egy kérdés. Szerintetek Aragorn felelős Haldír haláláért? Mert nekem volt egy ilyen benyomásom tegnap, amikor néztem a filmet. Hiszen elvonta a figyelmét a harcról...

Hát Aragorn semmiképpen sem...talán inkább PJ!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:
Miért pont őt kell feláldozni, miért övé a mártítszerep(habár joban belegondolva mást nemnagyon nyírhatott ki PJ, mondjuk Aragornt nehezen :lol: :D )

Jók a képek! :wink: 8) Jópasi ez a Craig! 8)

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #96075 Írta: Telumehtar
Észi: Nagyon köszi hogy kitöröltél mindent!!! Thx ;)

A Tmához: Mért lenne Aragorn felelős Haldír haláláért..nem Ary küldte oda az orkot hogy "Öld meg!"....Ary csak szólt neki hogy mennyenek be....és Haldír még tovább közdött és akkor jött az a nagy csúnya ork...és :cry: Egy dolog szúrta a szememet...Ary véres kezét mért nyomja Haldír tiszta ruhájára...ez valami tisztelet kifejezés? :)
Egyébként milyen érdekes hogy csakúgy mint Legolas, Haldír se lett koszos harc közben :)

Több
21 éve 10 hónapja #96044 Írta: Rabyn
elolvatsam a könyvbeli szerepét.. mmint haldirt...
sztem az klasszisokkal jobb mint a filmben a szerep.. és a könyvbe még érthető is mrt ugrik a nyaákba aragorn

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.751 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére