Faramir (David Wenham)

Több
20 éve 6 hónapja #192058 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Sil írta: Képek a Van Helsing premierről:
katt ide
.

Az a fürtös lány a felesége? Milyen helyes! 8O

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #192044 Írta: M
M válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
lordoftherings.haveabanana.net/faramir/

Gondoltam felteszem ezt ide, hátha akad valaki, aki még nem látta. :faramir1: Elég igényes válogatás Faramiros képekből. :biggrin2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #191977 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Képek a Van Helsing premierről:
katt ide

Jelenetek a Van Helsingből, közte egy Davides is:
movies.yahoo.com/shop?d=hv&cf=tr ... 21&intl=us

Várható egy interjú is, amiben főleg Faramir szerepéről beszél, de még nincs szkennelt változat belőle...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 6 hónapja #191285 Írta: M

Suhifarok írta: M : [size=9:1t3ykhgl](jó a nicked... :D )[/size] ha jól számoltam akkor csak öt...

Üdv és köszi szépen az infót! :biggrin2: Rendi vagy! Te bennfentes vagy errefelé, mert úgy érzem magam itt, mint egy elveszett gyermek. :crap:
Hatalmas ez a fórum, csak szeretném tudni, hogy mindig érdemes-e ebbe a témába infókért fordulni, vagy csak véletlen szerencse, hogy itt voltál és azon nyomban válaszoltál? :D

Több
20 éve 6 hónapja #191284 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
M : [size=9:3n04onyh](jó a nicked... :D )[/size] ha jól számoltam akkor csak öt...

Több
20 éve 6 hónapja #191283 Írta: M
Sziasztok! :evil3:

Még új vagyok a fórumon, csak nézelődöm. :biggrin2: Végre sikerült a megfelelő témába elkeverednem! :up:

Valaki, aki bennfentes Faramir életrajzában, meg tudná nekem mondani, hogy hány év van a fivérek között?
Előre is köszi. :itscool:

Több
20 éve 6 hónapja #191200 Írta: Legolin
Legolin válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Kösz, Sil! Mindjárt megkeresem a képeket... (Tényleg vicces a haja... :D )

(Vááá, elegem van! Hogy lehetek ilyen béna?!? :evil: Megint tesóm nevén írtam... Szóval meleth_lin vagyok...)

... - very mátalo...

- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/

Több
20 éve 6 hónapja #191166 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Meleth_lin: Játszik, igen, egy Carl nevű szerzetest, ééérdekes frizurával... Ha kicsit visszaolvasol, raktam már be róla egy csomó képet. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 6 hónapja #191147 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Lenne egy kérdésem: A VOX c. moziújság májusi számában a Van Helsing c. filmről írt cikknél az egyik képen egy ember tök úgy néz ki, mint David, viszont a cikkben nem említik sehol a nevét. Most akkor játszik benne, vagy nem?

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
20 éve 6 hónapja #190875 Írta: Niniel Nienor
Niniel Nienor válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Újabb képgyűjtő körúton voltam... Ezt pl még sose láttam...
www.arwen-undomiel.com/images/Fa ... acklit.jpg

Több
20 éve 6 hónapja #190656 Írta: Niniel Nienor
Na itt vannak a testvérkék! :lol:
www.warofthering.net/photoforum/ ... =525&page=
(ezt szerintem ismeritek, de ha már a hasonlóságról volt szó, ezen le lehet ellenőrizni...)

Ezt meg csak úgy jó nézegetni... :oops:

Több
20 éve 6 hónapja #190627 Írta: Fennasiel
Fennasiel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Jó mi???
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=2963 :D

Több
20 éve 6 hónapja #190582 Írta: Niniel Nienor
Köszi Findulias! :D

Szerintem nincs olyan szembetűnő hasonlóság David és Sean Bean között, de tény, hogy mindketten ugyanabba az embertípusba tartoznak.

Több
20 éve 6 hónapja #190518 Írta: Findulias
Findulias válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Valaki kért "Bank" beszámolót, íme a múltkori hozzászólásom újra:

Findulias írta: Sil!
Köszi, hogy szóltál az ausztrál filmhétről! Nagyon hálás vagyok érte.
Voltam hétfőn megnézni a Bankot! És NAGYON JÓ VOLT!!! :P
Amikor Dave először feltünt a vásznon, azt hittem, odaolvadok...
De aztán a filmre is odafigyeltem, és nagyon tetszett!
Nem az rili hálivúdi film, érezni lehetett, hogy ez bizony ausztrál termék.

Egy zseni matematikus-közgazdászról szólt (Dave), aki megoldotta a
gazdaság egyik legnagyobb rejtélyét, az emberi döntés általi piacváltozást!
Frankó kis programot írt rá.... gyakorlatilag nem lett szükség bankokra 8)
Eközben becsajozott :D , és "bosszút állt" az apja halálán.
És mindezt angolul! Kicsit necces volt az ausztrál akcentus miatt, de kaptunk tolmácsgépet!

Már alig várom a szerdát! A Better than sex-et már azóta meg akarom nézni, amióta emberünket először megláttam a vásznon (Most nem a Moulin Rouge-ra gondolok :oops: )

Üdv mindenkinek!

Igazából nem tudok többet írni róla, mert tényleg ez volt az alapsztori.
A többi szál pedig nagyon gazdasági és nagyon matekos volt (pedig én ilyet tanulok) és már nagyon régen láttam... :oops:
Csak annyit tudok mondani, hogyha lesz nmég rá egyszer lehetőségetek,m nézzétek meg, mert érdemes!!
Üdv!

Annon edhellen, edro hi ammen!
Fonnas nogothorim, lasto beth lammen!

• Anonymous
  • Látogató
  • Látogató
20 éve 6 hónapja #190410 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Ha odaállítanák nekem őket,mint tesókat,meg sem kérdőjelezném,hogy valóban azok-e!!!

Több
20 éve 6 hónapja #190134 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Niniel Nienor írta: Már nem tudom, hol olvastam, de találtam egy cikket, amiben David Wenham meséli, hogy a forgatáson tök jól összehaverkodott Sean Beannel :D

Nem csodálom!

Tényleg olyanok külsőre mint a tesókák! :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #190131 Írta: Niniel Nienor
Már nem tudom, hol olvastam, de találtam egy cikket, amiben David Wenham meséli, hogy a forgatáson tök jól összehaverkodott Sean Beannel :D

Több
20 éve 6 hónapja #189972 Írta: Kira
Kira válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Pegazus írta: Szerintem Faramir a valóságban is hasonlít Boromirra.Nem???

Mármint Sean Bean és David Wenham? Ők hasonlítanak (ha másban nem, de az Orrban :twisted: ), és Boromir és Faramir is hasonlóak testben (forrás: Tolkien).

-Kíra-

"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen

Több
20 éve 6 hónapja #189778 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Pegazus írta: Szerintem Faramir a valóságban is hasonlít Boromirra.Nem???

hát erre azért nem mernék megesküdni

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
20 éve 6 hónapja #189586 Írta: Pegazus
Pegazus válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Szerintem Faramir a valóságban is hasonlít Boromirra.Nem???

Több
20 éve 6 hónapja #189393 Írta: Quairessa
Quairessa válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Visszatérve Denethorhoz, a jelenét torzították nagyon és hiába jó nagyon John Noble játéka, ez nem tudja korrigálni. A regénybeli Denethor nem ilyen! Már az is sokat jelentett volna ha egyes mondatok másik felét, vagy elözményét hozzámondják.

Több
20 éve 6 hónapja #189377 Írta: Niniel Nienor
Tényleg! Végül senki nem szán meg minket/engem, rászorulókat, egy jó kiadós Bank élménybeszámolóval???? :roll:

Több
20 éve 6 hónapja #189374 Írta: Niniel Nienor
Jó, hogy így előkerült ez a téma!
Szerintem Denethor eredetije nem tér el annyira a filmbeli énjétől. Más, persze, de a karakter alaptulajdonságai ugyanazok. A múltjába viszont nem nagyon lett volna idő belemenni, ezért látjuk csak a jelenét, ami elég gáz lehet egy olyan számára, aki még nem találkozott a könyvvel. De még mindig kitartok azon álláspontom mellett, hogy John Noble nagyon jól játszott!
Faramir volt a szerencsétlen, akit alárendeltek az "akciónak", hiszen rajta szembetűnőbb a változtatás, amit csináltak azért, hogy legyen még egy csavar a történetben. A TTT bővített nélkül katasztrófa, de még abból se az igazi jelleme derül ki, csak fényezik egy kicsit, amit sikerült bepiszkítaniuk... Kár érte, igazán. Bár a TTT bővített javára legyen írva, én akkor kedveltem meg a karakterét, amikor azt láttam.
Arra leszek igazán kíváncsi, hogy a ROTK bővítettben hogyan hozzák össze Éowynnal. Hiszen egy romantikus jelenetben sokkal több belső tulajdonságot, finomabb viselkedési formát kell ábrázolni, mint amúgy. Ezért lesz ez igazán érdekes... Ha Oroszlánszívű Richard helyett valami széplelkű francia hősszerelmest csinálnak belőle, akkor kirohanok a világból!

Több
20 éve 6 hónapja #189254 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Könyvre gondoltam, de elsősorban a büszkeségre, meg hogy egyikük sem hitt - Faramirral ellentétben - a király visszatérésében, és nem akarták elfogadni, míg Faramir teljesen természetesen elfogadta... Ez is a büszkeséghez tartozik...
Köszi az idézetet! :wink: Nem emlékeztem erre a részre.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #189253 Írta: Kira

Kincső írta: Faramirban önmagát? :roll: Hm... Talán inkább azt is, amilyen szeretett volna lenni... Vagy amilyen lehetett a felesége halála előtt... :idea: De a gondolatvilága inkább Boromiréhoz hasonlít szvsz.

Mármint melyik Boromiréhoz melyik Denethor? (könyv-film kavarások miatt kérdem) Amennyiben a könyvre gondolsz, úgy a 3. kötet Appendixében egyértelműen le van írva ('99es kiadás 442. oldalán), hogy Boromir külsőben és büszkeségben hasonlított csak az apjára. (...)
"Öccse, Faramir külsőre hasonlított hozzá, de lélekben nem. Ő is éppoly éles szemmel látott bele az emberek szívébe, mint az apja, de amit látott inkább szánalomra, mint gúnyra indította. Szelíden viselkedett, szerette a tudományokat meg a zenét, és ezért akkoriban sokan úgy gondolták, hogy nem olyan bátor, mint a testvére. Pedig nem így volt, csak ő nem kereste céltalanul a dicsőséggel kecsegtető veszélyeket. Gandalfot szívesen fogadta, ha ellátogatott a Városba, és merített a bölcsességéből, amennyit csak tudott; ezzel és még sok egyébbel kivívta apja nemtetszését.
De a két fivér mégis forrón szeretteegymást, már gyermekkoruk óta, amikor Boromir volt Faramir segítője és védője. Azóta sem támadt köztük féltékenység vagy vetélkedés, amellyel apjuk jóindulatáért vagy az emberek dicséretéért mérkőztek volna. Faramir el sem tudta volna képzelni, hogy Gondorban bárki is a vetélytársa lehessen Boromirnak, Denethor örökösének, a Fehér Torony kapitányának; és Boromir ugyanígy gondolkodott. A próbatétel idején azonban másként fordult a dolog."

Több
20 éve 6 hónapja #189235 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Faramirban önmagát? :roll: Hm... Talán inkább azt is, amilyen szeretett volna lenni... Vagy amilyen lehetett a felesége halála előtt... :idea: De a gondolatvilága inkább Boromiréhoz hasonlít szvsz.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #189192 Írta: Kira

Holtak vezére írta: én már nem halok bele.... :P
Faramir tényleg sokban különbözött a testvérétől.
vajon miért nem őt szerette jobban az apjuk, ha egyszer a z emberei is úgy odavoltak érte?

Ez nincsen kifejtve, hogy miért van így. De szerette, mert az apja,meg ilyenek. Szerény véleményem, hogy Faramirban önmagát látta, míg Boromirban Finduilas hercegnőt - és ezért kivételezett vele.
No meg az elsőszülöttségnek is megvan a maga varázsa...

A való életben is van olyan,hogy a másodszülött és az apa nem jönnek ki jól.
-Kíra-

Több
20 éve 6 hónapja #189188 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
én már nem halok bele.... :P
Faramir tényleg sokban különbözött a testvérétől.
vajon miért nem őt szerette jobban az apjuk, ha egyszer a z emberei is úgy odavoltak érte?

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
20 éve 6 hónapja #189187 Írta: Quairessa
Quairessa válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Igazad van, tökéletesen. És ki tudja, milyen nehéz élettapasztalatok juttatták el Denethort idáig. Hiszen Faramir még fiatal... Talán ö se maradt volna ilyen idealista ha neki kellett volna Mordor fenyegetésével szemben védeni és irányítani a Várost évtizedekig.

Több
20 éve 6 hónapja #189182 Írta: Kira
Hello,

Bocsi hogy ide is bepofátlankodok, de hosszas tépelődés után úgy döntöttem, nem fogtok belehalni :D

Faramir - a könyvben - belelát az emberek mélyére, de ez őt a megértésre készteti, nem a gúnyra (ahogyan Denethort). Boromirban ez nincsen meg.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.628 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére