Faramir (David Wenham)

Több
20 éve 7 hónapja #185173 Írta: Niniel Nienor
Niniel Nienor válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
A gondori sisak sajnos mindenkin olyan szarul áll :( Ez az egyetlen dolog, ami nem tetszik Minas Tirithben. Kár, hogy ezt így elbaltázták...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #184700 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Tudjátok, azt vizsgáltam, milyen szerencsétlenül állt a mi szegény kicsikénken a gondori sisak. Mintha egy-két mérettel kissebb lenne a kelleténél. Azonban TTT bővítettben nagyon helyes a páncélban.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #184373 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Népek, ápr. 1-7-ig Ausztrál filmfesztivál lesz az Örökmozgó Filmmúzeumban, és bemutatják David egyik filmjét, a Better Than Sex-et is!

A rendezvény díszvendége Ausztrália egyik legnépszerűbb színésznője, a bájos szeplőkirálynő, Susie Porter, akinek négy filmje is szerepel a programban. Ezek közül a legsikeresebb A szexnél is jobb című vígjáték, melyben a könnyű, egyéjszakás kaland háromnapos akcióvá terebélyesedik, és hőseink rátalálnak valamire, ami... (lásd a film címét).

www.est.hu/rovat/mozi/film.cfm?d_id_film=2815

Vetítések:
ápr. 3. 20:30
ápr. 7. 18:00

Lesz David egy másik filmje is, A bank, ez 5-én 20:30-tól.
www.est.hu/rovat/mozi/film.cfm?d_id_film=2811

Mivel ezek a filmek egyébként nem hozzáférhetők Magyarországon, ez az egyetlen esély, hogy lássátok őket! :!:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 7 hónapja #184173 Írta: Amariel
Amariel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Nagyon aranyosak így együtt!! :biggrin2: :oops:
Mindjárt lefolyok a székről!! :oops: :oops:

Renich i beth i pennen?

Több
20 éve 7 hónapja #184156 Írta: Adrael
www.warofthering.net/photoforum/ ... =514&page=

Ide is beteszem ezt a képet, hogy örvendezzünk együtt neki... :hello:

Több
20 éve 7 hónapja #183747 Írta: Adrael
Szerintem, ha már így Faramir frizuráján lovagolunk, jobban áll neki a normális, rövid frizura, mint a hosszú. A színe is, sajnos elég jellegtelen, jobb az eredeti vörösesszőke. :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #183507 Írta: Niessa
Niessa válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Amariel írta:

Niessa írta:

Niniel Nienor írta: img17.photobucket.com/albums/v50/sil78/David/

Ezt Sil linkelte be néhány hozzászólással ezelőtt (köszönet érte!) Aki akkor lemaradt Davidről, mint pap, az megnézheti.

Nagyon aranyos ebben a szerzetesi cuccban, :itscool: de szerintem Faramir frizurája jobban állt neki :biggrin2: :cool2:

Nekem így is tetszik! :D :wink:

Hát asszem erre mondják, hogy ízlések és pofonok!! :lol:

"Nem sötét leszek, de szép, akár a hajnal.."

Több
20 éve 7 hónapja #182752 Írta: Amariel
Köszi Nimrodel!! :biggrin2:

Renich i beth i pennen?

Több
20 éve 7 hónapja #182745 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Amariel írta: Nekem így is tetszik! :D :wink:
Amúgy nem tud valaki valami honlapot a filmmel kapcsolatban? :confused2: :hein: Sehol nem találtam semmit, de lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna!! :oops: :heu:

www.vanhelsing.net/ angol
movies.uip.de/vanhelsing/ német

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 7 hónapja #182739 Írta: Amariel

Niessa írta:

Ezt Sil linkelte be néhány hozzászólással ezelőtt (köszönet érte!) Aki akkor lemaradt Davidről, mint pap, az megnézheti.

Nagyon aranyos ebben a szerzetesi cuccban, :itscool: de szerintem Faramir frizurája jobban állt neki :biggrin2: :cool2:

Nekem így is tetszik! :D :wink:
Amúgy nem tud valaki valami honlapot a filmmel kapcsolatban? :confused2: :hein: Sehol nem találtam semmit, de lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna!! :oops: :heu:

Renich i beth i pennen?

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 6 hónapja #182734 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Kincső kitörölte, mert túl sok hozzászólása volt a 2000. előtt, de 3 nappal ezelőtt ezt írta: Niniel: igazán örülök, hogy tetszik, de ez még ezen az oldalon van, fölösleges ismételgetni. :roll:

Nagyon köszi Sil :wink: , sajnos valóban törölnöm kellett. :roll:
Ahogy elnézem, én az elég enyhe-kezű topicgazdák közé tartozom.
Már többször volt itt nagyon jó téma. Miért kell akkor máskor csetelni? Níniel, aki ritkábban jön fel, az is visszaolvassa legalább a felső oldalt. Nem is voltak hosszú hozzászólások, mert csetelés volt az egész :arrow: fölösleges. Biztos vagyok benne, hogy tudsz jobb témát is. Keress Te is egy új képet, vagy vess föl egy új témát, mondd el a véleményed valamiről, stb. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 7 hónapja #182608 Írta: Sil
Szvsz ami két oldalon belül van, azt fölösleges még egyszer belinkelni, annyit mindenki vissza tud olvasni. Kincsőnek igaza van, és ő csak a dolgát teszi: mint topicgazda, rendet kell tartania a topicban. És ahogy így elnézem, az áldott jó szíve ellenére lassan rákényszerítitek, hogy takarítson kicsit a topicban...

Hoztam még egy képet a Van Helsingből egyébként:
img41.photobucket.com/albums/v127/sil02/32.jpg

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #182595 Írta: Niessa
Niessa válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

"Nem sötét leszek, de szép, akár a hajnal.."

Több
20 éve 7 hónapja #182207 Írta: Niniel Nienor
img17.photobucket.com/albums/v50/sil78/David/

Több
20 éve 7 hónapja #182052 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Na, arra én is be fogok fizetni... Majd a szülinapomon elmegyek, ha sikerül. Mi tagadás, elég nehéz elképzelni papként...

Több
20 éve 7 hónapja #182040 Írta: Niniel Nienor
A Van Helsing legjobb tudomásom szerint egy vámpírvadászos film, amiben David egy papot játszik. (meg kell hagyni, Faramir frizurája jobban állt neki :!: )
Sajnos gyenge idegzetű vagyok, így legnagyobb bánatomra ez a film nálam ki fog maradni :bawling: Viszont valamikor a jövő héten ismétlik a Cosit a tvben! :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #181699 Írta: Sil

Adrael írta: Mikortól játszák??? :?:

Május 7. :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #181698 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Amariel írta: Hát igen... a Trójáig még mindig kb. két hónap van :bawling:

Ez tán kissé OFFtopic, kedvesek!

Csakugyan jó lett volna, ha Dave is szerepel a Trójában, de kénytelenek leszünk beérni Seanie- val meg Orlival.. :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #181695 Írta: Amariel
Hát igen... a Trójáig még mindig kb. két hónap van :bawling:

Renich i beth i pennen?

Több
20 éve 7 hónapja #181683 Írta: Myriel
Myriel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Tényleg, ez engem is érdekel! :wink:
Remélem nem halasztják olyan sokára mint a Tróját! :cry:

Aiya Earendil, elenion ancalima.
Üdv néked Elendil, csillagok legfényesebbike!

Több
20 éve 7 hónapja #181652 Írta: Adrael
Mikortól játszák??? :?:

Több
20 éve 7 hónapja #181511 Írta: Silima
NIMRODEL!!! ÉS EZT CSAK MOST MONDOD???!!!! :lol: :evil:

Több
20 éve 7 hónapja #181508 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Én csak annyit tudok, hogy a Györ Plazában van egy hatalmas Van Helsing plakát, de sajnos David nincs rajta. És nekem már akkor is szimpatikus volt ez a film, amikor még nem is tudtam, ki szerepel benne. Hát még most! :)

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 7 hónapja #181506 Írta: Silima

Ellana írta: Bocsika, lehet, hogy le vagyok maradva, meg minden, de miről is szól ez a Van Helsing?

Ellana, nem csak te vagy lemaradva... Erre én is kíváncsi lennék. :D Sajnos nem sok mindent tudok D.W.-ról, filmjét a Gyűrűk Urán kívül még nem láttam (a Moulin Rouge-t még nem volt merszem megnézni... :D ) és nem is tudom, szerepelt-e egyáltalán nagyon másban is?

Több
20 éve 7 hónapja #181162 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Bocsika, lehet, hogy le vagyok maradva, meg minden, de miről is szól ez a Van Helsing?

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
20 éve 7 hónapja #181113 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
A bővített az utsó reményünk :cry: :wink: :lol:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 7 hónapja #181079 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Tetszett Fari a filmben! De miért kellet kihagyniuk a Frai-Éowyn vonalat? Miért?!!

Több
20 éve 8 hónapja #181026 Írta: Sil
Vadiúj Van Helsing trailerecske (QuickTime, 32,74MB):
www.hardwired.hu/dl2/2/9/van_hel ... 5r_fs1.mov

David a trailerben:
img17.photobucket.com/albums/v50/sil78/David/
(Bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos: img17.photobucket.com/albums/v50 ... d/vh00.jpg )

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #181007 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Nagyon szép Artemisz, ez nekem is bagyon tetszik, bár vannak dolgok amiket nem igazán tudok kivenni, de annyira szép!!! :lol:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 8 hónapja #180980 Írta: Silima
Ez tényleg szép! Ezek a homokrajzok nekem mindig is baromira teccettek... VALAki nem akar rá megtanítani? :oops:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.679 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére