Vimpár Gittegylet

Több
21 éve 6 hónapja #116321 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

ainawethien írta:

Sil írta: A Vámpírzsaru az HBO-n? 8O Tényleg? Ide nekem egy tv-újságot! :wink: Pár éve az RTL2-n volt ez a sorozat (már ha arról van szó, amire én gondolok). Kanadában játszódik, az egyik zsaru vámpír, a társa meg ember.

Most vettem csak észre.. ez sorozat??? Mert akkor tuti, hogy nem megy az HBO-n. Ott ált. csak sajátkészítésű sorozatok mennek, és elég kevés ilyen van. (+Jóbarátok)

Nem, akkor tényleg nem erről van szó. :oops: Pedig úgy megörültem (a tartalom alapján), hogy újra adják. :cry:

Magyarul még nem láttam. A címe németül Nick Knight - Der Vampircop, az eredeti pedig Forever Knight, 1992-es kanadai sorozat.

Jó kis sorozat volt pedig. Annyira nem jó, mint a Vámpírok Klánja, de jó volt. :roll: Itt egy kis leírás (németül): de.geocities.com/orion110de/TV/knight.html

Sajnos, csak annyit találtam, hogy az RTL2 után a szintén német Tele5 csatornán ment, idén február végéig. :cry:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #116315 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
NEHOGY MEGNÉZZÉTEK... Jézusom.. ez-ez valami eszméletlen szar. Idióta, és értelmetlen..

ainawethien írta: Találtam egy számomra még ismeretlen vámpíros filmet.

2001-es, és ahogy elnézem elég szar kritikákat kapott.. de mindegy, most úgy sincs semmi más vámpíros, beszerezzük.. :p

us.imdb.com/Title?0311361

Az a címe, hogy JESUS CHRIST VAMPIRE HUNTER.. hmm.. izgin hangzik.. :wink:
És van benne egy elsőfilmes magyar színésznő.. legalábbis a neve magyar..

hehe.. ez tetszik:
"The first testament says "an eye for an eye." - The second testament says "love thy neighbour." - The third testament ... Kicks Ass!!!"

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #115860 Írta: ainawethien
Találtam egy számomra még ismeretlen vámpíros filmet.

2001-es, és ahogy elnézem elég szar kritikákat kapott.. de mindegy, most úgy sincs semmi más vámpíros, beszerezzük.. :p

us.imdb.com/Title?0311361

Az a címe, hogy JESUS CHRIST VAMPIRE HUNTER.. hmm.. izgin hangzik.. :wink:
És van benne egy elsőfilmes magyar színésznő.. legalábbis a neve magyar..

hehe.. ez tetszik:
"The first testament says "an eye for an eye." - The second testament says "love thy neighbour." - The third testament ... Kicks Ass!!!"

Több
21 éve 7 hónapja #115615 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

birefi írta: Akkor lehet, hogy ebből a sorozatból lett a film. Úgy mint annó a rossz emlékű Hegylakó 4. Még az egyik főszereplő is stimmel (a sorozatbeli McLoad).
A film címe, ha jól rémlik "élősködők", de ez nem biztos. :)

Off: még Methos és Joe Dawson is van a sorozatban és a filmeb is ON

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 7 hónapja #115544 Írta: birefi
birefi válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Akkor lehet, hogy ebből a sorozatból lett a film. Úgy mint annó a rossz emlékű Hegylakó 4. Még az egyik főszereplő is stimmel (a sorozatbeli McLoad).
A film címe, ha jól rémlik "élősködők", de ez nem biztos. :)

Több
21 éve 7 hónapja #115362 Írta: ainawethien

Sil írta: A Vámpírzsaru az HBO-n? 8O Tényleg? Ide nekem egy tv-újságot! :wink: Pár éve az RTL2-n volt ez a sorozat (már ha arról van szó, amire én gondolok). Kanadában játszódik, az egyik zsaru vámpír, a társa meg ember.

Most vettem csak észre.. ez sorozat??? Mert akkor tuti, hogy nem megy az HBO-n. Ott ált. csak sajátkészítésű sorozatok mennek, és elég kevés ilyen van. (+Jóbarátok)

Több
21 éve 7 hónapja #115359 Írta: Nefadar
Köszi!
Én ilyen című filmről nem is halottam, hogy "Vámpírzsaru"...

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #115356 Írta: ainawethien

Nefadar írta: Ez mikor lesz, mert én is megszeretném nézni. :wink:
Hallottam már erről a Sivatag vámpírjairól csak nem tudtam megnézni :cry:

Visszanéztem az HBO újságokban.. A Sivatag Vámpírjait ebben a hónapban nem adják, mert a múlt hónapban lement 2x. (6.,16.)
Ilyet, hogy "A Vámpírzsaru", vagy hogy "Vámpírzsaru" nem találtam tavaly októberig visszamenőleg.. és ha menne az HBO-n, akkor ennyi hónap alatt legalább egyszer tuti leadnák.. Biztos hogy ez a címe a filmnek?

Infó A Sivatag Vámpírjairól:
www.dvdbolt.co.hu/dvd/asivatagvampirjai.htm

Több
21 éve 7 hónapja #115353 Írta: Nefadar
Ez mikor lesz, mert én is megszeretném nézni. :wink:
Hallottam már erről a Sivatag vámpírjairól csak nem tudtam megnézni :cry:

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #115206 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

birefi írta: Mostanában ritkán jutok tv közelébe. Ha otthon vagyok örülök ha bezuhanhatok az ágyba.
De akkor szétkéne néznem már kicsit a HBO-n. Öcsém is mesélt vmi vámpíros sztoriról, ami ott volt. De arról nem beszélt, hogy az sivatagi lett volna. Vmi nyomozókról volt szó, egyikük vámpír, másik ember.

A Vámpírzsaru az HBO-n? 8O Tényleg? Ide nekem egy tv-újságot! :wink: Pár éve az RTL2-n volt ez a sorozat (már ha arról van szó, amire én gondolok). Kanadában játszódik, az egyik zsaru vámpír, a társa meg ember.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 7 hónapja #115064 Írta: birefi
Mostanában ritkán jutok tv közelébe. Ha otthon vagyok örülök ha bezuhanhatok az ágyba.
De akkor szétkéne néznem már kicsit a HBO-n. Öcsém is mesélt vmi vámpíros sztoriról, ami ott volt. De arról nem beszélt, hogy az sivatagi lett volna. Vmi nyomozókról volt szó, egyikük vámpír, másik ember.

ÉS akkor egy rövid ismertető egy jövöben játszodó rpg, a shadowrun világának Vámpír felfogásáról.
Ez a szokásos modern alapra épít. Azaz a vámpirizmus nem más mint egy vérrel terjedő vírus. Ami viszont csak a teljesen legyengült testből csinál vámpírt. Ráadásul a vámpír csak nyugodt környezetben alkalmazhatja "csókját" áldozatán. Nem ám csakúgy harc közben odaharapunk egyet! :twisted:
Ami nem tetszik, hogy a vámpír szívása által elszenvedett ún. esszencia vesztés permanens. Ez főleg azon vámpíroknak gázos, akiknek nem céljuk megölni áldozatuk, de vámpírt se akarnak csinálni belőlük.
Persze a vámpírsztorik tipikus alakjait ez nem izgatja. :twisted:
Ráadásul ez a véglegesség ugyanannyira tönkreteszi a játékot, mint a másik rpg-ben, a d+d-ben, szereplő felfogás. Sőt még jobban, mert még véglegesebb a hatás. (Arról nem is beszélve, hogy nem egy karakter azonnal megmurdelne a dologtól.)

Több
21 éve 7 hónapja #114704 Írta: ainawethien

ÉSzAH írta:

ainawethien írta: ÉSzAH: értem én a szabályokat, ezért is írtam legutóbb, hogy akkor kellene találni valami új VIMPÁR témát.

Zsu, akkor csak az emotikonodat értettem félre.

Úgy tűnik. :twisted:
Hogy mire mit reagálok, az hangulat kérdése, szal utólag is, meg előre is bocs.. vagy nem..

Amúgy nem tudom/emlékszem, volt-e már szó a SIVATAG VÁMPÍRJAI (FORSAKEN) című filmről itt.. nemrég láttam megint a jó öreg HBO-n, és elgondolkoztam, hogy milyen "érdekes" módot találtak (? ez se biztos, lehet hogy nem is ők találták ki, sőt..) a vámpírrá válás bemutatására.. Látta valaki? Mert feleslegesen nem akarok belemenni a témába. :) =

Több
21 éve 7 hónapja #114698 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

ÉSzAH írta:

ainawethien írta: ÉSzAH: értem én a szabályokat, ezért is írtam legutóbb, hogy akkor kellene találni valami új VIMPÁR témát.

Ivó, akár történetet is szívesen olvasunk, vagy bármilyen felvetést, kérdést, véleményt vámpír-legendákkal, vámpírok könyvekkel, Vampire szerepjátékkal kapcsolatban. Rád van bízva.

Akkor tudok is egy jó oldalt, amin vámpír interjúk, képek stb.. van. Csak nem jut eszembe a neve. Majd ha eszembe jut, akkor szólok. A történtettel kapcsolatban én tudnék. DE akkor úgy lesz, hogy pl: én elkezdem, valaki folytatja? Vagypedig elkezdem, és befelyezem saját magam. Tegnap volt a sikoly, tök jó horror volt nem? :lol:

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #114680 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Ivó, akár történetet is szívesen olvasunk, vagy bármilyen felvetést, kérdést, véleményt vámpír-legendákkal, vámpírok könyvekkel, Vampire szerepjátékkal kapcsolatban. Rád van bízva.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 7 hónapja #114636 Írta: Ivó

Ivó: A név az VIMPÁR, de vámpírokról van szó. Ha van valami jó témád, csak rajta.

Zsu

Most írjak le egy történetet akkor? Vagy hogyan kell? :oops:
Szerintem az eleje egy esős időn kéne elkezdődnie.
Vagy nem is?

Ahol tűz van,
ott leled meg a

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #114621 Írta: ainawethien
ÉSzAH: értem én a szabályokat, ezért is írtam legutóbb, hogy akkor kellene találni valami új VIMPÁR témát.

Ivó: A név az VIMPÁR, de vámpírokról van szó. Ha van valami jó témád, csak rajta.

Zsu

Több
21 éve 7 hónapja #114561 Írta: Ivó
Nem vámpír gittegylet? mert ha igen, akkor én tudnék jó kis témákat ide... :lol:

Inkább törjük a fejünket egy új VIMPÁR témán.

Ahol tűz van,
ott leled meg a

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #114504 Írta: ÉSzAH

ainawethien írta: Én meg titeket "ismerlek", miért ne beszélném meg itt a dolgot. Na mindegy, ezen már ne vesszünk össze szerintem, inkább törjük a fejünket egy új VIMPÁR témán. :roll:

Nos a szabályokat nem én hoztam, én csak igyekszem betartatni. "Mellesleg" egyet is értek velük. Ezért lehet engem utálni, a főmodit utálni, de az offok AKKOR IS törölve lesznek. Ez van. EZ a fórum ilyen irányelveket vall. Ha tetszik, akkor szívesen látunk, ha nem ... :deal:

Viszon tudok javasolni egy megoldást a problémátokra:
Én személy szerint nem írok be semmit, ha az adott témával kapcsolatban nincs mondanivalóm. Ezzel szemben átmegyek egy másik topikba és oda írom be azt megjegyzésemet, ami ide nem illene.
Most majd biztosan felzúdoltok azon, hogy a tolkien.hu fórumán nincs Irak topik. :roll: Nos, tudom ajánlani a korridor.hu vagy bármelyik másik portál fórumait. Azokon EGÉSZEN BIZTOSAN találtok olyan topikot.

Ami pedig a vimpár témákat illeti, állítólag vimpárok vagyunk. Én szívesen olvasnék olyasmit, hogy ki mit hallott, olvasott a nagyvilágban "rólunk" (nem csak regényekre gondolok, azokat már némiképp kitárgyaltuk, bár közel sem teljesen), szívesen látnék vámpírokkal foglalkozó linkeket, képeket (csak linkkel, nem beillesztve) és bármit a világhálóról.
Hajtsatok rá, dobjuk fel a helyet!

ÉSzAH

/Col. William Tavington/

Több
21 éve 7 hónapja #113940 Írta: ainawethien
Én meg titeket "ismerlek", miért ne beszélném meg itt a dolgot. Na mindegy, ezen már ne vesszünk össze szerintem, inkább törjük a fejünket egy új VIMPÁR témán. :roll:

Több
21 éve 7 hónapja #113869 Írta: birefi
De nekem az a bajom, hogy nem tudom már mi számít itt offnak!

Több
21 éve 7 hónapja #113752 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
ainawethien-san:igen,igazad van,tényleg kezd kimerülni a rendszer...de attól még van másmilyen topic is,ahol pont az ilyen dolgokat lehet megbeszélni.Az egyik pl a Beszélgetős topic a Gondolatokban.Ott senki sem fog rátok szólni azért,mert offoltok.

"Aki keres az talál,egy katona sírjánál megáll..." :twisted:

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
21 éve 7 hónapja #113404 Írta: ainawethien

birefi írta: De most komolyan, mi számít vimpár témának?

Szerintem kimerítettük a témát.. nem? Nekem mindenesetre úgy tűnik, mert most nincs miről beszélni. Bár az is igaz, hogy én, ha vimpárokról van szó, nem csak a vámpír témát tartom odaillőnek, hanem bármit, ami éppen akkor történik veled, vagy a világban. De ha ez nem így van, nem gond, csak akkor nem igen van már miről beszélni. Vagy tévedek? :roll:

Több
21 éve 7 hónapja #113366 Írta: birefi

ÉSzAH írta: És higyjétek el, nem csak engem zavar.
Én szeretném megőrizni ezt a rovatot azoknak, akik valóban a vimpárokról akarnak beszélgetni. És ezzel sem vagyok egyedül.

Kérek mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben. Ha nem, akkor pedig ne csodálkozzon, ha eltűnedeznek a hozzászólásai.

Előre is köszönöm, ha a jövőben jobban figyeltek a topik tisztaságára.

Én is örülök, hogy látlak kedves Észah. :wink:
De most komolyan, mi számít vimpár témának?

Több
21 éve 7 hónapja #113102 Írta: ainawethien
ÉSzAH: Ne haragudj! :oops: Nem tom miért nem állítottuk le magunkat?? :roll: Ilyen többet nem fordul elő. szerintem csak azért fajult el idáig a dolog, mert nem volt vimpár téma.

Inanna istenővel kapcsolatban, pedig nagyon köszi az infót. Ez azt jelenti, hogy akkor erről az istennőről Inanna néven nem, de Istár néven fogok találni neten/könyvben infót? Mert megígértem, hogy felrakok oldalra róla valamit, csakhát nem nagyon találtam... (nem igazán vagyok otthon ebben a témában, szal...)

Zsu

Több
21 éve 7 hónapja #113036 Írta: ÉSzAH

Arnyelf írta: Birefi:

Lillith (Lillitho) egy sumér eredetű név

A Lillith nem sumer eredetű név. Főleg nem -o végződéssel. Abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy a sumer nyelvben nincs o betű. Pontosabban semmilyen betű nincs, inkább szótagok vannak - az ékírás természetéből adódóan - de nincs olyan szótagjel, mely az o betű bármilyen megfelelőjét tartalmazná.

Inanna nem Istár "eredeti" alakja bár az igaz, hogy ő volt korábban. Az Inanna az istennő sumer neve, az Istár pedig az akkád.

Enlil neve valóban nagyon hasonlít Enkil-éhez. Nem tartom kizártnak, hogy Anne Rice tudatosan alkalmazta a hasonlóságot. Enlil is ősi sumer istenség.

ÉSzAH

/Col. William Tavington/

Több
21 éve 7 hónapja #113035 Írta: ÉSzAH
Mondjátok, titeket nem zavar, hogy ebben a topikban már oldalak óta egy szó sem esik a fejlécben megadott témáról? Mert engem nagyon. Akkor is, ha egy ideje nem tudtam benézni. Hihetetlen, hogy pár hétig távol vagyok és totálisan szétoffoljátok és szétcsettelitek a topikot.
Komolyan gondoljátok, hogy az iraki háborút és az általam követhetetlen, személyes utalásokat tartalmazó témákat itt, ezen a fórumon kell megvitatni.

Bejöttem ide, hogy kicsit dumcsizzak vimpárként, ehelyett azzal töltöm a drága netidőmet, hogy törölgetem a rengeteg ****t, már megbocsássatok.

És higyjétek el, nem csak engem zavar.
Én szeretném megőrizni ezt a rovatot azoknak, akik valóban a vimpárokról akarnak beszélgetni. És ezzel sem vagyok egyedül.

Kérek mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben. Ha nem, akkor pedig ne csodálkozzon, ha eltűnedeznek a hozzászólásai.

Előre is köszönöm, ha a jövőben jobban figyeltek a topik tisztaságára.

ÉSzAH

/Col. William Tavington/

Több
21 éve 7 hónapja #111982 Írta: Nefadar
Már vámpírnak számítok briefi. :wink:
és annyira birok itt minenkit, hogy nem is tudnám ki öleljen magához :twisted:

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #111964 Írta: birefi
el vagyunk foglalva.
Van némi vita, hogy kit illet aina vitae-je, illetve azon filózunk, hogy vajon Nefadar vimpár-e, és ha nem ki ölelje magához... :evil2:

Több
21 éve 7 hónapja #111816 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Ejnye már, miféle Gondolatok Topik 2 volt itt az utóbbi napokban? :nono:
Kéne már ide is valami Topikgazda-féleség, aki mederban tartja a dolgokat. Vimpártársak, hol vagytok? :evil2:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 7 hónapja #111787 Írta: Nefadar
Köszi! :lol:
Az ölelést birom, érdekes módja a vámpír szaporodásnak...

Nefi

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.857 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére