Vimpár Gittegylet

Több
21 éve 8 hónapja #107731 Írta: birefi
birefi válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Na akkor pontosítások jönnek:
Árnyelf
Az amarach-nál nem a vére kiszívásával kapod meg a lelkét. Persze egy potens ősvér jól jön, de az igazi móka az után jön, hogy kiszívtad az összes vért. Utána kezded a lelkét is megszerezni. Az bizony húzos, és meg van a kockázata, hogy föléd kerekedik. Erről azt hiszem tudna mesélni. :) Hogy is volt Saulot-tal? :twisted:
Szóval a vérben nincs szellem. Talán vmilyen halovány kötődés van persze. Ezért is van, hogy ha sokszor ízlelted kötődni kezdesz hozzá. Vérkötelékek ugye. Na erről megint a Tremere mesélhetne, hogy is van az Ölelés Tremere módra?
És még a gangrelek szabad népét hívják állatoknak!
Amúgy ez nem új dolog. Őseink mint tudjuk vérszerződést kötöttek mielőtt hazánkat meghódították volna.

A vér az élet, a hatalom, az erő. És persze ezek nélkül a szellemnek nem sok kötödése van a mi világunkhoz és a test börtönéhez.
A Penge 1 amúgy még tűrhető volt. A véralak pl. tényleg elképzelhető, és biza rettegett egy legenda. :evil:

Aina
Egy halottnak elfonnyad a gyomra és egyéb felesleges belső szervei (általában, bár vannak sztorik kanibál vámpírokról). Minek is ezek. A vér étel, ital, és a nemi élet élvezetét egyszerre adja közvetlen.
A vér a szádból a torkodon át szívedbe kerül. A szív pedig roppant takarékosan küldi a még fontos szervekhez (fej, végtagok), persze képes vagy agyaddal vagy ösztöneiddel (ősi én), szóval fejed parancsával felhasználni szíved vérét.

Mi a vér, már írtam fent.
Káin vére. A bélyeg ott van benne. Áldás vagy átok ki hogy nézi...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #107728 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Yao..

Nos, véleményem szerint az, hogy valaki vámpír, nem a vérében mutatkozik meg. Vagyis nyilván tartalmaznia kell a "démoni" összetevőket, mivel egy vámpír úgy lesz, hogy egy vámpír a vérét adja neki (vércsere stb.. nem részletezem, mindenki tudja ezt). De ez a démoni része a vérnek "nem marad ott", hanem valahogyan hozzá kapcsolódik az éppen haldokló halandó lelkéhez..

SzVSz abban a percben, amikor valaki vármpír lesz, a teste felépítése is megváltozik. (nyilván) Pl.. a gyomor már nem gyomorként funkcionál, sőt, lehet már egyáltalán nem is funkcionál.. ezt nem tudhatom.. és a nyelés is, a nyelőcsőnek is meg kell változnia ahhoz, hogy a megivott vér, a vénákba kerüljön, mert oda kerül, nem?

A vér az szerintem valóban "csak" mint valami generátor játszik szerepet.. a "vámpírság" az a lélekben leledzik. A lélek pedig a halál pillanatában válik el a testtől.. szerintem ezért nem válik/válhat valaki vámpírrá akkor, ha iszik egy vámpírból, de egyáltalán nem haldoklik.. a démoni "összetevő" végigjárja a testét, de nem tud még csak "hozzákapcsolódni" se a lélekhez, mivel az teljes egészében uralja a testet. 8O

Ami pedig ezt a "démoni" összetevőt, ezt a "lélekdarabot" illeti, ez nem tudatos lélek (már ha lehet ilyet mondani), és nincs elég ereje ahhoz, hogy felülkerekedjen a haldokló halandó lelkével szemben, viszont befolyásolni tudja. (ha meg felül tud kerekedni, akkor abból egy ilyen vegetatív állapotban lévő "izé" jön létre, nem egy tudatos, "emberközeli" lény.)

Na, remélem értitek mire akartam kilyukadni.. :roll: :oops:

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #107722 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Árnyelf-san:játszani hogyne!!Mond hol,mikor,kikkel,stb... :twisted: !

Alapból saját véleményekre vagyok kíváncsi.Nem mindenféle könyvből vett magyarázatokra,vagy ócska sztorik lehetetlen szövegeire.

Jómagam amúgy szintén a Tremere klánt részesítem előnyben :twisted: !

"A napra lehet nézni,de nekünk nem érdemes..." :twisted:

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
21 éve 8 hónapja #107477 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Naszóval... én direkte hivom átkozottaknak oket :) Ezt a pechsorozatot, amit ezek osszehoznak :) Meg ami szegény Aaliyahnak volt...

Amugy meg a vámpirok véréről... (kihuzza magát és jól elrejti a Tremere Ház és Klán tulságosan árulkodó jeleit ) A WoD szerint normális emberi vér, amiből hiányzik az alkotóelem hogy megalvadjanak.. ennyi. Plusz még "él" benne egy ici-pici szellemecske..a vámpír "lénye", ami "életet" ad a következő generációnak. Ezért van, hogy ha a buta vámpir diablerizál egy nála erősebbet, akkor a másik szelleme átveheti a hatalmat felette.

Anne Rice szerint szimplán "üzemanyag" emberi vér, amelyik lassan felszivodik.

Blade-ben meg vörös izé :) (mekkora egy sz*r az a film....)

Immáron 10 éve megy ez a vita nálunk egy játékban... bár az is tény, hogy ha nem éppen én mesélem a kalandot akkor egy Akashival játszom :) Az pedig nem annyira vámpir nadehát.. :twisted:

Plusz, mielott tele nem lett volna a live-val az izém, ott is isikerült jol megcsavarni a dolgokat... mindenki szeret kavarni, ugye :)

Azért maradok a jó öreg papir+szerepjáték verziónál :)

Tényleg nem akar valaki játszani? :)

Üdvözletem,

Raziel Major
Regent of Detroit

(de szeretem ezt a karakteremet... na Ő vámpir :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 8 hónapja #107476 Írta: Arnyelf
Naszóval... én direkte hivom átkozottaknak oket :) Ezt a pechsorozatot, amit ezek osszehoznak :) Meg ami szegény Aaliyahnak volt...

Amugy meg a vámpirok vérér&#337;l... (kihuzza magát és jól elrejti a Tremere Ház és Klán tulságosan árulkodó jeleit ) A WoD szerint normális emberi vér, amib&#337;l hiányzik az alkotóelem hogy megalvadjanak.. ennyi. Plusz még "él" benne egy ici-pici szellemecske..a vámpír "lénye", ami "életet" ad a következ&#337; generációnak. Ezért van, hogy ha a buta vámpir diablerizál egy nála er&#337;sebbet, akkor a másik szelleme átveheti a hatalmat felette.

Anne Rice szerint szimplán "üzemanyag" emberi vér, amelyik lassan felszivodik.

Blade-ben meg vörös izé :) (mekkora egy sz*r az a film....)

Immáron 10 éve megy ez a vita nálunk egy játékban... bár az is tény, hogy ha nem éppen én mesélem a kalandot akkor egy Akashival játszom :) Az pedig nem annyira vámpir nadehát.. :twisted:

Plusz, mielott tele nem lett volna a live-val az izém, ott is isikerült jol megcsavarni a dolgokat... mindenki szeret kavarni, ugye :)

Azért maradok a jó öreg papir+szerepjáték verziónál :)

Tényleg nem akar valaki játszani? :)

Üdvözletem,

Raziel Major
Regent of Detroit

(de szeretem ezt a karakteremet... na &#336; vámpir :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 8 hónapja #107448 Írta: birefi

birefi írta: Amúgy meg kérdezz meg egy Tremere-t! :)
Biztos szívesen segít, szólj ha beszéltél eggyel!

Hogy néha milyen gonosz vagyok. :twisted:

Több
21 éve 8 hónapja #107447 Írta: birefi

Yao írta: Nem akarom ismételni magam...

A vámpírok vére szerintetek milyen összetev&#337;kb&#337;l áll?

"A Gonosz tükörképe is gonosz.Már ha van neki..." :twisted:

Ha csak nem feltételezzük, hogy a Gonosz nem más mint a Jó torz tükörképe mert akkor ugye.... :twisted:

Te most mire gondolsz???
Penge féle fél tudományos maszlagra, vagy más sztorikra???
Amúgy meg kérdezz meg egy Tremere-t! :)
Biztos szívesen segít, szólj ha beszéltél eggyel!

Több
21 éve 8 hónapja #107323 Írta: ainawethien
nekem lövésem sincs... 8O

Több
21 éve 8 hónapja #107284 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Nem akarom ismételni magam...

A vámpírok vére szerintetek milyen összetev&#337;kb&#337;l áll?

"A Gonosz tükörképe is gonosz.Már ha van neki..." :twisted:

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
21 éve 8 hónapja #106969 Írta: ainawethien
Arnyelf: :P Kárhozottak, nem átkozottak :lol:

Lestatnak vagy Armandnak? Annak a két örök vesztesnek?

ezt meg kikérem magamnak Lestat és Armand nevében!! :twisted:

Keressünk valaki halandót... :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #106830 Írta: Arnyelf
Ainawethien: Lestatnak vagy Armandnak? Annak a két örök vesztesnek? :) Bár mondjuk Lestatban van valami ... :) De akárki mondjon is akármit.. én maradok a drága Meerlindánál :twisted:

BTW, Az Átkozottak Királyn&#337;je SZVSZ elég jó lett Hollywoodhoz képest... pláne a filmzene 8)

PS: Tremere Rulz :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 8 hónapja #106829 Írta: Arnyelf
Ainawethien: Lestatnak vagy Armandnak? Annak a két örök vesztesnek? :) Bár mondjuk Lestatban van valami ... :) De akárki mondjon is akármit.. én maradok a drága Meerlindánál :twisted:

BTW, Az Átkozottak Királyn&#337;je SZVSZ elég jó lett Hollywoodhoz képest... pláne a filmzene 8)

PS: Tremere Rulz :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 8 hónapja #106406 Írta: ainawethien

Na jó váltsunk témát, miel&#337;tt nagyon kiélvezné, hogy igaza van.

:twisted: :roll: 8)

Miért nem keresünk hárman valakit, akib&#337;l együtt ihatunk? :roll: :twisted:

Több
21 éve 8 hónapja #106346 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Ohh... :crazy: pedig már hogy beleéltem magam a dologba... :crying:
Na mind1, akkor más vacsora után nézek...
(...de még ugyis eljön az én id&#337;m... :evil3: )

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
21 éve 8 hónapja #106181 Írta: birefi
:evil: Utálom, hogy igaza van! :P

Azért egyszer majd csak megnézem magamnak mélyrehatóbban azt a nyakat! :twisted: :twisted:

Na jó váltsunk témát, miel&#337;tt nagyon kiélvezné, hogy igaza van. :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #106002 Írta: ainawethien
Hát nem arról volt szó, hogy Lestat-nak kell szerepelnie benne.. mert akkor elég lett volna csupán ennyit mondani: INTERJÚ A VÁMPÍRRAL. :)

A kérdés az volt, van-e olyan film, ami a Lestat címet viseli, és a Lestat, a vámpír cím&#369; könyv alapján készült. Nos ilyen nincs. :P

Több
21 éve 8 hónapja #105906 Írta: birefi
Na gondoltam, hogy vhogy kibújik alóla!!! :P

Namost volt e film amiben Lestat volt, vagy nem-e??? :evil:

Több
21 éve 8 hónapja #105553 Írta: ainawethien

birefi írta: Magát a filmet nem láttam. De az el&#337;zetese volt az HBo-n, a Cinemaban. Tudod ilyen így készült, meg ilyesmi. Lestat valami rockegyüttesben játszott.

Ha megszerzem az általad is elfogadható bizonyítékot összefutunk valamelyik este? :twisted:

:twisted: milyen népszer&#369; lettem.. vagyis a vérem milyen népszer&#369; lett :twisted:

Na de gyermekeim.. ez a "Lestat valami rockegyüttesben játszott" film, ez a Kárhozottak Királyn&#337;je. Vagyis.. nincs olyan film egyel&#337;re, amely a LESTAT, A VÁMPÍR cím&#369; könyv történetét mesélné el. (jó, a KK se igazán a KK könyvet meséli el, de ez már más kérdés :roll: )

Szal ennyit a véremr&#337;l... 8) ezt Armand-nak vagy Lestat-nak tartogatom, ha nem baj. :D

Fereste: hát igen. A Pandora és Marius közötti kapcsolat legalább annyira megfogott, mint ami Daniel és Armand között van/volt. Mindebben az a jó, hogy legalább P/M-ról egy könyvön keresztül lehet olvasni. És tényleg érdemes elolvasni, bár néha kissé zavaró, hogy "lel&#337;" pár poént az el&#337;z&#337; könyvek tartalmából (amiket nálunk ugyaebár nem hoztak ki) :evil:

Több
21 éve 8 hónapja #105526 Írta: birefi

deagol írta: birefi, ugye, UGYE én is csatlakozhatok...? :roll: Jó buli lesz! :twisted:

Lássuk ki tud el&#337;bb kielégít&#337; bizonyítékkal szolgálni! :)

Több
21 éve 8 hónapja #105447 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
nem éppen témábavágó leszek, de muszáj kiadnom magamból... :roll:

szal épp most olvastam el a Pandorát és padlón vagyok. úgy teljesen 8O hihetetlen mennyire szerették egymást Mariusszal, annyira, hogy nem tudtak együtt maradni! hihetetlen mennyire erös kötelék kapcsolja öket össze, annyira mély, hogy nem térek észhez töle......

magáról a könyvröl: az ókori Rómába elég jól beleláthatunk, mertugye Pandora római volt :D egész jól végig van vezetve a föszál, egyetlen hibájának azt tartom, hogy kicsit a vége mintha "össze lenne csapva". vagyis olyan érdekesen lett vége... :roll: de nem is ez a lényege, engem még mindig a hatása alatt tart Marius és Pandora szerelme, és valsz még hetekig ezen fogok ájuldozni (ien hogyha egy könyv sokkoló hatást tesz rám.. :roll: )

más: én még nem láttam a QotD filmet, de ha tényleg annyi mindenben eltér a könyvtöl, mint ahogyan halottam, akkor nekem baromira nem fog tetszeni :evil: (megvan az a rossz tulajdonságom, hogy nem tudok elvonatkoztatni a könyvtöl... :roll: )

Több
21 éve 8 hónapja #105442 Írta: deagol

birefi írta:

ainawethien írta: szívjátok ki minden véremet..

Ez igazán jól hangzik. :twisted: Vigyázz mit ígérgetsz, a Sötét Er&#337;k esetleg meghallgatnak... :twisted:

Ha megszerzem az általad is elfogadható bizonyítékot összefutunk valamelyik este? :twisted:

birefi, ugye, UGYE én is csatlakozhatok...? :roll: Jó buli lesz! :twisted:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
21 éve 8 hónapja #105357 Írta: birefi

ainawethien írta: szívjátok ki minden véremet.. de szerintem olyan, hogy Lestat film nem volt.. vagy lemaradtam róla???

Ez igazán jól hangzik. :twisted: Vigyázz mit ígérgetsz, a Sötét Er&#337;k esetleg meghallgatnak... :twisted:

Magát a filmet nem láttam. De az el&#337;zetese volt az HBo-n, a Cinemaban. Tudod ilyen így készült, meg ilyesmi. Lestat valami rockegyüttesben játszott.

Több
21 éve 8 hónapja #105319 Írta: ainawethien
Lerawen, szerintem itt mindenki ismeri a QotD-t. :oops: :roll: :lol:
Az oldalamra most tettem fel pár KIVÁGOTT jelenetet a filmb&#337;l. Ezek nem kerültek fel a magyar DVD változatra. Itt a cím:

www.the-dark-gift.rules.it

Ezen belül a legkönnyebben úgy találsz rá a videókra, ha a Frissítésekre kattintassz.

Zsu

Több
21 éve 8 hónapja #105154 Írta: Lerawen
Lerawen válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Végre valaki rajtam kívül is ismeri a QotD-et!
:D

Üdv Árnyelf! Teljes mértékben egyet értek veled!
A zenéje haláli... :twisted:
A filmoldalon megtalálod a szövegeket is.

"Közel a Föld, oly végtelen a nyugalom
Álomtalan a leghosszabb álom..."

Több
21 éve 8 hónapja #104988 Írta: ainawethien
Arnyelf: olvass picit vissza, aztán megtalálod a mi véleményeinket a filmr&#337;l. 8)

www.the-dark-gift.rules.it

Több
21 éve 8 hónapja #104621 Írta: Arnyelf
QUEEN OF THE DAMNED :)

Messzemen&#337;leg az egyik legjobb a témában :)

+ a zenéje is jo :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 8 hónapja #104538 Írta: ainawethien
deagol: of korsz, ha lesz valami jó min&#337;ség&#369; vámpír film, azt majd itt elterjesztem..

Igen-igen.. én sem szeretem, ha a vámpírokat csupán ilyen er&#337;szakos, brutális, és mindenfajta érzelemmentes "lényekként" ábrázolják.. &#337;k ennél sokkal többek. :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #104536 Írta: deagol
Hát nem is tudom...így meg olyan izés, nem?
Utálom, ha a vimpárokat brutálisnak és kegyetlennek ábrázolják... szerintem h&#369;vösek és elegánsak.
1ébként ha majd találsz jó filmet, nekem is elküldheted... :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #104077 Írta: ainawethien

&quot; írta: MINKET [/color]ne kevertek volna bele. :rmad2:

Ha mi nem lettünk volna benne, akkor még ennyit sem érne a film.. :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #104075 Írta: ainawethien
Te vagy a naív :) vannak ismer&#337;seim, meg tudnám szerezni :) KK-t is jó pár hónappal azel&#337;tt szereztem meg, hogy az itt kijött volna..szal nyugi.. :) ha készítenének ilyen filmet, az hozzánk legalábbis eljutna. :) gondoskodnék róla.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.794 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére