Nyelvek és írások

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28873 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Nyelvek és írások
sztem jól emlékszel!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28872 Írta: Anonymous
it's precioussssss....<br> <br> ha jól emléxem

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28871 Írta: Anonymous
Üdv,<br> <br> a film eredeti angol szövegében mit mond a Gyűrűről Bilbo?<br> It's mine<br> It's my own<br> It's ????<br> <br> Mindenki elment chat-elni vagy mire ez a nagy csend? :) <br> <br> Namarie.B.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28870 Írta: Anonymous
Tudom bocsi, írni már megy, most a nyelvtant töltöm. A tengwákat bemagoltam. Segítsetek, egyedül kicsit hosszú, de láttam ha a latinhoz hasonlít talán valamennyire akkor menni fog.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28869 Írta: Anonymous
hát ez így sem lett érthet?bb, ne haragudj

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28868 Írta: Anonymous
amanibhavam! Egész jó volt a forditás amit írtál. Sajnos csak a szavakat tudom a nyelvtant nem. Remélem tudsz segíteni vagy valaki.<br> Manloo Jóestét jelent, nem tudom szabad-e de és a man=jó és a loo=este szót raktam össze. <br> Én így gondoltam a szöveget:<br> <br> Manloo!<br> heru amanibhavam ar meena, koire! isse tengwa hella?<br> Tengwesta maana! Quetil maar!<br> Anda kuile!<br> <br> Jó estét!<br> amanibhavan mester és az egész <br>ész (mindenkire gondoltam) (Élj helyett)Nyugtalanító!<br> Tudsz beszélni írni?(van tudományod? halla bocsi)<br> Ez a nyelvtan áldott. Jó beszédet.<br> Hosszú életet!<br> <br> Bocsi tényleg érthetetlen volt, csak egy próba!<br> <br> Manloo

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28867 Írta: Anonymous
Szia Shanna!<br> <br> Melyik nyelvhez? Nem dialektusokról van szó, hanem nyelvekről! Olvass vissza, sok minden ki fog derülni számodra! Az is, hogy hol találsz nyelvtant.<br> <br> Üdv.:<br> <br> Varda

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28866 Írta: Anonymous
Szükségem lenne 1 tünde nyelvtanra! Nem vagyok tisztában a dialektusok mennyiségével, mindenesetre a legegyszerűbb rendszer is megtenné. Ha van vkinek, lécci postázza el nekem, vagy írjon 1 címet!! Köszi. felidae@freemail.hu

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28865 Írta: Anonymous
Tellauresse<br> ilye tarsanyar háya séyaner<br> sí séya nin sá lartuvante sinome<br> haryan voronde tellauresse...<br> <br> <br> helyes megfejtök közt helytelen megfejtöket sorsolunk ki:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28864 Írta: Anonymous
szívesen... ugyan már nem emlékszem, miért...<br> kár, hogy nem tud ez a fórum el?zmények linket mutatni

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28863 Írta: Anonymous
Amani (ugye hívhatlak így?): Köszi!<br> Olórin: Majd még 1X utánanézek...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28862 Írta: Anonymous
Olórin, amanibhavam: KÖSZI! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28861 Írta: Anonymous
Alayambo!!!!!!!!!<br> Tancave! A múltkor is ez jött be, most elmentettem, amit a szótáraknál leltem, ugyanis azonnali hatállyal ki kell lépnem, szóval most fogom megnézni, mit is mentettem! Mindenesetre hantale, de nyagyon ar namarie tenn' enomentielva! <br> <br> Holnap ismét jövök, addig derítse ki valaki, hogy kell segítséget kérni quenyául!!<br> Isilince :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28860 Írta: Anonymous
ne csináld ezt velem<br> <a href=http://drstrange.cjb.net/>klikk

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28858 Írta: Anonymous
Most olvastam csak el 18:58-as hozzászólásod! Még szipogok a meghatottságtól... :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28859 Írta: Anonymous
Persze 2-vel ezelőtt drstrange.cbj.net-et akartam írni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28857 Írta: Anonymous
AMANI!!!!!<br> Kezdek roppantmód bepöccenni... <br> Tehát: én próbálkozom ezzel a drstrangr.cbj.net dologgal, de kismillió szemmeresztgetés után se találom a quenya és sinda részt...<br> Tegnap ráklikkeltem a myAFFERCIC-re, és ledobott, lefagyott a gép és hasonló kellemes dolgok... Szóval babonából ma nem klikkeltem oda. De... tuti, hogy egyből a főoldalon kéne ott lennie egy quenya és sinda-dolognak????<br> HAN... Tényleg! Hogy van quenyául a SEGÍTS! ?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28856 Írta: Anonymous
ugyanmá'<br> <br> tök jó, hogy más is érdekl?dik ezek iránt a gyönyör? nyelvek iránt, a többi nem számít

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28855 Írta: Anonymous
Mellesleg nem azért érteném meg, hogy leküldesz a térképről, mert nem azon a szinten vagyok, mint te, hanem mert nem kis türelem kell egy olyan emberkéhez, akinek saját nyelvét illetően is hiányosságai vannak!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28854 Írta: Anonymous
ja, értem...<br> <br> Isilince, elvileg helyes<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28853 Írta: Anonymous
Melda amanibhavam!<br> Saját nyelvem alatt a magyart értettem, mivel, ha a tünde nyelvhez hozzzá tartozik a tünde írás, akkor a magyar nyelvhez hozzá tartozik a magyar írás, ami, mint rávilágítottál volt, latin betűkkel történik. Hát ezért égtem be magyarból. <br> A kiejtés-beli tanácsodat megfogadom, sokat könnyített a helyzetemen!<br> Továbbá: Holdacska=Isilince? (iszilinke) Ez helyes így?<br> HANTALE!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28852 Írta: Anonymous
ja, és én senkit nem küldök le a térképröl, én is csak maximum pár héttel járok elöbbre azoknál, akik most kezdik

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28851 Írta: Anonymous
milyen saját nyelvedböl??<br> <br> au: ejtsd úgy, mint az autó szóban<br> nem ollan ördöngös az a kiejtés sztem, ejtsd úgy a szavakat, mintha magyarul látnád leírva

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28850 Írta: Anonymous
Aiya mindenki!<br> <br> Amanibhavam! No jó, tegnap ismételten beégtem, ezúttal a saját nyelvemből... :o ) <br> Viszon hantale, amiért nem küldtél le a térképről!<br> <br> Újabb probléma: Visszaolvasgatás közben találtam egy nem teljesen megválaszolt kérdést a ditongusokat illetően. Odáig oké, hogy 1 msh-ként ejtjül őket (lásd: oi=rojta), ámde pl az auta i lóme-ben az au-t hogy ejtjük. Tippem: Mivel jelölése az úre-n az a tetha, ejthető úgy, mint az angol AWful szó eleje? Namarie tenn' enomentielva! (Most meg próbálkozom a drstrange.cjb.net-tel, a múltkor ugyanis ledobott a gép!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28849 Írta: Anonymous
nézzük:<br> I/1 -nye, -n<br> I/2 -tye, -t, esetleg -lye, -l<br> I/3 -rye, -s<br> T/1 --mme, -lle, -lve<br> T/2 -lye, -l<br> T/3 -nte<br> <br> kissé konfúz, de hát Tolkien folyton kavarta a kását és változtatgatta az alakokat...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28848 Írta: Anonymous
Eglarcaríen:<br> <br> Svindlernél fent van egy nyelvtani alapozó, abban mintha benne lenne.<br> <br> De nem értem a dolgot, mert az Amanitól adott Verb Tables marha részletesen bemutatja a komplett igeragozást...<br> <br> ??? valamit elnézhettél...<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28847 Írta: Anonymous
Három Nyelvész! (Amanibhavam, Olórin, Svindler alkotta trió)<br> Lenne egy kérdésem: a igei személyragok hogy vannak a quenyában? Mert az Amanibhavamtól kapott címen csak párat említenek meg (E/1; T/3), és az kevés...<br> Na én most megyek, előre is köszi!<br> <br> Namarie!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28846 Írta: Anonymous
Amani:<br> <br> pingelj ezügyben a hét vége felé, mert csütörtökig nagyon sok a melóm :( <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28845 Írta: Anonymous

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #28844 Írta: Anonymous
Ti olyan zseniálisak vagytok!!!<br> mindjárt sírok:))) szipp-szipp...<br> Szereztem szótárt, de nyelvtanból csak egy rövidebb anyagom van. nem tudna vki olyan címet adni, ahonnan quenyanyelvtanos dolgot tölthetnék le? Köszi:)))

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.551 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére