Élménybeszámolók
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
katt ide
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- **Shaman**
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Namarie
- Nem elérhető
Amúgy meglettek akozmetikai cuccaim, szóval, ha valaki idegen eredetű holmit talál, nem az enyéim.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Eldamyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Felagund írta:
Panda írta: Terveinkkel ellentétben nem keltett általános derültséget az Eldamynnal közösen készített Petrezselyem 100 Ft feliratú hirdetést.
Én észrevettem, és teccett (és a tünc-brigádnak is)
Ha ez változtat valamin...
Hááát. Nem sok mindenen, mert nem vettetek. Miből megyünk így Gesztesre??
"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/
- Namarie
- Nem elérhető
Más: felvetődött bennem egy kérdés. Miért van az, hogy talik alkalmával, különösen, ha azok nagyobb szabású rendezvények (fú de jól összemostam) a fórum hölgytagjai a női mosdóban kezdenek el megviatni tényleg komoly lelki, filozófiai és irodalmi problémákat, jelentős forgalmi akadályt képezve ezzel?
Még egy köszönet: köszönet a portásvbácsinak, hogy egyfelől kibírt minket egy egész éjjel, és hogy szinte egy egész papírboltot nyitott a kedvünkért, valamint az önvédelmi oktatást.
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Nimashilin
- Nem elérhető
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
zarándok(mist) írta:
Shaman írta: Nem akarom szét offolni a topikot ezen témával, de tudom. ))
Berci jóarc
bár gondolom ezt is tudod:))
off vége
8O 8O 8O
Ő volt aza Bertalan? (remélem nem volt most ott több)
Akkor a barátnőm, Anikó, szimpatizált Vele
Na, bocsi az offért...
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Sajna, most nincs időm visszaolvasni, csak annyit írnék, hogy bocsánat, hogy oly sokaktól nem búcsúztem el hitrtelen távozásom alkalmával, mert na, szóval akit érdekel majd élőben megkérdezi.
Pár pont (meg betű, meg miegyéb):
Örülök, hogy bekerülhettem a PHE-be (köszi Eruntale, hogy felajánlottad nekem a szereped!!!)
Nagyon jó volt a fellépés utáni 'rohirölelés' Eldamynnal és Tüdővel
Gyönyörű jelmezeket láttam, amerre csak néztem
Köszönöm elsősorban a szervezőknek, hogy megszervezték (bár a barátnőim szerint lehetett volna jobb is, de ezt csak azért mondják, mert nem ismernek Titeket )
Köszönöm az előadóknak, hogy előadták magukat (is)!
Jó volt, hogy ennyien el tudtunk jönni!
Egyelőre ennyi, majd még szerkesztek!
Szerkesztettem. Látom, többeknek tetszett
Peredhil/Ëarendil: valamivel még tartozol nekem...
Eldamyn, Tüdő: Előre, rohirok! :bill1:
Kincses: Jó volt, hogy ott voltál, bár kevesebbet tudtunk beszélni... De remélem, még találkozunk!
Sirgon Esgalnor: Szia! (pótlandó az elköszönést)
Estel: Aztán sokat hallgasd, és olvasd!
Na, ennyi, legközelebb nem két részletben megy majd...
Szió!
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Panda
- Nem elérhető
Tünc- brigád? Hmm, kik? Nem nyilatkoztak az ügyben.Felagund írta: Én észrevettem, és teccett (és a tünc-brigádnak is)
Jó, te tényleg észrevetted, és Angwen is. De pl. Ankalimon (mielőtt bárki rákapna: nem, nem Ankalimonnak címeztük a dolgot!!! ) nem látta akkor se, amikor 10 cm- re nyomtuk az arcába.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Panda írta: Terveinkkel ellentétben nem keltett általános derültséget az Eldamynnal közösen készített Petrezselyem 100 Ft feliratú hirdetést.
Én észrevettem, és teccett (és a tünc-brigádnak is)
Our knees do not bend easily
- Panda
- Nem elérhető
Úgyszintén.Snuffles írta:
Részemről a szerencseNimashilin írta: Pandának, Alisonnak és Snufflesnek, hogy megismerhettem őket.
Nagyonnagyonnagyonjól éreztem magam. A fellépők remek dolgokat produkáltak- hol nyüszítettem, hol felhorkantam, hol kuncogtam, hol majdnemfetrengtem, hol tátottam a szám, Artemisz és Cue duettjét másnap reggel is énekelgettem Táncosok kukkolása a függönyök közti résbe hasalva rúlz . Ötpercenként lepisszegnek, vagy én pisszegek le másokat. Köszönöm Kincsőéknek, hogy statisztálhattam, és köszönöm Tüdőnek, hogy lett 3. rohír.
Várjuk. Örülök, hogy legalább egyvalaki szimpatizált a PHE- s jelmezemmel. És ezentúl mindig ügyelünk rá, hogy kezet moss evés előtt.ADIM a Des írta: Akik csak orkként láttak eddig, azoknak majd bemutatkozom akkor is, ha "normálisan" nézek ki, bár kétséges, hogy nálam előfordulhat ilyen állapot is.
Hódolatom néked, Ery, teremtő apám, Úr és Király, mindhárom lényegedért. Esgal királynőnek felajánlom szolgálataimat.
Rendszeres találkozás Phaedrával a vécében, mindig ideges, mert még négyszer/háromszor/kétszer fellép.
Vetélkedő. John Ronald Reuel Tolkien. Zizzo előadásában royal Roland. Könyökfogós ugrálás Anglahellel. És a sorbaállós- megfejtős se volt akkora égés, végülis kitaláltuk, hogy Aragorn, amikor már csak ketten voltunk.
Terveinkkel ellentétben nem keltett általános derültséget az Eldamynnal közösen készített Petrezselyem 100 Ft feliratú hirdetés.
Köszönöm, hogy vagytok.
Körbetánc. Szeretlek titeket!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Timona írta: Itt megleled
www.tolkien.hu/forum/viewtopic.p ... ony#201393
Kösziiii :D
El is olvastam...
- ADIM a Des
- Nem elérhető
Megérte napokig foglalkozni a jelmezzel, köszönöm a bizalmat mindazoknak, akik rám szavaztak, remélem, jutott nekik a győzelmi tortából, igyekeztem legalább 30 felé aprítani, és köszi a feldaraboláshoz mellékelt kisbicskát, majd a némileg nagyobb pengét.
Örültem, hogy találkoztam veletek, és sok számomra eddig be nem azonosított vagy nem látott taggal, köztük Olorin Papával, és végre találkoztam Mecsivel is. Akik csak orkként láttak eddig, azoknak majd bemutatkozom akkor is, ha "normálisan" nézek ki, bár kétséges, hogy nálam előfordulhat ilyen állapot is.
Köszönöm a fiiinom kisz Hobbitockáknak, az Ezüstlánynak és Mábnak, vagyis a csapattársaimnak a játékot, és az artista formációt!
Dícséret a szervezőknek és minden előadónak!
Jók voltatok!
Üdv - ADIM a Des, a Despota és a ZORK! höhö
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
- Namarie
- Nem elérhető
meg kell mondanom, hogy hónapok óta nem éreztem magam ennyirre jól- ez egyszerűen fergeteges volt!!!
Sorrendben:
-Megérkezés- Ulmo fogad a december óta nála őrzött esernyőmmel
-rendezkedés - kapásból elkezdem a kommunális eszközök szétszedését (egy szék és egy asztal darabokra esik a kezem alatt)
-Ery diktatúrával fenyeget
-próbálni kéne- Leguán szegény sehol- elkezdek finoman szólva is tajtékzani --- "megtépem a haját"-- kiderül, hogy baja volt- (mélységes bocsánatkérésmet fogadd Ádám, így még egyszer utólag is)-- aztán mikor megjön, inkább a nyakába borulok
- idegességtől kipirosodik a nyakam- Estel kérdése: vámpírok?
Műsor előtt Ery szegény kb. harminszor magyarázza, hogy mikor jövünk, és hogy én leszek középen
-Tragédia utáni megszólalása:
"Megmondtam Nerwenke, hogy egyszer még dicsőíteni fogsz engem"
Lesés a lukon- a fellépők részéről (mi is akartunk valamit látni az előadásból)- Batti talál egy olyan helyet, ahol lát is ÉS hall is valamit ...
Esgal, Ádám, Alcarcalimo egyszerűen szédületesek voltatok, és köszönöm, hogy gondoltatok rám!
jaj, és Feanor közeledtekor még mindig a legjobb hely egy vala háta mögött van (vagy ahogy azt Nerwenke elképzeli?)
-jelmezesek- Adim és az MTT rémaálmai
-Királyjelöltek tánca
Királyválasztás: gratulálok a Királynak és a Királynőnek, valamint a Helytartónak is. (Jó össze lett szedve: Ery helytartója Alcarcalimo )
-Nightfall..- no comment
Nagy beszélgetése- köszönöm mindenkinek, különösen Telcontarnak, Meliannak, Szofinak, Shamannak, Editnek és mindenkinek, akit nem említtem
-
hajnalodik- pakolászás- "Mindenki búcsúzik"
Párbeszéd:
Siss: hallod, szerintem a WC- ben finomabb a víz..
Nam: Ezt úgy érted, igyak a WC- csészéből??????
Siss: tudtam, mire gondolsz, de nem bírtam kihagyni
-Neo fárasztó viccei, és az én még fárasztóbb reakcióim (elnézést értük, és a hangoskodásomért is)
-Talált tárgyak csak gyűlnek, és csak gyűlnek és csak még jobban gyűlnek...
Keletiben két meglepetés: összefutok a győriekkel és Shamanékkal és egyzser elviselhető a Keleti szaga- friss péksütemények illata terjeng, a förtelmes gyros-szag nélkül..
hazérve ágyab dőlnék, ha ha: a cicák nem lennének félig éhendögölve, és nem kéne dupla reggelit adnom, de köszönet nekik, mert így legalább nem merültem ájulásszerű alvásba
Még egyszer köszönet mindenkinek, és Tolkiennek is, hiszen nélküle mi sem volnánk. És természetesen a szervezőknek!!!
Jövőre veletek ugyanitt, igaz?
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Tényleg nagyon jó volt a buli, rég éreztem már ilyen jól magam (special thanks to Angwen ) (no jó, a tegnapi RAMMS+EIN koncert mégsokkal jobb volt :tongue:)
Elnézést a többi hölgytől, hogy hanyagoltam őket...
Our knees do not bend easily
- Artemisz
- Nem elérhető
És köszönöm Battinak a léleképítést! Bár nem nekem szólt, de ott volt...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Timona
- Nem elérhető
Itt megleledGilgolwen Nimrandir írta:
Esgal írta: Alyrnak, hogy hunglishre ferdítette John Gold balladáját, és hogy színpadra engedte a Mrs. Ágnest
Esgal, nagyon hatásos volt az előadásodban Garatulálok! :hello: "Oh, father of irgalom, ne hagyj el!" Köszönöm az élményt!
Lehet róla szó, hogy megtekinthető legyen a szöveg?
www.tolkien.hu/forum/viewtopic.p ... ony#201393
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Zarándok(Mist)
- Nem elérhető
Shaman írta: Off: Ezt is tudom! Te is az vagy! Ezt is tudod?
hümm, ezt akár bóknak is vehetem
mi mindent tudunk. )
a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Zarándok(Mist)
- Nem elérhető
Shaman írta: Nem akarom szét offolni a topikot ezen témával, de tudom. ))
Berci jóarc
bár gondolom ezt is tudod:))
off vége
a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Shaman írta: Bocs a haverom miatt, he nem félnék a sötétben otthon hagytam volna. ) Elnézést érte, remélem nem okozott kellemetlenséget. Jah de nem ő hányt a wc mellé.
Hát a haverodról ne is essék szó... DD Egyébként meglehetősen perverz alak, ugye tudod? Áh, persze hogy tudod...
"Well, I'm back."
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Shaman írta: Bocs a haverom miatt, he nem félnék a sötétben otthon hagytam volna. ) Elnézést érte, remélem nem okozott kellemetlenséget. Jah de nem ő hányt a wc mellé.
Bocsánat!!!
Csak tippeltem, mert a tettes nem lett meg...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."