Találkozások

Több
21 éve 6 hónapja #124231 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Találkozások
Nem tudom, merjem-e kérdezni, de ki az, ki megszeretné nézni a Matrix 2.? Mert biztos vannak olyanok, akik még nem látták, illetve mégegyszer szeretnék megnézni. 8O

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #124223 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
FIGYELEM!!!
Szalonnasütés, tábortüzezés - megint! :D

Június 6dikára (ez egy pénteki nap, Pünkösd hétvégéje - tehát hosszú hétvége előtt) tervezünk egy hasonló tábortüzes, "jól érezzük magunkat" bulit, mint amilyen április 30adikán volt.
(Szerintem - magamból kiindulva (lévén én is aktív vizsgázó vagyok...) - a nagy tanulásba belefér egy estés kikapcsolódás! :wink: )

A helyszín most más lesz, de ugyanolyan fantasztikusan jó! :)
Az 53as busz végállomásától kell felgyalogolni egy kicsit, a Széchenyi-hegy lábánál, egy nagyon hangulatos tisztáson, körbe fákkal - gyöníörű hely!! A végállomáshoz mindenkiért lemegyek/ünk.
(A busz a Móricz Zsigmond körtérről indul, és 23:30kor megy az utolsó)
A kezdés lehetne körülbelül 5 óra - utcsó buszig, avagy reggelig (aki megteheti... - akkor viszont lehet, hogy hálózsák nem árt).
Csoportos találkozó: Móricz Zs. körtér (a McDonald's-cal - azt szemben - azt mindenki megtalálja) fél öt, azaz 16:30

A jelentkezéseket priviben, telefonon/smsben (30/309-82-91) várom!!
GYERTEK MINÉL TÖBBEN!!!

Kószaüdvözlet Mindenkinek!

Cica[/b]

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #124200 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Találkozások
De igen, akarunk. De azt hiszem, az ilyen kevésbé Gyűrűk Urás dolgokat inkább emilben beszéljük tovább. :nono:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 6 hónapja #124152 Írta: Carnimirie
Carnimirie válaszolt a következő témában: Találkozások
Hi!

Nekem van egy ismerősöm,akinek az apja amatőr csillagász....és tagja az MCSEnek,meg valami győri csillagészklubnak...szóval ők kinmennek asszem Győrújbarátra valami hegyre.....és lesznek távcsöveik is...meg stb...és ez nyilvános ....szóval bárki mehet......nem akarunk menni??

Car

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Több
21 éve 6 hónapja #124093 Írta: Coralie

Estel Adániel írta:

Nimrodel O Lorien írta: Nem is az időpont a nehéz, hanem a megfelelő hely. Én már egy ideje foglalkozom csillagászattal, így nekem nem nagy ügy reggel 3-kor felkelni (főleg egy ilyen eseményért). Bár tény, hogy nehezen jön össze egy ilyen program. Félek, hohy nem lesz belőle semmi. :?

3-kor még nem érdemes felkelni, a nap csak később kel föl. ;) De ha felkelt, már beharapott lesz... :D

[size=9:2893n8jr]Ja, és kis hazánkból sajnos csak részleges lesz, nem gyűrűs. De ezt, gondolom, tudtátok. :roll: [/size]

Igen, tudtam, de azért köszi. De az, hogy GYŰRŰS olyan jól hangzik! :) És azért kell olyan korán kelnem, mert utazni is kell egy kicsit a megfelelő helyig. Meg nem árt egy kis előkészület sem.

Nimrodel

Több
21 éve 6 hónapja #124018 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások

Míriel írta: Százezer üdvözlet!

Mélyen neheztelek, hogy nem szóltatok külön az orosz verzió megtekintéséről. Az amcsi film nagyon a szerelem-témára korlátozódik. De én az orosz filmre lennék kíváncsi! Nem játsszák még valahol, vmikor?

Oisinnel a Cirko Gejzírben néztük (Jászai Mari térnél), szerintem ott még játszák.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 6 hónapja #123987 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Találkozások
Százezer üdvözlet!

Mélyen neheztelek, hogy nem szóltatok külön az orosz verzió megtekintéséről. Az amcsi film nagyon a szerelem-témára korlátozódik. De én az orosz filmre lennék kíváncsi! Nem játsszák még valahol, vmikor?

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
21 éve 6 hónapja #123982 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások

Oisin írta: Kinek lenne kedve megnézni a SOLARIS amerikai változatát? Galadh-dal megnéztük az orosz verziót, de engem érdekelne a másik is. Érdekes lenne összehasonlítani, mennyire mást hoztak ki az amcsik ugyanabból a könyvből.

Üdv, Oisin

Még év elején láttam, a koleszban, és összehasonlíthattam a két filmhez tartozó feliratfájlokat is... Szerintem is nagyon érdekesek a különbségek.
Nekem tetszett a film, ajánlhatom Nektek is! :itscool:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 6 hónapja #123979 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások

Nimrodel O Lorien írta: Nem is az időpont a nehéz, hanem a megfelelő hely. Én már egy ideje foglalkozom csillagászattal, így nekem nem nagy ügy reggel 3-kor felkelni (főleg egy ilyen eseményért). Bár tény, hogy nehezen jön össze egy ilyen program. Félek, hohy nem lesz belőle semmi. :?

3-kor még nem érdemes felkelni, a nap csak később kel föl. ;) De ha felkelt, már beharapott lesz... :D

[size=9:3ntdoou4]Ja, és kis hazánkból sajnos csak részleges lesz, nem gyűrűs. De ezt, gondolom, tudtátok. :roll: [/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 6 hónapja #123968 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Kinek lenne kedve megnézni a SOLARIS amerikai változatát? Galadh-dal megnéztük az orosz verziót, de engem érdekelne a másik is. Érdekes lenne összehasonlítani, mennyire mást hoztak ki az amcsik ugyanabból a könyvből.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 6 hónapja #123888 Írta: Coralie
Nem is az időpont a nehéz, hanem a megfelelő hely. Én már egy ideje foglalkozom csillagászattal, így nekem nem nagy ügy reggel 3-kor felkelni (főleg egy ilyen eseményért). Bár tény, hogy nehezen jön össze egy ilyen program. Félek, hohy nem lesz belőle semmi. :?

Nimrodel

Több
21 éve 6 hónapja #123829 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Na, aki még nem tudná, hogy hol van a Princess: A Nyugatis(kék) metrótól jössz fel azon a mozgólépcsQn, ami felfelé megy(míly meglepQ..bár van ami lefelé visz, de azon bajos feljönni), és rögtön szembe ott lesz a Princess. Meg én is. És mivel belQlem csak egy van, keressétek azt a princesst,ahol ott vagyok. 50% esélyetek van a sikerre.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 6 hónapja #123773 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Találkozások
Szupiii! És akkor melyikhez menjek?? :-D
Na mind1, majd felhívom Dodieet, amikor már a közelben vagyok, aztán majd ő kiokosít :-D
Remélhetőleg...

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
21 éve 6 hónapja #123765 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások

Sil írta:

Nodlee írta: Segítsééég! Dodiee írt, hogy én is menjek Kicsi@Világ talira. Az a gond, hogy foggalmam sincs, hogy hol van az a Princess. Pls segítsetek!

Az nem egy péksütemény-bolt a metró kijáratánál? :roll:

[size=9:2l6s0abr]Sil, a vidéki, aki egyszer járt a K@V-ban... :roll: [/size]

De igen. Csak egy probléma van, 2db Princess található a Deák térnél :-) EGy a kék metró mozgólépcső tetejénél, egy pedig a föl felett:-)

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 6 hónapja #123762 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Találkozások

Nodlee írta: Segítsééég! Dodiee írt, hogy én is menjek Kicsi@Világ talira. Az a gond, hogy foggalmam sincs, hogy hol van az a Princess. Pls segítsetek!

Az nem egy péksütemény-bolt a metró kijáratánál? :roll:

[size=9:365ud7nb]Sil, a vidéki, aki egyszer járt a K@V-ban... :roll: [/size]

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 6 hónapja #123750 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Találkozások
Segítsééég! Dodiee írt, hogy én is menjek Kicsi@Világ talira. Az a gond, hogy foggalmam sincs, hogy hol van az a Princess. Pls segítsetek!

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
21 éve 6 hónapja #123726 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Reggel háromkor???? 8O 8O Ez most komoly?? Nem hiszem, hogy ez össze fog jönni! :)

Ja, és gyertek holnap minél többen a Kicsi@Világos talira!!!

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 6 hónapja #123692 Írta: Carnimirie
De!!!!!!
Csak hol?:)Amúgy majd előkeresem a napfogyatkozásos védőszemüveget...asszem még megvan....

Car

Több
21 éve 6 hónapja #123664 Írta: Coralie
Nem akar valaki május 31-én reggel 3-kor gyűrűs napfogyatkozást nézi velem - szigorúan Gyűrűk Urás körülmények között? :wink:

Nimrodel

Több
21 éve 6 hónapja #123624 Írta: kriszana

Dodiee Took írta: Jaj, Ana örök hálám!!!!!!!! Gondoltam rá, hogy megkérlek, csak nem volt pofám.. de köszi nagyon télleg:)) akkor babzsák, tali legyen akkor 3/4 5kor a Princess elött aki nem talál oda a K@Vba.

Nagyon szivesen.Mondtam már, hogy 17:00-21:00ig lehettek itt? Csak még annyit, hogy 19:00tól előadás van a Muzulmánia keretein belül. Szal nem nagyon lehet hangoskodni.
Puszka:
Krisz

Több
21 éve 6 hónapja #123584 Írta: Dodiee
Jaj, Ana örök hálám!!!!!!!! Gondoltam rá, hogy megkérlek, csak nem volt pofám.. de köszi nagyon télleg:)) akkor babzsák, tali legyen akkor 3/4 5kor a Princess elött aki nem talál oda a K@Vba.

Több
21 éve 6 hónapja #123543 Írta: kriszana

Dodiee Took írta: Arwena: szvsz= SZerény Véleményem SZerint. Amúgy olyan 10ig mehet a tömeg, utánna már kissé szükösen vagyunk. de kérem az ilyesmit priviben. még vagyok egy 10 percet.

Dodiee lefoglaltam nektek a Babzsákos részt pénteken 17:00-21:00ig, ok? A te nevedre, de én úgyis itt leszek, pár szót váltunk, biztosan.
Üdv
K

Több
21 éve 6 hónapja #123529 Írta: Dodiee
Arwena: szvsz= SZerény Véleményem SZerint. Amúgy olyan 10ig mehet a tömeg, utánna már kissé szükösen vagyunk. de kérem az ilyesmit priviben. még vagyok egy 10 percet.

Több
21 éve 6 hónapja #123528 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Találkozások
a babos jobb lenne ott jobban lehet hülyülni...
de mindegy, hányan leszünk?

OFF: mi a f***t jelent az szvsz????

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 6 hónapja #123526 Írta: Dodiee
Hát, remélhetőeg, bár nem foglaltam még helyet.. elfelejtettem... de holnap foglalok... ígérem.. ha a babot nem is, a székest szvsz tuti megkapjuk:)

Több
21 éve 6 hónapja #123520 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Találkozások
na mos akkor pénteken lesz kicsi @ világ??

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 6 hónapja #123462 Írta: Coralie

Carnimirie írta: Akkorn most senki se jön talira???:((((...kár......és máskorn valamikorn?
Car

Effelől leginkább a múltkori tali szervezőinél kellene érdeklődni. Mi ketten sem vagyunk egy rossz csapat, de azért a szervezőkésségünk még nem tökéletes. :? Hagyjuk, hogy kicsit kipihenjék a hülyeségeinket. Előbb-utóbb majd csak lesz még alkalmunk talit tartani.
Fő a türelem, Car!

Nimrodel

Több
21 éve 6 hónapja #123191 Írta: Carnimirie
Akkorn most senki se jön talira???:((((...kár......és máskorn valamikorn?
Car

Több
21 éve 6 hónapja #123187 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: Találkozások
És mit szólnátok egy találkához ahol majd megnézzük a magát Supermannek képzelő Neot a Mátrix második részében?
Magyarul: Mit szólnátok egy talihoz ahol megnézzük a Mátrix-Újratöltve című filmet? 8)

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Több
21 éve 6 hónapja #123149 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
A sci-fi/fantasy napon fagyizás közben felvetődött a gondolat, hogy meg kéne nézni az eredeti (Tarkovszkij féle) SOLARISt . Holnap, azaz 21-én du. 16.30-kor játszák a Cirko-Gejzirben (V. ker. Balassi B. u. 15-17.) Ki jönne? A válaszokat priviben kérném! Kösz.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.273 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére