Találkozások

Több
21 éve 6 hónapja #120334 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
Győrieim!
Úgy láccik, senki nem akar jönni a talira (még egy privit se kaptam ez ügyben), de ha erről van szó, 4-en is naon jól elleszünk... :roll: (Fio, madirával mi van? Undómiel, jó lenne ha tudnál jönni/válaszolni...)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #120288 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Télleg, legalább költözzetek át a Beszélgetésekbe.
Más:
Rayan: nagyon jó lenne az az érettségizős tali, én már nagyon várom:)) Addig is tanulj tinó, mert a végén még Buga lesz belőled!

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #120272 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Pécsi tali!
Nem tudom, rajtam kívül van-e vki, aki olvassa ezt itt, szal asszem privis értesítést is kapnak az érintettek, de itt is közlöm, hogy MÁJUS 17-ÉN, szombaton lesz, 2-KOR találkozunk a LÓFARKÁNÁL.
És ez alkalommal nevet is adtunk neki: hobbitos tali. (Okai is vannak, aki eljön, megtudja! :P )
Mindenkit szeretettel várunk!

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #120245 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Felkészülve a hirtelen jött taliötletekre, felhívom a figyelmet, hogy
MÁJUS 17-ÉN 10 ÓRAI KEZDETTEL "SZÍNMŰVES" TALI A MARGITSZIGETEN :!:

Felhívom mindenki figyelmét, hogy A SZÍNDARAB PRÓBÁJA HELYETT A MÁJUS 18-I SCI-FI ÉS FANTASY NAPRA FOGUNK KÉSZÜLNI, ahol a Magyar Tolkien Társaság többek között egy 30 perces könnyedebb blokkal [size=9:3rwzrkhu](paródiák, titkos naplók, versek, énekkar /In dreams, May it be/ , stb., stb.)[/size] képviselteti magát. TOVÁBBRA IS VÁRUNK EHHEZ JELENTKEZŐKET A SZÍNMŰVEK TOPICBAN! A próbán az énekkarosok megjelenése erősen javallott ([size=9:3rwzrkhu]bocs, Léli, hogy elveszem a kenyeredet...).[/size] Ezen kívül egy újabb 30 percben VETÉLKEDŐ lesz [size=9:3rwzrkhu](külsősök számára)[/size], amelyet - tudomásom szerint - Ulmo szervez, de minden lelkes segítőtársat/ötletet szívesen fogad [size=9:3rwzrkhu](feltehetőleg e-mailben vagy priviben)[/size]. :wink:

MTT reklámpropaganda befejezve, leléptem. :wink:

Kincső

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 6 hónapja #120223 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Különben, tudjátok... Gyönyörű este volt, MINDENKINEK, rossz emlékek nélküli, lazulós, kellemes, baráti/szerelmi... Őrizzük meg ilyennek.

Érettségizők: Sziszi+Dodiee+én+remélem Min és Iru is bizti szervezünk írásbeli és szóbeli között egy apró talit. Fejleményekről még időben értesítünk mindenkit :D

Egyébként meg minden bajtársamnak és vizsgázónak kitartást kívánok! Un sombrero grande de mierda!* :) )) (means: egy kalappal ;)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 6 hónapja #120209 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Lenti vita: no comment... 8O (én már megtanultam mikor kell befogni a számat... :roll: )

Körkérdés: vki a hegyen éjszakázók közül nem találta meg szegény elgyötört Budapesti Napomat? Ugyanis másnap kellett rájönnöm, h. ott felejtettem :oops: , de szegény anyukám meg meg szeretné nézni a cikket... :twisted: Szal aki esetleg összeakadt vele, az szóljon! 8)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
21 éve 6 hónapja #120197 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: Találkozások
Menjünk hálózni egy net caféba. :D
Na, de tényleg.
Jó lönne. Kinek van kedve vívni egy kicsit? :wink:
Egyébként még egy utolsó hozzá szólás az előző témához.
Nos, hegyirabló barátom. Én amit mondtam nem neked szántam. Hanem mindannyiunknak!

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Több
21 éve 6 hónapja #120192 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
nekem jövöhéten is jó csak csináljunk mán majd valamit, sokan sokan!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 6 hónapja #120188 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások

Rabyn írta: Szombaton nem megyünk megint tábortüzezni?

Én sajnos nem megyek most, és nem javaslom, hogy tűztilalmi időszakban úgy menjetek, hogy nincs olyan valaki, akinek megvan a kellő szakértelme a tűzrakás és tűzoltás gyakorlatában és felelősségében. Ha van ilyen személy, vagy zárt magánterületre tudtok menni, jó szórakozást kívánok.

Több
21 éve 6 hónapja #120161 Írta: Rabyn
Szombaton nem megyünk megint tábortüzezni?
tudom tudom érettségik de egy éjszaka ideoda nem sokat számit.. És leaglább feloldotok! Vagy az érettségik utáni hétvégén?
Csakme én marhára jóléreztem magamat!!!
(és most tudnék is maradni csak anyunak kell szólnom)

Több
21 éve 6 hónapja #120137 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások

Míriel írta: Csaba bevitt minket a bozótosba, és jól összekarmoltattuk a kezünket

Míriel, már megint olyasmit írsz, amin Joci szülői énje fel fog háborodni! Nahát, nahát, méghogy bevittelek a bozótosba... :lol: Komolyan: nézd kicsit a dolgok pozitív oldalát! El akartunk jutni a tóhoz, amit a hegytetőről láttunk, és el is jutottunk. 8) Kikerülni nem tudtuk a bozótost, de legalább nem tévedtünk el benne, és aztán jót heverésztünk a tóparton, amig Cicáékra vártunk. 8) Legalábbis Fim és én. :) És tudd meg: fel vagyok háborodva, hogy az én fülem senkinek se tetszett... :cry:

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #120134 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Találkozások
FIGYELEM! UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS!

Május 10-én, szombaton Craig Parker videózás lesz Budapesten. Aki akar jönni és még ezt nem jelezte nekem priviben, az legyen szíves tegye meg mielőbb, mert a részletekről csak azoknak írok, akik jelentkeztek! Laza egésznapos programra számítsatok, kb. késő délelőtt-déltől estig, amíg bírjuk vagy Thinice ki nem teszi a szűrünket ;)

Több
21 éve 6 hónapja #120126 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Találkozások
Százezer üdvözlet!

Aki nem volt ott az "egri várnál", csak sajnálhatja! Gyönyörű, kissé szeles időt fogtunk ki, ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Rengeteget (15 km-t?) mentünk, a Pilis csodaszép hely.
Ami rossz volt:
:arrow: Csaba bevitt minket a bozótosba, és jól összekarmoltattuk a kezünket
:arrow: találtam Igor bundájában kullancsot

De bevallom, a kirándulásban nekem az Igor nevű fiatalember selymes fülecskéje tetszett a legjobban :wink:
Puszi: Míriel

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #120086 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
_Neo: köszönöm a kalapot, kölleni is fog :D [size=9:1kvb8nyx]Igazából nem is számítottam rá, hogy bárki rá fog érni, de hát ember küzdj és bízva bízz...[/size]

Eia: imádlak!!! Valószínűleg beállít a dilis testvérpár... :lol:

Több
21 éve 6 hónapja #120000 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
siss, máj 9-e péntek és olyankor általában tanítás van :evil: De a Te kedvedért örömmel lógnék :D
Más:
Győrieim+mindenki más! 10-én tali!
14:00-kor a szokásos helyen (Városháza előtt)
Hozni köll: aki éhes lesz, kaját meg mérgezett fóti vizet; ha vkinek nem tetszik a főld, akkor pokrócot (ha rajtam múlik úgyis mindenkit ugráltatok :twisted: ); ünneplő ruhát ne!; még egy személyt; és egy adag jókedvet :D
Helyszín: kimegyünk a Radó-szigetre, oszt jól elleszünk 8) Ha esik, van ott egy tákolmány ami fedett... meg úgy is fák (ha rossz időben megyünk, akkor víz :twisted: ) alatt leszünk :D
Program: ne tessék megijedni, nem túl szivatós... csak egy kicsit :twisted:
Aki kívánna jönni, plíz jelezze nekem vagy Ardennek priviben! (Fio, madival mi van?)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 6 hónapja #119986 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Találkozások
én még semmit nem láttam, csak azokat, amik kézben volta...neten hol vannak? és a mostani képek ha láthatóak lesznek szóljatok jó?:) köszi:)
amúgy nagyon jó volt:))
kicsit illuminált állapotba kerültem, pedig nem ittam sokat:))
csak lassan:))) :oops: :wink:

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
21 éve 6 hónapja #119985 Írta: Dodiee
Csatlakoznék az offhoz, ugyanis én iruét se láttam.. mondjuk egy ideje a sajátomat se:( Árny: mikor tudod visszaadni??

Több
21 éve 6 hónapja #119971 Írta: Rabyn
Csókólóm.. szóval tudom egy kicsit off lesz de a Várgesztesi képekkel mi van? Mert én csak 2 csomagot láttam (Dodiét és Iruét) de a többi is érdekelne.

Több
21 éve 6 hónapja #119969 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Főleg győriek figyelmébe :)

2003. május 9-én, délelőtt 11 órakor a Kazinczy Ferenc Gimnázium megtartja ballagását, melynek keretében jómagam is elhagyom az alma matert. Aki ráér eljönni, szeretettel várom! :)

(Eia és Böszke, nem a Dae néni! :twisted: )

Több
21 éve 6 hónapja #119965 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: Találkozások

Dae-elena/sissee írta:
(Lughnasadhról elöljáróban, aíg Telcontar nem magyarázza meg közelebbről: sajnos angolul van, de sztem elég jó: www.quillandunicorn.org/issues/9/lugh.html )

Ehhez ajánlanám kedvenc barátnőm ugyanerről szóló magyar nyelvű honlapját:
web.tvnetwork.hu/vidaa/wic/szabbat.html

itt a többi ilyen ünnep ismertetését is megtaláljátok.

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor

Több
21 éve 6 hónapja #119920 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások

Dodiee Took írta: Nodlee: küldd nekem, akkor fel tudom rakni tar.hu-ra, vagy küldd szvsz Brisának, vagy nem tudom..mert ő nem tud tar.hu-t nézni, ezért kéne úgy felrakni, mint a farsangos képeket.

Svinnek küldjétek el a képeket közvetlenül, ne nekem. Írjátok meg neki, hogy mikor és hol készültek a képek, illetve ki készítette őket. (Az új tolkien.hu galériáján már kereső is lesz.)

Brisa

Több
21 éve 6 hónapja #119919 Írta: Dodiee
Sil: az jó is lenne, egyszerűbb is(nekem :twisted: ), meg azt az is el tudja érni, aki a tar.hu-t nem.

Több
21 éve 6 hónapja #119917 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Találkozások

Dodiee Took írta: Nodlee: küldd nekem, akkor fel tudom rakni tar.hu-ra, vagy küldd szvsz Brisának, vagy nem tudom..mert ő nem tud tar.hu-t nézni, ezért kéne úgy felrakni, mint a farsangos képeket.

Esetleg felajánlhatom a galériámat, az nem tár.hu-s... Úgyis akartam bele rakni talis képeket, és most helyem is van. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 6 hónapja #119914 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Találkozások
Aki jön a holnapi talira, ne feledje, hogy vagy délután 15:00-kor a Kicsi@Világ emeletén, vagy pedig 14:30-kor a Deákon, a mozgólépcsőnél a könyves boltnál! ( a mozgólépcsővel szemben van a Princess, és azoktól jobbra a könyvesbolt)

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 6 hónapja #119910 Írta: Dodiee
Nodlee: küldd nekem, akkor fel tudom rakni tar.hu-ra, vagy küldd szvsz Brisának, vagy nem tudom..mert ő nem tud tar.hu-t nézni, ezért kéne úgy felrakni, mint a farsangos képeket.

Több
21 éve 6 hónapja #119908 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Találkozások
émn ugyan nem voltam ott és valszinű h a kövin se leszek :cry: :cry:
de azért megnézném a képeket

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 6 hónapja #119906 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Találkozások
Kinek küldjem a képeket, ha sikerült beszkennelnem őket? (harmincadikáról) :D

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
21 éve 6 hónapja #119817 Írta: Géza
Géza válaszolt a következő témában: Találkozások
Ne feledjétek, hogy holnap(05.03) 10 órától kirándulás az "Egrei-várhoz"! (Nem az igazihoz, ez a mozi díszlete volt!)
Találkozás 10:00-kor árpádhíd sárga autóbusz állomáson. Ha lehet, aki jön max. 10:25-ig érjen oda, mert akkor indulat a busz.
Hozzatok pokrócot, polifoamot, meg kaját, mert a várnál biztosan fogunk üldögelni egy kicsit!

H.

"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás

Több
21 éve 6 hónapja #119812 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok,

Jó volt a tali, gyakrabban is rendezhetnénk ilyen éjszakai erdős bulikat. Mit szólnátok pld. egy éjszakai túrához a Börzsönyben? Ott még nappal se nehéz eltévedni, szóval a kihívás az meglenne. Útlevelet majd mindenki hozzon, mert előfordulhat, hogy az első ember akitől meg tudjuk kérdezni hol vagyunk, szlovákul válaszol... :lol:

Élmények a hadtápos útról, amiből a többség kimaradt:

:arrow: száguldozás a Szépvölgyi úton, hogy be ne zárjon a közért
:arrow: teljes káosz a pénztárnál: egy idő után fogalmam se volt mi az ami már be van ütve, és mi az ami még nincs
:arrow: eltévedés az Új Udvarban, a la Khazad Dúm: "Nem tudunk kijutni!!!" (3x kérdeztük meg, merre van a kijárat)
:arrow: csúszósnejlonzacskóölelgető bajnokság a lányok részére, a nagy kérdés: "Ki vigye a 3 tábla csokit?"

Kár, hogy nem volt több fény, így nem biztos hogy világosban is fel fogok ismerni mindenkit, akivel a sötétben beszélgettem... ;)

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 6 hónapja #119803 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Találkozások
Százezer üdvözlet!

Meg kell jegyeznem, hogy a majdnem-színjózanok szemszögéből nagyon aranyosan voltatok becsiccsentve, igazán jót beszélgettem szinte mindenkivel (kivéve Pókkal és Pereddel, mert hozzájuk már sajnos nem jutottam el :cry: ), és abban reménykedem, hogy legközelebb kevesebb alkohollal is sikerül ilyen nyílttá, őszintévé és felszabadulttá válnotok :wink:
Fő támaszotok puszil Mindenkit: Míriel

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.173 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére