Találkozások

Több
21 éve 6 hónapja #119221 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Hello!
Szerintem jó ötlet lenne a később jövőknek egy tali a Kolosyn....
Egyébként mi lesz a program? (mármint remélem, nem fogunk túrázni nagyokat...)
pápá, Iru. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #119208 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Dae: a Kosztolányitól a 86-os busz egyenesen a Kolosy térre visz.
Morgana: természetesen ez egy hatalmas szülinapi buli is lesz, mindenkinek, akit érint. :)
Valaki hozza el Gumipókot is... kell a nótafa gitárral. 8)
Laurelen: fél öt körül érünk a 65-höz. A talizmánt feltétlenül hozd el! :)
Galadh: előbb is haza lehet menni (de minek) :) . És ha érted jönnének mondjuk a Fenyőgyöngyéhez? Sőt: akár végig ott lehetnének...?
Neo: igen, április 30, szerda

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #119191 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Telcontar: engem hatalmas, répaszínű betűkkel írj fel a listára, mert nincs az az Eru, hogy lerázzatok :D egyébként mégis took menni 4re, ugyhogy ott leszek.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 6 hónapja #119182 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások
Telcontar: ezúton jelentkezem én, és Minerva is. Én megpróbálok időben ott lenni a tali helyszínén, ha nem sikerül, megyek utánatok a később jövőkkel.

Több
21 éve 6 hónapja #119181 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Mivel sem Fiónak nem sikerült kimenőt kapnia a kórusvezetőjétől, sem nekem a franciatanártól :roll: :D , húgommal mi valszeg fél ötre érünk fel a Kosztolányi térre busszal- onnan nem tudom, mennyi a villamos/busz menetideje a Kolosy térig, de ötnél előbb sztem biztos, hogy nem érünk oda. Látó-hegyre később menők , mi lenne, ha öt-negyed hat között találkoznánk?[size=9:1arr7xii] Már úgy értem, a Kolosy téren?[/size] :oops:

Több
21 éve 6 hónapja #119178 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Találkozások
Lehetséges lenne egy tali megbeszélése a Kolossy-n a 65-s busznál? :?:

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 6 hónapja #119175 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
Telcontar, lehet, hogy megyek, még győzködöm a szüléket, de a helyzet kissé megoldhatatlan... :?
Anyám teljesen azt hiszi, hogy ha valaki 23:00 kor indul haza, azt megeszik a gonosz földönkívüli útonállók :roll:
(remélem ezt most nem olvassa el) :oops:

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 6 hónapja #119174 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Találkozások
Aiya!

Ha jol emlekszem, Beltaine apr 30...
Telcontar, kerlek irj fel halovany betukkel az te listadra...

Hantale

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
21 éve 6 hónapja #119171 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások
Telcontar: Lehet születésnapot is (utó)ünnepelni a hegyen?

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 6 hónapja #119169 Írta: Telcontar
Látó-hegyi Beltaine buli
Találkozó: 15.50 Nyugati PU, forgó óra alatt, 16.00-kor elindulunk.
Este 11-ig tart.
Jó lenne, ha jelezné, aki jön még, hogy összeszervezhessünk egy második találkozót is (többen jönnének később). Ha a 65-ös busszal felértetek a Fenyőgyöngyéhez és felhívtok, valaki leszalad értetek, hogy megtaláljatok.
Hozzatok zeneszerszámokat és ételt-italt a tábortüzeléshez!

Több
21 éve 6 hónapja #119128 Írta: Prérifarkas

Oisin írta: Galadh, talán rád fért volna egy kis levezető beszélgetés, de a film után úgy elrohantál, mint akit egy vizihulla-kislány kerget... :lol: Azért egész jól tartottad magad: nem sikítottál hangosan, és nem is ugrottál az ölembe mint a bee reklámban, szal mégiscsak bátor lány vagy. Az igaz, hogy a durvább jeleneteknél az arcod kissé hasonlóvá vált a halálra ijesztett áldozatokéhoz, de ez még belefér... :lol:

Üdv, Oisin

Hát igen, a barátnőm is mondta, hogy nagyon bátor voltam, hogy nem sikítottam :tongue:
De este kicsit tényleg rémeket láttam. Egy óráig ültem az ágyamon, és magam elé meredtem. jujj :oops:

Jut eszembe: van valaki, aki a Látó-hegyi talira kocsival megy?
mondjuk mindegy, a szülők úgysem akarnak elengedni
:( :cry: :bawling:

Galadh

Több
21 éve 6 hónapja #119094 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha lesz mégis, akkor szóljatok, mert én is jövök! :D

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
21 éve 6 hónapja #119053 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves Augustín, Rabyn és Peredhil! [size=9:25uq94tb]lányok elől, és abc sorrendben...[/size]

Sajnos a május 1jei biciklitúra elmarad. Elsősorban a kevés jelentkező miatt. Illetve nem marad el véglegesen, csupán határozatlan ideig elnapolódik.
Minden érintettől elnézést kérünk!

Kriszana és Cica

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 6 hónapja #119047 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: Találkozások
Hmm hát igen! Penniha elbírtok engem is viselni akkor mennék! Nem a film hanemm a társaság miatt! A sikoltozást és atöbbi filmeljáró dolgod majd csak kibírom, ha megy oda olyan személy kinek ez szokása! Nem csak Aug-ra gondolok! :) Tehát én is mennék ha a szülők nem akadályozzák meg elhatározásom! :) Csak kéna a cím a pontos program meg az időpont! Ez a maj 10 hosszú nap és hát.... Nah mind1 tehát kéne minden! Üdv!

Namarie!

Több
21 éve 6 hónapja #119045 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
Galadh:sajna anyám kitalálta hogy családilag meg kell látogatnunk a nygymamám, és musszáj volt mennem :( :( :( :( remélem nem vártatok rám sokat, akartam irni smst csak nem tudom senki számát aki ment
de hogy én is parázzak, most hétvégén megnézzük az egyik osztálytársammal...
ha meg velemakarsz talizni[size=9:3mtaroq1]amiben kételkedek[/size]akkor szombaton gyere az egri váras talira, elmegyek akármit is találnak ki az ősök :evil:

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
21 éve 6 hónapja #119038 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Találkozások
Szürke Gandalf: ajajajajajajaj........ :P 8O :P

Amúgy amikor az X-akták ment a moziban, én azért nem mertem senki közelébe ülni, nehogy az ölében találjom enegm.. párszor volt úgy, hogy kimegyek, de kibírtam.. és egyedül néztem.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 6 hónapja #119037 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Galadh, talán rád fért volna egy kis levezető beszélgetés, de a film után úgy elrohantál, mint akit egy vizihulla-kislány kerget... :lol: Azért egész jól tartottad magad: nem sikítottál hangosan, és nem is ugrottál az ölembe mint a bee reklámban, szal mégiscsak bátor lány vagy. Az igaz, hogy a durvább jeleneteknél az arcod kissé hasonlóvá vált a halálra ijesztett áldozatokéhoz, de ez még belefér... :lol:

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 6 hónapja #119008 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Találkozások
Galadh: Legközelebb megjünk olyan filmre, ami nem az ijesztgetést tűzi ki főcélnak. Vagy neked jó, ha utána napokig rémeket látsz? 8O

Ryana: még nem vizsgaidőszak csak majdnem. De talán arra járok. Járok, és semmiféle Kósza! :wink:

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
21 éve 6 hónapja #118971 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
No. Pécsi tali!
Ha minden igaz, elég népes tömeget toboroztam össze: 6 fő + jómagam. (Bizony, ez tömegnek számít! ;) )
És együttes kérésünk, hogy szombaton, vagyis 17-én legyen.
Jó lesz így? És mondjuk akkor a jólbevált lófarka megfelel talihelynek, innen indulhatunk felőlem akármerre. De ha esetleg vkinek jobb ötlete van, bátran ugasson le!
Amit még kéne: kezdési időpont ötleteket, ha lehet, priviben!
És várunk minden jelentkezőt! [size=9:2iy7e0mj]Estel, ugye jössz? Szükség lenne rád, támogatni kéne kicsit a fiúk táborát. ;) És kedves Szürke bátyóm, nem kószálsz hazafelé akkortájt? Vagy nagyon vizsgai.sz.?[/size]

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 7 hónapja #118937 Írta: Prérifarkas
Cijjósztok!

Hát A Körről annyit, hogy ha egyedül néztem volna meg, még a moziban ülnék enyhén kómás állapotban… szépen mondva jól összeszartam magam.
De amennyit a tenyerem mögül láttam, az jó volt.
Na a film után persze minden sarkon kútból előjövő vizihulla-kislányokat láttam…
:roll: Mire el bírtam aludni, már reggel volt. Úgyhogy a közgyűlésről is szépen lemaradtam…
:( Na mindegy.
Fim, mért nem jöttél? Vártunk! Most naon haragszom!
:twisted:

Galadh

Több
21 éve 7 hónapja #118912 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha valakit érdekel, május 10-én elkezdjük Craig Parker videósorozatunkat ;) Pontos időpont még nincs, de majd szólok, ha lesz. Helyszín: Thinice lakása, a Westend környékén lakik, úgyhogy elég központi helyen. Akit érdekel, az jelentkezzen priviben, részleteket és majd a címet csak a jelentkezőknek küldöm el.

Minden jót!
Pennie

Több
21 éve 7 hónapja #118838 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Találkozások
Filmes Tali: nem tudom, kik lesznek ott holnap, ha valaki érintett a Ring Con Film dologban ( aki mindig kapja a körleveleket priviben, és esetleg aki még szeretne rá jelentkezni), az keressen meg engem holnap a közgyűlésen.

De a következő vasárnap ( máj. 4 - asszem) mindenképpen lesz Ring Con Film tali!

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 7 hónapja #118770 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Rabyn: ok, ott taláxunk:)
Az enyém is 9.-én van:/ mmnt a ballagás, ezért lehet, hogy nem took menni Iruékéra, mert az enyém 1kor kezdődik.. aki akar, jöhet, írjon privit aki jönne, és annak elmondom hogy kell jönni, nem terhelem ezzel a topicot:)

A Filmmel kapcs: Rabyn, a neve Gyémánt_Hajnal:) szvsz a közgyűlésen a többség ott lesz, és mivel 10-délutánig tart, biztos lehet majd egy rövid időt szakítani a megbeszélésre.

Telcontar:Én egész biztos hogy később megyek, nem tod kbra elmondani hol lesztek? elég jól ismerem a környéket, talán odatalálok(a 17 óra nagyon késő, mmnt ha akkor taliznuk a nyugatiban, onnan még egy 3/4 óra míg felérünk, és akkor már alig van időnk:( na, majd megdumáljuk mi legyen..

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 7 hónapja #118765 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Dodie ott találkozunk-)))
neked miko van a ballagásod?

Iru lehet h benézek!

lenne egy kérésem a talákozokkal kapcs.. Tudom, hogy nagyon butá hangzik de akik a filmet csinálják (gyénámhajnalall? (nem tom a nevét pontosan) szal nem tudunk találkozot összeszervezni ezzel kapcs mert mindig van valami...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 7 hónapja #118740 Írta: Telcontar
Beltaine buli

Helye: Látó-hegy
Ideje: április 30. szerda este
Program: a nyár köszöntése tábortűzzel, danolászással, gitározgatással (ha hoztok), szalonnasütéssel, ökörködéssel, beszélgetéssel.
Érdeklődőknek pluszban kelta Wicca rituáléval.
Találkozó: 15.30 Nyugati Pályaudvarral szemben, a forgó óránál
Útvonal: 6-os busszal Kolosy térig, onnan 65-ös busszal Fenyőgyöngyéig (végállomástól végállomásig), majd kb. 10 perc séta gyalog.
Mivel biztosan lesznek későn jövők, szerintem beszéljetek meg egy második találkaidőpontot is (pl. 17.00-ra, de ezt rátok bízom).
Bicskát, tányért, kenyeret, innivalót, sütnivalót és szemeteszacskót hozzatok!
Az utolsó busz 23.00-kor indul lefelé, ezért a buli addig tart.
Kedd felé még nézzétek meg a tali időpontját, mert ha valaki messziről jön, lehet, hogy a vonatához igazítom a találkozót (feltéve, ha előtte egyeztet velem).[/u][/b]

Több
21 éve 7 hónapja #118735 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Ezennel ünnepeélyesen meghívok mindenkit az Óbudai Gimnázium ballagására, 2003 május.9-én, 4 órai kezdettel ahol Minerva és szerény személyem fog elballagni :D :lol: !
A cím: Szentlélek tér 10. az iskola előtt lesz kirakva rengeteg pad, eltéveszthetetlen... 8)
Belépő, meghívó, vagy bármi egyéb nem kell.
Szeretettel várunk mindenkit!

Pápá, Iru. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 7 hónapja #118729 Írta: Cicaful
A múltkori kb 10től 5ig vagy 6ig tartott...szerintem most lesz ennyi idő....

"A kihívás:

Több
21 éve 7 hónapja #118727 Írta: Prérifarkas
FONOS: MEDDIG TART A KÖZGYŰLÉS??? (KB.)

Galadh

Több
21 éve 7 hónapja #118710 Írta: Cicaful
Sil: metróval elmész a Blaha Lujza térig, majd a 4-6os villamossal a Margit-híd irányába mész egy megállót, a Wesselényi utcáig, és ahogy leszállsz és a villamos végéhez közelebbi utcán, (asszem) a Posta bank mellett besétállsz, és az pont oda visz. :wink:

"A kihívás:

Több
21 éve 7 hónapja #118705 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Találkozások
Vidéki lévén kérdezem: hogy lehet eljutni az Almássyba mondjuk a Keletiből (ha jól emlékszem, oda megy be a vonatom)? :?: :roll:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.284 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére