Találkozások
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Gyémánt_Hajnal írta: Gumipók h(át)asa - na az nagy volt!!!!!!!!
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki! Nem, igazán nagyon édes pocakja van, Ancinak úgyszintén (de nagyon hülye vagyok... -hiába, az egyensúlyérzékem még mindig nem a régi )
Szal, hihetetlen volt, köszi mindenkinek.
(Idézem xy-tól: "Kő-hegy óta nem voltam ilyen részeg" :evil3:)
Emberek, én is írtam ám beszámolót!!! Morgana kedves, nem lehetne, hogy többekét is leközöljük? Plíz!
Különben el nem hiszitek, de még a fülem is tele volt korommal! 8O Jah, a tortafolt köszi, jól érzi magát, bár azóta sem tudom, hogy sikerült azt odavarázsolni. Mindenesetre frankó volt, a bor, a whiskey, a sör és a pezsgő együtt! Árpád kilátó nekem sok-sok szép emléket hozott vissza, el is érzékenyültem (remélem nem látta senki )
I LOVE YA ALL!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Telcontar
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Az ezzel kapcsolatos bulikról majd az MTT szülinap után beszélünk. Az ünnepről pedig inkább a beszélgetések topicban.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dae/siss
- Nem elérhető
(Lughnasadhról elöljáróban, aíg Telcontar nem magyarázza meg közelebbről: sajnos angolul van, de sztem elég jó: www.quillandunicorn.org/issues/9/lugh.html )
- Laurelen
- Nem elérhető
Telcontar: Minek az ünnepe Lughnasadh? :
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- angelina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
nagyonnagyon jo volt tegnap Veletek!
es nagyonnagyon reg voltam mar ilyen koszos !
Darkman írta:
Morgana írta: Apropó:
Kinek lenne kedve írni egy hangulatos élménybeszámolót a tegnapi taliról (a Lassiba)?
Én szívesen ... még ma el is küldöm Neked
khm..ugye majd cenzurazhatjuk(igaz,Pok? )????
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Telcontar írta: Beszámoló azoknak akik nem voltak ott, hogy legközelebb bármi áron eljöjjenek és azoknak, akik ott voltak, hogy nosztalgiázzanak egy jót.
Kösz, ez kedves volt... Én szívesen mentem volna, de nemcsak hogy tegnap du. 1/2 6-tól 1/2 9-ig volt rendes néptáncpróba, de ma de. 10-től du. 6-ig is! Ugyanis szombat-vasárnap lesz a Sziget Néptánc Fesztivál, ami országos (gyermek és ifjúsági), és egész évben arra (is) készülünk, innen (is) lehet bejutni a Néptánc Antológiára /az ország összes együttese közül (asszem) 13 jut be/, ráadásul, mivel Csepelen van, mi (azaz a Kis-Csepel táncegyüttes + [size=9:15s8ulok]a Csepp-Csepel, de ők kicsik[/size]) vagyunk a házigazdák; ezért még jobbnak kell lennünk...
Ha már így szóba jött, reklámozom magunkat egy kicsit :
MINDENKIT, AKI SZERETI A NÉPTÁNCOT, ILLETVE AKI MEG AKARJA/FOGJA SZERETNI, SZERETETTEL VÁRUNK MÁJUS 3-4-ÉN A CSEPELI MUNKÁSOTTHONBAN A SZIGET NÉPTÁNC FESZTIVÁLON!
10-kor van a megnyitó a Szent Imre téren, és (azt hiszem) 11-kor kezdődik az első bemutató a Munkásotthonban, ahol mi vagyunk az 1. (és az X.) szám.
Részletesebb infók (ha esetleg érdekel valakit , aki mégcsak nem is megy az "egri várhoz") priviben vagy e-mailben!
Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Fio
- Nem elérhető
Nagyon élveztem ezt a kirándulást, illetve áldozó bulizást. Komolyan annyira hatása alatt voltam, hogy még Oisin kocsizása közben is csak bambultam magam elé, meg lefejeltem a kocsi tetejét... [size=9:1wrok5qo](majd legközelebb is mehetek?? )[/size]
Na aakor a rulzok:
az áldozás nekem tetszett... jó hogy nem ittam bort..
Ezel kapcsolatban: Telco, nem haragudott meg Elrond amiért elszedted a lila köpenyét??? [size=9:1wrok5qo](kicsit dilis vagyok)[/size]
Torta nagyon rulz,kösz nővérke
siklósimzés
Evennstarral kardforgatás tanulás
fényképezés
csészehaj
tábortűzes éneklés, sűtés főzés
aláirás gyűjtés, ugy hogy mindenkinek csupa kosz a keze
Oisin hazaszállitása
Bucsu csóközönök akiknek adtam
És még sorolhatnám tovább de ha az összeset felsorolom akkor betelik a topic.
Nem volt rulz
otthon fél óráig sikáltam magam és nem jött ki belőlem se a kosz se a füstszag de aztán sikerült
sötétség
a bor kellemes zamata néhány emberkének egy picikét a fejébe szállt...
SÜRGŐSEN KÉPEKET IDE!!!!!!!!!!!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Telcontar
- Nem elérhető
A romokat látva eszembe jutott: Requiem a Mozart-tortáért...
- Dae/siss
- Nem elérhető
Érettségizők : néhányan közülünk felvetették: mi lenne, ha a nyár folyamán rendeznénk egy érettségi talit felvételik (és tábor) után? Senkit nem engedünk be, aki május vészterhes időszakában talit szervezett, ezzel hátráltatva tanulmányi előmenetelünket :evil3: Persze feltételekről tárgyalhatunk. :pimp:
- Telcontar
- Nem elérhető
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Laurelen
- Nem elérhető
De szerintem is lehetne az érettségi szünetből néhány napot tábortüzezésre (vagy bármi hasonlóra) áldozni...
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
De nagyon rúúlzzzz volt az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amit még én említhetnék meg:
a csirkék........ nos bolyhos csirkék = Marylin Manson
Thaurral alkottam: Süsü ( nézzétek meg a humorban) "Ha én Szürke Gandalf lehetnék........"
sütemény: én egyenesen a tenyerembe kaptam már turmox állapotban
Gumipók hátasa - na az nagy volt!!!!!!!!
Telcontarral vívtam meg....... kendo......kendő......kenő......teknő......teknős..... hadi teknős... hogy is?
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Rabyn
- Nem elérhető
(arrol fent vannak már 1általán??)
Replüj galamb!!!
Ő valaki könyögöm küdje át nekem a középfölde songot!!
Szvs azt be is lehetne tenni a Lassiba
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Rabyn: ha nem is mindenki, de vagyunk egy páran érettségi előtt.. én remélem, hogy érettségi után lesz a köv, pl. amit Telcontar mondott, juni 14.-én, de nem várhatom el:) ha az érettségi szünben lesz, esetleg egy napot tudok áldozni a szent cél érdekében:)
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Rabyn
- Nem elérhető
Telcontar: Mondjuk mit szólnátok ha az érettségik után lenne ilyen buli legköelezebb?
Csakmert szerintem mostmár mindenki az érettségéire fog készülni.
- Kici Szméagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"És végül egyedül
táncol a bánat a hegedűn"
- Cicaful
- Nem elérhető
Aki szeretne szombaton jönni az Egri várhoz...
Cicafül írta: Kedves Mindenki! főleg, aki Egri várazni akar...
Mivel múltkor elmaradt, pontosabban nem az "egri" várhoz mentünk, hanem csak a Hármashatár-hegyre, így a most következő kirándulásunk úticélja az egri vár felépített díszlete Pilisborosjenő mellett.
A kirándulás időpontja: 2003. 05. 03. - szombat - 10:00
Találkozó pontos helyét még a héten megírom!
Kószaüdvözlet!
Találkozó: 10 órakor az Árpád-híd pesti hídfőjénél lévő volán ("sárgabusz") végállomáson - onnan megyünk Pilisborosjenőre, majd egy kis - nem megterhelő - gyaloglás.
GYERTEK minél többen!
Üdvi: Cica
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Géza
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Beszéltem vidéki kapcsolatommal, lesz, lehet, hogy egy litér is!
Fél lite...egy litér..., vagy mittom Én!
H.
"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
- Géza
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Telcontar írta: Magam részéről még három rulz:
Hegyirabló "ásványvize" (valaki elvitte, nem lenne megoldható, hogy visszajuttassa?)
Semmi gond Telcontar, elkezdtem intézni egy újabb adag "Ásványvizet", lesz legközelebbre is, valószínüleg!
Majd mazzagra köttyük!
H.
"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
- Telcontar
- Nem elérhető
A meghirdetett 15.50-es találkozóról volt, aki negyed óránál is többet késett, szerencsére bejelentette telefonon, így megvártuk. A busz viszont "rekordsebességgel" átjutott a hídon (a Nyugatitól a Margít-hídig volt vagy húsz perc az út), tehát a két találkozási időpont gyakorlatilag egybeolvadt.
Néhányan előrementünk, hogx fát gyűjtsünk és előkészítsük a terepet, a többiek fél órával utánunk jöttek fel a hegyre (melyen volt a cukrászda odalent?). A második turnus úgy gondolta, hogy tudják, emrre kell menni, nem igényeltek útikalauzt. Az ezután következő háromnegyed óra azzal telt, hogy telefonon próbáltuk kitalálni, merre lehetnek (sikoly-kórus is volt, de nem hallottam őket, azért a "domb túlsó fele" kicsit odébb lehetett), de végül Peredhil és _Neo hathatós segítségével sikerült mindenkit összeszedni.
A Beltaine ünnepi szertartás után megkezdődött a szétpakolás. A társaság döntő többsége állt, miután a táskák foglalták el az összes ülőhelyet (és nem adták át szegény nyugdíjas MTT-seknek...), és mire besötétedett, lassan előkerültek a sütnivalók is. Közel újholdhoz, azt hiszem, reménytelen kívánság volt a teliholdas éj... Sőt, a felhők még a csillagokat is eltakarták.
Volt (lassan szokásosnak mondható) kardpárbaj, kórus, kisebb olvasókörök, és bizalmas beszélgetések és bizonyára sok minden, amiből kimaradtam. A tűz köré hozott farönkök megfelelő ülésnek bizonyultak, innentől kezdve e hely vált a középponttá, de a sötétben innen is, onnan is mozgolódást lehetett látni a sötétben. Távolabbról és magasabbról nézve pedig boldog arcok tucatjain ragyogott a tűz fénye. Mindent összevetve, harminc fő körül lehettünk, talán negyvenen is, bár többen hamar távoztak, mások később jöttek. Utolsó fecskeként Ancalimonék is befutottak, a társaság nagy örömére. (gondolom, leginkább azokéra, akiket végül elfuvarozott az autóján)
Sissee magához ragadta a kezdeményezést és szép szavakkal, valamint egy hatalmas és rendkívül finom tortával felköszöntötte szülinaposainkat (Morgana, Fiona, _Neo, kihagytam valakit?), majd hobbitszokás szerint _Neo megajándékozta a meghívottakat - egy kukoricakonzerven osztozhatott a nagyérdemű. Körbejárt itt minden, a torta, a kukorica, egy jókora sárgarépa. Gumipók a gitárjával adta meg az alaphangot, nélküle nem buli a buli.
Az idő és az utolsó busz elment, de még mindig tizenöten-húszan maradtunk. A társaság egyik része a tüzet választotta, a másikkal megnéztük a közeli Árpád-kilátótól az éjszakai Budapestet. A banda valószínűleg nagyon félhetett, mert végig hangosan dumáltak és énekeltek a sötét és szeles erdőben...
Az este két szomorú élménye közül az egyik itt ért minket, a kilátót ugyanis szipusok lepték el. Szerencsére a kilátásban nem akadályoztak minket... Utána még ellátogattunk az Oroszlán-sziklához, majd visszatértünk a többiekhez.
Bár nagyon kellemes volt az idő, a szél erősen fújt, ezért a tüzet ki kellett oltanunk, csak némi parazsat hagytunk. A társaság lassan fogyott, először fél kettő körül tíz főre (nagyon kevésnek tűnt már akkor a létszám), majd egy órára rá még hárman távoztak. _Neo pokrócán szorosan összhúzódtunk, volt, aki a parázs mellett keresett menedéket (így hajnalban hűlt már azu idő, de igazából nem volt hideg). Volt, aki addig mesélt, míg ő maga elaludt. Végül az utolsó hét kósza-utánzat a Vadonban várta a pirkadatot (amelyet az első busz indulása jelzett). Rendet raktunk magunk után, a halódó parázsra nagy mennyiségű vizet öntöttünk, összeszedtük a maradék felszerelési tárgyakat (egy csomag sós keksz is ott volt - de jól jött! és távoztunk a tett színhelyéről. A távozás ténye volt az este másik szomorú ténye.
Ahogy Ancalimon megállapította: ilyet akár minden második hétvégén rendezhetnénk. És valóban, nem kell hozzá más, mint hogy valaki meghirdesse e topicban és hajrá! A magam részéről megígérhetem, hogy amikor nem ütközik más MTT programokba, én összehozom (ide vagy máshova) e tábortüzes talikat és ahogy az időjárás javul, már sátrakban kint is maradhatunk!
Úgy láttam, mindenki nagyon jól érezte magát és remélem, máskor is eljöttök. A nyár tehát e rendezvénnyel hivatalosan elkezdődött!
Magam részéről még három rulz:
-> A szőrös csirkék a buszmegállóban
-> Hegyirabló "ásványvize" (valaki elvitte, nem lenne megoldható, hogy visszajuttassa?)
-> Azok az emberek, akiket alkalmam volt most közelebbről megismerni és belátni, hogy az MTT bizony igencsak érdekes és értékes emberek gyűjtőhelye.
Köszönöm nektek! Folyt. köv.
- Rabyn
- Nem elérhető
Legalábbis Gollam azt mondta nekem
- Telcontar
- Nem elérhető
Van kedve alakinek Tabánba jönni ma este?
Nem tudom milyen koncert lesz, általában Tátrai, Charlie, Korál meg ilyesmi, tehát régi rock.
Ingyenes!
Ha valaki jönne (egyedül nem akarok kimenni), kérem, hívjon fel!
30/2364413
És köszi nektek a tegnapit (mait), nagyon jók voltatok. Csak legközelebb várjátok meg a kószákat, hogy ne fölöslegesen mászkáljatok annyit.
- Rabyn
- Nem elérhető
Odaérni naon jó volt és miután megérkeztünk a táborhelyhez (Dodie leírta má hogyan) énekelni kezdetünk. Meg beszélgetni is. Aztán aza szertartás. Rayan nem is te lettél volna ha nem iszol a borból-)) Mogy detto! -)) Nem is tudok mindent leírni de énekelni nagyon nagyon jó volt!! Mindent és a a legjobb az volt, hogy mindent ismertem amit énekelni kezdtünk és naon jó érzéssel töltött el. Szép volt a tűz csak kár, hogy füstös.-)
Rullzok:
Kajaevés rögtön nyrásról, főleg a sültalma a király!
az én takaróm felhasználása-)
Beszélgetések
Éneklések
A sok új ember akiknek nem tudtam a nevét
eltévedés
és még sokminden!!
Nemruulz:
Aug túl korán ment el
mi is túl korán mentünk el de hát muszáj volt.
nuku hold és csillagok
füst az arcomra (a lábam olyan koszos volt, hogy a hobbitok is megirigyelték volna pedig cipő volt rajtam)
Azt hiszem ennyi és még sok sok minden! a képeket miharabb rakjátok fel!!!!
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Dae/siss
- Nem elérhető
Akiket pedig az okuláré-készletem (egyébként még itthon sem találom sehol :bawling: ) miatt zargattam, azoktól bocsánatot kérek.
Szupi volt:
Aragorn's song Gumipók előadásában
éccakai kószálás Minnel, Ulmóval és Esgallal (repülő csészehaj )
mélyreható beszélgetés egy gyökéren, a hegyoldalban
Esgal fényképez
torta: szabad kézből gallér mögé
pakolás közben úgy találtam elesni, hogy bevágtam az orromat a kukába ( ami mondjuk nem volt annyira szupi, de mindenesetre egyeseknek elnyerte a tetszését )
Köszönöm mindenkinek még egyszer.
[size=9:2bif6mn8]Ja, és a sütit én hoztam [/size]
- _Neo
- Nem elérhető
Ha mar Darky lecsapta a kezemrol a cikket (hu de jo, igy van mire/kire fognom, hogy nem en irom ), majd illusztralom
Ehhez persze ujra fel kell maszni a hegyre, es jol modellt ulni, kerem az onkent jelentkezoket
legyetek jok, vigyazzatok magatokra.
igyekszem elerni a vonatom....
PS: nem vagyok jo ujsagiro
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Álmos
- Nem elérhető
Morgana írta: Apropó:
Kinek lenne kedve írni egy hangulatos élménybeszámolót a tegnapi taliról (a Lassiba)?
Kezeket a magasba, alig tudjak választani...
Én szívesen ... még ma el is küldöm Neked
Huhú
- Morgana
- Nem elérhető
Kezeket a magasba, alig tudjak választani...
S. P. Q. L.
a semmiből a létbe."
- Morgana
- Nem elérhető
(Nem írom, hogy hazafelé nem aludtam el a mertoleszállóhelyemet, sem azt, hogy frissek és tiszták a ruháim...)
Hát, Emberek, nagyon jó volt Veletek. Minden. A beszélgetésektől az énekléseken át a sütögetésig. Sok volt az új arc - most jóval kevesebb.
És köszönöm még egyszer a köszöntést. Tudjátok, nagyon széppé tettétek nekem ezt a születésnapot. Köszönet érte!
Az utolsó csapat nevében: hiszünk vagy nem a Beltaine ünnepében, nagyon hangulatos volt, ahogy ránk virradt a hajnal. Beszélgettünk, volt, aki elaludt (...arra riadtam, hogy felébredtem. Gyorsan oda is ültem a tűzhöz, elő ne forduljon még egyszer .) , aztán háromnegyed ötkor rendet raktunk a tisztáson és az első busszal eljöttünk.
Kösz mindent! Jó Veletek!
S. P. Q. L.
a semmiből a létbe."