- Köszönetek: 0
Találkozások
- Cicaful
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Mivel múltkor elmaradt, pontosabban nem az "egri" várhoz mentünk, hanem csak a Hármashatár-hegyre, így a most következő kirándulásunk úticélja az egri vár felépített díszlete Pilisborosjenő mellett.
A kirándulás időpontja: 2003. 05. 03. - szombat - 10:00
Találkozó pontos helyét még a héten megírom!
Kószaüdvözlet!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
VALAKI JÖJJÖN KI A NYUGATIHOOZ!! Én nem találok el olda mi lenne ha találkoznánk páran mondjuk olyan 9 ora tájában (ugye 10kor kezdpdik jol emlékszem??)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Míriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nemsokára elkövetkezik Beltane előestéje, s mindjárt itt van Beltane is. Mit szólnátok, ha rendeznénk valami talit ennek örömére?
Wiccákat, fehérboszikat, és minden egyéb vallásúakat szeretettel várunk. Csak egy kérdés: hol s mikor legyen? Szerintem május 2-a lenne a legideálisabb, a Margit-szigeten
Hozzatok gyertyát!
Puszi: Míriel
Úgy érzem, tele van a szám földdel.
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Ja, és ott találkozunk, vagy megbeszélhetjük a Deákot?
pl. Princess előtt...
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Dodiee Took írta: El fogunk férni ott? Mmnt az Almássyban. Mert szvsz többen leszünk mint multkor az előadáson, és már akkor is alig fértünk el...
Legyünk csak minél többen! Az a jó! (Legjobb, ha 110 tag + kb.20 új belépő lesz!) Egyébként (bár én nem voltam még) nem biztos, hogy ugyanabban a teremben lesz.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- hobbit
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Az alagútban ismerkedtünk meg.Mikor kiértünk megláttam,hogy ronda és öreg.Akkor már késő volt.Megszerettem.
-üdv-
- Dodiee
- Nem elérhető
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
MTT Közgyűlés
A Magyar Tolkien Társaság 2003. április 27-én 10.00 órai kezdettel rendezi meg soron következő közgyűlését az Almási téri Szabadidő Központban. Valamennyi tagtársunkat tisztelettel felkérjük a megjelenésre.
A rendezvényen a kiküldött napirendi pontok tárgyalásán kívül befizethetőek lesznek a tagdíjak, átvehetők az MTT tagoknak ingyenes járó Lassi Laurie újság következő számai, és átadhatók a nyári tábor jelentkezési lapjai is.
Azokat is várjuk, akik nem tagjai az MTT-nek, hiszen a helyszínen lehetőség nyílik a belépésre is.
- Oisin
- Nem elérhető
A kör: 19h30 Duna Plaza - találkozzunk 7h10-kor a pénztárak előtt!
Salsa: 21h30-2230 tanítás, utána 22h30- bulizás a New Orleansban.
Mozi után oda megyünk (már aki akar). Aki nem jön mozizni csak táncolni, az vagy jöjjön a Duna Plaza MPLX pénztárához a film végére (kb. két órás) vagy menjen egyenesen a New Orleansba (ezesetben a tanításról sem fog lemaradni )
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Telcontar_Leli írta:
Gyémánt_Hajnal írta: Ami még eshető: lehetne talán a közgyűlés elött vagy után meg megbeszélés. Mit szóltok hozzá?
Ehhez két dolgot fűznék hozzá (bár nem vagyok e filmben érdekelt):
1.: a közgyűlés előtt nem hinném, hogy lenne időtök végigvinni egy beszélgetést (lévén a KGy 10-kor kezdődik, de jó lenne korábban odaérni).
2.: Utána... hát, elég későn lesz vége (ha jól sejtem), és utána feltehetően lesz bandázás... ha azt feláldozzátok a megbeszélésre - ti dolgotok...Léli
De kb az egész meddig tartana?
Ja, és a körre megyek. kb hány órás?
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Rabyn
- Nem elérhető
Filmes talihoz: május2???
- Irunien
- Nem elérhető
Pá, Iru.
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Kincső
- Nem elérhető
MÁJUS 17-RE SZÍNDARABOS TALIT TERVEZÜNK!
Ez 99%, v.sz. kb. 10h-tól olyan 15h-ig a Margitszigeten lenne. Ha máskor lesz, szólok.
Érintettek: Brandir, Gillz, Limbrennil, Darky, Estel, Áfi, Beleg, Szú, Ithilgalad, Zsoffija, Kincső, Kinga.
Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Léli
- Nem elérhető
Gyémánt_Hajnal írta: Ami még eshető: lehetne talán a közgyűlés elött vagy után meg megbeszélés. Mit szóltok hozzá?
Ehhez két dolgot fűznék hozzá (bár nem vagyok e filmben érdekelt):
1.: a közgyűlés előtt nem hinném, hogy lenne időtök végigvinni egy beszélgetést (lévén a KGy 10-kor kezdődik, de jó lenne korábban odaérni).
2.: Utána... hát, elég későn lesz vége (ha jól sejtem), és utána feltehetően lesz bandázás... ha azt feláldozzátok a megbeszélésre - ti dolgotok...
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Ami még eshető: lehetne talán a közgyűlés elött vagy után meg megbeszélés. Mit szóltok hozzá?
Vagy május 2. ; 3. ; vagy 4. ?
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Rayan
- Nem elérhető
Úh, húsvéti buli............
Legjobban ez az emotikon fejezi ki jelenlegi érzelmeimet:
Asszem rég volt ilyen felszabadult, jó hangulatú talink!
Hihetetlen, de legjobban ez a benyögés maradt meg bennem: "Vizespólóverseny!!" 8O 8O 8O
Óh, meg a rögtönzött sztripp, és ugyebár az MTT-gruppen. Hihi:)
A többit leírtátok.
Azért még marad pár apró élmény, amit ide azért nem írnék be
k.f. -igaz, Dodiee? Bezzeg rögtön megjegyezted!
Szeretlek titeket! Sok édes pofa
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Oisin
- Nem elérhető
Mozi után aki szeret táncolni, jöhet velünk SALSÁZNI a New Orleansba. :dance: :dance:
Végleges helyszínt, időpontot holnap írok. A New Orleansban kezdőknek van tanítás.
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Ryana
- Nem elérhető
A tali iiiilyen nagyon jó volt (itt mutatom )!!!! Nagyon jól éreztem magam, köszönöm nektek! :bounce:
A legtöbb dolgot már felsoroltátok, nem is akarom nagyon ismételni.
(Lehet, hogy csak én vagyok egy fokkal lemaradva, de a kacsára hátul télleg rá van írva, hogy naposcsibe. 8O Most ha kiderül, hogy ti ezt tudtátok...)
Mindenesetre már maguk a babzsákok rulzok voltak.
Asszem ezt még nem írtátok: ártatlan arcok és hallgatás, mikor Evenstar bejött, és Gumipók előkészítette a vízipisztolyt.
Most nem jut több eszembe...
De nagyon nem volt rulz, hogy el kellett mennem. (Meddig maradtatok?)
Más:
(jónagy betűkkel írom, hogy észrevegyétek) Pécsiek!
Mits szólnátok egy összejövetelhez május 10-én? (vagy 11-én, nekem mind1)
Aki szívesen eljönne, jelezze nálam minél előbb bármilyen formában.
Program: mit szólnátok mondjuk egy Tettyézéshez? Nem kell komoly túrára gondolni, csak mondjuk kiülni és jólérezni magunkat.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Telcontar
- Nem elérhető
Aki szeretne részt venni a táborban a programok lebonyolításában és a lehetséges programok közötti választásban, az holnap, kedden 18.30-kor legyen a Camelia teázóban a Wesselényi utcában, közvetlenül az Erzsébet körútnál (6-os villamossal 1 megálló a Blahától, 3 a Nyugatitól, a kettő között van). A kínai étkezde és a harcművész bolt között van.
Ha valakinek netán még ötlete lenne, már csak úgy tudja eljuttatni hozzánk, ha kifejti részletesen írásba és eljön holnap, hogy érveljen mellette.
Aki nem jön holnap, még részt vehet a táborban a programok lebonyolításában, de a holnap megjelenőket tudjuk elsősorban biztos pontnak tekinteni.
- Telcontar
- Nem elérhető
Bejelentem, hogy "hivatalosan" megalakult a Kósza Kommandó.
Szú, Esgal, Peredhil, Karsay Attila hősiesen végigküzdötte magát az 50 km-en, ezért őszinte elismerést érdemelnek és a későbbiekben minden megyelakó bízhat abban, hogy országuk határai immár nem maradnak őrizetlenül.
A programok folytatódnak!
És a produkció tiszteletére a héten nem lesz kirándulás.
- Adelard
- Nem elérhető
Miskolci tali: május 17. szombaton! (A pontos időpontot, találkahelyet majd később.) A program filmnézés, aztán beülnénk valahova dumálni. Mivel itt nincs Kicsi@Világ :D (tudtommal :) )ezért ötleteket kérnék a helyet illetőleg az érdekeltektől. Továbbá a filmre is jöhetnek ötletek!
Aki még szeretne jönni, az jelezze priviben Lilinek vagy nekem.
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Oisin
- Nem elérhető
Fimbrethil írta: utána meg a palacsintázoba Rayan meg Kriszana össze akart hozni Oisinnel , mehetnénk máskor is ilyen kis köröket...
Ami a kis köröket illeti: lsz. ne áruld el az összes trükkömet! Bocs, nem bírtam kihagyni.
Üdv, Oisin
- Rabyn
- Nem elérhető
szal filmes dologhoz: május másodika?-)) Cskame akkor mindenkinek szünet meg ilyenek vannak ezé sokakanak szombaton sulee...
Rullzok Rayan vicce afiúk vicceivel szemben ami tapsot is kapott (nem emlákszem a viccre!!!! )
A babzsákok és eleve a K@V(én elősőr voltam)
Lapos csibe ami előzsőr dagadt csibe volt de előtte benyomott csibe aztán falra ragasztott lapocs csibe.
Az a sok sok ember!!!
Locsolási modszer !! És a törött Vizipisztoly
Replő csirek le az erkélyen aztán vissza
Gumipók felolvasása meg a rajzok
És mgé rengeteg minden annyira joléreztem magamat kér hogy hamar el kellet jönnni... Viszont magreggel a nyúl meghozta a !CDsDVDt aminek nagyon örültem..
Jövő vasárnap találkozunk..
Jah nem rullzok:
az én táskám kipakolása.. nagyon a szívemhez nőtt az az önygújtó dehát a jogos tulajdonost illeti!
dodie elmenése
Aszem kábé ennyi..
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Az egész naon rúúlzzz volt, a babzsáksem volt semmi, mivel nekem átkellett mennem babzsákért, ahol épp "Arwent és Aragorn" zavartam meg heves nyálminta átadásban, de volt egy fölös babzsákuk!
Ami a drága csibe dolgot illeti.....nos a Bakacsin Erdő Klinika, meg Brinkman professzor az semmi sem volt hozzá képest.
- Dodiee
- Nem elérhető
Olyan sokan voltunk, hogy fel kellett menni az emeletre:)
A Laposcsibéhez lapostojás dukál:)
Telkontar koreografál:) felér egy kínzással:)
Gumipók afférja a laposcsibével(is), avagy a laposcsibe visszavág:)
Telu sapija:)
Úgy nézett ki a bazsákos rész, mintha mindenütt vér lenne a falon:)
vizipisztoly és spriccni(bár csak mértékkel, a harmadik pofámba fröcskölő vízsugár annyira már nem tetszett:))
Nem rulzz
Haza kellett ugranom a kulcsért:(
Hamar vége lett
Csótányok brrrrr!! És mindenütt a "guano"
- Minerva
- Nem elérhető
Rulzok:
Banánhajó :tongue:
A Gumipók(asszony) csókja (Ulmo, ezért még számolunk! :evil3:)
A NÉGYSZÖG (ami később egyre csak bővült )
Gumipók csokiba ült
Fényképezkedj a falra ragasztott laposcsibével! )
Vízipisztoly ("Honnan tudja Árnyelf, hogy eltört??")
Tojásinvázió
Telcontar és Gyémánt Hajnal magánszáma (Rayan & Dodiee: "Bármit, csak ne vetkőzzetek!" )
20 perces búcsúzkodás a villamosnál, valamint Gumipók és Ulmo aznapi már legalább harmadik "csókja" (Gumipók, nem vagyok fertőző, csak mert lány vagyok! :evil3: )
Gumipók mint Rayan legjobb csaja 8O
Orthanc tornyának megtekintése ("Csótányok!!!")
Nem rulz:
Nagyon hamar vége lett. :bawling:
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Dodiee
- Nem elérhető
- Fimbrethil
- Nem elérhető
leszámitva hogy nem Egri vár lett belöle, csak3ashatárhegy
utána meg a palacsintázoba Rayan meg Kriszana össze akart hozni Oisinne l, mehetnénk máskor is ilyen kis köröket...
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Figyelem azoknak akik feliratkoztak a filmes listámra, és részt vesznek a film készítésében, beszéljük meg, hogy mikor lesz a tali, amikor megbeszéljük a klippel kapcsolatos teendőket! A körleveleket már elküldtem!
Kinek jó a köv.7 vége, esetleg az azutáni? Vagy a május 1. ??????
Gyémánt