Találkozások
- Oisin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- adastra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Augustíne írta: Szóval!
Szellemhajós-mozis tali:
Péntek, (nemtudomhanyadika holnap!) mondjuk 5 óra a Westendben az 1. emeleti vízesésnél, ha az mindenkinek +felel, és akkor előtte még tudunk dumálni...
A film 3/4 6-kor kezdődik, 1/4 8-ig tart (kb.)
Jegy ára 1090 Ft
Utána ha akartok, még beülhettek vhova, én sajnos már nem tudok menni.
Na jó, itt vagyok, akkor ez él, ez az időpont? A vízesésnél a bejáratira gondolsz, ugye?
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Minerva
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
A Szellemhajó pedig egész jó film (Urban rulz ), bár elég felejthető...
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Augustíne
- Nem elérhető
Ryana
Gollamka (remélem)
Melkor (?)
És remélhetőleg te!
Meg aki jön!
ORLANDO 4ever!!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
Én csak akkor tok menni ha anyának lesz péze
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Augustíne
- Nem elérhető
Szellemhajós-mozis tali:
Péntek, (nemtudomhanyadika holnap!) mondjuk 5 óra a Westendben az 1. emeleti vízesésnél, ha az mindenkinek +felel, és akkor előtte még tudunk dumálni...
A film 3/4 6-kor kezdődik, 1/4 8-ig tart (kb.)
Jegy ára 1090 Ft
Utána ha akartok, még beülhettek vhova, én sajnos már nem tudok menni.
ORLANDO 4ever!!!!
- Ryana
- Nem elérhető
És akkor előtte hol/mikor taláxotok?
Csakhogy ne nagyon tévedjek el.
[size=9:17ccg33e]És mivel még nem találkoztam veletek, mondjuk ki fog állni hátul a fejemből 2 idétlen copfocska, és akkor biztos felismertek. [/size]
Szal mindent összevetve, jelentkezek, tesóstul.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Rabyn
- Nem elérhető
De én nem megyek hegyetmászni mert hát.. szal az izületeim nem fogják birni..
Aug nekem jó lenne jegy mibe kerül?
De utána haza kell jönnöm mert ki kellene magam a aludni mivel ugy néz ki a hétvgémet végigkirándulom
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Melkor a Vala írta: Nyáron lesz egy lovas tábor! Bárki aki szereti a lovakat azt szívesen látnám ugyanis lenn leszek 1 hónapot! (Uh ezt lehet ,hogy kár volt mondani így senki se fog jönni)
Én szívesen mennék! Előreláthatólag mennyi lenne?
Hahó, Kószák: ki az aki nem megy rámszakadékot mászni, és esetleg hévvel is megy haza? Talán ha vki még arra jön, hazatalálok
Én szívesen mennék szakadékozni, de a szülők...
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Elanor
- Nem elérhető
I feel complete when I feel sick inside
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nyáron lesz egy lovas tábor! Bárki aki szereti a lovakat azt szívesen látnám ugyanis lenn leszek 1 hónapot! (Uh ezt lehet ,hogy kár volt mondani így senki se fog jönni)
Namarie!
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
Minél előbb jelentkezzen, akinek jó!!
A kósza talira nem jövök feltehetőleg...
[size=9:23zqlrm9]Kicsit off: ahol én néztem a moziműsort, ott a Szellemhajó 18 éven felülieknek volt, a Kör meg korhatár nélküli... Khöm... [/size]
ORLANDO 4ever!!!!
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Ryana
- Nem elérhető
Augustíne írta: Nekem mind1! Jó később is! Utána beülhetnénk talán a K@V-be! Ha a Westendbe mennénk, akkor közel lenne!
Nos, lehet annyi kérésem, hogy miután a vonat 16:53-ra ér be, és onnan még oda is kell érni a kiválasztott helyre, vhogy erre tekintettel legyetek, és ennek megfelelő kezdetű előadás legyen kiszemelve?
[size=9:2a5xj7dq]Mert akkor: ***Ry megy talira!!! Íjjjeeeen! :bounce: [/size]
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Elanor
- Nem elérhető
És ráadásul pont Szentendrére...hmm, nem rossz, nem rossz
Akkor asszem vasárnap, mint tali lehetőség kilőve, nem?
- Telcontar
- Nem elérhető
Találkozó április 13-án 09.15-kor a Batthyány téren.
Program: HÉV Szentendrére, onnan gyalog a Kő-hegyre. Ott leülünk (polifoamot célszerű hozni a leülés miatt) és dalban, versben, beszélgetéssel megemlékezünk a Kószákról és az egy éves évfordulóról. Ez kb. két-három órás program.
Ezután a társaság kettéválik. A józanabb része visszasétál Szentendrére, fagyizik, stb. utána szabad program. A vadabbak (a valódi kószák)nekiindulnak lábszerrel a Rám-Szakadéknak. Ez kemény túra lesz, csak edzetteknek. Gerecsére felkészülés.
A Kő-hegy autóval is megközelíthető. Aki esetleg kocsival jönne, jelezzen, kérem, hogy en kelljen olyan résztvevőkről lemondanunk, akik ott lennének de valami miatt nem bírják a gyaloglást.
További kérdés-kérés, sóhaj esetén állok rendelkezésre.
- Elanor
- Nem elérhető
De ahogy látom a péntek a legideálisabb Nektek kár, mert már ezer éve láttalak Titeket... a kérdésem azonban továbbra is fenáll: vasárnap akkor lesz kirándulás, vagy nem? Cica...?
- Oisin
- Nem elérhető
a lovastúra időpontja: Május 10-11. (más nem jó)
indulás: szombat reggel 9h Kunszentmártonból
érkezés: vasárnap délután 5h Kunszentmártonba
szállás: Tiszainokán, a túravezető ismerőseinél
kaja: amit akarunk, lehet feldobni az ötleteket...
költség: 15.000Ft, ebből 5.000Ft-ot kellene előre fizetni, legkésőbb május 2-ig, a többit a helyszínen
lsz. jelezzetek vissza priviben hogy tudtok-e jönni?
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Ryana
- Nem elérhető
Telumehtar írta:
Augustíne írta: Thaur: én még nem tudom, de majd szólok!
MOZIZÁS!!!:
Nincs kedve vk.-nek +nézni a Szellemhajót (Dodiee-ék pl.! ) most 7végén??!!! KARL URBAN JÁTSZIK BENNE!!! (nem akarok mást égetni, mikor Lkezdek nyüszíteni a film közben... )
(huhh...de lemaradtam...)
szó én is mennék.... csak az a gáz hogy..szóval... a vasárnap nem túl jó.. a péntek talán... és akkor még Ry is tudna jönni... nem lehetne akkor????
Kedves, hogy gondolsz rám, köszi.
De az a helyzet, hogy... Szóval ez gondolom úgy du. 3-4 fele lenne, nem? Mert nekem a vonat 5-re ér be. Vagy még később. De esetleg utána ha vhová beültök dumcsizni... Én mindenben benne vagyok... [size=9:12gfpwbq](Az más kérdés, hogy ha nagyon később, akkor abban mások nincsenek benne, úgymint anyu...)[/size]
- Augustíne
- Nem elérhető
Telu, Dae, Ryana pénteken érnek rá,
Dediee nem ér rá pénteken,
Elanor + csak vasárnap ér rá
(Nekem + mind1)!
Most mit csináljak??!!!
Jó lenne, ha Ldöntenénk, h mikor +yünk! Mondjuk a péntek jobb lenne.
ORLANDO 4ever!!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
Sőt a szünet első csütörtöjén kivül és az utolso napján kivül is mindennap jó.
nagy nagy nagy talihoz: Gyereknaphoz mi szoltok?-)
- Telumehtar
- Nem elérhető
Augustíne írta: Thaur: én még nem tudom, de majd szólok!
MOZIZÁS!!!:
Nincs kedve vk.-nek +nézni a Szellemhajót (Dodiee-ék pl.! ) most 7végén??!!! KARL URBAN JÁTSZIK BENNE!!! (nem akarok mást égetni, mikor Lkezdek nyüszíteni a film közben... )
(huhh...de lemaradtam...)
szó én is mennék.... csak az a gáz hogy..szóval... a vasárnap nem túl jó.. a péntek talán... és akkor még Ry is tudna jönni... nem lehetne akkor????
- Ryana
- Nem elérhető
Adelard írta: Én csak azt szeretném: Legyen vmi a szünetben is, plíz!!! Mert én akkor megyek Pestre és utána valszeg egy jó ideig nem...
Iggen, ez egy jó ötlet.
Ha lesz, akkor arra előre jelezném szándékomat, hogy elmennék. [size=9:35dogv65](Nem 100 %, de naon valszínű.)[/size]
És akkor most pénetken nem lesz. Csak egy konkrét igen/nem -et szeretnék azért azért hallani, hogy nehogy a végén lemaradjak...
- Aralataion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Szeretném nagyon gyorsan megtudni, hogy 13én vasárnap lesz-e túra, és ha igen, akkor mikor indulunk? Ez a Köhegy vagy Margitsziget lesz? Nagyon örülnék ha a kószák végre ismét összejönnének, mint a régi szép időben, és megismernénk a tagokat és a még nem tagokat akik biztos tagok lesznek egy ilyen tali után.
Azt hiszem túlszerveztük magunkat és a fórumozók nagy száma miatt szétestünk. Ezért égető szükség lenne egy ilyen össznépi banzájra, hogy élőben megismerhessük egymást. A regiment sok kicsi tali helyett kéne EGY napot kiszúrnunk amikor senki sem tervez mozit, lovat, biciklit, teázást, Legsi-Frodó-Gorni találkozót.
Pont az lenne a célja, hogy összefogja a Tolkien.hu-t és innen aztán kiindulhatnak a kicsi talik.
A következő felvetésem lenne. Aki szervez ilyen kicsi talit az küldje át az időpontját nekem priviben az elkövetkező két hónapra tekintve. Így talán végre ki tudunk szúrni olyan napot ami üres lesz, és május vége előtt IGAZI BÉKEBELI KÓSZA-TALIT tudnánk szervezni... Akkor is küldjétek el az időpontot, ha csak hallottatok róla, hogy biztos semmi se ütközzön.
Köszike Aralataion
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Augustíne
- Nem elérhető
Dodiee: te tudnál jönni?
Utána még sztem beülhetnénk dumálni vhova, nem?
Adelard: ok! Tuti, h addig ki fogunk találni vm.-t!
Anniyra poén! Észrevettétek, h mostanában minden 7en minimum 1 tali van? Mondjuk én csak örülök neki!
ORLANDO 4ever!!!!
- Adelard
- Nem elérhető
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Ryana
- Nem elérhető
Dodiee Took írta: Tudom hogy mondtam,hogy ha kell, én szervezek péntekre, de én se érek rá...ugyhogy ha a mozi is akkor van, akkor nem tudok menni:/
Jajjnee. Akkor nem lesz semmi?
Vki más nem akar szervezni vmi? Nagyon kérem, legyen vmi...
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.