Találkozások

Több
21 éve 7 hónapja #114510 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Szméagol: pont ahogy kijössz a metróból, ott van egy Óra, na az alatt... :wink:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #114501 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Elfelejtettwem megkérdezni, hogy hol is...
Tehát a Moszkva téren pontosan hol? Én ott nem vagyok járatos és nagy a Moszkva tér... :oops: :P

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #114500 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Kriszana kedvesem!
Lenne egy óóóriási kérdésem..
Ha esetleg mennék visszaérek én délután háromra max fél négyre a nyugatiba? mert ott találkoznák pár nagyon régen nem látott barátommal de veletek is szivesen mennék...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 7 hónapja #114487 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
kriszana: én nem megyek a holnapi kirándulásra :lol:

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #114481 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások
Hogy kik jönnek kirándulni?
Nos, akikről én tudok: Brisa, Svin, Dodiee, Szméagol, Rabyn, Cica, Telcontar, Augustine, Rayan +te +én.
+ (remélem) lesz még sok meglepetés ember 8)
Bocsánat mindekitől, aki nem jön, és itt a neve :lol:
Tehát holnap 9kor a Moszkva téren.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 7 hónapja #114466 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Találkozások
Kik jönnek a holnapi kirándulásra?

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 7 hónapja #114439 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
Dae, én beleegyeznénk, mi Ithillel még pluszba gondoltunk 14-e délutánra egy jó idő esetén sétát, rossz időben Mandalát... :D
Győrieim, mi légyen?

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 7 hónapja #114429 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Ha tényleg nincs annyira rossz idő, akkor én is megyek holnap kirándulni...
Az eső miatt pedig, mentségemre legyen mondva, én nem kósza vagyok, hanem hobbit és már kirándultam két teljes (és sok nem teljes) napot sárban és esőben, hegyekben. Szóval direkt én sem megyek el egy esős napon kirándulni, mert ilyenkor köd van, nem látni semmit és mindenki azzal törődik, hogy ne csöpögjön a szemébe, nyakába (és máshova) az eső.

Több
21 éve 7 hónapja #114388 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Engem aztán nagyon nem érdekelne, ha zuhogna az eső, imádok esőben járni, de ez a &@#> vidéki lét, az érettségiző-felvételiző státusszal egyetemben, már megint betett... :rmad2: :crying: De nem érdekel, azért is lázadok, szal ezennel felvetem:
GYŐRI KÓSZÁK! ( és persze mindenki, akit érdekel! :wink: ) Ápr. 12-ére ajánlok egy talit, mondjuk a Mandalába ismét, és most mi se felejtünk el elmenni Fióval :roll: ... Mit szóltok hozzá?

Több
21 éve 7 hónapja #114383 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha rossz az idő, max. megyünk állatkertbe:-)
Sajnálom, hogy nem jöttetek kedden, Ferestével és Oneringgel tök jót dumáltunk. Na, ki nem találnátok, hova telepedtünk a Szigeten: pontosan oda, ahol a tavaly máj. elsejei tali volt. Azért volt fíling rendesen.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 7 hónapja #114301 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Telcontar: én egy elkényelmesedett, városi kósza vagyok, aki kirándult már esőben, és egy életre betelt vele. Szóval ha szép idő lesz megyek, ha esik vagy nagyon lóg az eső lába, akkor nem. Szerintem Svin is pont így van vele, és még jópáran.

Brisa

Több
21 éve 7 hónapja #114299 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Kirándulás eső esetén is lesz. Legfeljebb kevesebben megyünk. De egy kószát ez nem riszthat vissza, igaz? ;)
Kéne már az a talinaptár az új Tolkien.-hun, meg az is, hogy aki programot szervez, visszaolvas pár oldalt, hátha foglalt az időpont.
Délután háromra visszaérünk. A jövő heti viszont kemény túra lesz.

Több
21 éve 7 hónapja #114290 Írta: Brisa
Eső esetére ki kéne találni egy programot szombatra. Bár nagyon nem szeretém ha elúszna a kirándulásunk... :?

Brisa

Több
21 éve 7 hónapja #114251 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Ryana: én mintha hallottam vona valami 11.-éről, de lehet hogy tévedek..

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 7 hónapja #114236 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
No. :? Lécci, csak vmi reakciót úgy egyáltalán, hogy számíthatok-e 11-én vmi talifélére. [size=9:m241fzoj](Csak mert ha nem, akkor nem megyek fel, és azért nem az uccsó pillanatban szeretném megtudni...)[/size] :roll: :?:
Plííz... :wink:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 7 hónapja #114174 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Lovastúra info:

az eddigi jelentkezők sorrendben: én, krisz, cica, árnyelf, angie, loth, yavi, thaur

az első hat (kiemelve) helye biztos, yavi, thaur és az ezután jelentkezők úgy néz ki, csak üresedés esetén jöhetnek, illetve még az is lehet, hogy lesz + 1-2 hely

költségek: pontos ár még nincs, de előreláthatólag 15eFt körül lesz a 2 nap - ebben benne van minden: lovaglás, szállás, kaja, pia, kísérő(k)

utazás: 3 v 4 embert pestről le tudok repíteni kocsival. jó lenne, ha még vki kocsival jönne, akkor mindenkinek jutna hely.

üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 7 hónapja #114169 Írta: Rabyn
Hát én továbbra sem megyek...
Majd meséljetek joo???
De ha háromra visszaérnék a Nyugatihoz lehet hogy tudnék menni-)))

Több
21 éve 7 hónapja #114050 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor most mikor hol és mi lesz? Mert lehet , hogy valamikor ráérnék.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 7 hónapja #114043 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát, igen... Én is erre gondoltam. De kirándulás, du + kávézó/állatkert, stb. :wink:

Milyen volt tegnapelőtt a tali? :arrow: Én is lemaradtam... :(

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 7 hónapja #114029 Írta: Dodiee
jaj, csak megkavarodtam, aszittem, a könnyed kirándulás 12-én lesz.. de jó nekem a most hétvége is, csak közben az is eszembe jutott, hogy állítólag most szombaton ingyenes a belépő az állatkertbe:) és utánna beülünk vhova? vagy mi lesz a progi szombaton, mert gondolom nem estig kiráándulunk.

Több
21 éve 7 hónapja #114005 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások
Cica, én megyek veletek a "könnyed kirándulásra" szombaton. Ha már Sopron elmarad. :( 9-re ott leszek a Moszkván. Számítsatok rám!
Gyertek ti is lányok! Jó lesz :P

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 7 hónapja #114002 Írta: Rabyn
szerintem menjen mindenki kirándulnii!!
Én nem megyek mert én másokkal találkozmo

Több
21 éve 7 hónapja #113997 Írta: Brisa
Holnap újabb noldás foglalkozás. Fin és szerénységem vezeti majd. :D Várunk mindenkit szeretettel.

Küldetés – "Még a legkisebb ember is megváltoztathatja a jövő irányát."(Galadriel)
Az időpont: Ápr. 3. 16-18 óra között
A témavezetők: Sándor Éva, Veréczi Gabriella
A tartalom: "Frodó bőrébe bújva" nézhetünk szét a világban: Ardán és a Földön. Beszélgetünk arról, hogy a Gyűrűhordozó számára mit jelentett az Egy, és hogy mindannyiunk előtt épp úgy ott áll egy Nagy Küldetés, mint a kis hobbit előtt…

A helyszín: Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár VI./2. sz. gyermekkönyvtár
A cím: 1061 Bp. Liszt Ferenc tér 6.

Brisa

Több
21 éve 7 hónapja #113967 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások

Cicafül írta: KEDVES MINDENKI!!!

Kirándulás 1.:

Jövő hét végén, április 5dikén egy laza kirándulást szervezünk "csak úgy" a János-hegyre. Akit érdekel: reggel 9kor találkozunk a Moszkva téren és onnan fogaskerekűvel megyünk fel egészen a végállomásig, majd onnan gyalogszerrel az orrunk után. Könnyed természetélvezés lesz!

Most aztán jól megszerveztétek... egyszerre két tali? :? Most akkor mi legyen?

Több
21 éve 7 hónapja #113949 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Khömm... Megint belétek dumálok, de semmi reakció nem jött az ötletemre, miszerint összeülhetnétek vhol 11-én. :roll: Hm?
Mert nagyon szívesen elmennék, ha lenne vmi... Akár vmi nagyon pici kis vmi... :wink:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 7 hónapja #113923 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
Dodiee: én benne vagyok! lehet hogy a barátnőm is jönne, aki a múltkor is jött, de ez nem biztos.. :D

Több
21 éve 7 hónapja #113921 Írta: Dodiee
Igen, már emlékszem. nekem jó lenne, tudni, májusban mikor pontosan?(úúgy szeretnék menni!!)

Más:Szombaton nem megyünk megint ki a Margitszigetre? szvsz tök jó lenne!!mondjuk megint egy kettő órai tali a nyugatiban?

Több
21 éve 7 hónapja #113867 Írta: Oisin
a májusi lovastúrára előzetes jelentkezés priviben nálam

max. létszám 6 fő, ebből 4 már megvan (én, cica, krisz, árnyelf) ha meglesz a 6 ember, a további jelentkezők tartalékos állományba kerülnek, azaz akkor jöhetnek, ha az első 6-ból valaki lemondja

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 7 hónapja #113866 Írta: Oisin
Melkor: ha megbeszélted, jelentkezz priviben

Dodiee: olvass vissza legalább a lap aljáig lsz

Üdv, Oisin

Több
21 éve 7 hónapja #113797 Írta: Dodiee
Rayan: biztos annál jobb, minél hirtelenebb, de ez most túl hirtelen volt..Matekoznom kellett, nem tudtam menni:((
Oisin: le vagyok maradva...milyen lovaglás??

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.242 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére