Találkozások

Több
22 éve 5 hónapja #55848 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Szerintem azért nagyon jó Cica ötlete, mert olyan helyet mondott,ami -reményeim szerint- tényleg kívül esik a tipikus találkozóhelyeken és nincs tele büfékkel, meg kirándulókkal. (Ok azért biztos ott is vannak kirándulók, csak talán nem annyian, mint a MSZ.-en, vagy a Városligetben!) És egyben mégis jól megközelíthető! :wink:

"Aure entuluva!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #55840 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Hello

Miért nem lehetne egy találkát a városligetben tartrani, azt mindenki ismeri? (még én is)

De nem muszáj oda.Mondjuk a libegőhöz is kimehetünk. A János hegynél.A vár melletti buszpályaudvartól nem messze van az arra vivő busz megállója.Az nagyon jó hely és jó ződ 8) .És még fel is szállítanak. :wink:
De maradhat felőlem a Margaret sziget is. :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #55837 Írta: Yavanna
Cica! Megfontoltam! (kb 2 mp-et vett igénybe :D ) ÉS IGEN! REMEK ÖTLET! :idea: :idea: :idea:
A Batthiányra meg tényleg mindenki eltalál!
Szerintem nagyon jó, ha nem mindig ugyanott találkozunk! A kirándulást pedig valóban jó lenne a vizsgaidőszak utánra tenni! :roll:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #55833 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Azért mondtam, mert tisztában vagyok vele, hogy Bp nem a legzöldebb város :? Ám a vidéki kiruccanásokat inkább a vizsgaidőszak utánra kéne időzíteni - és még akkoris előttünk a nyár nagy része! :D
Vöröskővárat meg tessék fontolgatni!! :wink:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 5 hónapja #55829 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
vidék: Hát, nálunk itt Fehérvár mellett van egy erdő... nem egy hűdenagy, de mászkálni lehet. :) Meg a Vértes is itt van a közelben, az is jó hely.

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

• Arwen
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 5 hónapja #55827 Írta: Arwen
Arwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha már itt tartunk, ahol a nagymamám lakik, az szuper hely! Igazi kószás!
Tele zölddel, mező, rét, erdő, meg minden! :wink: Amúgy Vilonyáról és környékéről beszélek. Imádok ott lenni! :D :D :D

• Arwen
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 5 hónapja #55822 Írta: Arwen
Persze Cicafül, ebben igazad van. A Batthiány-teret azt ismerem

Több
22 éve 5 hónapja #55819 Írta: Cicaful
Azért írtam, hogy a központi találka a Batthyány téren :!: (piros metró - a Keletitől és a Délitől is az megy) lenne, mert nem hiszem, hogy túl sokan ismerik azt a helyet. És azért említettem meg, hogy Vöröskővár, hogy aki meg ismeri, az mondhat róla véleményt.

De különben csak azért vetettem föl, mert fölmerült, hogy a köv. valahol máshol legyen. És mondjuk ezek után lehetne azt csinálni, hogy minden tali helyszínét mindig más találja ki! :idea: Szerintem az is tök jó lenne, ha a megismernénk a vidéki kószás tájákat!

"A kihívás:

• Arwen
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 5 hónapja #55816 Írta: Arwen
Én sajna nem tom, hol van Vöröskővár! :( Válasszunk inkább valami jobban ismert helyet! Én szívem szerint maradnék a M.Sz.-nél!

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #55813 Írta: Cicaful
Szerintem, esetleg lehetne egy másik... én tudok is egyet. Jó nagy placc van ott. A 11es busz végálomásától kell bemenni az erdőbe és ott a siklóernyősöknél (ha valaki ismeri: Vöröskővár) - a Hármashatárhegy alatt, tehát akkár még oda is "feltúrázhatunk".
(A 11es busz senkit se ijesszen meg, mert az a Batthyányról indul, és ha oda megyünk, akkor a központi Batyin találkoznánk úgyis)

Aki támogatja Vöröskővárat, az jelentkezzen, írjon, vakkantson! :wink:
De én a Margit-szigetben és másban is szívesen benne vagyok (de szerintem ne legyen túl sok javaslat, mert akkor nem tudunk dönteni)!

"A kihívás:

Több
22 éve 5 hónapja #55811 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Huh, mennyi kép! Köszönjük! :D
Gumipók: a képregény naaaon sirály! Főleg a "Brisa eredetiben olvassa könyvet" tetszett! 8)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

• Arwen
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 5 hónapja #55808 Írta: Arwen
Akkor a június 1.-ei találkozó biztos? Ha igen, tuti, hogy elmegyek! :D
A helyszín ugyanaz, mint eddig?

Több
22 éve 5 hónapja #55806 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa: K-val és Á-val? :) Egyébként azért Leli, mert ékezetet nem hagy. Élőben mindenki Lélinek hív (már aki ezt a nevemet használja).

Jaj, és Kinél maradtak az irományaim? Ugye nem vesztek el? Szeretném majd őket visszakapni valamikor.... :(

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 5 hónapja #55800 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar_Leli írta: Brisa: 1. Jók lettek a képek (kivéve, amin rajta vagyok).
2. Mi baj volt a nevemmel?
3. Még mindig Telcontar Leli-nek vagyok írva annak ellenére, hogy Léli vagyok (de ez annyira nem zavar).

2: Ne akard megtudni, hogy lett kiírva először a neved! :D

3: Ne haragudj, de te mindenhol Leli-nek írod, így a képeknél is úgy van.

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #55786 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa: 1. Jók lettek a képek (kivéve, amin rajta vagyok).
2. Mi baj volt a nevemmel?
3. Még mindig Telcontar Leli-nek vagyok írva annak ellenére, hogy Léli vagyok (de ez annyira nem zavar).

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 5 hónapja #55754 Írta: Brisa
Ezen az oldalon nemcsak a 2., hanem az 1. kószatalálkáról is láthattok képeket:
www.razorpoint.hu/egyeb/kosza.htm

Gumipóknak még egy adag köszönet jár érte.

Leli: Amint látod, ki van már javítva a neved.

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #55742 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa: kettővel. Minimum 8)
A köv. talira megírom a következő sztorit.
Már, ha nem fárasztalak le titeket nagyon :roll:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #55639 Írta: Fio
bocsi én voltam az előbbi bejegyző.Mégegyszer elnézést

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 6 hónapja #55636 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Tök jók. Brisa te vagy a minden tudó. Tényleg rendeztek egy talit juni 1-ején?

Több
22 éve 6 hónapja #55627 Írta: Brisa
A képeket itt találjátok:

www.razorpoint.hu/egyeb/kosza.htm

Egy nagy adag kakaóval tartozunk Gumipóknak ezért. :D

(Leli: ki lesz javítva a neved.)

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #55591 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
jún.1én -remélem-el tudok jönni...

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #55586 Írta: Fio
Hello mindenkinek!
Gratulálok a talihoz, madira sokat messélt. :wink: Kár, hogy nem engedtek el. :cry: De a kövire én bizti, 1000% hogy megyek meg Dae is. (brisa kedvéért:)).

Mikor lesz a kövi tali? Hol ? Mit hozzunk?

Fiona

Több
22 éve 6 hónapja #55527 Írta: Brisa
Köszi Arwen, de Gumipók már a megmentésemre, azaz a képek megmentésére sietett. :) Az ő oldala legalább lejön nekem. :roll:

Brisa

• Arwen
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #55514 Írta: Arwen
Brisa: Ha elküldöd nekem a képeket, én felrakom a képtáramba! Azt nem ígérem, hogy azonnal, de egy héten belül biztos!
De az is lehet, hogy már holnap meglesz!
Vagy ha sietsz, talán ma!
Marha jó vagyok én is! :? Beszélek, azaz írok itt össze vissza! :D

Több
22 éve 6 hónapja #55509 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Bocsi, rohadtul OFF lesz, de megin' muszáj! Csillagász palánták figyelem! Most még, míg nem annyira felhős, tekintsetek ki a Ny-i égboltra, és két fényes égitestet láthattok egy ferde vonal mentén: az alsó a Merkúr, a fölső a Vénusz. Az öt bolygó együttállásának részei. De siessetek, mert a Merkúr hamarosan eltűnik!
Bocsesz :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #55508 Írta: Brisa
SEGÍTSÉG :!:
Gandalf nem tudja felrakni a képeket (ne kérdezzétek miért, nem írt indolklást)!!! De akkor hova rakjam fel őket? Segítsetek!
(Ahol Cicáé van, az nem jó, mert nekem nem jön le az oldal. :cry: )

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #55499 Írta: Yavanna
Ok. Én drukkolok neked, ha te is! :D
Nekem minden segítségre szükségem lesz! Ez lesz a legnehezebb vizsga! :( (dologi és öröklés jog :evil: )

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 6 hónapja #55486 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem 31-én lesz vizsgám(igaz,hogy csak gitárból :D

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 6 hónapja #55465 Írta: Yavanna
Na, ha már mindenki, akkor én sem maradhatok ki!

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK EZT A CSODÁLATOS MAJÁLIST!

Ha jól tudom, akkor a következő találkozót június 1.-re beszéltük meg!
(Május 30.-án vizsgázom, úgyhogy éppen jó! :D )

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 6 hónapja #55457 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok! Hát én vagyok az utolsó, aki köszönetet mond Brisának? :oops: :oops: :oops: Bocs! Nagyon jól éreztem magam veletek, bár én már enting korú vagyok köztetek . :lol: Sajnos nagyon hamar el kellett mennem, mert a két kicsi is követelte magának az ünnepi délutánt. Cica: a képek klasszak! Mikor is lesz a követekező talink?

Ai lintulinda Lasselanta

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.378 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére