Találkozások

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #54298 Írta: Anna
Anna válaszolt a következő témában: Találkozások
Sajnos ma nem mégsem tudok menni a találkozóra.
Közbe jött valami. :( :( :( :(
Viszont a május 1 nekem jó, ha lesz találkozó, én mindenképpen ott leszek!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #54295 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Találkozások
Na akkor tisztázzuk. Lessz május elsején találka? És ha igen, és a Margit-szigeten, akkor mégis azon merre, mert az nem olyan picike.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #54278 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Én tudok 1-re is menni. Ha akkor lesz az első turnus, akkor természetesen ott leszek!

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 6 hónapja #54272 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Pontosan, Szendi! Nem lehet eltéveszteni a tolkienosokat. 8)

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #54235 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!
Az ismertető jelzéssel kapcsolatban: A Tolkien könyv szerintem jó ötlet!
Izgalmas lessz lesni a szigetbejárónál a könyveket a kézben! Egy kérdés: közvetlenül a bejárónál, a buszmegálló környékén lesssz az " idegenvezető" ?

Ai lintulinda Lasselanta

Több
22 éve 6 hónapja #54232 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa: engem onnan is meg lehet majd ismerni, hogy egy radiátorhőszabályzócsavaró fog lógni a nyakamban (ien vízvezetékek csavarója is..) :D :D :D :D
ennek egy története van.. szóval a barátnőm az iskolájában lerúgta ezt, én meg megkértem, hogy küddje el, és hát most én ezt nyakláncként alkalmazom :D :D :D ááá, egy csöppet sem labilis az elmém, ááá :roll: szóval lehet majd rajtam yokat nevetni a talin :lol:

Több
22 éve 6 hónapja #54208 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Köszi Brisa :wink:

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 6 hónapja #54205 Írta: Brisa
Leli: Ismered a 4-es vagy a 6-os villamost? Valamelyikkel elmész a Margit-híd közepéig (nem lehet eltéveszteni a megállót), leszállsz. Látni fogsz egy aluljárót. Menj le, és valamelyik lépcsőn gyere fel (csak ne a szembelévőn, mert az a másik villamosmegállóba juttat.) Ha jól vállasztottál, akkor a Szigeten bukkansz fel. Keress egy csoportosulást. Néhányunk kezében biztos ott fogod látni valamelyik Tolkien könyvet. Erről fel lehet ismerni minket.

Ami pedig a névtáblát illeti. Javaslom, hogy mindenki készítsen otthon magának egyet (szépet és jót). Gondoskodjatok arról, hogy a rögzítés stabil legyen. :wink: :roll:
Ferestét arról fogjuk megismerni, hogy neki nincs kiírva a neve.

Sok kreativitást kívánok mindenkinek a névtáblájához! :lol:

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #54200 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Tényleg! Vlsz. lesznek olyanok, akik az előző tali(kon) nem voltak, és max. képről ismerik a többieket, vagy még onnan se... velük mi lesz? :roll: :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 6 hónapja #54194 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Mint mondtam, nekem is jó s 13 óra. Viszek pokrócot, ha nem felejtem el (Igyekszem! :x ). És jó lenne, ha lenne névtábla. Én senkit sem ismerek, és engem nem zavar, ha fityeg rajtam egy névtábla.

Ai na vennui

Ui.: Valaki újra leírná nekem, hogy hogyan is lehet odajutni?

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 6 hónapja #54191 Írta: Brisa
pipike, Fin: Akkor ti 3-ra jöttök?

Fereste: a cédulázást nem tudom. Kellene valam, mert nekem speciel nem mindenkit sikerült megjegyeznem. Viszont a múltkori módszer tényleg nem volt valami hiper-szuper.

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #54187 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások

nazgúl írta: Ami tekintve, hogy Darkman hímnemű, elég érdekes kijelentés részedről. :D (Már mondtam párszor: vizuális típus vagyok....)

Naná! Darkman, aki első hozzászólásával megannyi nőt az ágyába fektet :) ))) Ez ám a Blikknek való hír :) )))

Huhú :)

Több
22 éve 6 hónapja #54186 Írta: Álmos

nazgúl írta: Ami tekintve, hogy Darkman hímnemű, elég érdekes kijelentés részedről. :D (Már mondtam párszor: vizuális típus vagyok....)

Naná! Darkman, aki első hozzászólásával megannyi nőt az ágyába fektet :) ))) Ez ám a Blikknek való hír :) )))

Több
22 éve 6 hónapja #54176 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
1-kor gyülekező, 2-kor és 3-kor az akkor érkezők begyűjtése, és helyszínre kalauzolása... ha jól értettem...

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 6 hónapja #54164 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
nah akkor most annyi időpont van ide leírva, hogy nem értek vmit.. akkor most hány órakor lesz a tali??? szentem egyébként az a megoldás yo, amit Brisa írt :)
más: ugye most már nem kell cetlikkel kitűzdelni magunkat? :? a múltkori spec a hajamban kötött ki, és Galadrijel mondta, hogy ott van.. (foggalmam nincs hogy került a hajamba...) meg már úgyis ismerjük egymást (úgyahogy...) szóval szentem hanyagolhatnánk... :roll:

Több
22 éve 6 hónapja #54159 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem tökéletes a május 1 du. 3 óra! nagyon örülnék, ha összejönne ez a találkozó, és még többen lennénk, mint múltkor.
Pokrócokat én is tudok hozni. Remélhetőleg nem fog esni az eső. Bár, ahogy elnézem itt egyeseknek nagyon jó összeköttetéseik vannak Eruval, úgyhogy ezért nem is kell aggódnunk. :D

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 6 hónapja #54135 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
Máj.1,15 óra?Szerintem az jó....Ugyanott mint múltkor?

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #54108 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa: Ezek szerint az SMS-em épp 5 percet késett... :wink: Egykor ott leszek! A jóidő garantált! :wink:
Rayan: Hát persze, hogy hozd!!!
Robin: Hát persze, hogy hozd!!!! :lol:
Nazgúl: :roll: Ez van... (...ERU Who Is... :) )

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 6 hónapja #54086 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa: szerintem tökéletes! :wink:
Hamarosan befejezem az első kósza-sztorit. Vigyem?
Robin: a köz érdekében NE hozd el Seant, mert képtelenek leszünk a találkozóra koncentrálni :D :D :D :D :D :D :wink:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #54084 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Találkozások
Ez a május elsejei találkozó nagyon jó ötlet!
(Pont jó az időpont, vizsgák még nincsenek akkor.)

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
22 éve 6 hónapja #54081 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Találkozások
Ami tekintve, hogy Darkman hímnemű, elég érdekes kijelentés részedről. :D (Már mondtam párszor: vizuális típus vagyok....)

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 6 hónapja #54078 Írta: Szendi
Kedves Darkman!

Ez vígasztaló gondolat! :lol: ( Mármint a belülről való ismeretség)

Ai lintulinda Lasselanta

Több
22 éve 6 hónapja #54074 Írta: Álmos
Sose búsulj Szendi :) én sem ismerek senkit...legalábbis kivülről nemigen, belülről azért már valamelyest :) )

Több
22 éve 6 hónapja #54061 Írta: Szendi
Nekem is nagyonjó, mivel én senkit nem ismerek :cry: Pokrócot viszek! Én 2-kor fogok érkezni!

Ai lintulinda Lasselanta

Több
22 éve 6 hónapja #54057 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Ez egy bíztató gondolat! :wink: Részemről OK. Viszek pokrócokat! :)

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 6 hónapja #54035 Írta: Brisa
Emberek! Van egy ajánlat-javaslatfélém:
A tali legyen május 1.-én 13 órakkor a Margitsziget bejáratánál, ahol a múltkor is volt. Aki ideér, azokkal keresünk egy jó kis helyet a Sziget belsejében (tömve van ilyenekkel). Letáborozunk, dumcsizunk kötetlen formában. Ja, POKRÓCOKak hozzatok :!: :!: :!:
Én vállalom, hogy 2-kor, sőt, ha igény van rá, 3-kor is visszamegyek a találkozós pontunkra (= a Sziget bejárata), és a következő turnust is elvezetem a táborhelyre, a többiekhez.
Aztán, ha mindenki összegyűlt, akkor rátérünk a mindenkit érintő témákra. Így senki nem marad le semmi fontosról.

Aki nem jön: lesznek élménybeszámolók, képek és remény, hogy talán a következőre (júniusin) már el tudnak jönni.

Megfelel mindenkinek?

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #54032 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
MSZ. Tökéletes! :D Én is javaslom a du. 2-t, de későbbre ne nagyon tologassuk, mert akkor meg az lesz, hogy a vidékieknek hamar le kell lépni és semmire sem (na jó ez azért túlzás) marad idönk! :roll:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 6 hónapja #54016 Írta: Szendi
Sziasztok! Május 1.-e nekem is jó lenne, de csak 2-3 körül. Ekkor van ugyanis a MÁSODIK LÁNYOM szülinapja, és kicsit furcsán nézne rám a CSALÁDOM, hogy anya lelép! Úgyhogy ha lehet 2-tő! :!:

Ai lintulinda Lasselanta

Több
22 éve 6 hónapja #54013 Írta: Robin
Robin válaszolt a következő témában: Találkozások
ja,igen,transzpaizé kell? :D :D gondolom nem...
bár lehet,hogy lesz velem egy Sean nevű valaMI :) :) de nem igérek semmit... :)

Több
22 éve 6 hónapja #54012 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv minden emberkének!

Csak is azt tudom megint mondani: mesélni!!!De azt sokat!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.661 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére