Találkozások

• Arwen
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #55449 Írta: Arwen
Arwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Olyan szomorú vagyok, hogy nem nehettem el! :cry: És mindezt azért, mert anyu unatkozott volna a Margit-szigeten! :evil: :evil: :evil:
Nade most már midegy! A következőre majd megpróbálok elmenni.

Annak viszont nagyon örülök, hogy Ti ilyen jól éreztétek magatokat.
A képeken pedig mindenki nagggyyyon "csini"! :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #55448 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Találkozások
Én csak csatlakozhaztom az előttem szólókhoz:
Köszi köszi köszi köszi!!!! :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #55441 Írta: Robin
Robin válaszolt a következő témában: Találkozások
No,meg én nem köszöntem meg m,ég.. (megint bunkónak érzem magam :roll: )
Nagyon-nagyon köszönöm mindnekinek ezt a csodálotos szerdai napot!

Több
22 éve 6 hónapja #55415 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Találkozások
Azt hiszem már csak én nem köszöntem meg a szerdát.
Nagyon köszönöm nektek azt a nagyon jó hangulatban eltelt szerda délutánt! :D NAGYON KÖSZÖNÖM!!! :P :P :D :wink: :wink:

Több
22 éve 6 hónapja #55365 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
Jaaj,de kár hogy nem tudtam eljönni.... :( Látom,remek lehetett a hangulat...

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #55300 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves Kósza Barátaim!

Senkit nem akarok/tam kellemetlen helyzetbe hozni a képekkel, ezért nem is írtam feliratokak (a mókus reméljük nem sértődik meg :D ) Ezekkel csak a hangulatot akartam visszaadni... De legközelebb is viszek! :wink: :lol:

Brisa: jó, rendben! írok Gandalfnak a képek ügyében!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 6 hónapja #55288 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
A képekről: én már benyújtottam a kérvényt Gandalfnak. (Amire a válasza ez volt: milyen képek? :roll: :D :D :D ) Szóval csak rajta múlik. (Vagy esetleg Svinen...)

Nekem olyan furcsa ez a mindenki köszöni mindenkinek, de hát ne maradjak már le: mindenkinek köszi mindent! :D :roll:

Ja, és a következő talira viszem az Activity-t.

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #55285 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Szióka mindenkinek!

Jaj, hol is kezdjem... talán így: hatalmas köszönet-pussz minden kószának, fél- és háromnegyed-tündének, hobbitnak, meg Elrond egész bölcsődéjének ( :wink: ), hogy ott volt és jól érezte magát ezen a csodálatos délutánon. :D Ennél jobb majálist képzelni se tudtam volna!
Csak remélni tudom, hogy ilyen hangulatban fognak telni következő talijaink is - amiken nekem szándékomban lesz többet énekelni, mint a mostanin! (bár valószínűleg akkor egyedül leszek, mert mindenki elmenekül majd... :lol: :roll: )
Cica: képek nagyon jók! Brisa: majd a tieidet is megtekintenénk ha lehetne - hadd dicsekedjek azokkal is itthon! :wink:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 6 hónapja #55270 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Találkozások
Énb is köszi mindent mindenkinek! :D :D :D

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 6 hónapja #55260 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások

Fereste írta: a legfontosabbat kihagytam...
Brisa: köszönjük naon a szervezést az előzőért és a mostaniért egyaránt, vmint minden oan embernek, aki részvett abban, hogy ezt a csodálatos találkozót létrehozzuk :!: :!: :!:

Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni: igen, igen, igen!!! (stb)

:lol:

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 6 hónapja #55254 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
a legfontosabbat kihagytam...
Brisa: köszönjük naon a szervezést az előzőért és a mostaniért egyaránt, vmint minden oan embernek, aki részvett abban, hogy ezt a csodálatos találkozót létrehozzuk :!: :!: :!:

Több
22 éve 6 hónapja #55231 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
A tali tényleg iszonyatosan jó volt, de most nem ezért írok ( 8) ) hanem azért, mert a talin több fényképező is volt, azt hiszem kettő, vagy három, nem tudom pontosan, és ezek csak az egyiknek a képei, ugye?
És a másiknak, vagy a többinek a képei is fel lesznek rakva a netre?
Nyah, csak ennyit akartam :oops: :roll: :wink:

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 6 hónapja #55227 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Srácok! Hadd köszönjem meg Nektek, mert a tegnapi tali egyszerűen isten volt! Ma megint egész nap vigyorogtam, mint a tejbetök, akárcsak a múltkori tali után. Tökre feldobtatok, komolyan. Az egyetlen negatívum az volt az egészben, hogy ennyi értelmes és jó fej ember között kissé megkukultam, sorry, de az örömtől néha nem jutottam szóhoz 8O

KÖSZI!
Szegény barátaim, ma egész nap veletek fárasztottam őket...
(Ja, Estel, a buta hangyákat leszámítva egész kellemes volt a dolog 8) )

Ööö, még valami...Engem borzasztóan meglepett (persze abszolút jó volt) Gumipók gitárjának a megjelenése. Naná, gondoltam is rá, kéne valakinek gitárt hozni, az úgy dobna a hangulaton, és lőn! :D Nagyon jó, hogy van muzikális vonala a társaságnak 8)
"Lábvíz!"
:mrgreen:

Még több ilyen talit!! (Aki most sem tudott jönni, ne legyen szomorú, lesz még annyi, hogy ihaj! Egyelőre jún. 1-jét tűztük ki, aztán ki tudja...Felőlem akár holnap is lehetne a következő :P )

Cica: tök jók lettek a képek! egyébként a múltkoriak is :D

És még valami: írjatok! Én spec. már baromi kíváncsi vagyok, főleg a megyeőrző kószások tevékenységére, meg úgy egyáltalán, mindenkiére.

[size=9:1fkwd8ew]Brisa: Köszi, hogy meghagyhattam a kószám tündevérét. De csak halkan mondom, mert Eia megöl:)[/size]

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #55214 Írta: Brisa
Kedves Fereste!

Én is készítettem rólad (is) képeket (nem is egyet!). De akárhogy nézem, egyetlen egy "borzasztó undorító" fotót sem látok rólad. (Másról sem. :lol: ) És Cica képein sem (amit sajna én csak a gépén tudtam megnézni :cry: ). Szóval nyugi...

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #55210 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Fereste!
Fékezd haragod, és vigasztalódj: írtam privátot Cicafülnek, és ő nem szándékozik ezeket a képeket feliratozni, így aztán csak mi tudjuk, melyik képeken vagy Te is rajta! ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 6 hónapja #55204 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
én is naon yol éreztem magam, és minden szupi volt, DE gyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűlölöm a fényképezést, és az összes létező képet, amin én rajta vaok. vkinek sikerült engem lefényképeznie, mikor oda se figyeltem ( :!: :!: :!: :!: :!: ) és most tessék, van is egy borzasztó undorító kép rólam.... :evil: :evil: :evil: szóval most dühös vaok! :evil:
(és lehetőleg a köv talin KÍMÉLJETEK engem ien megrázkódtatásoktól...)

Több
22 éve 6 hónapja #55201 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
Estel: Akkor talán kezdeném azzal, hogy a hangyák nem... :wink: :lol: :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 6 hónapja #55173 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Sőt, nazg

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 6 hónapja #55161 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Bocsika! Természetesen: nazgúl! :oops:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 6 hónapja #55160 Írta: Yavanna
Húha nazgul, merész vagy! Jókor állsz neki!

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 6 hónapja #55158 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Találkozások
Jahahahajjjj, gyerekek, ez a mai találka annnnnnyira jó volt!!!! Ráadásul szuper időnk volt, találtunk helyet is, volt elég pokrócunk, dumáltunk, énekeltünk, láttunk mókust, fakopáncsot, Tildát ( ;) ) sz'al tökjóóóóó volt. Nem is tudok másra koncentrálni, pedig épp házidolgozatot kellene írnom!!! A kirándulásra már nagyon kíváncsi vagyok. Yavanna, sztem a te nyakadba szakadt ez a szervezés most... :D Persze segítek bármiben, ha tudok. Na mindegy, megyek dolgozatot írni. Tökjótökjótökjóvolt.

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 6 hónapja #55157 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Nos itt vannak az általam készített képek a mai taliról!
(bocsika, hogy nem feliratoztam őket )

kep.tar.hu/vikvuk/

(a Kószák Szövetsége 2. c. albumban találhatók)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 6 hónapja #55129 Írta: Yavanna
Olyan 15 perce értem haza, úgyhogy még friss az élmény! :D
Azt hiszem, hogy egy nagyon jól sikerült napot tudhatunk magunk mögött! Kellemes volt az idő, a zenei aláfestés és persze a társaság is! :wink: Akik már tartanak valahol, vagy legalább elképzeléseik vannak a kószás storykkal kapcsolatban, azok megbeszélték a részleteket, térképeket nézegettünk, én spec. megtanultam Áfonyától egy új gyöngyfűzési technikát, énekeltünk.....
Brisa! Miután elmentetek, már nem sok izgi dolog történt! Hűvösödött az idő, a vidékieknek indulniuk kellett a vonatok miatt, szóval szemetet szedtünk, aztán ki hosszabb, ki rövidebb útra kelt haza felé. (Lehet hogy ezt egybe kell írni? Sosem tudom! :oops: )
Azt hiszem kb ennyi! :roll:
Azért azt túlzás lenne kijelenteni, hogy a leendő kirándulást én szervezem, de szívesen kiveszem a részem az ilyen jellegű feladatokból! Az ötletet pedig teljes lelkesedésemmel támogatom! :D

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 6 hónapja #55128 Írta: Brisa
Én lefotóztam a sárgarigót (ami lány volt, úgyhogy nem volt pompázatos a tollazata)!

A képek ügyében most írtam Gandalfnak. De ő is akkor nincs kéznél (azaz gépnél), amikor szükség lenne rá. :roll:

Svin: Mi van azzal a kószás oldallal? Egyre nagyobb szükségünk lenne rá... Esetleg neked is elküldhetném a képeket?

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #55125 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Találkozások
Én nem láttam a sárgarigót! :(
Ugye lefényképeztétek?

Viszont én harkályt láttam! :wink:

/Elég idegesítő lehet, hogy az a legnagyobb gondom, hogy nem láttam a sárgarigót... :oops: /

A képek kb. mikorra lesznek felrakva valahova?

Több
22 éve 6 hónapja #55122 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
De jó :) ))

Na, a legközelebbire már megpróbálok elmenni, ha nem baj egy kis sötétség ;-)

Huhú :)

Több
22 éve 6 hónapja #55119 Írta: Brisa
Hogy mi történt?
Röviden: 2 után valamivel végre mindenki előkerült. Összesen 33-an voltunk.
Tényleg szép időnk volt. És ezt nem csak mi használtuk ki: a Margitsziget majd' elsüllyedt a rengeteg ember súlya alatt.
Megbeszéltünk néhány kószás témát (erről a részleteket a Kószák Szöv.-ben olvashattok), utána kötetlen beszélgetések folytak. Gumipókék szolgáltatták a háttérzenét hozzá. :D És a vakuk villanásai a fényeffektusokat. :lol: Egy mókus, egy sárgarigó és egy rakás hangya is tiszteletét tette "köztünk". 8) Ja, és egy kutyus is...
Én 7-kor hazajöttem (személyes okokból), így az utána történtekről semmit nem tudok.
Úgy beszéltük meg, hogy jún. 1-én találkozunk legközelebb (Remélem örülsz Fiona. Aieless: sajnos nem tudunk mindig mindenkinek megfelelni.) És még szó volt arról is, hogy nyárra szervezünk egy kirándulást (ez Yavanna asztala).

Egészítsetek ki megint. :wink:

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #55117 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
De sajnálom, hogy nem tudtam jönni....
Affene affene affene.. :( :( :cry: :cry: :cry:
BRÜHŰŰŰŰ!!!!
De könyörgök szépen, ne júni 1 legyen :( :(
Bár na jó, csak miattam nem muszáj megváltoztatni.. (de azér lehet :) )..
Affene affene..
Bocs kezdek ,,kissé" hisztérikus lenni! :)

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 6 hónapja #55116 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Szép időtök volt néktek kedves tünde társak :-)

Sajnálom, hogy nem mehettem, pedig kíváncsi lettem volna Gumipók gitár szólójára...a végén még kiderül, hogy a Red Hot Chili Peppersben játszik :) )
Mi szépet csináltatok tik ottan?

Szép Estét

D.

Huhú :)

Több
22 éve 6 hónapja #55112 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
NEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! :cry:
Ne június 1-jén legyen léééééééci!!!!!!!
Akkor megint nem érek rá seleivel :( :( :(
Nem lehetne előtte? Vagy utána? NAAAAAAA!!!
na jó bocsi :)

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.305 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére