- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Finwe
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Toma gazda
- Nem elérhető
köszönöm
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Villámgyorsan kéne a készülő Lassi számára egy élménybeszámoló (külsősök számára is élvezető megfogalmazásban) a nyári táborról és a KÖMT-ről, kérünk gyors segítséget!
Köszönjük!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
...ugye tudjátok, mit akarok kérdezni?
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Gandalf
- Nem elérhető
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
Egy bizonyos határig azokat a képeket, amiket csak szűkebb kör tarthat fontosnak, akik már bizonyára letöltötték őket, szóval a kevésbé fontosakat kitörlöm, hogy legyen hely az újaknak.Nóli i linantea írta: A Picasa használóktól érdeklődnék!
Ti hogy oldjátok meg azt a bibit hogy a gonosz Picasa aki olyan jól és egyszerűen használható csak egy gigát hajlandó tárolni?
Amikor már csak a best of nélkülözhetetlen cumó maradt, akkor regisztrálok egy új accountot, legalábbis nemsokára ez lesz kénytelen bekövetkezni.
- Attila
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: A Picasa használóktól érdeklődnék!
Ti hogy oldjátok meg azt a bibit hogy a gonosz Picasa aki olyan jól és egyszerűen használható csak egy gigát hajlandó tárolni?
Én azt csináltam, hogy letöröltem a táboros tali képeit, és feltöltöttem a KÖMF -ös képeket. Ha 1 GB-nál több hely kellene, akkor azt hiszem valamennyit fizetni kell.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Rabyn
- Nem elérhető
Az jutott eszembe, hogy mi lenne ha csoportosan kimennénk a Bécsi Karácsonyi Vásárra?
Akit érdekelne az írjon nekem mélt a picitig kúkac frímél pont húúra
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Szerintem 2002 április elején lehetett, akkor lett phpBB alapú a fórum, és akkor kellett újra regisztrálni.Missy írta: És mikor váltottatok zöldről narancsra?
Utána a következő nagy változás az volt, amikor a főoldal új designja (a mostani szürke előtti verzió) elkészült, az kb egy évvel később volt (ha jól emlékszem, Ankalimon az első LEP-en, 2003 januárjában még kinyomtatott vázlatokat mutogatott róla).
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Missy
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: Nálam is a Subsilver2 maradt.
Régi zöld fórum? Időutazzunk!
( de egyébként itt van az előző fórum css-e is... )
És mikor váltottatok zöldről narancsra?
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Sil
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: Nálam is a Subsilver2 maradt.
Hmm, akkor viszont tényleg a régi monitorok fényereje miatt tűnt sötétebbnek.
Tears unnumbered
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Sil
- Nem elérhető
Én már kérdeztem, de még nem kaptam választ.Sötét Úr írta: Már meg sem merem kérdezni, hogy a narancssárga-megnevezhetetlen színű sablon elkövetkezhet-e, mert még a végén eljövend, és arról is kiderül, hogy ... izé... javult az ízlésünk.
Én is pont ezért maradtam a subsilver2-nél. Amelyik nem rikító, annál vagy az elrendezéssel, vagy az olvashatósággal vannak gondok. (És az elrendezésnél nemcsak az ám a zavaró, ha jobb oldalon vannak az avatárok, hanem hogy a gombok is teljesen más sorrendben vannak, és rutinból kattintva ahelyett, hogy elküldené a hozzászólást, menteni akarja a piszkozatot, meg hasonlók.)Sötét Úr írta: Egyébként az új megjelenések közül egyik sem jött be nekem igazán, leggyakrabban azért, mert nehezen olvashatók. Ha ennek az az oka, hogy a szürkéről be akartátok bizonyítani, hogy szép, hát majdnem sikerült. Én azonban maradtam a botrányosan sablonos és unalmas subsilver2-nél, mert engem is zavar a prosilver (meg az Osgiliath-Atomtámadás-Után) elrendezése, idézési módja, színe, stb. De legalább van választási lehetőség, és ez nagyon helyes és jó.
Na, akkor jól gondoltam, hogy nem ugyanarról a régiről beszélünk.Alyr Arkhon írta: A phpBB-s.
A phpBB előtti fórum színét már senki sem tudja mert amikor megújult a Tolkien fórum, a régi kifehéredett.
Tears unnumbered
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Sil írta:
Melyik régi, a phpBB előtti "zöld fórum", vagy a phpBB-s? A phpBB-sen már nem használtam a zöldet, mert csúnya volt. De ez tényleg ugyanaz a szín lenne, mint az eredetin? Lehet, hogy azért tűnik rikítósabbnak, mint a régi, mert mások az arányok, pl több benne a sárga.Ankalimon írta: A régi fórum pont ilyen színű volt. Az RGB kódokat egy az egyben a régi css-ből vettük át. Mi sem bizonyjtja ezt jobban, mint a bal felső logó, amely teljesen eredeti, és abban is ugyanez a zöld szín szerepel...
A zöldnél abszolút a "retro" hangulat volt a lényeg, ezért nem készült új fejléc. És igen, ez mindig ilyen rút, rikító zöld volt... Csak arra tudok gondolni, hogy az emlékek szépek, de az ízlés fejlődik...
A phpBB-s.
A phpBB előtti fórum színét már senki sem tudja mert amikor megújult a Tolkien fórum, a régi kifehéredett.
Nekem azért tűnt rikítónak a régi-új zöldség mert a régit még a régi monitorommal néztem, ami setét volt mint a nazg^ulok lelke.
Meta: Nekem nem fekete hanem sötétlilásszürke itt a betű ahol a hozzászólást írom, és egészen olvasható.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- sebcsaba
- Nem elérhető
Köszönöm.Ankalimon írta: És egyébként mint tudjuk: a szürke igenis szép...
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Ott a pont! Amúgy Sil megfigyelése is helytálló, amikor a KEMET-re szabtam 3-as megjelenést a 2-es stílus alapján, eléggé megszenvedtem a színek arányaival. De azé' megbűvöltem ám! Már meg sem merem kérdezni, hogy a narancssárga-megnevezhetetlen színű sablon elkövetkezhet-e, mert még a végén eljövend, és arról is kiderül, hogy ... izé... javult az ízlésünk.Ankalimon írta: És igen, ez mindig ilyen rút, rikító zöld volt... Csak arra tudok gondolni, hogy az emlékek szépek, de az ízlés fejlődik...
Egyébként az új megjelenések közül egyik sem jött be nekem igazán, leggyakrabban azért, mert nehezen olvashatók. Ha ennek az az oka, hogy a szürkéről be akartátok bizonyítani, hogy szép, hát majdnem sikerült. Én azonban maradtam a botrányosan sablonos és unalmas subsilver2-nél, mert engem is zavar a prosilver (meg az Osgiliath-Atomtámadás-Után) elrendezése, idézési módja, színe, stb. De legalább van választási lehetőség, és ez nagyon helyes és jó.
Ankalimon, amiről telefonon beszéltünk, azt valószínűleg a hétvégén tudom elküldeni. És egyúttal felhívnám a figyelmeteket arra, hogy van egy kis programocska, amivel át lehet konvertálni a phpBB2 *.pak fájljait a phpBB3 .pak formátumára. Ha a régi phpBB fórumról készült ilyen, akkor az ottani emotikonok viszonylag sitty-sutty átjöhetnek (az itteniek megtartásával akár). Megjegyzés: nem szabad túl sok emotikont kiengedni a hozzászólás-író formra, mert eszméletlen lassan tölt be tőlük az oldal. Ezzel már szívtam rendesen, és az egyből megjelenő mennyiség korlátozása volt az egyetlen megoldás.
- Sil
- Nem elérhető
Melyik régi, a phpBB előtti "zöld fórum", vagy a phpBB-s? A phpBB-sen már nem használtam a zöldet, mert csúnya volt. De ez tényleg ugyanaz a szín lenne, mint az eredetin? Lehet, hogy azért tűnik rikítósabbnak, mint a régi, mert mások az arányok, pl több benne a sárga.Ankalimon írta: A régi fórum pont ilyen színű volt. Az RGB kódokat egy az egyben a régi css-ből vettük át. Mi sem bizonyjtja ezt jobban, mint a bal felső logó, amely teljesen eredeti, és abban is ugyanez a zöld szín szerepel...
A zöldnél abszolút a "retro" hangulat volt a lényeg, ezért nem készült új fejléc. És igen, ez mindig ilyen rút, rikító zöld volt... Csak arra tudok gondolni, hogy az emlékek szépek, de az ízlés fejlődik...
Tears unnumbered
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
Esetleg a monitorok? (Amúgy aki a zöldet használja, az látja a fekete betűket, amikor hozzászólást ír, esetleg csinált valami ügyeset, hogy ne legyenek feketék a betűk, amikor hozzászólást ír?)Ankalimon írta: az emlékek szépek, de az ízlés fejlődik...
- Ankalimon
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Sötét Úr írta:
Ez most komoly? Egy ekkora informatikusnak gond a CSS megbűvölése?Alyr Arkhon írta: Sötétebb volt, de Ankalimon mondta, hogy nem talált olyan zöld megjelenést a phpbb3-hoz.
Azt mondta, hogy ez nem az RBG-kódon múlik, mivel az egész színvilágot át kellene állítani hozzá.
Legjobb tudomásom szerint én csak azt mondtam, hogy kerestem zöld színű új megjelenést, amit csak simán fel kellene pakolni, de azok nagyon másmilyenek voltak, mint a korábbi "Zöld fórum" - még világosabbak, még rikítóbbak. Ezért kell most egyedileg egy fejlesztővel megcsináltatni ezt a "retro" megjelenést.
A régi fórum pont ilyen színű volt. Az RGB kódokat egy az egyben a régi css-ből vettük át. Mi sem bizonyjtja ezt jobban, mint a bal felső logó, amely teljesen eredeti, és abban is ugyanez a zöld szín szerepel...
És egyébként mint tudjuk: a szürke igenis szép...
- Araniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Finwe írta:
Na és hallottátok a Sláger rádió meg a Danubius ügyét? Mit szóltok?
Jap. Eddig munkahelyemen mindig a Slágert hallgattuk...kb 2 évig. Aztán már nagyon untuk, így váltottunk a Danubiusra. Most megint kereshetünk másikat, úgyhogy hamarosan azt hiszem át fogunk térni a Fehérvár rádióra^^""
Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.
- Kincső
- Nem elérhető
Sötét Úr írta:
Ez most komoly? Egy ekkora informatikusnak gond a CSS megbűvölése?Alyr Arkhon írta: Sötétebb volt, de Ankalimon mondta, hogy nem talált olyan zöld megjelenést a phpbb3-hoz.
Azt mondta, hogy ez nem az RBG-kódon múlik, mivel az egész színvilágot át kellene állítani hozzá.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- sebcsaba
- Nem elérhető
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Finwe
- Nem elérhető
Nekem se volt de aztán valahogy megoldottam, asszem az üzenetekre kattintottam és ott baloldalt megjelent, valahogy a profilon keresztül.Nem tudom átállítani a szürke színt... Nincs felhasználói vezérlőpultom...
Na és hallottátok a Sláger rádió meg a Danubius ügyét? Mit szóltok?
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Sil
- Nem elérhető
Próbáld meg másik böngészővel átállítani. IE alatt a tolkien stílusnál nem látszik a fenti csík, erről volt már szó a hibabejelentéseknél.Ery írta: Nem tudom átállítani a szürke színt... Nincs felhasználói vezérlőpultom...
Tears unnumbered
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/