BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 5 hónapja #258076 Írta: ADIM a Des
ADIM a Des válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egy kis emlékeztető!

ADIM a Des írta: Üdv mindenkinek!

FELHÍVÁS!!!

Ha van kedved egy néhány órás, kellemes kis sétahajózásra a Dunán, és ráérsz június 4-én, akkor ne hagyd abba az üzenet olvasását! Vannak ingyenesen meghívóim egy ilyen hajókázásra, amit szívesen szétszórok köztetek, amennyiben van rá igény. És most a részletek:

2005. június 4-én (szombaton) 13.00-16.00 között folyik le (a Dunán) a sétahajzás. Megjelenés a Vigadó téri hajóállomáson félórával (12.30) az indulás előtt (ami fontos is, mert sokan szoktak lenni, és nem árt, ha az ülőhelyhez bézbólütő nélkül juthat hozzá a kikapcsolódni vágyó).

- A hajón tombol majd a tombola 100 Ft-ért, amin akár bécsi szárnyashajózást is lehet nyerni (nekem eccer sikerült), de maga a meghívó is részt vesz egy sorsoláson. Az sem kizárt, hogy skandihajó lévén rejtvényfejtő vetélkedő lesz, ezért nem árt, ha írószerszámmal is készültök.

- Ha rossz idő lesz, fűthető és fedett hajó indul, de júniusban reméljük, erre már nem kell készülni.
További infó a MAHART infótól, de ennél többet nem nagyon fog közölni szerintem.

FONTOS: A meghívó tulajdonosa további négy, azaz nééégy személyt vihet magával fejenkénti 500 Ft-ért, ami lássuk be, nem egy komoly összeg egy sétahajózásra, hiszen a túristákat komolyabb összegért furikázzák kevesebb időre...

- Ami még érdekes lehet: a hajón van büfé, de inkább vigyetek szendvicset, az jóval olcsóbb és tudjátok, nagyjából mit esztek. :-) Útlevél nem kell, mert olyan messzire nem mentek, inkább fényképezni érdemes, ahogy a vízközeli szél összeborzolja a frizurákat (kopaszok előnyben!).

- Ha nem tudsz eljönni vagy nem érdekel a téma, de szeretnél valakit meglepni egy ilyen hajókázással, akkor is nyugodtan keress fel egy meghívóért!

Akit érdekel a dolog az:
- találkozik velem a meghívója miatt (nem vagyok nagyon félelmetes, az ork arcom már a múlté, bár egyesek szerint úgy jobban néztem ki)
- megbíz egy közismert tagot, aki központi egyeztetések után találkozik velem, és átveszi a másfél kiló meghívót (ez jobb variációnak ígérkezik. szegény megbízott...)

Elérhetőségem:

moka_miki@freemail.hu

Írjatok, kérdezzetek bátran, nem harapok (csak személyesen).

ADIM a Des

[/quote]

Eddig akik jelentkeztek:
Adelard, Telcontar, Oisin és Elryn.

"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #258005 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Hhhogy olcsóbb szinkronnal?
Én sajna nemtok menni...

Mert ha nem multiplexben nézem hanem pl corvinban az kb 300 pénzzel olcsóbb.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #257984 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gézamalac ne aggódj emiatt, lépj ki Te is aztán keresünk más helyet. :lol:

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
19 éve 5 hónapja #257947 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szeretném megtudni, hogy mely moderálási elvnek ( www.tolkien.hu/forum/viewtopic.p ... vei#199476 ) nem felelt meg az új vezetőségi tagoknak szóló gratulációm, az azóta már lezárt MTT vezetőség jelölés 2005 topicban! Amennyiben valóban vétettem a szabályzat ellen, akkor mért nem a moderálási elvekben leírtaknak megfelelően járt el az illető, aki törölte a hozzászólásomat?

A Tolkien.hu Fórum Moderálási Elvei írta: 4. Felügyeleti intézkedések
A szabályok megsértése esetén a topikgazdák illetve a site moderátorok:
- Csekélyebb súlyú cselekedeteknél a megfelelő topikban és/vagy privát üzenetben figyelmeztetik a helyes eljárásra a hozzászólót.
- Súlyosabb esetben megfelelő kommentárral látják el illetve azonnal törlik a hozzászólást.
- A szabályok ismételt illetve különösen kirívó megsértése a felhasználó id

Több
19 éve 5 hónapja #257944 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hhhogy olcsóbb szinkronnal?
Én sajna nemtok menni...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 5 hónapja #257939 Írta: Alyr Arkhon
Úgy tűnik holnap megnézem a SW3 filmet.
(valsz szinkronnal mert az olcsóbb)
Velem tart valaki?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 5 hónapja #257876 Írta: Gilg (Gwindorn)
Nahááát... nagyon kihalt a topic. Megérkeztünk/tem Közgyűlésről. Az új elnökségi tagokat Kriszana jóvoltából az Aldëon topicban és a zárt fórumon már olvashattátok. Bővebb beszámolót hamarosan az InfoCsoport összefoglalójában olvashattok.

Több
19 éve 5 hónapja #257809 Írta: Gilg (Gwindorn)
/me indul KGy-re

Az otthon maradóknak szép napot! :)

Több
19 éve 5 hónapja #257764 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ancalima Anarórë írta: Legalább már tudjuk, minek NEM a feje. ;) ( chupacabra- egyébként ez létezik, vagy fantázianév? :D )

Az amerikai UFOmánáisok hisznek benne. Asszem goat suckert, azaz kecskeszívót jelent. Puerto Ricóban találtam néhány kecskét, aminek ki volt szívva a vére. Amikor kimentek megvizsgálni, csak elhülyéskedték a dolgot. Szal vsz nincsen, bár ki tudja? :D (egyszer láttam erről egy filmet, tökre be voltm szarva, jó pár éve volt még mondjuk :lol: )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 5 hónapja #257761 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Legalább már tudjuk, minek NEM a feje. ;) ( chupacabra- egyébként ez létezik, vagy fantázianév? :D )

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 5 hónapja #257760 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ez nem igazsááág... :( kár érte

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 5 hónapja #257755 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hümm: www.snopes.com/photos/gruesome/chupacabra.asp

Mégis csak átverés... :roll: Pedig olyan aranyoos. :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 5 hónapja #257593 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:!: :!: Figyelem, figyelem, MTT-tagok, fórumosok, szimpatizánsok, környezettudatosok, entek stb!! :!:

Az FKF Rt.-től pozitív visszajelzést kaptunk, és megindultak a teherautók a lejtőn, ezért nincs megállás:

SZEMÉTGYŰJTÉS AZ ENT HAGYOMÁNYOK NYOMÁN

2005. május 28-án, szombatondélelőtt 10 órakor várunk mindenkit a Fogaskerekű vasút városmajori végállomásánál, aki segít nekünk megtisztítani a Széchenyi-hegy tetejét a szeméttől, eldobált ettől-attól. Zsákot, kesztyűt biztosítunk, a sok szorgos kezet Ti hozzátok el!
:arrow: A munkában bárki részt vehet, csatlakoztassatok szülőt, testvért, barátot, és mozgósítsátok őket hamar, mert ez a jövő hét vége!
:arrow: A helyszínt fogaskerekűvel közelítjük meg, ehhez egy (retúr) darab vonaljegyre vagy érvényes BKV-bérletre van szükség. Az aktívkodáshoz pedig egy kiadós reggelire: akinek alacsony a vércukra, hazaküldjük.

A GOMUNCS kollektívája

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 5 hónapja #257543 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta:

Ulmo írta:

Alyr Arkhon írta: Más: jó az nekem, ha ltöltöm a sevice pack 2-t?
Perpill 64%nál tart

Alyr: nem biztos, hogy jó neked...Pl jogtiszta XP-d van? Mert máskülönben telepíteni se tudod majd. Emellet néhány program nem működik teljesen jól, a SP2 telepítése után pár régebbi programnál visítozni fog az XP, hogy frissítsd a programokat, stb... Szóval gondold meg.

Ezek szerint jogtiszta az xp-m.
Közben telepítettem, és most hogy leszereltem a sipákolós cuccait, már tkp mindegy, h vane.

Más: Azt hol lehet beállítani hogy a képernyőkímélőből való visszalépéskor ne lépjen ki a felhaszn. fiókomból?

A képernyő beállításoknál, a Képernyőkímélő fülön szedd ki a pipát az Üdvözlőképernyő mező elől. Ugyanis nem lép ki a fiókodból, csak feldob egy képernyőt (esetleg jelszót is kér).

Több
19 éve 5 hónapja #257541 Írta: Alyr Arkhon

Ulmo írta:

Perpill 64%nál tart

Alyr: nem biztos, hogy jó neked...Pl jogtiszta XP-d van? Mert máskülönben telepíteni se tudod majd. Emellet néhány program nem működik teljesen jól, a SP2 telepítése után pár régebbi programnál visítozni fog az XP, hogy frissítsd a programokat, stb... Szóval gondold meg.

Ezek szerint jogtiszta az xp-m.
Közben telepítettem, és most hogy leszereltem a sipákolós cuccait, már tkp mindegy, h vane.

Más: Azt hol lehet beállítani hogy a képernyőkímélőből való visszalépéskor ne lépjen ki a felhaszn. fiókomból?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 5 hónapja #257481 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Niph/Elentári írta:

Silcucc írta: [size=9:2dk69zir]szerintem valakik túlzásba vitték a cucujét. 8) [/size]

Enyhén szólva vitte csak valaki tulzásba. :evil: :evil: Már 3 napja esik az a fránya eső. Nincs valami napocska előhívogató ének??????? :evil: :evil:

Süss fel Nap, fényes nap... :D :lol:

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 5 hónapja #257471 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tegnap biciklivel hazafelé meg kellett állapítanom, hogy aranyat ér az eső vagy nem, de roppant hideg tud lenni... 8O
Sebaj, kell a borsónak ;) :P

Több
19 éve 5 hónapja #257470 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
akkor gyűjtöm :)

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
19 éve 5 hónapja #257454 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Embereeek (és más egyéb népek) májusi eső aranyat ér!
Egyébként én is unom már..
Jah a gondolatban cucujézés az vajon hoz esőt?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 5 hónapja #257438 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:P

Szal gondoltam más is van, aki szeret fotózni, és nekem jött egy ilyen email egy ilyen pályázatról, egész jó díjakkal. Gondoltam belinkelem:

kep.tar.hu/tar/fotopalyazat

Több
19 éve 5 hónapja #257395 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Niph/Elentári írta:

Silcucc írta: [size=9:1oexr3p8]szerintem valakik túlzásba vitték a cucujét. 8) [/size]

Enyhén szólva vitte csak valaki tulzásba. :evil: :evil: Már 3 napja esik az a fránya eső. Nincs valami napocska előhívogató ének??????? :evil: :evil:

Viszont nagyon kellett ez az eső. ha szidjátok, hogy esik, gondoljatok arra, hogyha nem esne, egész egszerűen nem lenne mit ennünk. Persze itt is érvényes a "mindent csak mértékkel és a kellő időben" elv.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 5 hónapja #257388 Írta: Gilg (Gwindorn)

Léofwine írta:

Alyr Arkhon írta: Cset: Igen, ki van halva. Elhajóztak onnan már réges régen...

De ez így nemjó. Tökjó volt régen belépni, és mindenki dumált meg mittudomén. Lehetett ökörködni. Mostmeg sosincsen senki...... :( :roll: :?

Nem bizony, nagyon nem jó. Magam is egyre ritkábban jutok oda, már a szememre is vetették és nem elhanyagolható, hogy igazuk is van + nincs mindenkinek msn-je, akik fontosak számomra ... de sajnos nem csak a chat-re, hanem az msn partnerekre sem jut mindig idő... :(

Több
19 éve 5 hónapja #257378 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Cset: Igen, ki van halva. Elhajóztak onnan már réges régen...

De ez így nemjó. Tökjó volt régen belépni, és mindenki dumált meg mittudomén. Lehetett ökörködni. Mostmeg sosincsen senki...... :( :roll: :?

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
19 éve 5 hónapja #257375 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nyúzzatok meg, de én egyelőre nem bánom az esőt.. Legalább nem esem kísértésbe, hogy kiránduljak és csavarogjak tanulás helyett.

Az internet, az már más tészta... :P :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
19 éve 5 hónapja #257362 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Silcucc írta: [size=9:33nlypmb]szerintem valakik túlzásba vitték a cucujét. 8) [/size]

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 5 hónapja #257348 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:evil: :x :evil: :x
ÁÁÁÁÁ! :evil:
Akkor nekem azért visítozik egyes programoknál a gépem...
:crazy: :rmad2:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 5 hónapja #257338 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Perpill 64%nál tart

Több
19 éve 5 hónapja #257333 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Perpill 64%nál tart

Én elvagyok nélküle...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
19 éve 5 hónapja #257326 Írta: Alyr Arkhon
Más: jó az nekem, ha ltöltöm a sevice pack 2-t?
Perpill 64%nál tart

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 5 hónapja #257320 Írta: Alyr Arkhon
Cset: Igen, ki van halva. Elhajóztak onnan már réges régen...

Vihar: Egész délután fel kellett függesztenem a gépelést miatta, helyette kint nyugtattam a kutyákat. A gép meg idebent pihent kihúzva a konnekrtorból.

Most viszont olyan hihetetlenül tiszta az ég, hogy valami gyönyörű!

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.567 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére