- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Ecthelion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- _Phelan_ (Caranthír)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Tanár a diákokhoz a vizsgán:
- Na, gyerekek! Mindenki elhozta magával a tételeit, vagy valakinek adjak feladatlapot??
Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
- Anonymous
- Látogató
Ui.:
A kérdőív négy blokkból áll: az elsőben rólad és életkörülményeidről, a másodikban a Magyar Tolkien Társasághoz fűződő viszonyodról, a harmadikban kapcsolattartási szokásaidról, a negyedikben pedig nyelvhasználati szokásaidról kérdezlek. A válaszok közül válaszd ki (húzd alá) azt, amelyik igaz rád!
[size=9:1qit887b]*link javítva by Ulmo*[/size]
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Az 1.0 tervbe való hozzájárulásom felét tartsd meg a 2.0 tábor tervedhez, a másik felét add át Rabyn saját tábor projektjéhez, ha igényt tart rá. Mindketten tüntessetek fel a szponzorok listáján
Gratulálok Ancalima!
- Alyr Arkhon
- Távol
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Panni
- Nem elérhető
Rabyn írta: Ég a fejem de....
Szóval én is a segítségeteket szeretném kérni, hogy eljussak a nagytáborba...
Sajnos amig nem mentem nyárimunkára addig egy petákom sincsen. utána lesz, és akkor vissza tudom adni...(remélem)
Nem túl sokkal, de valamennyivel szvsz tudok neked segíteni... Sok kicsi sokra megy! A kérdés csak az, hogy milyen talin tudnánk összefutni.
Ancalima: Gratulálok!
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
[size=9:rcfnltbl]Ja, és szeretném megköszönni anyukámnak, apukámnak, a menedzseremnek, Dzsordzsinak és a kutyámnak, Pihécskének, valamint mindenkinek, aki hozzásegített a díjhoz, jujuuujjj... ))[/size]
- Rabyn
- Nem elérhető
Szóval én is a segítségeteket szeretném kérni, hogy eljussak a nagytáborba...
Sajnos amig nem mentem nyárimunkára addig egy petákom sincsen. utána lesz, és akkor vissza tudom adni...(remélem)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Drizzt
- Nem elérhető
amúgymeg minimális mértékben számíthacc rám
- Ery
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Ezennel elindítom az A-terv 2.0-át ami a "Juttassuk el Alyrt táborba, mer az neki jó" fedőnevet viseli.
Elviekben a nagy tábor fedőnevű helyre akarok eljutni, ahova már minnyárögtön lezárul a jelentkezés.
Felajánlásaitokat várom.
Számíthatsz rám!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Ulmo
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Két bejelentésem van:
1. A jóhír:
A tegnapi napon az A-Terv 1.0 lezárult, aki hozzájárult anno, az mostantól jelentkezhet a pénzéért nálam.
Kamatot sajna nem kap rá.
2. A nemjóhír
Ezennel elindítom az A-terv 2.0-át ami a "Juttassuk el Alyrt táborba, mer az neki jó" fedőnevet viseli.
Elviekben a nagy tábor fedőnevű helyre akarok eljutni, ahova már minnyárögtön lezárul a jelentkezés.
Felajánlásaitokat várom.
(ha valaki véletlenül hozzájárult az 1es tervhez akkor hozzájárulását átutalhatja a 2esre, csak szóljon. Ha nem akar a ketteshez hozzájárulni (megjegyzem sokkal kevesebb pénz kell rá) assebaj)
Az én hozzájárulásomat konvertáld át a 2.0-s tervre, és érezd jól magad
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Távol
1. A jóhír:
A tegnapi napon az A-Terv 1.0 lezárult, aki hozzájárult anno, az mostantól jelentkezhet a pénzéért nálam.
Kamatot sajna nem kap rá.
2. A nemjóhír
Ezennel elindítom az A-terv 2.0-át ami a "Juttassuk el Alyrt táborba, mer az neki jó" fedőnevet viseli.
Felajánlásaitokat várom.
(ha valaki véletlenül hozzájárult az 1es tervhez akkor hozzájárulását átutalhatja a 2esre, csak szóljon. Ha nem akar a ketteshez hozzájárulni (megjegyzem sokkal kevesebb pénz kell rá) assebaj)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Niph
- Nem elérhető
Ecthelion írta: Ezt nézzétek meg (lehet, hogy már láttátok):
hidegviz.atw.hu/Gollum_-_Towers_ ... layers.swf
Én nem kívánok hozzáfűzni egyelőre semmit
Akárhányszor látom, szakadok a nevetéstől. Kihagyhatatlan.
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta:
Igen, ez elég hírhedt... De századszorra is BETEEEEEEEEG!!!
Ezt én is láttam, és naggyon tetszik még mindig... :up:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Igen, ez elég hírhedt... De századszorra is BETEEEEEEEEG!!!
- Ecthelion
- Nem elérhető
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
- Adelard
- Nem elérhető
elodyke írta: www.big-boys.com/articles/hondaad.html
yakkk
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: KÉRÉS!!!
Minden fórumlakóhoz! A táncos tüncök kérését tolmácsolom: kérlek gyűjtsétek minden pléhdobozos üditőről vagy sörről a doboz nyitóját , csörgő készítés céljából, június 25-ig!
Nagyon köszi a segítséget!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Valamikor volt valami hasonló a tevében...
- ADIM a Des
- Nem elérhető
FELHÍVÁS!!!
Ha van kedved egy néhány órás, kellemes kis sétahajózásra a Dunán, és ráérsz június 4-én, akkor ne hagyd abba az üzenet olvasását! Vannak ingyenesen meghívóim egy ilyen hajókázásra, amit szívesen szétszórok köztetek, amennyiben van rá igény. És most a részletek:
2005. június 4-én (szombaton) 13.00-16.00 között folyik le (a Dunán) a sétahajzás. Megjelenés a Vigadó téri hajóállomáson félórával (12.30) az indulás előtt (ami fontos is, mert sokan szoktak lenni, és nem árt, ha az ülőhelyhez bézbólütő nélkül juthat hozzá a kikapcsolódni vágyó).
- A hajón tombol majd a tombola 100 Ft-ért, amin akár bécsi szárnyashajózást is lehet nyerni (nekem eccer sikerült), de maga a meghívó is részt vesz egy sorsoláson. Az sem kizárt, hogy skandihajó lévén rejtvényfejtő vetélkedő lesz, ezért nem árt, ha írószerszámmal is készültök.
- Ha rossz idő lesz, fűthető és fedett hajó indul, de júniusban reméljük, erre már nem kell készülni.
További infó a MAHART infótól, de ennél többet nem nagyon fog közölni szerintem.
FONTOS: A meghívó tulajdonosa további négy, azaz nééégy személyt vihet magával fejenkénti 500 Ft-ért, ami lássuk be, nem egy komoly összeg egy sétahajózásra, hiszen a túristákat komolyabb összegért furikázzák kevesebb időre...
- Ami még érdekes lehet: a hajón van büfé, de inkább vigyetek szendvicset, az jóval olcsóbb és tudjátok, nagyjából mit esztek. Útlevél nem kell, mert olyan messzire nem mentek, inkább fényképezni érdemes, ahogy a vízközeli szél összeborzolja a frizurákat (kopaszok előnyben!).
- Ha nem tudsz eljönni vagy nem érdekel a téma, de szeretnél valakit meglepni egy ilyen hajókázással, akkor is nyugodtan keress fel egy meghívóért!
Akit érdekel a dolog az:
- találkozik velem a meghívója miatt (nem vagyok nagyon félelmetes, az ork arcom már a múlté, bár egyesek szerint úgy jobban néztem ki)
- megbíz egy közismert tagot, aki központi egyeztetések után találkozik velem, és átveszi a másfél kiló meghívót (ez jobb variációnak ígérkezik. szegény megbízott...)
Elérhetőségem:
moka_miki@freemail.hu
Írjatok, kérdezzetek bátran, nem harapok (csak személyesen).
ADIM a Des
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
- bea/mag
- Nem elérhető
egen ezt már láttam valahol
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- elodyke
- Nem elérhető
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Kincső
- Nem elérhető
FONTOS!!!
Kellene sürgősen bizonyos LENNERT DÁNIEL MTT-tag címe, t.i. most vettük észre, hogy a nyilvántartásban, így a borítékon is csak annyi van, h. Budapest + az irányítószám.
Ha bárki tud róla szóljon!!!
Tel.számom még mindig: 06/30 520 6447
Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
olorin.papa írta: a golyós tollat Biro János? fedezte fel, de az a gravitáció hatására működik, a NASA az "antigravitációs" golyóstollat találta fel, ami túlnyomással működik.
És az öcsémnek pont ilyen tolla van
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Bíró László József
(Bp., 1899. - Buenos Aires, 1986): a golyóstoll feltalálója. Eredetileg újságíró volt Bp.-en. Eredményesen foglalkozott festészettel és szobrászattal is. Találmányára egy véletlen vezette. Saját előadása szerint egy íróasztalon felborult a tintásüveg és az ott tartott apró golyók végigszaladtak a tintán, nyomot rajzolva. Ez adta az ötletet, hogy először egy nagyméretű toll hegyeként alkalmazzon golyót, amit ládaszignáló tollnak használt. Az 1931. évi Bp.-i Nemzetközi Vásáron ezt már bemutatta. Később kisebb méretben írótollnak is alkalmazta. A németek 1939-ben átvették találmányát, és Exakt néven hozták forgalomba a golyóstollat. Hátránya volt még akkor, hogy tintával töltötték, ami hamarosan beszáradt. A háború alatt az amerikaiak olajbázisos festékkel próbálkoztak, sikertelenül. ~ Argentínában történt letelepedése után megfelelő módosítással az öntvényrepedést jelző festéket alkalmazta a golyóstoll töltésére. 1943-ban először Eterpen néven hozta forgalomba. A franciák részvénytársaságot alapítottak a toll készítésére, és BIC (Biró Crayon) néven hozták forgalomba. Angol nyelven ma is biro pennek vagy rövidítve bironnak nevezik a golyóstollat, illetve a ~ találmányán alapuló védett márkát. - M. Una revolución silenciosa (Buenos Aires, 1969; magyarul: Csendes forradalom. A golyóstoll regénye, rövidített kiadás, Bp., 1975).
Forrás:
Életrajzi lexikon
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Alyr Arkhon
- Távol
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Olosta
- Nem elérhető
Megírtam egy emelt szintű magyar érettségit (mer' jó' gyün a +7pont a felvételihez). Szvsz nem volt vészes. József Attila Karóval jöttél c. verséhez kapcsolódtak a kérdések. A szövegalkotási feladatok meg piték voltak. Szal, aki idén érettségizik először, és emeltet írt magyarból, és úgy felkészült, mint annak idején én is az érettségire, az tutira megírta ötösre.
[size=9:13g28vp4](Az is igaz, hogy én jobban is készülhettem volna, de mivel elég a 33% nem vittem túlzásba a tanulást. )[/size]
A továbbiakra is nagy kalappal kívánok jó büdöset az éppen érőfélben lévőknek.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."