BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 6 hónapja #255626 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
a golyós tollat Biro János? fedezte fel, de az a gravitáció hatására működik, a NASA az "antigravitációs" golyóstollat találta fel, ami túlnyomással működik. :D

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #255619 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Biro-pen netán? ;)

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #255616 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Estel Adániel írta:

Alyr Arkhon írta: Én úgy hallottam, hogy így jött létre a golyóstoll a hagyományos töltőtollak helyett.

Na, akkor viszont azt sem a NASA kutatta ki, hiszen hogy is hívják a golyóstollat angolul? ;) [size=9:syhhuntf]kis segítség: a feltalálójáról kapta a nevét[/size]

As far as I know: ball-point pen. :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 6 hónapja #255596 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Én úgy hallottam, hogy így jött létre a golyóstoll a hagyományos töltőtollak helyett.

Na, akkor viszont azt sem a NASA kutatta ki, hiszen hogy is hívják a golyóstollat angolul? ;) [size=9:39eu4fhi]kis segítség: a feltalálójáról kapta a nevét[/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 6 hónapja #255583 Írta: Aegnor / Helios
Aegnor / Helios válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
tényleg jó Kincső

Voltam és vagyok aki vagyok, nap szülötte, hold szerelmese, jövő hírnöke

Több
19 éve 6 hónapja #255567 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső (Thilanna) írta: Hali :)
Van új avatarom. Pls visítsatok, ha használja valaki közismerten / régóta / azokban a topicokban amerre én járok... :roll: :wink:

Csele használta egy időben, de már rég nem, és télleg nagyon édes!

Jó döntés volt, Hugi! :up:

Pusszantás! :P

Felagund írta:

Finwe írta: Állítólag annak idején az amerikaiak elkezdtek kifejleszteni egy olyan tollat amivel lehet írni az űrben (mert ugye ott nincs gravitáció így hagyományos golyós tollal nem nagyon lehet írni). A Nasanak több éves és több millió dolláros kutatásába került, de végül is hát mit nem érnek el az amerikaiak: sikerült!!!.

Na most az oroszok ceruzát használnak.

:mrgreen:

Angwen: gratula az 1000-hez :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :P

Grat, Maiden-tünc! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
19 éve 6 hónapja #255556 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
www.rocketsnail.com/penguin3/index.html

Újabb érdekesség, annak aki szeret pingvinként chatelni :D :lol:

Több
19 éve 6 hónapja #255496 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nimashilin írta: Emberek... nekem nagyon fáj...

home.snafu.de/think/mezga/mezga3.mp3

:eek2: Ez naggyon jó! :itscool: :sungl:
:biggrin2: Szét röhögtem a fejem...

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 6 hónapja #255488 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nimashilin írta: Emberek... nekem nagyon fáj...

Nem csodálom, hogy ez fáj neked....csakmert nekemis! 8O
Áhhhhhhhááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
19 éve 6 hónapja #255483 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emberek... nekem nagyon fáj...

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
19 éve 6 hónapja #255395 Írta: Narmo

Kincső (Thilanna) írta: Hali :)
Van új avatarom. Pls visítsatok, ha használja valaki közismerten / régóta / azokban a topicokban amerre én járok... :roll: :wink:

Szerintem ez a veszély nem fenyeget. Én ezt még sehol sem láttam.. szal nem valószínű.. ;)

Több
19 éve 6 hónapja #255378 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
minden kedves jelentkező, vagy leendő jelentkező figyelmét felhívom arra a tényre, hogy már mindössze csak 8 nap van hátra a Nagy Nyári Tábor jelentkezési határidőig...

nehogy lemaradjon valaki azért mert kifutott az időből!
8O

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
19 éve 6 hónapja #255352 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Finwe írta: Állítólag annak idején az amerikaiak elkezdtek kifejleszteni egy olyan tollat amivel lehet írni az űrben (mert ugye ott nincs gravitáció így hagyományos golyós tollal nem nagyon lehet írni). A Nasanak több éves és több millió dolláros kutatásába került, de végül is hát mit nem érnek el az amerikaiak: sikerült!!!.

Én úgy hallottam, hogy így jött létre a golyóstoll a hagyományos töltőtollak helyett.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #255347 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hali :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 6 hónapja #255330 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

:mrgreen:

Angwen: gratula az 1000-hez :)

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 6 hónapja #255315 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Hehe... Ezt a sztorit én is hallottam már... :lol: De hogy jutott most eszedbe?

1000

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
19 éve 6 hónapja #255303 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Állítólag annak idején az amerikaiak elkezdtek kifejleszteni egy olyan tollat amivel lehet írni az űrben (mert ugye ott nincs gravitáció így hagyományos golyós tollal nem nagyon lehet írni). A Nasanak több éves és több millió dolláros kutatásába került, de végül is hát mit nem érnek el az amerikaiak: sikerült!!!.

Több
19 éve 6 hónapja #255292 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
az Offline magazinban a haverom látható

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 6 hónapja #255246 Írta: Ben

Eldamyn (Roccoriel/Nessa) írta: (És fölfedtem gollam-személyazonosságom, ha eddig vki nem ismerte volna... Volt titok... nem is volt titok! :? )
Azért kösz.

Valamit valamiért. :D ;)

Több
19 éve 6 hónapja #255238 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jut eszembe: Mintha a legújabb Exitben Dodiet-t láttam volna (Ha már volt akkor scusi...)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 6 hónapja #255231 Írta: Narmo

Phaedra/Namarie írta: Csak ne variálják át nagyon a történetet.

Szerintem elég nagy kavart fognak csinálni, már ami a könyvhűséget illeti. Elvégre lehet valami jó, csak nem hasonlít a könyvre :? Ez elég relatív-jó..

(Nyah ezt megint jólmegmondtam,h senkise értse.. :oops: )

Több
19 éve 6 hónapja #255220 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszönöm, sikerült. Aztán később én is rájöttem, mi a bibi, mert Mírrand is mesélte már, hogy így járt, csak megijedtem.
(És fölfedtem gollam-személyazonosságom, ha eddig vki nem ismerte volna... Volt titok... nem is volt titok! :? )
Azért kösz.

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
19 éve 6 hónapja #255173 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv!

Hétfőn kellene 2-3 ember, aki segít borítékolni és postára adni a meghívókat. Mivel kicsúsztunk már így is az időből nagyon sürgős és nagyon fontos a dolog. (Tehát aki jelentkezik, az lehetőleg ne mondja le.)

A cuccost dél körül lehet átvenni Ulmotól, és el kell vinni valakinek a lakására, ott beborítékolni a társaival, majd elcipelni a postára és feladni őket. Ja, és borítékokat is kell venni. Kb. 220 levélkéről van szó...

Ulmonál kell jelentkezni névvel és telefonszámmal együtt!

Brisa

Több
19 éve 6 hónapja #255170 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kicsik és Nagyok,

nagy örömmel jelentem be, hogy a tavaszi, tisztújító közgyűlés időpontja

MÁJUS 21. !

Részletek később.

Addig pirossal karikázzátok be a kalendáriumotokban ezt a napot, mert a piros jó szín, a közgyűlés pedig fontos.

Minden jót!
M

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
19 éve 6 hónapja #255104 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Permí írta: Gyerekek! Gond van, nem tudok belépni a rendes felhasználói nevemmel. Azt hiszem, vmit elszúrtam. De mit??? Állítottam vmit a profilban, de nem változtattam meg a jelszót, és most... :hajattép:
(Aki még nem tudná:) Eldamyn

Írj Svinnek ( svindler@tolkien.hu ) és Ulmonak ( ulmo@tolkien.hu ).

Brisa

Több
19 éve 6 hónapja #255103 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Permí írta: Gyerekek! Gond van, nem tudok belépni a rendes felhasználói nevemmel. Azt hiszem, vmit elszúrtam. De mit??? Állítottam vmit a profilban, de nem változtattam meg a jelszót, és most... :hajattép:

Sztem is az e-mailcím a ludas. .
Én is jártam így. Kérd meg svindlert vagy Ankalimont hogy aktivizálja a nickedet.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #255084 Írta: Ben

Nem lehet, hogy az e-mail címet változtattad meg? :) Akkor elvileg a rendszer küld egy levelet a címedre, ahol aktiválni tudod az új mailcímet. (Persze elvileg, én is jártam így, és nekem nem jött levél, így egy Obi-Wan Kenobi1 nevezetű felhasználó máig ott van a felhasználók listájának bugyraiban. :D )

Más: Valaki, aki ért a JavaScripthez meg a HTMLhez, pls segítsen! El szeretnék érni egy olyat, hogy a menü pontjai képekből állnak, és amikor ráviszem az egeret, akkor kiíródik a menüpont címe. :) Kész scriptet nem találtam, én meg nem tudom, hogy kell ilyet kreálni. Szal, aki tudja, hogy kell megcsinálni, dobjon egy privit! :) Hannon le: Ben

Több
19 éve 6 hónapja - 19 éve 6 hónapja #255061 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Lehet, hogy nem ide vág, de légyszi aki tud segítsen :D :
Router gondom van:
Az egyes gépről letöröltem az új cfosspeed nevű programot, és azóta a router nem érzékeli a gépet. Nem jön be sem a net, sem a router configja, a kettes gépen minden megy rendesen. Légyszi aki tud segítsen!!!
Mégse kell, sikerült megcsinálni :D

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 6 hónapja #255057 Írta: Permí
Permí válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gyerekek! Gond van, nem tudok belépni a rendes felhasználói nevemmel. Azt hiszem, vmit elszúrtam. De mit??? Állítottam vmit a profilban, de nem változtattam meg a jelszót, és most... :hajattép:

Több
19 éve 6 hónapja #255034 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csak ne variálják át nagyon a történetet.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.623 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére