BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 9 hónapja #240862 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kaptam egy e-mailt. A mailek azon típusát amit el kell küldeni 30000000 embernek, hogy ne üssön el a kamion holnap :lol: szörnyűűűűű

viszont a történet tetszett:

"Valami Neked!!

Egy lány megkérdezte a pasiját hogy csinos -e?
A fiú azt mondta nem.
A lány megkérdezte tőle, szeretne -e vele lenni örökké?
A fiú válasza nem.
Megkérdezte hogyha ő elmenne, akkor sírna?
A fiú, azt válaszolta, hogy nem.
Eleget hallott, ezért elment, könnyek csorogtak le az arcán,
de hírtelen
a fiú elkapta a lányt és azt mondta :
"Te nem vagy csinos, te gyönyörű vagy! Nem szeretnék veled
lenni örökké, veled AKAROK lenni örökké! És ha elmennél akkor
nem sírnék, hanem... meghalnék..!"

(ha olvastátok már, akkor bocsiii, de szerintem kedves történet :D )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #240854 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köhh-köhh.. Megszakítanám a sort és vágjatok ki,ha nem ide illik,de mindig keresek valamit: jelenleg a Once Upon a December c. cuccot keresném. Ismertetőjele, hogy az Anastasia nevű jólsikerült razjfilm egyik dala, magyarul a Medvetánc címszó alatt fut asszem.. Szal aki tud segíteni, help! Aki nem hallgasson örökre. ;) Szeretném lekottázni és anyuék kivágtak a videó elől.. :cry: :cry: :cry: Kottát meg végképp nem találtam.. Előre is köcce :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #240735 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
A farsangi meghívók e-mailben hamarosan, pár napon belül ki fognak menni azokhoz a tolkien.hu-s felhasználókhoz, akiknek minimum 20 hozzászólásuk van. Felhívnánk a figyelmeteket, hogy csak azoknak tudunk kiküldeni meghívót, akik az e-mailcímüket feltüntették a fórumon, ezért kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzék, hogy van-e megadva, és jó cím van-e ott megadva, ellenkező esetben nem tudunk levelet kiküldeni!

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
19 éve 9 hónapja #240734 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ma reggel zuhanyozás közben a tündéken, pontosabban a telereken gondolkodtam. És érdekes eredményre jutottam. Mint tudjuk, Círdannak van szakálla. azt is feltételezhetjük, hogy több, hozzá hasonló korú, vagy idősebb tünde is van Középföldén. Kérdés: hogyhogy azoknak nincs szakálluk?

Lehetséges válaszok:
a)akaratukkal befolyásolják a szakáll növekedését ill. nem-növekedését
b)borotválkoznak... :twisted:

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 9 hónapja #240708 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Lenne egy kérdésem.. mivel ezen a drága gépen nem ment az exploler és semmi más e csak az msn ezért feltetem az msnexplolert. namámor hogy tudom megcsinálni, hogy a régi msnünk müködjön (öcsémé meg az enyém)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 9 hónapja #240649 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves Rana: kattints ide
www.tolkien.hu/forum/viewtopic.p ... &start=320
felülről asszem a 9. hsz:))) Szóval már voltak kísérletek, :D DD
De jó ötlet és a folytatása (hagyományteremtés) is meglesz:)))

Több
19 éve 9 hónapja #240648 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Támadt egy ötletem (bár lehet,hogy ezt már előttem más is kitalálta :oops: ):mi lenne,ha alakítanátok egy együttest,ahol quenya nyelvű számokat énekelnétek...ahogy nagyjából tudom,biztos van,aki tud gitározni,meg szvsz van legalább egy ember,aki tud szintizni,meg dobolni...énekesekről nem is beszélve...van egy egész kórus...szal először csak mondjuk az mtt-nek meg haveroknak játszanátok,aztán esetleg másoknak is...na mit szóltok?
[size=9:1jxd5170](jó tudom álmodozni szép dolog,de szvsz meg lehetne valósítani,vagy nem?[/size][size=9:1jxd5170]..inkább csak álmodozzak magamban?[/size]

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
19 éve 9 hónapja #240640 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv Nép!

A farsangra február 13-áig lehet jelentkezni műsorral a farsang_fellepok@yahoo.com címen, a műsorszám megjelölésével, időtartamával, esetleges eszközigénnyel!!!

Több
19 éve 9 hónapja #240635 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Arsenic Blackraven írta:

Arden Borough írta: nem hiszem el,megint egy perme avatár...
de legalább jó a neve!
üdv!

Elnézést...remélem ezért nem lesz konfliktus közöttünk!
Üdvavatar tesó ;)

nem lesz nyugi ;)
amugy miért ezt a nevet választottad?

Örökké nem eshet...

Több
19 éve 9 hónapja #240628 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Laurelin írta: kösz nem kérek belőle, jobb is hogy lezáródott, már nagyon széthúzta a topicot, Telco így is arra gondolt, hogy újat kezd emiatt, úgyhogy tök fölösleges ügyet csinálni ebből :rmad2:

nyugi, senki nem bántott senkit :roll: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 9 hónapja #240616 Írta: Laurelin
Laurelin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
kösz nem kérek belőle, jobb is hogy lezáródott, már nagyon széthúzta a topicot, Telco így is arra gondolt, hogy újat kezd emiatt, úgyhogy tök fölösleges ügyet csinálni ebből :rmad2:

Lemostam a festéket arcomról
most látszik csak, nem mosolygok,
a rettenet fintora ez.

Több
19 éve 9 hónapja #240534 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Persze, értem én, az túl egyszerű, ha csak annak küldesz privit, aki a szólánc utolsó verzióját írta... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 9 hónapja #240525 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső (Thilanna) írta:

Estel Adániel írta: Ha olvasod azt a topikot, az alapján már arra is rájöhettél volna, milyen csodálatos egy találmány is az a privát üzenet... :D

És elárulnád hogy küldjek egy egész népnek egyszerre privit? :D

Csak ügyesen és gyorsan. :D :wink:

/me szurkol is hozzá! ;)

Több
19 éve 9 hónapja #240512 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
klikk ide

/me a 06:13-kor indulo vonattal megy (vigyazat, Kelenfold!!!), aki szinten ezzel jonne, szoljon!

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
19 éve 9 hónapja #240504 Írta: Kincső

Estel Adániel írta: Ha olvasod azt a topikot, az alapján már arra is rájöhettél volna, milyen csodálatos egy találmány is az a privát üzenet... :D

És elárulnád hogy küldjek egy egész népnek egyszerre privit? :D

Több
19 éve 9 hónapja #240483 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kicsit OFF:
A www.fogsagom.freeweb.hu/ címen olvashatóak a nagypapám visszaemlékezései az orosz hadifogságban töltött éveiről. Azt hiszem, elfogulatlan vagyok - én nagyon olvasmányosnak találtam, és "jónak", ha lehet ezt mondani... Akinek kedve van, sztem olvasgassa! Nem sok helyen találkoztam hasonló témájú művekkel / írásokkal.
Kicsit ON

Több
19 éve 9 hónapja #240449 Írta: Arsenic Blackraven
Arsenic Blackraven válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Arden Borough írta: nem hiszem el,megint egy perme avatár...
de legalább jó a neve!
üdv!

Elnézést...remélem ezért nem lesz konfliktus közöttünk!
Üdvavatar tesó ;)

Több
19 éve 9 hónapja #240448 Írta: Estel Adániel
Ha olvasod azt a topikot, az alapján már arra is rájöhettél volna, milyen csodálatos egy találmány is az a privát üzenet... :D

Több
19 éve 9 hónapja #240447 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső (Thilanna) írta:

Estel Adániel írta: Egyetértek, részben ezért is kommentáltam a dolgot, legalábbis /ON...

Hát tehetek én arról, hogy az ő topicukban nem tudok üzenni csak így? :roll: :P Szvsz ha nem itt reagálgattak volna rá, elveszett volna a süllyesztőben észrevétlenül :P :idea:

Szét is van húzva a topik ráadásul...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 9 hónapja #240446 Írta: Kincső

Estel Adániel írta: Egyetértek, részben ezért is kommentáltam a dolgot, legalábbis /ON...

Hát tehetek én arról, hogy az ő topicukban nem tudok üzenni csak így? :roll: :P Szvsz ha nem itt reagálgattak volna rá, elveszett volna a süllyesztőben észrevétlenül :P :idea:

Több
19 éve 9 hónapja #240445 Írta: Estel Adániel
Egyetértek, részben ezért is kommentáltam a dolgot, legalábbis /ON...

Több
19 éve 9 hónapja #240444 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Cúnya dolog olyasmiről beszélgetni, amit szegény nemvolttáborlakó- k nem olvashatnak :P

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 9 hónapja #240443 Írta: Kincső

Léli írta:

Kincső (Thilanna) írta: OFF: Marach népének üzenem, hogyha az utolsó szó "évnyitó" "évzáró" helyett akkor nincs kétszer a záró. :wink: ON

Nekem is ez jutott az eszembe :) De nem is baj az új szókígyó, azt esetleg tördelni is kéne, és akkor nem húzza ennyire szét a topicot..... És ejnye meg bejnye, kívülálló, külsős, ésilyesmi csak úgy olvasgatja a topicunkat :P

Miért, azért van publikussá téve az ex-Esgalmarlakók számára az összes topic, hogy olvassuk, nem? :wink: Ti is éppúgy olvashatjátok a miénket :P
A nyugatra vándorlással amúgy az a baj, hogy csak enyhén van sok személyiségem és nem mind tünc :D

Több
19 éve 9 hónapja #240442 Írta: Estel Adániel
[size=9:3k6iqlot](Hát, ahogy elnézem, páran már meg is tették, vagy azon vannak...) :? :( :cry: :closed:[/size]

Több
19 éve 9 hónapja #240440 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Estel Adániel írta: [size=9:39tpu8x2]/OFF: De ez csak egy afféle nyelvi esztétikai szempontokra nagy hangsúlyt fektető szürketünc-tanács a harcviselt emberek számára... :D /ON: (Aki meg nem volt táborban, az ide se figyeljen... :roll: :shake: ;) )[/size]

:P drága Bátyus! A tüncök nyugottan elvándorolhatnának végre Nyugatra....

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
19 éve 9 hónapja #240439 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső (Thilanna) írta: OFF: Marach népének üzenem, hogyha az utolsó szó "évnyitó" "évzáró" helyett akkor nincs kétszer a záró. :wink: ON

Nekem is ez jutott az eszembe :) De nem is baj az új szókígyó, azt esetleg tördelni is kéne, és akkor nem húzza ennyire szét a topicot..... És ejnye meg bejnye, kívülálló, külsős, ésilyesmi csak úgy olvasgatja a topicunkat :P

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #240438 Írta: Estel Adániel

Kincső (Thilanna) írta: OFF: Marach népének üzenem, hogyha az utolsó szó "évnyitó" "évzáró" helyett akkor nincs kétszer a záró. ;) ON

[size=9:2mqajfdj]/OFF: De ez csak egy afféle nyelvi esztétikai szempontokra nagy hangsúlyt fektető szürketünc-tanács a harcviselt emberek számára... :D /ON: (Aki meg nem volt táborban, az ide se figyeljen... :roll: :shake: ;) )[/size]

Több
19 éve 9 hónapja #240437 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ilweran írta: Végre egy értelmes kezdeményezés:
Itt
Úgy is mint Tolkien-rajongók és mint könyvszerető emberek, asszem ennek csak örülhetünk. Ugye szavazunk?

a cikk írta: A részben a Big Brother (Nagy testvér) valóságshow ellenében született The Big Read produkciót a szigetországban 2003-ban hirdették meg (a győztes J. R. R. Tolkien A gyűrűk ura című műve lett).

Itt is legyen így :mrgreen:

Kis optimizmust kérek, remélem kis hazánk lakosai bebizonyitják műveltségüket azzal, hogy nem fog megbukni a cucc ;)
Legyünk sokan kevesek! :D

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 9 hónapja #240436 Írta: Kincső
OFF: Marach népének üzenem, hogyha az utolsó szó "évnyitó" "évzáró" helyett akkor nincs kétszer a záró. :wink: ON

Több
19 éve 9 hónapja #240435 Írta: Trinkler
Trinkler válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Remélem, neked van igazad :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.607 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére