BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 9 hónapja #240066 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nem hiszem el,megint egy perme avatár...
de legalább jó a neve!
üdv!

Örökké nem eshet...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #240059 Írta: Arsenic Blackraven
Arsenic Blackraven válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Úgy lesz! ;)
Köszönöm! :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #240057 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
csatlakozom... ööö... hát ez így elég érdekes volt... :P

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 9 hónapja #240055 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv... érezd magad bebocsátva! ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 9 hónapja #240054 Írta: Arsenic Blackraven
Arsenic Blackraven válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
üdv mindenkinek! :)
Én még nagyon új vagyok itt és szeretnék ide tartozni!Bebocsátást kérek!
Üdvözlettel;
Arsenic

Több
19 éve 9 hónapja #240043 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

kriszana írta:

Gilgolwen Nimrandir írta: Szívesen elmennék Veszprémbe, de nem tudom, hogy hogyan tudnék eljutni oda :oops: (Ácsról, Komárom Eszt. Megye) ill. a másik, hogy egyedül nem nagyon mernék nekivágni az útnak... ha tud valaki valamit javasolni, megköszönném... :)

Kérdeztem már a győriektől (mármint akit ismerek közülük), hogy mennek e, mert úgy jó volna nekem is(hozzájuk csatlakozva), de senki nem jön :(

hááát, nemtom.
Legegyszerűbb valszeg az lenne, ha feljönnél Bp-re, és együtt jönnél velünk. Ezzel csak két bökkenő van:
1. utaznál sokat fölöslegesen, mer asszem Veszprém hozzád közelebb van, mint a fővároshoz.
2. nemtom, hogy van-e olyan korai busz vagy vonat, amivel reggel 6--ra a Délibe tudsz érni.

De sztem nem kell félned az utazástól. Veszprémig elhoz a máv/volán stb. Onnan pedig egyetlen buszra kell fölszállnod, és a színháznál leszállni (amíg van szád, nem tévedsz el!)

Valamikor 7-óra körűl indul györből balatonalmádiba a busz, 8 körűl van pápán, én is azzal megyek veszprémbe.
csatlakozhatsz ha akarsz :oops:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 9 hónapja #240038 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Máb írta: Buszjáratok közlekedése
Bp.ről Veszprémbe:
Bp. Népliget 6:00 Érk.: 8:10
Bp. Népliget 7:20 Érk.: 9:35
Bp. Népliget 8:00 Érk.: 9:20

Öhömm... ez az utolsó nem 10:20 akar lenni véletlenül?! 8O :wink: Nem hinném, hogy csaknem egy órával gyorsabb lenne az említett 3. busz a 2.-nál pl. :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 9 hónapja #240028 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Wááá :D :D:D Máb, nagyon kösziiiiii :D :D:D igazán rendes tőled! :oops: :D :D

Több
19 éve 9 hónapja #239978 Írta: Máb
Máb válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kriszana!

A helyjáratok közlekedése Veszprém, Vasúttól a Színházig:

2-es: 5:50-től 60 percenként
4-es: 5:10-től: 30 percenként

Mikor érkeztek a vasúti pályaudvarra?
Máb

Több
19 éve 9 hónapja #239972 Írta: Máb
Máb válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nimrandír!

Buszok közlekedése 2005. január 29-én:

Győrből Veszprémbe:
Indulás: 7:05 Érk.: 8:50
Ind.: 8:15 Érk.: 10:08

Veszprémből Győrbe:
Indulás: 15:00 Érk.: 16:55
Ind.: 16:30 Érk.: 18:15
Ind.: 20:20 Érk.: 22:05

Budapestiek!

Buszjáratok közlekedése
Bp.ről Veszprémbe:
Bp. Népliget 6:00 Érk.: 8:10
Bp. Népliget 7:20 Érk.: 9:35
Bp. Népliget 8:00 Érk.: 9:20

Veszprémből Budapestre, Népliget:
Ind.: 16:10 Érk.:18:10
16:40 19:00
17:45 20:00
19:15 21:15
19:48 22:05

Máb

Több
19 éve 9 hónapja #239965 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:bawling: :rmad2: Nem jön a U2!!!!!!!!!! Annyira, de annyira reménykedtem benne hogy mégis lesz koncert, és nem!!!!!! :shake:
Mehetek Bécsbe..... :? Francegyemeg!

Tud valaki olyan oldalt, ahol meg lehet nézni az eddigi Oscar-díjazottak listáját? (az oscar.org-on kívül, mer az valamiért nem működik nekem.... :? )

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
19 éve 9 hónapja #239957 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lalaith=Panda írta: Hmmm, elég egyöntetű a véleményetek A szilmarilokról. Lehet, hogy neki kéne állnom?...

IGGEN! :D (Ez itt a reklám helye! ;) )

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
19 éve 9 hónapja #239930 Írta: Gilg (Gwindorn)

Artemisz (Erenya) írta: :o :o :o

Nééééézzenek mán oda, még egy Komárom megyei! Üdv, földi!!! :P :P

[size=9:2xwhhs9g]( /me from Tatabánya, amúgy bocs az OFFért :oops: :P ) [/size]

Szijja :D Bizoony! ;)

Mész Veszprémbe? :roll: :D

[size=9:2xwhhs9g](hehe ez az 123. hozácólásom)[/size]

Több
19 éve 9 hónapja #239928 Írta: Gilg (Gwindorn)
Kösziiii Kriszana :D

elkezdtem kutakodni az után, hogy milyen járatok mennek...
A "fel Pestre és onnan Veszprémbe" tényleg nem volna annyira jó...

hááát remélem összejön.. :)

Több
19 éve 9 hónapja #239927 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:o :o :o

Nééééézzenek mán oda, még egy Komárom megyei! Üdv, földi!!! :P :P

[size=9:a4rqggnq]( /me from Tatabánya, amúgy bocs az OFFért :oops: :P ) [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
19 éve 9 hónapja #239920 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gilgolwen Nimrandir írta: Szívesen elmennék Veszprémbe, de nem tudom, hogy hogyan tudnék eljutni oda :oops: (Ácsról, Komárom Eszt. Megye) ill. a másik, hogy egyedül nem nagyon mernék nekivágni az útnak... ha tud valaki valamit javasolni, megköszönném... :)

Kérdeztem már a győriektől (mármint akit ismerek közülük), hogy mennek e, mert úgy jó volna nekem is(hozzájuk csatlakozva), de senki nem jön :(

hááát, nemtom.
Legegyszerűbb valszeg az lenne, ha feljönnél Bp-re, és együtt jönnél velünk. Ezzel csak két bökkenő van:
1. utaznál sokat fölöslegesen, mer asszem Veszprém hozzád közelebb van, mint a fővároshoz.
2. nemtom, hogy van-e olyan korai busz vagy vonat, amivel reggel 6--ra a Délibe tudsz érni.

De sztem nem kell félned az utazástól. Veszprémig elhoz a máv/volán stb. Onnan pedig egyetlen buszra kell fölszállnod, és a színháznál leszállni (amíg van szád, nem tévedsz el!)

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
19 éve 9 hónapja #239919 Írta: Gilg (Gwindorn)
Szívesen elmennék Veszprémbe, de nem tudom, hogy hogyan tudnék eljutni oda :oops: (Ácsról, Komárom Eszt. Megye) ill. a másik, hogy egyedül nem nagyon mernék nekivágni az útnak... ha tud valaki valamit javasolni, megköszönném... :)

Több
19 éve 9 hónapja #239907 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves lekes és kevésbé lekes népek!

Ki tervezte úgy, hogy eljön Veszprémbe a Tolkien napra? (Persze olyan emberkéket is szívesen látunk, akik eredetileg nem tervezték úgy, de szívesen jönnének :) )
Mert szükségünk lenne 3-4 (esetleg több) megbízható emberkére, akik infopultoznának.
Aki kedvet érez magában a dologhoz, az legyen oly jó, hogy küld egy e-mailt, vagy felhív telefonon ( kriszana@tolkien.hu 06-70/510-6698) mielőbb, ha lehet.
Indulás szombaton korán reggel, 06:05-kor a Déliből Veszprémbe. Visszaindulás (legkésőbb) 20:15-kor, érkezés a Délibe 21:58-kor.
(Retúr diákjegy 742 Ft. 33%-os retúr jegy 1530 Ft.)

Köszönöm.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
19 éve 9 hónapja #239904 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jó kis lavinát indítottam el :D :oops:

Több
19 éve 9 hónapja #239900 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lalaith=Panda írta: Hmmm, elég egyöntetű a véleményetek A szilmarilokról. Lehet, hogy neki kéne állnom?...

Ezt a kérdést nem komolyan gondolod, ugye? :D
Sipirc az ágyba, s elővenni a Szilmarilokat... nagyon fog tetszeni!

Több
19 éve 9 hónapja #239895 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
FIGYELEM!!!

Leltároztuk a ruhásszekrényünket, meg kapunk innen onna ruhákat, amiket nemhordunk. Vanmár vagy 3 zsák. Van benne kabáttól a zokniig mindenféle.. Ha valaki tud olyat akinek kellene az szóljón annyit kell tenni,hogy ide kell érte jönni.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 9 hónapja #239892 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hmmm, elég egyöntetű a véleményetek A szilmarilokról. Lehet, hogy neki kéne állnom?...

Több
19 éve 9 hónapja #239884 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dae/siss írta:

Silima írta:
Hú, öregem, te vagy az első ismerősöm, aki nem tudta lerakni a Szilmarilokat...

Én se tudtam letenni :D Nekem spec jobban is tetszett, mint a GyU...

:P Én GYU-olvastam először, éspedig a 3.kötetet :lol: , mondtam: Ejha! Lenni kell itt másik kettőnek is! 8) Végignéztem a könyvtár minden polcát, ahol is megtaláltam a másik kettőt is! :lol: Nálam is maradt több mint egy évig, elolvastam vagy hatszor. :D
Végül is vissza kellett vinnem, mert a könyvtárat eladták... :?
Háromszor mentem érte pestre, mire az utolsó darabot a polcmögül (ahová lecsúszott) meg nem kaptam! :P
Aztán jött a Szilmarilok, ami nekem jobban tetszett... :roll:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 9 hónapja #239883 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Itt továbbra sem esik...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 9 hónapja #239882 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát itt egész nap havazott, és eszébe sincs megmaradni.. :(

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 9 hónapja #239880 Írta: Rabyn
aztmondták a híradoba, hogy nagy hó és sok minusz fok jön kishazánkba.. némethonban már megbolydult a közelekdés:D

Több
19 éve 9 hónapja #239874 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
én meg már egy éve olvasom folyamatosan :oops: van mikor előveszem, csak kicsit nehéz, és lassan haladok vele.. (a Szilmarilokkal :D )

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
19 éve 9 hónapja #239873 Írta: Rabyn
Jó mondjuk én a köv. sorrendben olvastam az itthon lévö Tolkien könyveket: Gyu, majd Babó majd Silmarilok majd Gyürü keresése, majd Tolkien mesék.

Több
19 éve 9 hónapja #239872 Írta: _Phelan_ (Caranthír)
_Phelan_ (Caranthír) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Netes közösség vagyunk leginkább... csodálkoztok ha sok a netfüggő? :P

Szilmarilok téma: GYÚ-t továbbra sem ovlstam el.. nem vagyo krá képes számomra (legalábbis maygarul) cska annyi hogy mennek... :P majd megpróbálom oroginalban hátha úgy siekrül... ellenben a Szilmarilok helyből, 1 hét alatt... kb.

Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain

Több
19 éve 9 hónapja #239871 Írta: Rabyn
Én elsöre elolvastam de csak Feanor meg Luthien története derengett. Na aztán elolvasram még1x akkor már megvolt Turin és Gondolin is.. Harmadszorra már a Valák neveit is sikerült megjegyezni:DD

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.492 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére