BESZÉLGETŐS topic
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
trinkler írta: Hmmmm....
Szerintem vagy bukás lesz, vagy valami irdatlanul primitív ponyva lesz a befutó...
Túl kevesen maradtunk....
Éljen az optimizmus...
Milyen jogon és milyen alátámasztással jelenthetnénk ki, hogy mennyien vagyunk "olvasó emberek"?! Velem már sokszor előfordult, hogy olyanról, akiről nem tételeztem volna fel, kiderült, h. pl. olvasta a GyU-t, ami mint 1500 oldalas mű elég mértékadó. Nyilván mást is olvasott az illető.
Szvsz az emberekben meg lenne az igény ilyen műsorra is, csak eddig nem ezt kapták, és sokkal egyszerűbb hazaérve bevágódni a TV elé, akármi megy. Ja és arról sem feledkezzünk el, hogy emiatt nagyon sokak szinte kényszert éreznek rá, hogy tudják, milyen sorozatok stb. mennek, mert sokszor beszédtéma a hétköznapi kommunikációban. A tv divatot teremt, meg mitudomén
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Trinkler
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Szerintem vagy bukás lesz, vagy valami irdatlanul primitív ponyva lesz a befutó...
Túl kevesen maradtunk....
- Ilweran
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Itt
Úgy is mint Tolkien-rajongók és mint könyvszerető emberek, asszem ennek csak örülhetünk. Ugye szavazunk?
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Namarie
- Nem elérhető
Léli írta: No, drága nép, mutatok nektek képeket Szegedről Ez csak egy kis, szelektált csoport, összesen 141 kép készült (de 2-t nem volt hajlandó feltenni a képtár, és asszem 2-t én töröltem...A többi nem tudom, hova tűnt...). Szóval lehet a többit is nézelődni. kep.tar.hu/leli -n belül a Szeged hóban, fagyban c. album
Ébredés
Álmosság
Kissé lehangoló...
Ezis
Hócsap
Sorfa(l) a villamosnál
Kis dög
Aldëon
Olyan jól néztek ki ezek az oszlopok
Sárkányölő Szent György szobra, bármennyire is egy egyszerű csuklyás alaknak tűnik
Ez semhihető, pedig télleg a dóm lépcsője....
Cegínyek....
A kedvenc szobrom
Ez csak úgy tetszik...
A kedvenc faképem:)
Ezeket csak nektek
Meg ezt
De leginkább ezt
Ez meg PókBátyusnak
Jah, ezt majdnem kihagytam
Posta a hóban
Bokor
Karmok a sötétben... izé, napfényben
Megin lehangoló..
Kis gömböc
Márpedig ő kutya....
Kilátás az albérletből
Léli: jók a képeid!! A Móra koliban működik fotókör, szvsz téged is szívesen bevesznek.
Felagund: nem aza típus vagy, akit oly nehéz elviselni...
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Angwen
- Nem elérhető
(Boldog két évet, Felagund! )
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Esgal
- Nem elérhető
Rabyn írta: Én felmentem a Várba a hó örömére:) fényképezni. És igenis JÓ hgy esik a HÓ!! ha lenne kertesházam én kajakra szívesen lapátolnám a havat.. csak lenne kertem..
www1.freeweb.hu/gyzyke/kepekakarmirol.htm
Rabyn, nagyon szépek a képeid, viszont a váras dolgok felét nem akarja megjeleníteni - 404-es hiba. Szvsz nézd át. Amúgy profik lettek nagyon!
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- amberblood
- Nem elérhető
...szép képek!
"Szép a tavasz és szép a nyár is,
de szebb az ősz s legszebb a tél..."
/J.A./
- Áfonya
- Nem elérhető
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Léli
- Nem elérhető
Ébredés
Álmosság
Kissé lehangoló...
Ezis
Hócsap
Sorfa(l) a villamosnál
Kis dög
Aldëon
Olyan jól néztek ki ezek az oszlopok
Sárkányölő Szent György szobra, bármennyire is egy egyszerű csuklyás alaknak tűnik
Ez semhihető, pedig télleg a dóm lépcsője....
Cegínyek....
A kedvenc szobrom
Ez csak úgy tetszik...
A kedvenc faképem:)
Ezeket csak nektek
Meg ezt
De leginkább ezt
Ez meg PókBátyusnak
Jah, ezt majdnem kihagytam
Posta a hóban
Bokor
Karmok a sötétben... izé, napfényben
Megin lehangoló..
Kis gömböc
Márpedig ő kutya....
Kilátás az albérletből
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Akik vonattal jönnek: 2-es vagy 4-es busz a vasútállomástól, onnan kell elmenni a színházig. Jegyet kell venni (csak az első ajtón van felszállás, szal a bliccelés nuku...) Jegy ára: 150 HUF, ha netán nyitva van a jegypénztár, akkor asszem 116 HUF).
2-es: leszálltok a szinháznál, onnan kb 25 métert kell felfelé gyalogolni (a templommal átellenes oldalon), jobb oldalt lesz egy nagy fehér épület, oda kell menni.
4-es: A színház túloldalán szálltok le, át kell menni a ligeten, onnan lsd. fent.
Busszal érkezők: a busz pu. menjetek át a túloldalra (építési területnél, zebrán ), menjetek tovább - jobboldalt lesz egy parkoló, a Lovassy gimi, baloldalt is parkoló, továbbmenni, kis lépcső jön, majd körfotgalom, ott balra, majd a sarkon jobbra, akor már látjátok a színházat. Onnan egyszerű már, gyalog kb a busz pu.-tól 7-8 perc (a vasúttól marha messze van, onnan busz kell).
Kajálni lehet a pl. a Hungária étteremben, jó a kaja, olcsók, önkiszolgáló (veszprémi talisok ismerik már ), de segítek ebben szívesen.
Én ott leszem már kora reggel, lehet hívni, ha valaki eltéved (30/916-3233), de 9-től ki vok kapcsolva, kezdődik az előadásom (gyertek be sokan, eddig egy biztos látogatóm van, a feleségem, )
Egyelőre ennyi. Ha kell valami, írjatok!!!
Alcar
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Jövőhéten csütörtökön, azaz február 3-án 18.00-tól a Közgázon Kórus felvételit tartunk.
részletek az MTT Kórus topikban
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Nelossel
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Telcontar
- Nem elérhető
_Neo írta:
Azert van kis kulonbseg: ha te esel a vizre, a te sulyod ol meg, forditva viszont a vize ß)Alyr Arkhon írta:
Inkább tengeralattjáróval.
A lezúduló víz nagyon nehéz, úgy hathat rád mint amikor ilyen magasról vízbe ugrasz. Plusz, ha mindezt túléled jöhet a - bár csak rövid ideig ható - nyomáskülönbség meg a fulladás.
Ha már pontosítunk, pontosan tegyük. A tömeged, nem a súlyod...
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Azert van kis kulonbseg: ha te esel a vizre, a te sulyod ol meg, forditva viszont a vize ß)Alyr Arkhon írta:
Nelossel írta:
Alyr Arkhon írta:
Nelossel írta:
trinkler írta: Azon gondolkodom, mennyivel egyszerűbb lenne, ha nem így esne, hanem egyszerre az egész éves adag; egy tömbben...
Tömbben? Hogy parancsolja, kockában vagy téglában? Milyen lenne már ha kocsi méretű hókockákat kerülgetnénk...
Tulajdonképpen az is megoldás lenne, ha az összes eső egy gigantikus vízcseppként esne le ha vihar van, csak kissé veszélyes, nem?
Én is szeretem a havat, legalábbis perpill. Még tegnap lapátolni is kedvem volt. (inkább, mint tanulni...)
Az is jó lenne... amikor esik az eső búvárfelszerelésben járkalnánk.
A lezúduló víz nagyon nehéz, úgy hathat rád mint amikor ilyen magasról vízbe ugrasz. Plusz, ha mindezt túléled jöhet a - bár csak rövid ideig ható - nyomáskülönbség meg a fulladás.
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Nelossel írta:
Alyr Arkhon írta:
Nelossel írta:
trinkler írta: Azon gondolkodom, mennyivel egyszerűbb lenne, ha nem így esne, hanem egyszerre az egész éves adag; egy tömbben...
Tömbben? Hogy parancsolja, kockában vagy téglában? Milyen lenne már ha kocsi méretű hókockákat kerülgetnénk...
Tulajdonképpen az is megoldás lenne, ha az összes eső egy gigantikus vízcseppként esne le ha vihar van, csak kissé veszélyes, nem?
Én is szeretem a havat, legalábbis perpill. Még tegnap lapátolni is kedvem volt. (inkább, mint tanulni...)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Nelossel
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Nelossel írta:
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Nelossel írta:
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Miért is? Na ott kezdődött, hogy ma is dolgozni mentem, (már aki nem tudná, buszsofőr vagyok )és csak lépésben tudtam menni, aztán megdobott egy hóbucka hogy majdnem belementem az árokba, :cross: hazafelé, meg az egy órás utat három és fél óra alatt tettem meg, :rmad2: mire hazaértem majd' kiestek a szemeim, és még egy fordulóm volt este is... ezt még beírom ide, aztán szundi... :heu:
na ennyit a hóról... :down:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Silima
- Nem elérhető
Ne essen tömbökben a hó, mert akkor 1) agyonütne vkit, amilyen szerencsém van, engem [size=9:wfktapxd]sokak érzelmeit képviselve... 8O[/size]
2) nem lehetne szánkózni, hógolyózni, szaladni a hóban!!
Persze, az olvadásos locspocs nem túl megnyerő... dehát Carpe diem, meg mifene!
- Nelossel
- Nem elérhető
- Trinkler
- Nem elérhető
Azon gondolkodom, mennyivel egyszerűbb lenne, ha nem így esne, hanem egyszerre az egész éves adag; egy tömbben...
- Rabyn
- Nem elérhető
www1.freeweb.hu/gyzyke/kepekakarmirol.htm
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Panni
- Nem elérhető
Kincső: Neked meg jobbulást kívánok! Gyógyulj meg hamar!
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Brisa
- Nem elérhető
Sokkal izgisebb így dolgozni menni.
Brisa
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Estelio
- Nem elérhető
nem tom ezt be lehet e ide tenni
ACTOR IN A LEADING ROLE
Don Cheadle - HOTEL RWANDA
Johnny Depp - FINDING NEVERLAND
Leonardo DiCaprio - THE AVIATOR
Clint Eastwood - MILLION DOLLAR BABY
Jamie Foxx - RAY
ACTOR IN A SUPPORTING ROLE
Alan Alda - THE AVIATOR
Thomas Haden Church - SIDEWAYS
Jamie Foxx - COLLATERAL
Morgan Freeman - MILLION DOLLAR BABY
Clive Owen - CLOSER
ACTRESS IN A LEADING ROLE
Annette Bening - BEING JULIA
Catalina Sandino Moreno - MARIA FULL OF GRACE
Imelda Staunton - VERA DRAKE
Hilary Swank - MILLION DOLLAR BABY
Kate Winslet - ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND
ACTRESS IN A SUPPORTING ROLE
Cate Blanchett - THE AVIATOR
Laura Linney - KINSEY
Virginia Madsen - SIDEWAYS
Sophie Okonedo - HOTEL RWANDA
Natalie Portman - CLOSER
ANIMATED FEATURE FILM
THE INCREDIBLES
SHARK TALE
SHREK 2
ART DIRECTION
THE AVIATOR
FINDING NEVERLAND
LEMONY SNICKET'S A SERIES OF UNFORTUNATE EVENTS
THE PHANTOM OF THE OPERA
A VERY LONG ENGAGEMENT
CINEMATOGRAPHY
THE AVIATOR
HOUSE OF FLYING DAGGERS
THE PASSION OF THE CHRIST
THE PHANTOM OF THE OPERA
A VERY LONG ENGAGEMENT
COSTUME DESIGN
THE AVIATOR
FINDING NEVERLAND
RAY
TROY
DIRECTING
THE AVIATOR
MILLION DOLLAR BABY
RAY
SIDEWAYS
VERA DRAKE
DOCUMENTARY FEATURE
BORN INTO BROTHELS
THE STORY OF THE WEEPING CAMEL
SUPER SIZE ME
TUPAC: RESURRECTION
TWIST OF FAITH
DOCUMENTARY SHORT SUBJECT
AUTISM IS A WORLD
THE CHILDREN OF LENINGRADSKY
HARDWOOD
MIGHTY TIMES: THE CHILDREN'S MARCH
SISTER ROSE'S PASSION
FILM EDITING
THE AVIATOR
COLLATERAL
FINDING NEVERLAND
MILLION DOLLAR BABY
RAY
FOREIGN LANGUAGE FILM
AS IT IS IN HEAVEN
THE CHORUS
DOWNFALL
THE SEA INSIDE
YESTERDAY
MAKEUP
THE SEA INSIDE
MUSIC (SCORE)
FINDING NEVERLAND
HARRY POTTER AND THE PRISONER OF AZKABAN
THE VILLAGE
MUSIC (SONG)
"Accidentally In Love" - SHREK 2
"Al Otro Lado Del Río" - THE MOTORCYCLE DIARIES
"Believe" - THE POLAR EXPRESS
"Learn To Be Lonely" - THE PHANTOM OF THE OPERA
"Look To Your Path (Vois Sur Ton Chemin)" - THE CHORUS
BEST PICTURE
THE AVIATOR
FINDING NEVERLAND
MILLION DOLLAR BABY
RAY
SIDEWAYS
SHORT FILM (ANIMATED)
BIRTHDAY BOY
GOPHER BROKE
GUARD DOG
LORENZO
RYAN
SHORT FILM (LIVE ACTION)
EVERYTHING IN THIS COUNTRY MUST
LITTLE TERRORIST
7:35 IN THE MORNING
TWO CARS, ONE NIGHT
WASP
SOUND EDITING
THE INCREDIBLES
THE POLAR EXPRESS
SPIDER-MAN 2
SOUND MIXING
THE AVIATOR
THE INCREDIBLES
THE POLAR EXPRESS
RAY
SPIDER-MAN 2
VISUAL EFFECTS
HARRY POTTER AND THE PRISONER OF AZKABAN
I, ROBOT
SPIDER-MAN 2
WRITING (ADAPTED SCREENPLAY)
BEFORE SUNSET
FINDING NEVERLAND
MILLION DOLLAR BABY
THE MOTORCYCLE DIARIES
SIDEWAYS
WRITING (ORIGINAL SCREENPLAY)
THE AVIATOR
ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND
HOTEL RWANDA
THE INCREDIBLES
VERA DRAKE