- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Minerva írta: _Neo figyelmébe:
- Mit kérsz a szülinapodra, kisfiam?
- Egy sötét ebet a láncnál.
- Nem lenne jobb egy fényes?
- Nem, sötétet akarok!
- De kisfiam, sokkal szebb egy FÉNYES EB A LÁNCNÁL, AKARD!
:tongue: :tongue:
megerkezett ß)
Pistike apukaja ezert lett alkoholista
(ezert is, a masik ok a sztrapacska-elmelet)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
(na, ennek most sok ertelme lett...)
- Lin
- Nem elérhető
Bocs, hogy így a közepébe belevágok, nem írtam még ebbe a topicba, nem is ismerlek benneteket De ez a téma kicsit talán engem is érint, hisz én is "új" vagyok. Már régóta olvasgatom a fórumot és egy ideje hozzászólni is "merek". Nem vágnék úgy a dolgok közepébe, mint Elena,de ő talán megörült, hogy ráakadt erre a helyre és "hirtelen" akart bekapcsolódni a dolgokba. Nem hiszem, hogy ezért ellenségesen kellene fogadni, ami egyébként szvsz nem is történt meg, hisz Sirgon hozzászólását én nem érzem bántónak, inkább egy kicsit irónikusnak. De ez talán egy bátortalanabb egyénre úgy hat, hogy nem jön többet ide. Ugyanakkor Timonat is megértem, hisz ha már sokadszorra olvassa az ember a hasonló "bejelentkezést", akkor nem biztos, hogy újra és újra türelmesen és megértően tudja az ember fogadni ezeket.
Remélem nem gond, hogy én is "beleszóltam", csak gondoltam elmondom, hogy látja ezt egy "kívülálló".
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- Narmo
- Nem elérhető
Mint ismétlem, jogos a felháborodás! Csak a kifejezés nem, nem igazán..
- Timona
- Nem elérhető
Nem történt katasztrófa, nem kell túldramatizálni a helyzetet, de aki nem néz körbe magára vessen, ha kinevetik :vállatvon:
Narmo az MTTre szerintem nem az ilyesmik miatt néznek furcsán ...
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Narmo
- Nem elérhető
És most mindenki lehordhat bárminek, elvégre úgyis az következik,nem?
- Suhifarok
- Nem elérhető
és szvsz épp azé kérdezett, mer halvány lila fogalma sincs a dolgokról. valahogy el kell kezdeni. de mostmár valsz nem igazán fogja folytatni.
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
Kicsit fura azt látni, hogy valaki aki mondjuk ma találta meg a fórumot, azonnal regisztrált és máris hozzászol olyan dolgokhoz amiről halvány lila fogggalma sincs ... Könyörgöm, csak kicsit kéne visszalapozni egy- egy topicon és máris tájékozottabb lehetne az illető.
Most ha magamból indulok ki, akkor én már több hete olvastalak titeket mire reigztem, majd hosszas mérlegelés után mertem eggyáltalán belefolyni bármibe. Nem nagyon tudom megérteni a hajrá és durr bele hozzáállást, a tájékozódás az ami elkerülhetővé teszi az ilyen megnyilvánulásokat, ami valljuk meg őszintén megmosolyogtat, de kicsit fárasztó tud lenni, ha minden másnap előkerül egy- egy ilyen újoncjelölt.
Lehet kövezni!
Fodor Ákos
- Narmo
- Nem elérhető
Ez gonosz volt.. és csúnya..Sirgon Esgalnor írta:
:nagyon nagyon röhög: Nem akarlak megbántani, de Te most froclizol minket? Már a Pontatlanságok... topikba írt elfes hozzászólásodon is kifeküdtem. :feltáplászkodik a földről és fogja a hasát:Elena Silvermoon írta: Sziasztok! Új vagyok még itt aztán nem tudom, hogy megy itten a dolgok... valaki felvilágosítana, hogy most zajlik-e valami fontos?
Egyébként zajlik: A LEP 2005 topicban a janár 3-ai Tolkien születésnap MTT rendezvény előkészítése.
- Suhifarok
- Nem elérhető
Sirgon Esgalnor írta: Ha ezzel lépne mondjuk valaki oda az asztaltársaságodhoz, a megbántás szándéka nélkül, elöször te is leesnél a székröl a nevetéstöl, pár másodperc értetlen döbbent után.
hát azé az kicsit más. de ide jöhetnek újak is, vagy mi a nyák és ez nem egy olyan asztaltársaság, ahol egyáltalán nem számít az ember vadidegen arcokra. jó, a kérdés lehet, hogy furcsa, bár nem tartom kifejezetten annak, ha a Társaság ügyeiről akart érdeklődni. nem kell nevetni, hadd tapasztalja mán ki a dolgokat.
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Nem persze, én se megbántani, vagy a kérdését negligálni akartam. Válaszoltam is rá, ahogy tudtam. Csak Elena Silvermoon olyan, hogyismondjam, mulatságosan, bájos holdból jöttséggel fogalmaz. Azért nem mindennapi kérdés, hogy valaki betoppan, és azt kérdezi: Hali! Történik itt valami fontos? Ha ezzel lépne mondjuk valaki oda az asztaltársaságodhoz, a megbántás szándéka nélkül, elöször te is leesnél a székröl a nevetéstöl, pár másodperc értetlen döbbenet után.Estel Adániel írta: Védelembe véve az újonnan jöttet, szeretnék rámutatni arra, hogy bármely földi halandó, aki a Gyűrűk Ura, és a Szilmarilok előtt semmi olyat nem olvasott, ahol az elfet tündé(r)nek fordították volna; aligha fogja tudni, hogy a Tolkien-művek magyarításának esetében tudatos fordítói leleményről, vagy indokolatlan fordítási hibáról van-e szó...
Egyébként meg az éppen aktuálisan zajló dolgokról például a tolkien.hu főoldalán lehet bővebb infokat találni...
- Lora
- Nem elérhető
Gyöngycem (voltam valaha)
- Estelio
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Estelio írta: Hát én ezt a TK topicbanolvastam, hogy állítólag valaki akar sütni, vagy nem? Na majd mindjárt megnézem.
ott aligha.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Estelio
- Nem elérhető
Megnéztem. Nem találtam, de valhol akkor is olvastam valami ilyet. Attól függetlenül még akarok képet palacsintáról, most már az sem baj ha nem a TK-án sült.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Estelio írta: Valaki küldjön már nekem képeket a TK-án sülni fogó palacsintáról! Na, légyszi,légyszi,légyszi,légyszi!
Ki mondta, hogy a Tolkien Klubon fog palacsinta sülni??
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Estelio
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Egyébként meg az éppen aktuálisan zajló dolgokról például a tolkien.hu főoldalán lehet bővebb infokat találni...
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Szerintem zabálni kell, míg a rokonok nem kezdenek aggódni, hogy mindjárt rosszúl leszel. Viccet félretéve: Nálunk ez nem téma, mindenki annyit eszik amennyit szeret, elvégre ez ünnep és nem libatömés.Phaedra/Namarie írta: Emberek, egy kérdés: szerintetk hogy lehet levédeni Karácsonykor azokat az esetleges sértődéseket, amik azzal járnak, ha a rokonságnál szerintük nem eszik az ember eleget abból, amit kínálnak?
Vagy mert hobbid az evés.Felagund írta: Furcsa. Nekem sose volt ilyen jellegű problémám.
Ez azért van, mert hobbit vagyok?
:nagyon nagyon röhög: Nem akarlak megbántani, de Te most froclizol minket? Már a Pontatlanságok... topikba írt elfes hozzászólásodon is kifeküdtem. :feltáplászkodik a földről és fogja a hasát:Elena Silvermoon írta: Sziasztok! Új vagyok még itt aztán nem tudom, hogy megy itten a dolgok... valaki felvilágosítana, hogy most zajlik-e valami fontos?
Egyébként zajlik: A LEP 2005 topicban a janár 3-ai Tolkien születésnap MTT rendezvény előkészítése.
- Ben
- Nem elérhető
áááááááááááááRayan írta:
Alcarcalimo írta: (a tejcsokit nem szeretem)
Bogárka. Ez nagyon gáz.
Pedig ha tudnátok...
Az édességes szekrényem roskadozik a csokiktól. Óriási táblák mindenütt... Mandula és Raffaello halmok... Bocicsoki rogyásig... Forraltborízű Milkacsoki...
Most kicsit olyan, mint mikor kívülről nyalogatod az üveg mézet.
Tejcoki finom! Étet nem annyira szeretjük drágaszág, de tejcsoki minden mennyiszégben! Bocicoki, milkacoki, nyamm. Meg karamell ész fehércoki.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Natalyen Ectelë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Timona
- Nem elérhető
Ezé' kb úgy érzem magam, mint egy jégcsap lvad: , asszem má csak ez kellett a megfázásomnak *hapccciiii*
Jééé közben ez a cucc átment hóesésbe, vicces ahogy a jég tetején megmaradnak a pelyhecskék
Ha már a csokinál tartunk- nem akar nekem csinyálni valaki önkéntes egy forrácsokit? étcsoki nélkül ha lehet és fehércskoiból főleg! Nem vagyok válogatós, ááá :tongue:
Fodor Ákos
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Namarie
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: Pl. így.
Meg - ha található a házban - a mérleghez történő gyakori (lehetőleg minden falat utáni) kifutkosással...
Sajnos ne jó megoldás.. így is szidnak, hogy lefogytam, sovány vagyok.. nevetnem kell...
Nemrég történt, hogy olvastam, hogy a karneol nevezetű kő jó idegesség, feszültség ellen. Meg alultápláltságra (nem nevesítem, de némelyeknek itt nem ártana.. khm..). Erre megszólalok:
-Na az hiányozna nekem, kő alultápláltságra..
Anyukám:
-Azt nem mondta, hogy szellemi, vagy testi.....
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Orsie
- Nem elérhető
Bátyó, egyetértek, ott a pont! Étcoki rúúúlssszzzAlcarcalimo írta:
Angyalvirágbögyöllőm Asz étcokit szeretem!!! Add nekem asz étcokit, a tejcokit tartszd meg magadnak!!!Rayan írta:
Bogárka. Ez nagyon gáz.Alcarcalimo írta: (a tejcsokit nem szeretem)
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Alcarcalimo írta: A nagy túrót tarthatod meg!!! Nem adtál nekrósütit.. (( Így most a rumosz-capkodósz-cukrosz étcoki isz az enyém!!! Coki cak ide!
nem adtam nekrósütit?
Az étcoki rummal ész cukrokkal az bezony célzás volt a nekrósütire...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Alcarcalimo írta:
Rayan írta:
Alcarcalimo írta: (a tejcsokit nem szeretem)
Bogárka. Ez nagyon gáz.
Angyalvirágbögyöllőm Asz étcokit szeretem!!! Add nekem asz étcokit, a tejcokit tartszd meg magadnak!!!
Capkodósz étcokit?
Ész ha megszütöm rummal ész cukrokkal? tarcam meg magamnak?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/