BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 7 hónapja #184872 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Fehér Bohócban gazdag, boldog szülinapot kívánok _Neo! :cheers: :clown:
A Tarja, az Esöst és a Kovászosuborka nevében! :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #184847 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:clown: ez a fehér bohóc, Léli:))

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #184844 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bódog Szülinapot, Nijó! ( :arrow: majdnem Fehér Bohóc... :D )

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #184843 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BSz, _Neo! ;) :cheers: :hello:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 7 hónapja #184837 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:D ))
Akko aki tudja az küdje mán el az én számomat:)) (az én kártyámon nincsen pénz:)))

06-20-205-9-666
ja kádár anna a becses nevem:DD

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 7 hónapja #184818 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Arra gondoltam, hogy nyerhetnénk egy nyaralot. a Danubiusban van most lyan játék, hogy el kell küldeni minél több embernek egyvalaki telefonszámát és akinek a lgetöbben küldik el azok megnyerik a nyaralot erre a nyárra. Na mit gondoltok ?(asszem 17.éig lehet küdeni a telefonszámot)

ez tök jóó, próbáljuk meeeg! :wink:

Füled érjen bokádig Neo! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 7 hónapja #184803 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bodog születésnapt nejo!

Arra gondoltam, hogy nyerhetnénk egy nyaralot. a Danubiusban van most lyan játék, hogy el kell küldeni minél több embernek egyvalaki telefonszámát és akinek a lgetöbben küldik el azok megnyerik a nyaralot erre a nyárra. Na mit gondoltok ?(asszem 17.éig lehet küdeni a telefonszámot)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 7 hónapja #184795 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
/me (ismét chates állat vok, pedig nem is jön be itt a chat) ül, nézi az eső kopogását, dobol az asztalon, forgatja a szemét, rátok gondol, unatkozik, és azon filózik, MIÉRT nincs itt senki, mikor ő igen?!!

:D

cupi

Több
20 éve 7 hónapja #184789 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Születésnapot _Neo Inkvizítortárs!
Sok-sok Fehér Bohócot!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 7 hónapja #184775 Írta: Liu
Liu válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Namarie írta:
Kedves Liu!

Nem tudom, milyen fórumon vagy, de hát ennek itt ilyenek a szabályai. Az okok: hogy ne menjünk el egy témától, és a fórum arra legyen használva, amire kitalálták. Ugyanez vonatkozik a topicocra is. (Ha ennyire nem találod őket jóknak, kellő indoklással és magyarázattal javaslatot tehestz a mdosításra. Én személy szerint jónak tartom őket, és mivel regisztrálásodkor elfogadtad őket - másképp nem is reggelhettél volna- te is. :wink: )

Véleménnyilvánítás: itt MINDENKI véleménye számít, így a tied is, feltéve, ha kulturált formában adod elő. (Ha nem, akkor nem azért nem érdekel senkit a beírásod, mert Te Liu vagy, hanem azért, mert automatice törlik, ugyanez vár arra a beírásra, amit nem a megfelelő topicba tettek).

Chat: próbáld ki, nyugodt lélekkel ajánlom. Lehet, nagyon meg fogsz lepődni, mert teljesen más, mint a "nagy chatek", de pont ez a varázsa.

Na, kellett ez nekem... :roll: Tisztázom a dolgokat:

Én nekem nincs bajom ezzel a fórummal, sőt!!! Azért vagyok itt, mert jó, csak egy másik jobb, de ezért nem akkarok nyávogni, az nem az én stílusom... :wink: Bocsánat, ha megsértettem a "nagyérdeműt" :arrow: 8) :wink: Nem az volt a szándékom!! :idea:
Igyekszem kezelni az itteni szabályokat, és a lehető legjobban betartani!!! :twisted: :roll:

Egyébként bár nem ismerlek, de: BOLDOG SZÜLINAPOT NEO!! :hello:

"Volt egyszer egy Róma nevű álom... Csak suttogni lehetett róla, mert egy hangos szó, eltüntette volna!!"

Több
20 éve 7 hónapja #184768 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bsz, Neo! :D

Több
20 éve 7 hónapja #184765 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BOLDOG SZÜLINAPOT, _NEO!
Eru éltessen sokáig és Pompejj fényei kísérjenek utadon!
:mrgreen: :dance: :bounce: :hello:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 7 hónapja #184763 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
_Neo drága, sokksokk valin nostare, meg pizza és egyebek:))

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 7 hónapja #184762 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
_Neo, nagyon- nagyon sok boldog szülinapot erőben, egészségben, minden jóban!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 7 hónapja #184754 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
na a magam 287 hozzászólásával má megse merek szólalni.... :roll:

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
20 éve 7 hónapja #184751 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
VALIN NOSTARE LEN,

_NEO TORNINYA!!!

Még egyszer nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!!!

Alcar

Több
20 éve 7 hónapja #184731 Írta: Namarie
Tegnap láttam:

Reménysugár Bt. Temetkezési Iroda

Több
20 éve 7 hónapja #184662 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Mellesleg van egy bejelentenivalóm: 4000... :hello:

Hogy nagyon biológus legyek:

ELDOBOM AZ AGYARAM!!! 8O :eek2:

Gratula, Sil!! :hello: :hello: :cheers: :P

[size=9:13ifaft7]Nekem amúgy[/size]

[size=9:13ifaft7]1700!![/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #184639 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Eia draga: 486!!!

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 7 hónapja #184634 Írta: Namarie

Liu írta:

E. Eia Ayna írta: Liu: offnak számítanak pl a chatnek tűnő bejegyzések(Van itt valaki? Szija, hogyvagy? Köszjól, éste? Mérnincsittsenki?, stb); ezutáni bocsánatkérés; egyszavas/emotikonos bejegyzések; fehér bohóc; állíttani, hogy itt nincs off; felhívni a másik figyelmét arra hogy ez off, ezzel a felhívás is off (huhh, ez nem volt vmi értelmes); és még egy-két fel nem sorolt dolgok. (fentebb említett példák, _Neonak is szólnak, már nem előszőr.) Az off bejegyzéseket törlöm, kérlek a közeljövőben próbáld kerülni az ieneket. (Csak azért mondom el, mivel még új vagy, ezért nemnagyon tudhattad...)
És szerettelettel ajánlom figyelmedbe a chatet ;)

Akkor előre is bocsánat... Nahh...így csak még kevesebb a hozzászólásom... :roll: Egyébként nem szeretek chatelni, de az ittenit kipróbálom! :wink:

Az a helyzet, hogy nem tudtam ezt az off-os dolgot... Én máshol fórumozok, ami tul. képp tök olyan mint ez, de mások a szabályok (megjegyzem, sokkal jobbak :x :? ) Ott bezzeg már 2000 hozzászólásom is volt :cry: *hüpp* de törlődött az egyik "téma :roll: " és úgy a hozzászólásaim is. Az volt a mi "beszélgetős topicunk", de már újat kezdtünk... :roll: Nahh...mivel ez szerintem senkit sem érdekel, így inkább elrakom magam holnapra... :wink: :oops:

Kedves Liu!

Nem tudom, milyen fórumon vagy, de hát ennek itt ilyenek a szabályai. Az okok: hogy ne menjünk el egy témától, és a fórum arra legyen használva, amire kitalálták. Ugyanez vonatkozik a topicocra is. (Ha ennyire nem találod őket jóknak, kellő indoklással és magyarázattal javaslatot tehestz a mdosításra. Én személy szerint jónak tartom őket, és mivel regisztrálásodkor elfogadtad őket - másképp nem is reggelhettél volna- te is. :wink: )

Véleménnyilvánítás: itt MINDENKI véleménye számít, így a tied is, feltéve, ha kulturált formában adod elő. (Ha nem, akkor nem azért nem érdekel senkit a beírásod, mert Te Liu vagy, hanem azért, mert automatice törlik, ugyanez vár arra a beírásra, amit nem a megfelelő topicba tettek).

Chat: próbáld ki, nyugodt lélekkel ajánlom. Lehet, nagyon meg fogsz lepődni, mert teljesen más, mint a "nagy chatek", de pont ez a varázsa.

Több
20 éve 7 hónapja #184622 Írta: Liu
Liu válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

E. Eia Ayna írta: Liu: offnak számítanak pl a chatnek tűnő bejegyzések(Van itt valaki? Szija, hogyvagy? Köszjól, éste? Mérnincsittsenki?, stb); ezutáni bocsánatkérés; egyszavas/emotikonos bejegyzések; fehér bohóc; állíttani, hogy itt nincs off; felhívni a másik figyelmét arra hogy ez off, ezzel a felhívás is off (huhh, ez nem volt vmi értelmes); és még egy-két fel nem sorolt dolgok. (fentebb említett példák, _Neonak is szólnak, már nem előszőr.) Az off bejegyzéseket törlöm, kérlek a közeljövőben próbáld kerülni az ieneket. (Csak azért mondom el, mivel még új vagy, ezért nemnagyon tudhattad...)

Akkor előre is bocsánat... Nahh...így csak még kevesebb a hozzászólásom... :roll: Egyébként nem szeretek chatelni, de az ittenit kipróbálom! :wink:

Az a helyzet, hogy nem tudtam ezt az off-os dolgot... Én máshol fórumozok, ami tul. képp tök olyan mint ez, de mások a szabályok (megjegyzem, sokkal jobbak :x :? ) Ott bezzeg már 2000 hozzászólásom is volt :cry: *hüpp* de törlődött az egyik "téma :roll: " és úgy a hozzászólásaim is. Az volt a mi "beszélgetős topicunk", de már újat kezdtünk... :roll: Nahh...mivel ez szerintem senkit sem érdekel, így inkább elrakom magam holnapra... :wink: :oops:

"Volt egyszer egy Róma nevű álom... Csak suttogni lehetett róla, mert egy hangos szó, eltüntette volna!!"

Több
20 éve 7 hónapja #184594 Írta: E. Eia Ayna
Liu: offnak számítanak pl a chatnek tűnő bejegyzések(Van itt valaki? Szija, hogyvagy? Köszjól, éste? Mérnincsittsenki?, stb); ezutáni bocsánatkérés; egyszavas/emotikonos bejegyzések; fehér bohóc; állíttani, hogy itt nincs off; felhívni a másik figyelmét arra hogy ez off, ezzel a felhívás is off (huhh, ez nem volt vmi értelmes); és még egy-két fel nem sorolt dolgok. (fentebb említett példák, _Neonak is szólnak, már nem előszőr.) Az off bejegyzéseket törlöm, kérlek a közeljövőben próbáld kerülni az ieneket. (Csak azért mondom el, mivel még új vagy, ezért nemnagyon tudhattad...)

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
20 éve 7 hónapja #184580 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fiona írta: Egy matek példa: :D

A tavaszi papírhulladék gyűjtése idején Feri, Jancsi és Robi betegek voltak. Így nem is tudtak részt venni a munkában.
Hány kilogramm papírt gyűjtött a három fiú összesen???

No comment! :roll: :D

Egy másik:
Egy iskolába 180 gyerek jár.60%-uk kretén.
Hány tyúkja van Kató néninek?

Én kb ennyi összefüggést szoktam látni a többi matekpéldában is....

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 7 hónapja #184570 Írta: E. Eia Ayna
Soksik, Ringmacimakinemmaci:)

Drak, Dín!

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
20 éve 7 hónapja #184555 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratula, Sil! De szerintem lelassultál, régen volt már az utolsó ezres lépésed.... :D ;)

Dínchamion írta: [size=9:2sojwlq1]1200!![/size]

Gratula, Fiam! :) =

[size=9:2sojwlq1]De akkoris utól foglak érni!![/size]

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 7 hónapja #184551 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Fió, jó példa, meg tudtad oldani? :D
Drakula, a szorgos fórumos tevékenységeitekért!

nagyon hányingerem, és elég rosszul vagyok,
de azért gondoljatok rám, hogy holnap is beteg legyek,
mert kémia tz-t írunk!! :dead: :mrgreen:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #184550 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kerlek, ne haragudjatok!
Brisa, Rabyn s masok, ez Nektek szolt.
Nagyon rossz hangulatban vagyok mostanaban... ne haragudjatok, ilyenkor nagyon erzekenyen reagalok bizonyos dolgokra... nem akartam senkit se megbantani, de sztem sikerult... neha tul kemenyen mondom el a velemenyemet... sajnalom!!! Visszavonni nem tudom, s nem is lenne becsuletes... szal sorry....
tenyleg zarjuk le a vitat, mert igy nemsok ertelme van - amit irtam, megirtam, csak arra kerlek titeket, hogy azt probaljatok benne meglatni ami tenyleg benne van. Semmi plussz...
Nagyon szeretlek Titeket, ha ez nem derult volna ki eddig, s nagyra ertekelem a segito szandekot... nekem is el kellene olvasni figyelmesebben, hogy ki mit irt...
szal megegyszer bocs....

perme nem akart bantani senkit... :(

Álye apsene nin...
Alcar

(_Neo koleszában a gép csak az angol karaktereket veszi be, s mire végeztem ezzel, akkor tudtam meg mit is kéne csinálni... s most lusta vagyok átírni...)
Alcar

Több
20 éve 7 hónapja #184546 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
[size=9:33tsfrmj]1200!![/size]

:) :D 8) :P :wink: :mrgreen: :evil3: :cheers: :cross: :dance: :itscool: :hello: :bounce: :pimp: :deal: :up: :bandit: :mrfrodo: :smokin: :agree:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 7 hónapja #184504 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratu Sil! :D :itscool:

Fiona írta: Egy matek példa: :D

A tavaszi papírhulladék gyűjtése idején Feri, Jancsi és Robi betegek voltak. Így nem is tudtak részt venni a munkában.
Hány kilogramm papírt gyűjtött a három fiú összesen???

No comment! :roll: :D

ezt akarom érettségin :lol: :D :mrgreen:

na jó inkább nem.. :roll:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
20 éve 7 hónapja #184468 Írta: E. Eia Ayna
Drakulálok, Sil! Kíváncsi vagyok hány számjegyet bír kiírni a számláló :twisted:

Fijó, ez a példa... :dead: :D D

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.620 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére