BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 7 hónapja #183327 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
boldog szülinapot Estel, Arden, Efkú!!!

http://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=451http://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=467

thünchttp://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=1685 (gollam)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #183320 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Szülinapot Estel Adániel Apám :mrgreen: !!!!!!!!!
Boldog Szülinapot Arden!!!!!! :D :D :D

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #183317 Írta: DaroNight
DaroNight válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:bounce: :bounce: BOLDOG SZÜLINAPOT ARDEN! [size=9:1f4f0j6p](metáááááááál :wink: )[/size] :bounce: :bounce:

:bounce: :bounce: BOLDOG SZÜLINAPOT ESTEL! :bounce: :bounce:

" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "

Több
20 éve 7 hónapja #183308 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves érdeklődők!

Aki szeretne részt venni a konferencián, és szállást is óhajt foglalni, az nekem jelezze (lehetőleg e-mailben). Éjszakánként 1500-2000 forintra érdemes számolni, ez egyenlőre kollégiumot jelent, úgy tűnik.

Minden további információt itt fogok közölni, egyenlőre ez a legtöbb infó, amit mondani tudok.

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 7 hónapja #183279 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BéeSZ Drága Ükapám, meg Boo ezerrel ;)
[size=9:1hueliqo]és [/size]
BéeSz Drága Kicsi Arden! :)

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 7 hónapja #183271 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bár szvsz ez még itt is off, de csak be szeretném jelenteni, a Kaland körbeért, tehát tényleg vége. A terhemet letettem...

(egyébként BSZ meg BN meg egyéb B mindenkinek aki úgy érzi, neki az mostan jár)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 7 hónapja #183262 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BOLDOG SZÜLINAPOT LOUIS!!!!
Sok szöszt és cucc-bazt:)

BSZ, ESTEL!!!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 7 hónapja #183256 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bsz. Estel!

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
20 éve 7 hónapja #183254 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog szülinapot Estel!! :)
köszönöm szépen a jókívánságokat,nagyon jól estek. :)
[size=9:1i0ai7gr](Estel lécci legyél a cseten 7körül mert üzenetet kell átadnom neked...)[/size]

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 7 hónapja #183242 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn..............
ez kínzás
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

még1x megteszed halál lánya vagy..

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #183239 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mivel ma a chaten nagy éhezés volt, és palacsintát kértek a népek (mert nálunk éppen az volt)
íme nektek palacsinta:
kep.tar.hu/rabyn/images/pic4735231.jpg
kep.tar.hu/rabyn/images/pic4735232.jpg
kep.tar.hu/rabyn/images/pic4735233.jpg
kep.tar.hu/rabyn/images/pic4735234.jpg

Leveske: kep.tar.hu/rabyn/images/pic4735549.jpg

És a tarjazoidoknak, hogy legyen mit kitenni az oldalra:
TARJA: kep.tar.hu/rabyn/images/pic4735550.jpg
kep.tar.hu/rabyn/images/pic4735551.jpg

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 7 hónapja #183237 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! :D :oops: ;)

Artemisz (Celebthil) írta: Imádom, hogy így imádjátok Estelt!!!! :oops: :o

[size=9:1n45eq8b]8O Nem is imádnak! :o Csak szeretnek... 8) De nekem ez sokkal, de sokkal többet jelent, mintha imádnának! :D :itscool:
[/size]KÖSZÖNÖM! :bounce: Én is szeretlek Titeket!:dance: :mrfrodo: [size=9:1n45eq8b]/(c) by Lamorak/[/size] :lol:

[size=9:1n45eq8b]Ja, és majd elfelejtettem:[/size]
Valin Nostare Arden Borough!
Yammanienirenna nish, Foq-e-Riyanoq!
:cheers: :hello:
Eru éltessen sokáig Titeket!

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 7 hónapja #183235 Írta: Celeb
Celeb válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én is írok naplót! Másképpen látom a világot és muszáj végiggondolnom azt a napot, hetet hónapot namióta nem írtam. Sajnos hajlamos vagyok arra, hogy csak a rosszat lásam meg a dolgokban, de így sokkal könnyebb. Ha látom hogy már 1 oldalt írtam arról mennyire sz*r az élet rájövök hogy témát kell váltanom. Nekem ezért fontos a naplóm. :oops:

"...bolondok vagyunk és mind belehalunk..."
by Mau

Több
20 éve 7 hónapja #183214 Írta: Rabyn
én 1999 óta írok naplót. legutobb valamikor multhéten írtam bele. Csak akkor írok ha valamit történik:)

Több
20 éve 7 hónapja #183206 Írta: Alyr Arkhon

Artemisz (Celebthil) írta: Lamorak, te vezetsz naplót!! :D
De jó! Én sokszor elkezdtem, de négy hónap A REKORD! :roll:

Én márc 15 én meg tegnap írtam a naplómba 2002 szept óta. (nem kell naponta írni, a napló nem romlik :D )

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 7 hónapja #183203 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Lamorak, te vezetsz naplót!! :D
De jó! Én sokszor elkezdtem, de négy hónap A REKORD! :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #183202 Írta: Alyr Arkhon

Lamorak írta:

Alyr Arkhon írta: A Notre Dame tényleg nem rossz, bár azért nem a kedvencem, és a végét csak a dolgozat után olvastam el, mert kicsit későn kezdtem neki anno... (nem mintha nem tudtam volna mi a vége)

Én máig sem olvastam a Notre Dame-ot. A Háború és békét igen--idézném, mit írtam a naplómba akkor: 'Sz*r idő van. Sz*r a Háború és béke.'

Én csak a negyvenvalahanyadik oldalig jutottam, amikor még mindig új helyszíneket írt le, feladtam. Majd egyszer tán újrakezdem...

(mai latinóra termése:

"az a szó alulról a legfelső sorban" )

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 7 hónapja #183200 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: A Notre Dame tényleg nem rossz, bár azért nem a kedvencem, és a végét csak a dolgozat után olvastam el, mert kicsit későn kezdtem neki anno... (nem mintha nem tudtam volna mi a vége)

Én máig sem olvastam a Notre Dame-ot. A Háború és békét igen--idézném, mit írtam a naplómba akkor: 'Sz*r idő van. Sz*r a Háború és béke.'

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
20 éve 7 hónapja #183196 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Olvasmányélményekhez és GyU-hoz kapcsolódó friss sztorim:

Múlt héten nekiálltam Salman Rushdie-t olvasni. Tegnap egy délután alatt kivégeztem az egyik novelláskötetét (Kelet, nyugat), amiben az egyik novellában a két indiai emigráns Londonban Tolkienról beszélget, meg arról, hogy Középfölde Angliában van :) Ma reggel meg elkezdtem olvasni a Talpa alatt a föld című regényét. Kb. a harmadik oldalon a Gyűrűvers néz velem szembe... Egy kábítószertúladagolásban meghalt mexikói aranyifjú utolsó szavai voltak 8O Kiccsit vigyorogtam rajta a villamoson. :D Eddig is imádtam Rushdie-t, de most még jobban szeretem.

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
20 éve 7 hónapja #183187 Írta: Alyr Arkhon

Nimashilin írta: Rabyn, nekem az egyik kedvenc könyvem a Notre Dame... :oops: Na jó, csak A nevető ember után, de az is Hugo... :D Sztem érdemes elolvasnod, iszonyú erős érzelmi hatást vált ki az emberből. A tanár meg... bekaphati, nem az a legjobb módja a nevelésnek, ha dogát irat abból,amit fixen nem tudtok. /de azért tényleg olvasd el, ha időd engedi :wink: /
Ez a hosszú-dolog kb. olyan, mint mikor ismerősöm mondta, h el akarja olvasni a GyU-t, mert tetszett neki a film, amúgy is évek óta szerepjátékozik, illene elolvasnia. De visszarettent, mert olyan hosszú. Basszus, nincs rá ideje? Meghal az öregségtől, mielőtt kiolvasná???? Ha érdekli, mi a búbánatért nem örül, h ilyen sokat olvashat érdekes dolgokról??? Nem értem én a mai agypasszív népséget, nem értem. :shake:

Amúgy ha kell korrep magyarból, visíts. könyvtárnyi tételem van /többgenerációs :D / és jól jön felvételi előtt egy kis ismétlés... :D

A Notre Dame tényleg nem rossz, bár azért nem a kedvencem, és a végét csak a dolgozat után olvastam el, mert kicsit későn kezdtem neki anno... (nem mintha nem tudtam volna mi a vége)

A Gyűrűk Urát ajánld neki kötetenként, és akkor nem tűnik olyan hosszúnak :D
(egyébként a GyU és a Háború és Béke majdnem egyforma hosszú, utóbbit mégsem tudtam még elolvasni)
Szvsz a GyU-t mindenkinek el kellene olvasnia aki fantasyvel foglalkozik valamilyen téren, ártani biztos nem árt...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 7 hónapja #183186 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Szülinapot Estel!!!!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 7 hónapja #183183 Írta: Rabyn
Már elolvastam... Elolvsom én a kötelezőket (a candidon kivül mindet elolvastam)
De nem tetszett talán mert muszájból olvastam el. Nem azt modnom ,hogy bűnrossz könyv, de nehezebben olvasható mint amiket eddig a kezembe vettem. (a virágot algernonannak se egy könnyű mű ráaádsul utána két hétig depresszios voltam)

Több
20 éve 7 hónapja #183170 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn, nekem az egyik kedvenc könyvem a Notre Dame... :oops: Na jó, csak A nevető ember után, de az is Hugo... :D Sztem érdemes elolvasnod, iszonyú erős érzelmi hatást vált ki az emberből. A tanár meg... bekaphati, nem az a legjobb módja a nevelésnek, ha dogát irat abból,amit fixen nem tudtok. /de azért tényleg olvasd el, ha időd engedi :wink: /
Ez a hosszú-dolog kb. olyan, mint mikor ismerősöm mondta, h el akarja olvasni a GyU-t, mert tetszett neki a film, amúgy is évek óta szerepjátékozik, illene elolvasnia. De visszarettent, mert olyan hosszú. Basszus, nincs rá ideje? Meghal az öregségtől, mielőtt kiolvasná???? Ha érdekli, mi a búbánatért nem örül, h ilyen sokat olvashat érdekes dolgokról??? Nem értem én a mai agypasszív népséget, nem értem. :shake:

Amúgy ha kell korrep magyarból, visíts. könyvtárnyi tételem van /többgenerációs :D / és jól jön felvételi előtt egy kis ismétlés... :D

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
20 éve 7 hónapja #183164 Írta: Rabyn
Volt aki már probálkozott vele.. a csaj évvégén megbukott..

Több
20 éve 7 hónapja #183163 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta: Rabyn: a tanárt következő megszólalása után kikötjük, és megdobáljuk a Párizsi Notre-Damme keményfedeles köteteivel :twisted: Csak hogy érezze a kultúra súlyát :evil2:

Nem mondtátok még a tanárnak, hogy megpróbálhatna tanítani is, nem csak leadni a kötelező anyagot? Biztos nagyobb sikere lenne az óráinak.

Az óráinak talán, de a diákoknak a beszólás után a tanárnál már kisebb...

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 7 hónapja #183155 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn: a tanárt következő megszólalása után kikötjük, és megdobáljuk a Párizsi Notre-Damme keményfedeles köteteivel :twisted: Csak hogy érezze a kultúra súlyát :evil2:

Nem mondtátok még a tanárnak, hogy megpróbálhatna tanítani is, nem csak leadni a kötelező anyagot? Biztos nagyobb sikere lenne az óráinak.

Több
20 éve 7 hónapja #183150 Írta: Rabyn
adjatok ötleteket magyartanár kivégzéhes!!!

ugyanis a következő történt. Magyaróra van mindekit tudta, hogy dogét írunk a Párizsi notredambol és a bánkbénol ergo mindenki a bánkbánra tanult. (a másika csak el kellett olvansni). na tulvagyunk a dogán. következő óra, valaki mondjon Kölcseytől (bocs hogy nem nagyon használok nagybetűket de elég érdekes itt a billnetyűzet) prozai művet. mindenki rohadtul hallgat (én főleg mert nekem nem volt meg az anyag vége mrt aludtam az órán olyna unalmasan magyarázott a tanár) na akkor papírt elő. én be se adtam a dogám mert ha kivételesen tanulok jóóóól összekeveredik a fejemben a dolog. jól össze is kevertem Katona Józsefet és Kölcseyt.. (8.ban ezt Vörösmartyval játszottam el). megnéztrem a magyar hegyeket 1.75re állok. a többiek se sokkal jobban. 21ből 19en biztos bukásra állunk. és miért?? mert a tanár igaszságtalan!!!! holnapta is sokat kell tanulni mintha mindenki ugy imádná a magyart. eddig az volt a kedvenc tárgyam és még mindig szeretem de lassan kezdi velem megutáltatni.. Ja és a legszebb az egészben. hogy osztálytársam halkan megjegyzi, hogy a notredame nagyon hosszu könyv és nehéz elolvasni (a csaj amugy megszálllot hp-fan és a éppepn a Gyűrűk Urát olvassa) erre a tanár megszolal, hogy a Hp és a Gyu kétszer olyan hosszu és mindkettő tökunalmas és szerinte tök rossz is.. Na ezze lvégképp felment bennem a pumpa.. Nemhiszem hogy a magyartanárokon kivüla párizsi notredmaeot és a bánkbánt olyan sokan szeretnék mint a Gyut vagy a Hp-t.... ja és persze minedenki kapát kap a dogájára....

Több
20 éve 7 hónapja #183141 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedvesek!

Ugye nem feledtétek el, hogy a hétvégén, szombaton 14:30-tól ismét Tolkien Klub a Zöld Macskában?

A programról:

14:30 - Beszélgető-sarok: A Jó és a Rossz Középföldén
16:00 - Quenya nyelvlecke - Kaposi Angéla (Varda)
17:00 - Fegyverek és hadviselés Tolkien világában - Tallián Balázs (Ulmo)

A Beszélgető-sarok ban ezúttal is várjuk azokat a vendégeinket, akik aktív formában szeretnék feldolgozni a tolkieni világgal kapcsolatos élményeiket. A beszélgetésen kívül sok játékkal és izgalmas feladatokkal is találkozhatnak a részvevők.

A előadás kis betekintést nyújt a hadviselés és a fegyverek történetébe. Megismerkedhetünk Középfölde lakóinak kedvenc fegyvereivel, a haditechnikával, valamint a nagyobb csatákkal. Megtudhatjuk azt is, hogyan küzdöttek az orkok a tündékkel.

Gyertek sokan és szóljatok a barátaitoknak is!!!!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 7 hónapja #183137 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gondoltam, az élménybeszámoló topicot nem szennyezem ezzel.
Csak annyit akartam volna mondani, h nagyon kár hogy nem tudtunk erről a kis összejövetelről, amiről annyi képet láttam már. Biztos jó lehetett.

Iru. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
20 éve 7 hónapja #183135 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csatlakozom!
Boldog szülipapot minden Kedves Érintettnek!

Iru:-))

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.382 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére