BESZÉLGETŐS topic
- Laurelen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
http://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=451http://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=467
thünchttp://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=1685 (gollam)
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Boldog Szülinapot Arden!!!!!!
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DaroNight
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
:bounce: :bounce: BOLDOG SZÜLINAPOT ESTEL! :bounce: :bounce:
" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "
- Dínchamion
- Nem elérhető
Aki szeretne részt venni a konferencián, és szállást is óhajt foglalni, az nekem jelezze (lehetőleg e-mailben). Éjszakánként 1500-2000 forintra érdemes számolni, ez egyenlőre kollégiumot jelent, úgy tűnik.
Minden további információt itt fogok közölni, egyenlőre ez a legtöbb infó, amit mondani tudok.
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Silcucc
- Nem elérhető
[size=9:1hueliqo]és [/size]
BéeSz Drága Kicsi Arden!
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
(egyébként BSZ meg BN meg egyéb B mindenkinek aki úgy érzi, neki az mostan jár)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Prérifarkas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Sok szöszt és cucc-bazt:)
BSZ, ESTEL!!!
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- bea/mag
- Nem elérhető
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Arden Borough
- Nem elérhető
köszönöm szépen a jókívánságokat,nagyon jól estek.
[size=9:1i0ai7gr](Estel lécci legyél a cseten 7körül mert üzenetet kell átadnom neked...)[/size]
Örökké nem eshet...
- elodyke
- Nem elérhető
ez kínzás
még1x megteszed halál lánya vagy..
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Rabyn
- Nem elérhető
íme nektek palacsinta:
kep.tar.hu/rabyn/images/pic4735231.jpg
kep.tar.hu/rabyn/images/pic4735232.jpg
kep.tar.hu/rabyn/images/pic4735233.jpg
kep.tar.hu/rabyn/images/pic4735234.jpg
Leveske: kep.tar.hu/rabyn/images/pic4735549.jpg
És a tarjazoidoknak, hogy legyen mit kitenni az oldalra:
TARJA: kep.tar.hu/rabyn/images/pic4735550.jpg
kep.tar.hu/rabyn/images/pic4735551.jpg
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
[size=9:1n45eq8b]8O Nem is imádnak! Csak szeretnek... De nekem ez sokkal, de sokkal többet jelent, mintha imádnának! :itscool:Artemisz (Celebthil) írta: Imádom, hogy így imádjátok Estelt!!!!
[/size]KÖSZÖNÖM! :bounce: Én is szeretlek Titeket!:dance: :mrfrodo: [size=9:1n45eq8b]/(c) by Lamorak/[/size]
[size=9:1n45eq8b]Ja, és majd elfelejtettem:[/size]
Valin Nostare Arden Borough!
Yammanienirenna nish, Foq-e-Riyanoq! :cheers: :hello:
Eru éltessen sokáig Titeket!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Celeb
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"...bolondok vagyunk és mind belehalunk..."
by Mau
- Rabyn
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta: Lamorak, te vezetsz naplót!!
De jó! Én sokszor elkezdtem, de négy hónap A REKORD!
Én márc 15 én meg tegnap írtam a naplómba 2002 szept óta. (nem kell naponta írni, a napló nem romlik )
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Artemisz
- Nem elérhető
De jó! Én sokszor elkezdtem, de négy hónap A REKORD!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Lamorak írta:
Alyr Arkhon írta: A Notre Dame tényleg nem rossz, bár azért nem a kedvencem, és a végét csak a dolgozat után olvastam el, mert kicsit későn kezdtem neki anno... (nem mintha nem tudtam volna mi a vége)
Én máig sem olvastam a Notre Dame-ot. A Háború és békét igen--idézném, mit írtam a naplómba akkor: 'Sz*r idő van. Sz*r a Háború és béke.'
Én csak a negyvenvalahanyadik oldalig jutottam, amikor még mindig új helyszíneket írt le, feladtam. Majd egyszer tán újrakezdem...
(mai latinóra termése:
"az a szó alulról a legfelső sorban" )
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Lamorak
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: A Notre Dame tényleg nem rossz, bár azért nem a kedvencem, és a végét csak a dolgozat után olvastam el, mert kicsit későn kezdtem neki anno... (nem mintha nem tudtam volna mi a vége)
Én máig sem olvastam a Notre Dame-ot. A Háború és békét igen--idézném, mit írtam a naplómba akkor: 'Sz*r idő van. Sz*r a Háború és béke.'
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Múlt héten nekiálltam Salman Rushdie-t olvasni. Tegnap egy délután alatt kivégeztem az egyik novelláskötetét (Kelet, nyugat), amiben az egyik novellában a két indiai emigráns Londonban Tolkienról beszélget, meg arról, hogy Középfölde Angliában van Ma reggel meg elkezdtem olvasni a Talpa alatt a föld című regényét. Kb. a harmadik oldalon a Gyűrűvers néz velem szembe... Egy kábítószertúladagolásban meghalt mexikói aranyifjú utolsó szavai voltak 8O Kiccsit vigyorogtam rajta a villamoson. Eddig is imádtam Rushdie-t, de most még jobban szeretem.
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Nimashilin írta: Rabyn, nekem az egyik kedvenc könyvem a Notre Dame... Na jó, csak A nevető ember után, de az is Hugo... Sztem érdemes elolvasnod, iszonyú erős érzelmi hatást vált ki az emberből. A tanár meg... bekaphati, nem az a legjobb módja a nevelésnek, ha dogát irat abból,amit fixen nem tudtok. /de azért tényleg olvasd el, ha időd engedi /
Ez a hosszú-dolog kb. olyan, mint mikor ismerősöm mondta, h el akarja olvasni a GyU-t, mert tetszett neki a film, amúgy is évek óta szerepjátékozik, illene elolvasnia. De visszarettent, mert olyan hosszú. Basszus, nincs rá ideje? Meghal az öregségtől, mielőtt kiolvasná???? Ha érdekli, mi a búbánatért nem örül, h ilyen sokat olvashat érdekes dolgokról??? Nem értem én a mai agypasszív népséget, nem értem. :shake:
Amúgy ha kell korrep magyarból, visíts. könyvtárnyi tételem van /többgenerációs / és jól jön felvételi előtt egy kis ismétlés...
A Notre Dame tényleg nem rossz, bár azért nem a kedvencem, és a végét csak a dolgozat után olvastam el, mert kicsit későn kezdtem neki anno... (nem mintha nem tudtam volna mi a vége)
A Gyűrűk Urát ajánld neki kötetenként, és akkor nem tűnik olyan hosszúnak
(egyébként a GyU és a Háború és Béke majdnem egyforma hosszú, utóbbit mégsem tudtam még elolvasni)
Szvsz a GyU-t mindenkinek el kellene olvasnia aki fantasyvel foglalkozik valamilyen téren, ártani biztos nem árt...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Rabyn
- Nem elérhető
De nem tetszett talán mert muszájból olvastam el. Nem azt modnom ,hogy bűnrossz könyv, de nehezebben olvasható mint amiket eddig a kezembe vettem. (a virágot algernonannak se egy könnyű mű ráaádsul utána két hétig depresszios voltam)
- Nimashilin
- Nem elérhető
Ez a hosszú-dolog kb. olyan, mint mikor ismerősöm mondta, h el akarja olvasni a GyU-t, mert tetszett neki a film, amúgy is évek óta szerepjátékozik, illene elolvasnia. De visszarettent, mert olyan hosszú. Basszus, nincs rá ideje? Meghal az öregségtől, mielőtt kiolvasná???? Ha érdekli, mi a búbánatért nem örül, h ilyen sokat olvashat érdekes dolgokról??? Nem értem én a mai agypasszív népséget, nem értem. :shake:
Amúgy ha kell korrep magyarból, visíts. könyvtárnyi tételem van /többgenerációs / és jól jön felvételi előtt egy kis ismétlés...
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Rabyn
- Nem elérhető
- sebcsaba
- Nem elérhető
Ulmo írta: Rabyn: a tanárt következő megszólalása után kikötjük, és megdobáljuk a Párizsi Notre-Damme keményfedeles köteteivel Csak hogy érezze a kultúra súlyát :evil2:
Nem mondtátok még a tanárnak, hogy megpróbálhatna tanítani is, nem csak leadni a kötelező anyagot? Biztos nagyobb sikere lenne az óráinak.
Az óráinak talán, de a diákoknak a beszólás után a tanárnál már kisebb...
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Ulmo
- Nem elérhető
Nem mondtátok még a tanárnak, hogy megpróbálhatna tanítani is, nem csak leadni a kötelező anyagot? Biztos nagyobb sikere lenne az óráinak.
- Rabyn
- Nem elérhető
ugyanis a következő történt. Magyaróra van mindekit tudta, hogy dogét írunk a Párizsi notredambol és a bánkbénol ergo mindenki a bánkbánra tanult. (a másika csak el kellett olvansni). na tulvagyunk a dogán. következő óra, valaki mondjon Kölcseytől (bocs hogy nem nagyon használok nagybetűket de elég érdekes itt a billnetyűzet) prozai művet. mindenki rohadtul hallgat (én főleg mert nekem nem volt meg az anyag vége mrt aludtam az órán olyna unalmasan magyarázott a tanár) na akkor papírt elő. én be se adtam a dogám mert ha kivételesen tanulok jóóóól összekeveredik a fejemben a dolog. jól össze is kevertem Katona Józsefet és Kölcseyt.. (8.ban ezt Vörösmartyval játszottam el). megnéztrem a magyar hegyeket 1.75re állok. a többiek se sokkal jobban. 21ből 19en biztos bukásra állunk. és miért?? mert a tanár igaszságtalan!!!! holnapta is sokat kell tanulni mintha mindenki ugy imádná a magyart. eddig az volt a kedvenc tárgyam és még mindig szeretem de lassan kezdi velem megutáltatni.. Ja és a legszebb az egészben. hogy osztálytársam halkan megjegyzi, hogy a notredame nagyon hosszu könyv és nehéz elolvasni (a csaj amugy megszálllot hp-fan és a éppepn a Gyűrűk Urát olvassa) erre a tanár megszolal, hogy a Hp és a Gyu kétszer olyan hosszu és mindkettő tökunalmas és szerinte tök rossz is.. Na ezze lvégképp felment bennem a pumpa.. Nemhiszem hogy a magyartanárokon kivüla párizsi notredmaeot és a bánkbánt olyan sokan szeretnék mint a Gyut vagy a Hp-t.... ja és persze minedenki kapát kap a dogájára....
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Ugye nem feledtétek el, hogy a hétvégén, szombaton 14:30-tól ismét Tolkien Klub a Zöld Macskában?
A programról:
14:30 - Beszélgető-sarok: A Jó és a Rossz Középföldén
16:00 - Quenya nyelvlecke - Kaposi Angéla (Varda)
17:00 - Fegyverek és hadviselés Tolkien világában - Tallián Balázs (Ulmo)
A Beszélgető-sarok ban ezúttal is várjuk azokat a vendégeinket, akik aktív formában szeretnék feldolgozni a tolkieni világgal kapcsolatos élményeiket. A beszélgetésen kívül sok játékkal és izgalmas feladatokkal is találkozhatnak a részvevők.
A előadás kis betekintést nyújt a hadviselés és a fegyverek történetébe. Megismerkedhetünk Középfölde lakóinak kedvenc fegyvereivel, a haditechnikával, valamint a nagyobb csatákkal. Megtudhatjuk azt is, hogyan küzdöttek az orkok a tündékkel.
Gyertek sokan és szóljatok a barátaitoknak is!!!!
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Irunien
- Nem elérhető
Csak annyit akartam volna mondani, h nagyon kár hogy nem tudtunk erről a kis összejövetelről, amiről annyi képet láttam már. Biztos jó lehetett.
Iru.
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Irunien
- Nem elérhető
Boldog szülipapot minden Kedves Érintettnek!
Iru:-))
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe