BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 7 hónapja #183809 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nahát, nahát, tényleg, beszélgetős topic és beszélgetünk benne... :D

Jocii: Lehet hogy akkor azt lehurrogták aki akkor felvetette ezt, de az akkor volt, most most van, és ezek szerint most érdelki a társaságot a téma. (vagy ha nem akkor most minket is jól lehurrognak :D )
(más részről igenis vannak Szülők a talikon, elvégre ez nem iskolai kirándulás és nem mindenki 16-18 éves vagy egyetemista. Olyan embereket akik maguktól nem jönnek, csak azért mert valaki szülei sztem hiba lenne meghívni, szvsz nagyon unatkoznának)

Hát igen, érdekes a téma és nekem is feltűnt, hogy egyre több az alkoholra vonatkozó bejegyzés a találkozásoknál. És meg kell vallanom, ez így igazából nemigen tetszik. Ha valaki hoz magával italt és megissza, esetleg megkínál másokat, ám tegye, de felhívni a figyelmet arra hogy ez itten ivós buli lesz (pontosabban olyan buli ahova jó lenne alkoholos italt hozni) nem jó.

Tényleg kíváncsi vagyok mennyiben változtatja meg egypár sörös-boros üveg a társaságról alkotott képet, mert lehet hogy Rabynnak van igaza és mi hiába tudjuk amit tudunk, a külsősök mást fognak gondolni...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #183792 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dínchamion írta: Az alkohol - ahogy a dohányzás is - része az emberi kultúrának, és a helyén kezelve semmi baj nincs vele.

Pontosan! Csak akkor van mindenből probléma, ha "rosszul használják". Ezért veszélyesebbek az illegális drogok, mert azoknak a mi kultúránkban nincs igazán jó helye. Az alkoholról viszont bőven van kulturális tudásunk. Tudjuk, hogy jó egy buliban, hogy egy finom ebédet megkoronáz egy pohár hozzáillő bor, és hogy napi két deci vörösbor jelentősen csökkenti a szívkoszorúérbetegségek kockázatát (bocs, ez utóbbi még a szakdogám utóhatása ;) )

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #183789 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

jocii írta: bocsánat hogy beleszolok , de valaki egyszer felhozta ugyanezt régebben , és azt a valakit igen keményen leüvöltöték .

Az a valaki szvsz nem a megfelelő formában adta elő a témát... :wink:

Szerintem semmi baj nincs azzal, ha a talikon előkerül az alkohol -- a baj azzal van, hogy ezt rögtön a társaság züllésének jeleként fogják fel.

Az alkohol - ahogy a dohányzás is - része az emberi kultúrának, és a helyén kezelve semmi baj nincs vele. És nézeteim szerint a helyén tudjuk kezelni. :)

Egyébként meg hukk. :D

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 7 hónapja #183788 Írta: Finduilas

Sil írta:

Szürke írta: Rabyn: én is pont ezen gondolkoztam el néhány napja. Nem a pia mennyiség, hanem pusztán a jelenléte az, ami feltűnt újabban. Eddig ez nem volt szokás - vagy csak én emlékszem rosszul?

Én sajnos igen ritkán jutok el talikra, de az utóbbi időben a képeket, élménybeszámolókat látva bizony bennem is felmerült ez... Emlékeztek, a tavalyi Farsang után még arról beszélgettünk, hogy milyen jó társaság ez, hogy egy csepp alkohol sem volt, mégis jól éreztük magunkat...

És? Ez mit jelent?

Szerintem egyáltalán nem az a lényeg, hogy egy társaságban valakik isznak-e, vagy cigiznek, vagy bármi mást csinálnak, hanem az, hogy ennek milyen szerepe van számukra. Mindenki más miatt csinálja ezeket a dolgokat. Most elkezdhetném mondani, hogy itt senki nem azért sörözik egy bulin, mert anélkül nem érezné jól magát, vagy, hogy nem azért cigizik, mert másképp nem tudja levezetni a feszültséget. De ez teljesen felesleges. Mindenkinek saját magának kell tudnia, mit miért csinál. És a hozzá közel állók pedig szintén tudhatják ezt. Éppen ezért ezzel itt nem érdemes foglalkozni.

Véleményem szerint az lenne a fontos, hogy tudatosítsuk, hogy mi tényleg egy Kulturális Társaság vagyunk. És amikor ez fontos, akkor figyeljünk arra, mit közvetítünk a külvilág felé. Ha viszont elvonulunk a világ elől egy kirándulásra, vagy buliba, akkor fontosabb az, hogy egymásra figyeljünk, és úgy érezzük jól magunkat, ahogy nekünk tetszik, de ekkor is közösségként. (Az én teljesen szubjektív véleményem szerint igazából egyikkel sincs túl nagy gond.)

"I can love
But I need his heart.

Több
20 éve 7 hónapja #183782 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Szürke írta: Rabyn: én is pont ezen gondolkoztam el néhány napja. Nem a pia mennyiség, hanem pusztán a jelenléte az, ami feltűnt újabban. Eddig ez nem volt szokás - vagy csak én emlékszem rosszul?

Én sajnos igen ritkán jutok el talikra, de az utóbbi időben a képeket, élménybeszámolókat látva bizony bennem is felmerült ez... Emlékeztek, a tavalyi Farsang után még arról beszélgettünk, hogy milyen jó társaság ez, hogy egy csepp alkohol sem volt, mégis jól éreztük magunkat...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 7 hónapja #183777 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Finduilas írta: Úgyhogy ha már ilyen dolgokon gondolkodunk, akkor érdemes lenne végignézni, hogy egészében mi az az életszemlélet, amit képviselünk, és most már közvetítünk is valamennyire.

Nagyon igazad van, Fin!
*perme szomorkásan bólogat*

Engem az is vonzott ebben a társaságban, hogy itt az emberek, úgy láttam, mindenféle "pótszer" nélkül is képesek jól érezni magukat, és nagyra értékelik az úgymond ártatlan örömöket, nagyobbra, mint a züllést..
Az vonzott, hogy itt úgy láttam, nincsenek alkeszosok, és bagós is csak kevés.

Nem tehetek róla, megszakad a szívem, ha látom Silme-t, Dodiee-t, Szofit, de főleg mogyit meg Idrilt meg Ladist cigizni...

Miért nem tudnak leállni vele.. Más is tudja csökkenteni a feszültséget másképpen!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #183768 Írta: Finduilas
Szerintem nem az alkohol megjelenése lett gyakoribb, hanem az olyan talik, amik a bulizásról szólnak. Amikor a talik nagyrésze teaházakban volt, logikus, hogy senki nem ivott alkoholt. Ha viszont egy egyetemi kollégiumba megyünk, egész éjszakás partira, akkor már csak a hely szelleme is megköveteli, hogy igyunk ;)
Úgy vettem észre, hogy a társaságon belül ez azért nem probléma, mert nagyon vigyázunk és figyelünk egymásra. Olyanra én nem emlékszem, hogy valaki hullarészegre itta volna magát, vagy valami bajt okozott volna amiatt, mert többet ivott a kelleténél. Azt, hogy a (még) külsősök mit gondolnak rólunk, nem tudjuk megítélni. Meg kellene kérdezni, de gyanítom, nagyon eltérő válaszokat kapnánk...

Számomra viszont ez a kérdés előhozott egy másikat, mégpedig a cigaretta problémáját. Attól, hogy valaki fiatalkorában (értsd 16-18 éves kora után, azelőtt még kevésbé ajánlatos a nagyobb mennyiségű alkohol fgogyasztása) hétvégenként, alkalmanként becsíp egy kicsit, nem feltétlenül lesz alkoholbeteg. Az viszont, aki ebben az életkorban, vagy még korábban elkezd dohányozni, nagyobb valószínűséggel rá is fog szokni. És a cigis dobozokra nem a poén kedvéért írták rá a káros hatásokat, meg nem is azért, hogy mindenki gyűjtse, a különféle feliratokat :P

Úgyhogy ha már ilyen dolgokon gondolkodunk, akkor érdemes lenne végignézni, hogy egészében mi az az életszemlélet, amit képviselünk, és most már közvetítünk is valamennyire.

"I can love
But I need his heart.

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #183767 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
jocii: én értem, hogy mire gondolsz, de (mivel ez egy szabad internetes fórum) ha erről akarunk beszélni, akkor errőlbeszélünk ;)
Amúgy ezt a jelenséget én is észrevettem, de eddig még nem akartam szólni, mert engem olyan nagyon nem zavar :lol:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 7 hónapja #183761 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
bocsánat hogy beleszolok , de valaki egyszer felhozta ugyanezt régebben , és azt a valakit igen keményen leüvöltöték .
Én azt javaslom legyen LEZÁRVA ez , mivel sokaknak más az alkohollal valo kapcsolata , igy erröl nem érdemes beszélni ,
Mert mindig is lesznek olyan emberek akik isznak alkoholt a talikon.
DE ugy gondolom , amig ez nem esik tulzásba, vagy nem kényszeritenek rá embereket az ivásra addig nincs probléma.
Persze azért a bajt jobb megelözni , mint késöbb orvosolni.
Igy pl a hozzatok xy alkoholtartalmu italt a talikra beirásokat mellözném.
Illetve pár talira Szülöket is meghivnék !
Egy ilyen szülöi meghivás sokat segithet abban is , hogy a nagyobb több napos talikra , táborra talán nyugisabban engedik a gyereküket.

Több
20 éve 7 hónapja #183760 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emberek, szerintem kevés olyan személy van, akit jobban irritálna az ivás kedvéért való ivás, és emiatt bizony sok bulit hagytam már ki vagy unatkoztam végig. De az MTT-ben sosem volt ebből gondom eddig. Mondom, érzékeny vagyok a témára, úgyhogy szerintem mérvadó a véleményem, ha azt mondom: nálunk szó nincs ilyenről. Rabyn: szvsz. egyáltalán nem baj, hogy felvetetted a témát, de ha azt hiszed, hogy külső szemlélő számára elképesztő alkoholizálásnak tűnhet, amit művelünk, akkor nem voltál még IHB paryn, és nem sokat mozogsz "átlagos" fiatalok között! Állítom, hogy az összes MTT-s tali valóságos detoxikálónak tűnne a korunkbeliek átlagos összejöveteleihez képest!

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 7 hónapja #183757 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Silmeniel írta: Azt hiszem, ebben a társaságban mindenki tudja, mit szeretne csinálni. Elég felnőttek vagyunk már, hogy eldöntsük, mire van szükségünk, úgyhogy cselekedjen mindeki belátása szerint.

Mindenki ezt hiszi???? Én nem.... (ez most mélyebb filozófiai eszmefuttatás lenne, ezért kihagyom.)

Rabyn: én is pont ezen gondolkoztam el néhány napja. Nem a pia mennyiség, hanem pusztán a jelenléte az, ami feltűnt újabban. Eddig ez nem volt szokás - vagy csak én emlékszem rosszul?

Nehogy félreértsetek, egyáltalán nem vagyok ellene - sőt én is kifejezetten szeretem a jóféle italokat (más kérdés hogy az egyik kedvenc söröm alkoholmentes :wink: )

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 7 hónapja #183756 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Artemisz (Celebthil) írta: Boldog Bolondnapot minden hóbortos Középfölde-vándorának!! :lol:

Hihi, CSATLAKOZOM! Éljen április 1! :dance: :bounce: :hello: :smokin: :mrgreen: 8)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 7 hónapja #183752 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn felvetése szerintem nagyon fontos, és azzal mindenképp egyetértek belőle, hogy a kérdés nem csak 'belső', tehát nem csak a 'miénk', hanem 'kifelé' is irányuló, arról is szól, h mit kommunikálunk magunkról. Megoldást nem tudok javasolni, de csatlakozom Rabynhoz annyiban, h tényleg gondolkodjunk el ezen.

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
20 éve 7 hónapja #183743 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Drágáim, alkohol, nem alkohol, mi jól érezzük magunkat mindenképpen... Szvsz kicsit túl van dramatizálva a helyzet, egy-két sör még nem alkoholizálás... Ha van 3 üveg bor, meg 6 doboz sör 10-15 emberre, még becsípni sem lehet... :) Én azt mondom, aki nem akar inni, nem kell innia. Aki úgy gondolja, megiszik két sört, tegye. Senkit nem fog senki lenézni, mert nem iszik, és azért sem, mert esetleg kicsit többet ivott a kelleténél. Azt hiszem, ebben a társaságban mindenki tudja, mit szeretne csinálni. Elég felnőttek vagyunk már, hogy eldöntsük, mire van szükségünk, úgyhogy cselekedjen mindeki belátása szerint. Nem kell feltétlenül inni a jókedvhez, de ettől függetlenül, én is benyomok 1-2 sört, ha tudok. :) Ha nem esünk túlzásokba, ettől csak még jobb lesz a hangulat... :)
Na pusz! :)

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 7 hónapja #183740 Írta: Felagund

Artemisz (Celebthil) írta: Én is ittam bort, mégse lettem csaprészeg..

Debezzeg Tünc!!! :mrgreen: :twisted:

Több
20 éve 7 hónapja #183739 Írta: Artemisz
Erről van szó!

Nekem szvsz nincs szükségem a felszabadult vihánchoz egy csepp alkoholra sem.. (ezt gondolom jól tudjátok. :roll: ).

Milyen remek partyéneklést csaptunk Gesztesen is, pedig nem volt bennünk pia!

Vannak élethelyzetek, mikor az ember igenis KÍVÁNJA az alkoholt, persze ebben a tömeg és a buli sajnálatos elősegítő tényező.. s innentől kezdve teljesen az egyénen múlik, hogy mennyire ismeri magát, és mennyit ad magára.. vagyis hogy mennyit iszik.
Én is ittam bort, mégse lettem csaprészeg..

Szóval szvsz igazad van, de nem kell ilyen sötéten látni a helyzetet! :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #183732 Írta: Felagund

Nodlee írta: minden második előadás (a miénk is!) arról szólt, hogy akkor van harmónia, amikor iszunk.

Nem igaz!!! :twisted:

A mienk a harmónia keresését pont az italozás alternatívájaként kínálta fel
(hogy szabatos legyek)

Rabyn: értem mire gondolsz, de a helyzet szvsz nem olyan vészes.
Először is itt azért nem folyik ipari méretű alkoholizálás, tehát nem jellemzőek az IHB-partik, legalábbis én egyről sem tudok. Nézd, a társaság egy része egyetemista (neaggyisten koleszos) és ehhez a léthez (tetszik-nem tetszik) valamilyen szinten hozzátartozik a (rendszeres) alkoholfogyasztás.
Másrészről viszont nem kötelező alkoholizálnod csak azért, hogy a társaság részévé válj! (Mint ahogy sok "baráti körben"bizony kell!)
Itt vagyok pl én:(:twisted:) Nem nagyon láthattátok, hogy én valaha sokat ittam volna, mert nem is teszem :D De ennek ellenére egy cseppet sem érzem úgy, hogy egy kicsit is "kiljebb lennék közösítve"! )

Több
20 éve 7 hónapja #183725 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A szervezett talikon, ami nem "munka" tehát nem Tolkien klub vagy lep vagy ilyesmi azokon ottvan..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 7 hónapja #183724 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát, Rabyn ehhez a témához nemigazán tudok hozzászólni... Én Gesztesen gondolkodtam el, amikor azok az előadások voltak, hogy minden második előadás (a miénk is!) arról szólt, hogy akkor van harmónia, amikor iszunk. Pedig ez nem igaz...
Azért az viszont túlzás volt a részedről, hogy minden talin alkohol van, mert nem.[/u]

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
20 éve 7 hónapja #183717 Írta: Rabyn
Előszőr is elnézést kérek, hogy beírom ezt a nagy bolondnapi üdvözlésekbe.

Szia kedves drága népek(tündék törpök, hobbitok emberek és más egyebek)!

Sokáig gondoldoktam, hogy hogyan fogom mindezt szavakba öneteni, és azon, hogy a beszélgetősbe vagy a gondolatokba írjam-e be. Végül úgy döntöttem mindekét helyre beírom. Az is megfordult a fejembe, hogy haragudni fogtok majd rám, és, hogy belelépek eggyesek lelkébe. A problema amiről írni fogok az az alcohol. Én ismerlek benneteket, tudom milyenek vagytok, tudom , hogy jól tudjátok magatokat érezni az alcohol nélkül is, de a mostani talik egyike se múlt el úgy, hogy söt, bor vagy egyéb alcoholos ital ne lett volna ott. Várgesztes az más volt, hiszen oda nem nagyon jönnek olyanok akik újak lennének (egy két kivétel persze volt). De mostmár az egy napos talikon is mindig van pia. Ha valaki kívűről lát minket, annak nem az fog eszébe jutni, hogy hudejofejek vagyunk hanem az, hogy némmááá alcohol van náluk! ők sem különbek a többi fiatalnál. Annak aki nem ismer minket személyesen, annak nem lehet, hogy el is megy a kedve tőlünk egy ilyen tali után. Nem az fog a szemébe tűnni, hogy 6-7 esetleg több ember megiszik egykét üveg bort,sört stb.-t hanem hogy iszunk(isztok)
Tudom nem számít, nem kellene azzal törődni, hogy mások mit gondolnak rólunk/rólatok hanem az, hogy mi jól érezzük magunkat a bőrünkben. De azért én szeretném ha nem az a kép alakulna ki rólunk, hogy csak akkor jófejek ha isznak. Én tudom, hogy ez egy nem így van. Én tudom, hogy pia nélkül is aranyosak kedvesek imádni valóak vagytok, hogy tudjátok hol a határ. És tudom, hogy ezt ti is tudjátok. Remélem most nem hisztek azt, hogy haragszom rátok, mert nem így van. Mert ti vagytok a barátaim, és nálatok jobban csak a családomhoz és egy két külsős barátomhoz kötődőm. És azért gondoltam, hogy szólok, mert a barátok szólni szoktak ha valamit elleneznek, ha valami nem tetszik nekik. Remélem nem haragudtok meg rám, vagy nem fogtok utálni emiatt,(de ha még is azt is megértem) és remélem, hogy megértitek mit akarok ezzel az egésszel mondani, és hogy elgondolkodtok a dolgon..

Puszmákolok mindenkit.
Rabyn.

Több
20 éve 7 hónapja #183713 Írta: Artemisz
Boldog Bolondnapot minden hóbortos Középfölde-vándorának!! :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #183710 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot minden fórumozónak!!!

Több
20 éve 7 hónapja #183702 Írta: Rabyn
BODOG BOLONDOK NAPJÁT!!!

Több
20 éve 7 hónapja #183701 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dae-elena/sissee írta:

Namarie írta: Hogyne mérte volna.... csak elégtek az eredmények...

Igen, mert lángoló elme volt a kliens... 8)

Ezexerint az eredmények elégségesek voltak. :twisted:

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 7 hónapja #183700 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog bolondok napját!!!

"stultorum numerus infinitus est"

Laurelen, negyedik generációs bolond

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 7 hónapja #183694 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Namarie írta: Hogyne mérte volna.... csak elégtek az eredmények...

Igen, mert lángoló elme volt a kliens... 8)

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #183692 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
megismételném a FELHÍVÁST (ha esetleg valaki nem látta volna)!

Május 7-én, az MTT keretein belül Musical-estet rendezünk (19.00 Zöld Macska).
Várom azon lelkes emberek jelentkezését e-mailben, akik szeretnének énekelni/táncolni, valamilyen musical részletet előadni. (Ide tartoznak a Disney rajzfilmek, illetve minden egyéb rajzfilmzene, filmzene is.)
Előtte természetesen meghallgatás is lesz.
Felhívnám a verselők figyelmét, hogy prózai előadókat is várunk VERS vagy valamilyen RÖVID NOVELLA vagy HUMOROS ELŐADÁS kategóriában.
Ugyanez a TÁNCOSOKRA is vonatkozik.

A levél tartalmazza:
:arrow: a szám címét
:arrow: a szám műfaját
:arrow: a zeneszerzőt
:arrow: az előadó teljes valódi- és nick nevét
:arrow: és hogy pontosan hány perces műsor lesz.

Az e-maileket a kriszana@tolkien.hu -ra várom április 20-ig.
Előzetes főpróba a helyszínen április 26-án, hétfőn.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 7 hónapja #183685 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hogyne mérte volna.... csak elégtek az eredmények...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 7 hónapja #183684 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Brisa írta:

Dae-elena/sissee írta: :idea: A lefele repülés igencsak sok dologban mutat hasonlóságot a közönséges lepottyanással, s bár egyértelmű a különbség, én mégis az utóbbi mellett foglalnék állást, avagy: ha volna a balrognak bármiféle testi vagy mechanikai eszköze, amellyel repülni tudna, csak nem annyira hülye, hogy majd pont lefele repül :?: :twisted:

Mér, mérted már egy balrog IQ-ját? :mrgreen:

A ragadozóknak magas 8) Meg a balrogok különben is értelmes lények, lásd Szilmarilok... ;)

Több
20 éve 7 hónapja #183682 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dae-elena/sissee írta: :idea: A lefele repülés igencsak sok dologban mutat hasonlóságot a közönséges lepottyanással, s bár egyértelmű a különbség, én mégis az utóbbi mellett foglalnék állást, avagy: ha volna a balrognak bármiféle testi vagy mechanikai eszköze, amellyel repülni tudna, csak nem annyira hülye, hogy majd pont lefele repül :?: :twisted:

Mér, mérted már egy balrog IQ-ját? :mrgreen:

Brisa

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.821 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére