- Köszönetek: 4
BESZÉLGETŐS topic
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Könyv kerestetik" topic.Csabialonso írta: Sziasztok!
Bocsi, hogy itt kérdezem, mert látom, hogy ez inkább dumaszoba, de gondoltam ti tudtok segíteni.
Elég régóta keresem a Szilmarilok új, festményes kiadását, de minden internetes oldalon elfogyott, könyvesboltokban sem találtam sehol Pesten. Esetleg valamelyikőtöknek van tippje, hogy hol keressem?
Amúgy üdvözlök mindenkit, régi Gy.U. rajongóként csak idetévedtem!
Egyébként szvsz nézd meg a Silverlandben, ott van rá esély.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Csabialonso
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
Bocsi, hogy itt kérdezem, mert látom, hogy ez inkább dumaszoba, de gondoltam ti tudtok segíteni.
Elég régóta keresem a Szilmarilok új, festményes kiadását, de minden internetes oldalon elfogyott, könyvesboltokban sem találtam sehol Pesten. Esetleg valamelyikőtöknek van tippje, hogy hol keressem?
Amúgy üdvözlök mindenkit, régi Gy.U. rajongóként csak idetévedtem!
"Gandalf? Igen...Így hívtak régen...Szürke GandÁlf!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Az eset súlyosságát tetézi, hogy az ilyen kérdés mindennapos volt.Az a 3800 forintos számológép a kirakatban mennyibe kerül?
Ha valakit érdekel, néhány emberi butaság össze van gyűjtve egy rég félbemaradt honlapomon.
- Ben
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
And now, something completely different... The Larch.Estel Adániel írta: Ez persze nyilván azért van, mert ott senki sem számít a spanyol inkvizícióra!
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Hogy nem sült ki a szemük az utazási irodáknak, ilyen átverésekkel megsorozni szegény utasokat
Tényleg, az ember azt hiszi, hogy ennél már nincs lejjebb, és jön a következő, ami már mélytengeri élet... Olyan sötét....
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Náda
- Nem elérhető
Tünde írta: mégegy (Adim küldi )
Íme, néhány kissé különös, de hiteles panasz azok közül, melyeket angol utazási irodáknak tettek:
"Senki nem mondta nekünk, hogy a tengerben halak lesznek. A gyerekek megdöbbentek."
"Nekünk kilenc órát kellet repülnünk Jamaicából Angliába - az amerikaiaknak csak három órát."
"A vőlegényemmel kétágyas szobát foglaltunk, de franciaágyas szobában helyeztek el bennünket. Így most önöket tekintjük felelősnek azért a tényért, hogy teherbe estem. Ez nem történt volna meg, ha olyan szobát kapunk, amilyet lefoglaltunk."
"Azt tapasztaltuk, hogy a homok nem olyan, amilyennek a prospektusban látszik. A prospektus sárgának mutatja, pedig fehér."
"A szabadban kellett sorban állnunk, légkondicionálás nélkül."
Végül egy Spanyolországban nyaraló ezt tette szóvá: "Rengeteg ott a spanyol. A recepciós spanyolul beszél. Rengeteg az idegen."
uhh ezek fájtak...hogy tudnak ennyi baromságot összehordani az emberek... 8O
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Íme, néhány kissé különös, de hiteles panasz azok közül, melyeket angol utazási irodáknak tettek:
"Senki nem mondta nekünk, hogy a tengerben halak lesznek. A gyerekek megdöbbentek."
"Nekünk kilenc órát kellet repülnünk Jamaicából Angliába - az amerikaiaknak csak három órát."
"A vőlegényemmel kétágyas szobát foglaltunk, de franciaágyas szobában helyeztek el bennünket. Így most önöket tekintjük felelősnek azért a tényért, hogy teherbe estem. Ez nem történt volna meg, ha olyan szobát kapunk, amilyet lefoglaltunk."
"Azt tapasztaltuk, hogy a homok nem olyan, amilyennek a prospektusban látszik. A prospektus sárgának mutatja, pedig fehér."
"A szabadban kellett sorban állnunk, légkondicionálás nélkül."
Végül egy Spanyolországban nyaraló ezt tette szóvá: "Rengeteg ott a spanyol. A recepciós spanyolul beszél. Rengeteg az idegen."
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Tünde
- Nem elérhető
Egy vidéki főiskolán tanítok, és sajnos egyre gyakrabban meggyőződöm arról, hogy a diploma és az intelligencia (ész) nincsenek köszönő viszonyban sem...
Zh-t írattam az elsősökkel, és már a terembe belépvén kiszúrtam magamnak egy "kislányt", aki tök pinkbe öltözve (már ha az ruha volt rajta!!!), műkörmeivel a tollba kapaszkodva (alig tudta fogni), púderezte az orrát! Hát...nem mindegy, hogy ír 0 pontos zh-t az ember lánya! Látszott rajta, hogy baromira izgul, csak nem tudtam, hogy a kérdéseket várja ilyen izgalommal, vagy hogy kibírja a körme, anélkül, hogy lepattogna a lakk, esetleg sietne szolizni. Ja, a mobilja is rózsaszínű volt, és a hajában is volt egy-két rózsás árnyalatú tincs.
Na, miután "kigyönyörködtem" magam, mondom, írják fel a papírra, hogy NÉV, SZAK... és éppen folytatnám a sort, mire a kislány megszólal: Elnézést! Évszak? Na, gondoltam, nagy az Isten állatkertje, kicsi a kerítés, persze a többiek sírva röhögtek, ő meg abszolút nem értette, hogy min.
Mondtam neki, hogy igen, az évszakot kell felírni, a hónapot, napot, a Duna vízállását Paksnál, a Barátok közt tegnap esti epizódjának 5 soros összefoglalóját és a műkörmöse mobilszámát...
Gondoltam, ennyi baromságra csak veszi a lapot...tévedtem, csak az tűnt fel, hogy míg a többiek a kérdésekre várnak, ő már buzgón ír, és láss csodát! Minden adatot megkaptam, kivéve a vízállásjelentést, mert arra azt írta: "Tudom ám, hogy ez beugratós kérdés, mert Paks a Tisza mellett van."
Feladtam. És már nem röhögök, amikor ezt a történetet mesélem. Diplomája lesz...?
- Tünde
- Nem elérhető
Eladó egy alig használt szológitár (East Les Paul DK) és egy erősítő (Harley benton HB80R).
Ár megegyezés szerint.
Itt vagy telefonon jelentkezzetek, illetve ha tudtok valakit akinek szüksége van rá, továbbítsátok légyszíves.
Köszönöm
- Bounce
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Attila
- Nem elérhető
Aeglos írta: Van itt még egy kis HP-s szösszenet amin én nevettem egy sort...
Nincs beszéd, csak felirat + zene, de szerintem így is vicces.
... re=related
Ez nagyon jó, nekem nagyon tetszik.
"Van még egy bejelenteni valóm...amit elfelejtettem...úgyhogy menjetek haza!!! "
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Aeglos
- Nem elérhető
Idhren írta:
Esgal írta: LOL:
Két szinkron
Sztem Pitonos menőbb
Meg a végén, mikor Harry ordít
Szerintem az Elrondos videó a jobb. Sokkal jobban van összevágva.
Van itt még egy kis HP-s szösszenet amin én nevettem egy sort...
Nincs beszéd, csak felirat + zene, de szerintem így is vicces.
... re=related
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Akkor használj Operát, az az egyetlen olyan böngésző, ami 90% fölött felel meg a W3C szabványainak. És hely- illetve erőforrásigényben is kellemes. Ráadásul szintén ingyé' van.Alyr Arkhon írta: (firefoxom meg nincs, nem is akarok)
(Háromféle oprendszeren, nyolc böngészővel szoktam tesztelni, tudom, mit beszélek. )
(SÚ Holy Quest for Opera című előadását olvashattátok... bocsi!)
Erről valószínűleg a disznóknak más a véleményük...Sil írta: (... nem erőszak a disznótor...)
- Attila
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Két szinkron
Az iexplorer kiír egy csodás hangeffektes hibaüzenetet h nem tudja megjeleníteni.
(firefoxom meg nincs, nem is akarok)
Ez nem IE hiba, nekem 6-os verzióval simán megy.
- Sil
- Nem elérhető
(Erre szokták mondani, hogy nem erőszak a disznótor...)Alyr Arkhon írta: (firefoxom meg nincs, nem is akarok)
Tears unnumbered
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Két szinkron
Az iexplorer kiír egy csodás hangeffektes hibaüzenetet h nem tudja megjeleníteni.
(firefoxom meg nincs, nem is akarok)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Kincső
- Nem elérhető
Keresek képeket (és eddig nem találtam, mert amiket a régi topicokban linkelve találtam, azok zöme nem működik vagy életlen képeket tartalmaz ) a következő témákban a szlovénekhez viendő bemutatkozós videóhoz, holnapig még:
2005-ös LEPes színpadi előadások: Aredhel, KHE, kórus, stb.
iparművészeti pályázatra készült mütyürökről fotó, lehetőleg olyan amin sok látszik egyszerre (rajzpályázatos is lehet ilyesmi)
musicalest (2004nov), táncest (2006máj), synithosest (2006júl)
Msn, privi, mail... előre is köszi!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ulmo
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Ulmo írta:
Kincső (Thilanna) írta:
Gandalf írta: Eldamyn:
Nincsen fenn a neten. Ádámnak van rosszminőségű, vágatlan nyersanyaga róla DVD-n, ha minden igaz.
Igen meg nekem eredeti kamerakazin, vhs-re tudom átvenni. Valaki amúgy igazán megcsinálhatná már azt a rohadt 2005-ös tábordvd-t
Tán ha valaki hozzámvágná a nyersanyagot, meg is csinálnám... Vagy mindent külön kérni kell?
Nekem nincs meg digitálisan, és sokáig nem is tudtam kinél kallódik. Most az a hír járja már egy ideje, hogy Ádámnál. Majd szólok neki.
Az az "eredeti kamerakazi" akkor mit jelent? Az eredeti forrásból lehet a legjobban dolgozni (tudok ám kazettáról is digizni), de ha nincs más, úgy is jó. Köszönöm.
- Kincső
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Kincső (Thilanna) írta:
Nincsen fenn a neten. Ádámnak van rosszminőségű, vágatlan nyersanyaga róla DVD-n, ha minden igaz.
Igen meg nekem eredeti kamerakazin, vhs-re tudom átvenni. Valaki amúgy igazán megcsinálhatná már azt a rohadt 2005-ös tábordvd-t
Tán ha valaki hozzámvágná a nyersanyagot, meg is csinálnám... Vagy mindent külön kérni kell?
Nekem nincs meg digitálisan, és sokáig nem is tudtam kinél kallódik. Most az a hír járja már egy ideje, hogy Ádámnál. Majd szólok neki.
- Ulmo
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Kincső
- Nem elérhető
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19