BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 3 hónapja #368407 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Csabialonso írta: Sziasztok!

Bocsi, hogy itt kérdezem, mert látom, hogy ez inkább dumaszoba, de gondoltam ti tudtok segíteni.

Elég régóta keresem a Szilmarilok új, festményes kiadását, de minden internetes oldalon elfogyott, könyvesboltokban sem találtam sehol Pesten. Esetleg valamelyikőtöknek van tippje, hogy hol keressem?

Amúgy üdvözlök mindenkit, régi Gy.U. rajongóként csak idetévedtem! :)

:arrow: "Könyv kerestetik" topic.
Egyébként szvsz nézd meg a Silverlandben, ott van rá esély.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 3 hónapja #368406 Írta: Csabialonso
Csabialonso válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Bocsi, hogy itt kérdezem, mert látom, hogy ez inkább dumaszoba, de gondoltam ti tudtok segíteni.

Elég régóta keresem a Szilmarilok új, festményes kiadását, de minden internetes oldalon elfogyott, könyvesboltokban sem találtam sehol Pesten. Esetleg valamelyikőtöknek van tippje, hogy hol keressem?

Amúgy üdvözlök mindenkit, régi Gy.U. rajongóként csak idetévedtem! :)

"Gandalf? Igen...Így hívtak régen...Szürke GandÁlf!" :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 3 hónapja #368377 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát én is tudnék mesélni hajdani CASIO-boltos előéletemből jó pár dolgot. Egyet azért beírok, éppen tegnap meséltem Nillának is.

Az a 3800 forintos számológép a kirakatban mennyibe kerül?

Az eset súlyosságát tetézi, hogy az ilyen kérdés mindennapos volt.

Ha valakit érdekel, néhány emberi butaság össze van gyűjtve egy rég félbemaradt honlapomon.

Több
16 éve 3 hónapja #368373 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Estel Adániel írta: Ez persze nyilván azért van, mert ott senki sem számít a spanyol inkvizícióra! :lol: ;)

And now, something completely different... The Larch.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
16 éve 3 hónapja #368371 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ez persze nyilván azért van, mert ott senki sem számít a spanyol inkvizícióra! :lol: ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
16 éve 3 hónapja #368364 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A tengerben halak... :rotfl: Meg a spanyolok... :mint előbb:
Hogy nem sült ki a szemük az utazási irodáknak, ilyen átverésekkel megsorozni szegény utasokat :lol:
Tényleg, az ember azt hiszi, hogy ennél már nincs lejjebb, és jön a következő, ami már mélytengeri élet... Olyan sötét.... :twisted:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
16 éve 3 hónapja #368360 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ez egészen egyszerűen fáj... :)

Több
16 éve 3 hónapja #368358 Írta: Náda
Náda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Tünde írta: mégegy (Adim küldi :lol: )

Íme, néhány kissé különös, de hiteles panasz azok közül, melyeket angol utazási irodáknak tettek:

"Senki nem mondta nekünk, hogy a tengerben halak lesznek. A gyerekek megdöbbentek."
"Nekünk kilenc órát kellet repülnünk Jamaicából Angliába - az amerikaiaknak csak három órát."
"A vőlegényemmel kétágyas szobát foglaltunk, de franciaágyas szobában helyeztek el bennünket. Így most önöket tekintjük felelősnek azért a tényért, hogy teherbe estem. Ez nem történt volna meg, ha olyan szobát kapunk, amilyet lefoglaltunk."
"Azt tapasztaltuk, hogy a homok nem olyan, amilyennek a prospektusban látszik. A prospektus sárgának mutatja, pedig fehér."
"A szabadban kellett sorban állnunk, légkondicionálás nélkül."
Végül egy Spanyolországban nyaraló ezt tette szóvá: "Rengeteg ott a spanyol. A recepciós spanyolul beszél. Rengeteg az idegen."

uhh ezek fájtak...hogy tudnak ennyi baromságot összehordani az emberek... 8O :)

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."

Több
16 éve 3 hónapja #368356 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
mégegy (Adim küldi :lol: )

Íme, néhány kissé különös, de hiteles panasz azok közül, melyeket angol utazási irodáknak tettek:

"Senki nem mondta nekünk, hogy a tengerben halak lesznek. A gyerekek megdöbbentek."
"Nekünk kilenc órát kellet repülnünk Jamaicából Angliába - az amerikaiaknak csak három órát."
"A vőlegényemmel kétágyas szobát foglaltunk, de franciaágyas szobában helyeztek el bennünket. Így most önöket tekintjük felelősnek azért a tényért, hogy teherbe estem. Ez nem történt volna meg, ha olyan szobát kapunk, amilyet lefoglaltunk."
"Azt tapasztaltuk, hogy a homok nem olyan, amilyennek a prospektusban látszik. A prospektus sárgának mutatja, pedig fehér."
"A szabadban kellett sorban állnunk, légkondicionálás nélkül."
Végül egy Spanyolországban nyaraló ezt tette szóvá: "Rengeteg ott a spanyol. A recepciós spanyolul beszél. Rengeteg az idegen."

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 3 hónapja #368354 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Uhh hát ez...fáj...elég...szánalmas, vagy nem is tudom mi erre a jó szó... :kínjábanröhög:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 3 hónapja #368353 Írta: Tünde
sírjatok

Egy vidéki főiskolán tanítok, és sajnos egyre gyakrabban meggyőződöm arról, hogy a diploma és az intelligencia (ész) nincsenek köszönő viszonyban sem...
Zh-t írattam az elsősökkel, és már a terembe belépvén kiszúrtam magamnak egy "kislányt", aki tök pinkbe öltözve (már ha az ruha volt rajta!!!), műkörmeivel a tollba kapaszkodva (alig tudta fogni), púderezte az orrát! Hát...nem mindegy, hogy ír 0 pontos zh-t az ember lánya! Látszott rajta, hogy baromira izgul, csak nem tudtam, hogy a kérdéseket várja ilyen izgalommal, vagy hogy kibírja a körme, anélkül, hogy lepattogna a lakk, esetleg sietne szolizni. Ja, a mobilja is rózsaszínű volt, és a hajában is volt egy-két rózsás árnyalatú tincs.

Na, miután "kigyönyörködtem" magam, mondom, írják fel a papírra, hogy NÉV, SZAK... és éppen folytatnám a sort, mire a kislány megszólal: Elnézést! Évszak? Na, gondoltam, nagy az Isten állatkertje, kicsi a kerítés, persze a többiek sírva röhögtek, ő meg abszolút nem értette, hogy min.
Mondtam neki, hogy igen, az évszakot kell felírni, a hónapot, napot, a Duna vízállását Paksnál, a Barátok közt tegnap esti epizódjának 5 soros összefoglalóját és a műkörmöse mobilszámát...
Gondoltam, ennyi baromságra csak veszi a lapot...tévedtem, csak az tűnt fel, hogy míg a többiek a kérdésekre várnak, ő már buzgón ír, és láss csodát! Minden adatot megkaptam, kivéve a vízállásjelentést, mert arra azt írta: "Tudom ám, hogy ez beugratós kérdés, mert Paks a Tisza mellett van."
Feladtam. És már nem röhögök, amikor ezt a történetet mesélem. Diplomája lesz...?

Több
16 éve 3 hónapja #368305 Írta: Tünde
Valaki esetleg? Vagy valakinek az ismerőse?

Eladó egy alig használt szológitár (East Les Paul DK) és egy erősítő (Harley benton HB80R).
Ár megegyezés szerint.
Itt vagy telefonon jelentkezzetek, illetve ha tudtok valakit akinek szüksége van rá, továbbítsátok légyszíves.
Köszönöm

Több
16 éve 3 hónapja #368295 Írta: Bounce
Bounce válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A 3 részes "Harry Potter és a Gyűrűk Ura" se rossz ám :D Tud vágni az emberke, meg a képzelőereje is ott van 8)

Több
16 éve 3 hónapja #368293 Írta: Attila

Aeglos írta: Van itt még egy kis HP-s szösszenet amin én nevettem egy sort...
Nincs beszéd, csak felirat + zene, de szerintem így is vicces.

... re=related

:lol: :lol::lol: Ez nagyon jó, nekem nagyon tetszik.
"Van még egy bejelenteni valóm...amit elfelejtettem...úgyhogy menjetek haza!!! " :lol: :lol:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 3 hónapja #368261 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Idhren írta:

Esgal írta: LOL:

Két szinkron

Sztem Pitonos menőbb :D
Meg a végén, mikor Harry ordít :lol:

Szerintem az Elrondos videó a jobb. Sokkal jobban van összevágva. :mrgreen:

Van itt még egy kis HP-s szösszenet amin én nevettem egy sort...
Nincs beszéd, csak felirat + zene, de szerintem így is vicces.
... re=related

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
16 éve 3 hónapja #368230 Írta: Sil
Ha már Holy Quest, akkor ha valakinek kérdése (vagy bármi óhaj-sóhaj-panasza) van Firefoxszal kapcsolatban, az nyugodtan szóljon nekem. Meglehetősen otthon vagyok a témában. :wink:

Tears unnumbered

Több
16 éve 3 hónapja #368227 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: (firefoxom meg nincs, nem is akarok)

Akkor használj Operát, az az egyetlen olyan böngésző, ami 90% fölött felel meg a W3C szabványainak. És hely- illetve erőforrásigényben is kellemes. Ráadásul szintén ingyé' van.
(Háromféle oprendszeren, nyolc böngészővel szoktam tesztelni, tudom, mit beszélek. ;) )
(SÚ Holy Quest for Opera című előadását olvashattátok... bocsi!)

Sil írta: (... nem erőszak a disznótor...)

Erről valószínűleg a disznóknak más a véleményük... :D

Több
16 éve 3 hónapja #368226 Írta: Attila
R.I.P. Pauline Baynes :cry: :bawling:

Több
16 éve 3 hónapja #368203 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta:

Két szinkron

Az iexplorer kiír egy csodás hangeffektes hibaüzenetet h nem tudja megjeleníteni.
(firefoxom meg nincs, nem is akarok)

Ez nem IE hiba, nekem 6-os verzióval simán megy.

Több
16 éve 3 hónapja #368192 Írta: Sil

Alyr Arkhon írta: (firefoxom meg nincs, nem is akarok)

(Erre szokták mondani, hogy nem erőszak a disznótor...)

Tears unnumbered

Több
16 éve 3 hónapja #368191 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Két szinkron

Az iexplorer kiír egy csodás hangeffektes hibaüzenetet h nem tudja megjeleníteni.
(firefoxom meg nincs, nem is akarok)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 3 hónapja #368185 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Két szinkron

Sztem Pitonos menőbb :D
Meg a végén, mikor Harry ordít :lol:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
16 éve 3 hónapja #368181 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
16 éve 3 hónapja #368119 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Segítségkérés:

Keresek képeket (és eddig nem találtam, mert amiket a régi topicokban linkelve találtam, azok zöme nem működik vagy életlen képeket tartalmaz :( ) a következő témákban a szlovénekhez viendő bemutatkozós videóhoz, holnapig még:

:arrow: 2005-ös LEPes színpadi előadások: Aredhel, KHE, kórus, stb.
:arrow: iparművészeti pályázatra készült mütyürökről fotó, lehetőleg olyan amin sok látszik egyszerre (rajzpályázatos is lehet ilyesmi)
:arrow: musicalest (2004nov), táncest (2006máj), synithosest (2006júl)

Msn, privi, mail... előre is köszi! :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 3 hónapja #368111 Írta: Ulmo

Kincső (Thilanna) írta:

Ulmo írta:

Kincső (Thilanna) írta:

Gandalf írta: Eldamyn:
Nincsen fenn a neten. Ádámnak van rosszminőségű, vágatlan nyersanyaga róla DVD-n, ha minden igaz.

Igen meg nekem eredeti kamerakazin, vhs-re tudom átvenni. Valaki amúgy igazán megcsinálhatná már azt a rohadt 2005-ös tábordvd-t :P

Tán ha valaki hozzámvágná a nyersanyagot, meg is csinálnám... Vagy mindent külön kérni kell?

Nekem nincs meg digitálisan, és sokáig nem is tudtam kinél kallódik. Most az a hír járja már egy ideje, hogy Ádámnál. Majd szólok neki.

Az az "eredeti kamerakazi" akkor mit jelent? Az eredeti forrásból lehet a legjobban dolgozni (tudok ám kazettáról is digizni), de ha nincs más, úgy is jó. Köszönöm.

Több
16 éve 3 hónapja #368108 Írta: Kincső

Ulmo írta:

Kincső (Thilanna) írta:

Nincsen fenn a neten. Ádámnak van rosszminőségű, vágatlan nyersanyaga róla DVD-n, ha minden igaz.

Igen meg nekem eredeti kamerakazin, vhs-re tudom átvenni. Valaki amúgy igazán megcsinálhatná már azt a rohadt 2005-ös tábordvd-t :P

Tán ha valaki hozzámvágná a nyersanyagot, meg is csinálnám... Vagy mindent külön kérni kell?

Nekem nincs meg digitálisan, és sokáig nem is tudtam kinél kallódik. Most az a hír járja már egy ideje, hogy Ádámnál. Majd szólok neki.

Több
16 éve 3 hónapja #368106 Írta: Ulmo

Kincső (Thilanna) írta:

Több
16 éve 3 hónapja #368085 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hétfőre meghirdetek egy festőpartyt. Ecsetet, mázoló izéket, váltáscuccot hozzatok. Mondjuk legyen megint kettő körül ottan nálam, lehet érkezni folyamatosan, aztán lesz ahogy lesz, mivel nem nagy a szoba ezért viszonylag hamar végzünk. Mondjuk én még életemben nem festettem de olyasmi márkájút vettünk mint amivel az mtt raktár/helyiséget festettük ki és emlékszem, hogy abból elég volt két dobozzal, mi csak eggyel vettünk de ha elfogy, hát veszünk még, bár szerintem nem fog elfogyni. Meg vettünk alapozó festéket is, azt én már elvileg szombaton felkenem, oda is lehet jönni segíteni akinek van kedve! Szombaton is kettő körül fogok átérni!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 3 hónapja #368041 Írta: Kincső

Több
16 éve 3 hónapja #368037 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Balaton-átúszásra készül menni valaki?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.262 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére