BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 7 hónapja #117501 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mindenkinek nagyon boldog húsvétot, a szigorúan megtartott (ugye? :twisted: ) böjt utáni nagy evészetet, sok csokinyuszit, lányoknak sok locsolót vagy jó ürügyet, hogy aznap ne kelljen otthon lenniük, a fiúknak sok tojást kívánok!

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #117498 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ivó írta: Témafelvetés: Nektek mi a kedvenc horrorfilmetek?
Sok vannekem!

Hát kedvencem nincs (a hororfilmeket nem nézi meg sokszor az ember :eek2: ), de van pár, ami szerintem elég jó: Köd, Sötétség Fejedelme, Rémálom-sorozat, és A kör.
Egyébként mostanság sok horror megy/fog menni a mozikban: Kör, Szellemhajó, Félelem.com, Végső állomás 2.

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET! A lányoknak igény szerinti locsolókat :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #117491 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Darwin díj: SIKÍT A RÖHÖGÉSTŐL :lol:
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés! :lol:

Amúgy van Stella díj, hasonló hülyeségekkel

Több
21 éve 7 hónapja #117489 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ocsi ket percre betett egy ujjnyi Cappucinot a mikroba. Miutan tettem par enyhe celzast arra, hogy ez nem volt vmi jo otlet :nono: , felmerult bennem a kerdes: van valami koze a karamellas cukornak a karamellhez? :hein: :arrow: :embarassed: Eme torkos kivancsisagnak hala ket honapig nem birtam hasznalni az egyik ujjpercemet. Szerencsere telen, es igy legalabb egy ujjam nem fagyott szet. Amugy nem sok kozuk lehet egymashoz -izre. :? Ez az egyetlen egesi seruleses, egyeb kategoriakban van meg agy par.

Darwin-dijrol hallottatok mar? Jo izlestelen :? , de legalabb lathatom: van meg hova (vissza)fejlodni.

Horror... Az elsoket a szuleimmel lattam. Probald meg ugy beleelni magad, hogy folyton ilyeneket mondanak: "Latszik, hogy paradicsomle", "Ez tok kommersz", "Hogy ez milyen logikatlan!" Eletemben nem feltem meg horror miatt. Asszem ezert.

Mar irtam vmikor az elozo oldalon, de ebbol sohasem eleg: Mindenkinek sok locsolot/tojast, akinek aktualis, annak tartalmas (vagy pihenteto) tavaszi szunetet is! :D

Több
21 éve 7 hónapja #117482 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kellemes húsvétot és boldog új évet mindenkinek!

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 7 hónapja #117463 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
KELLEMES HÚSVÉTOT MINDENKINEK!!

Ivó: én nem szeretem a horrorfilmeket... Néha néha bele kukantok egybe, de én inkább egy jó krimit sokkal jobban értékelek. :) gy horror filmet láttamn elejétől a végéig a Horrorra Akadva-t. :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 7 hónapja #117445 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én is Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok! :bounce:

Ivó:én alapból nem szeretem a horrorfilmeket,mert,ha megnézek egyet folyton azon jár az eszem és aztán pedig napokig rosszat álmodom... :oops:
Legutóbb a Jelek-el voltam így,bár az nem horrorfilm... :( :oops:

Több
21 éve 7 hónapja #117432 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Témafelvetés: Nektek mi a kedvenc horrorfilmetek?
Sok vannekem!

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #117427 Írta: equus5
equus5 válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha már a horrorsztoriknál tartunk :)

ma délelőtt lóról estem. Semmi bajom, csak egy irányba nem tudom mozgatni a nyakam, nem tudok leülni, mert fáj a fenekem, meg egy picit a fejem is fáj még.

Amúgy tökjól vagyok :lol:

Több
21 éve 7 hónapja #117422 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 7 hónapja #117391 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Joh hát biciklivel nekem is vlak eseteim de sosem törtem el semmim!!
EGyszer három méter magasról estem a térdemre.. Máskor meg nem tudtam hogy létezik olyan hogy első fék.. Tiszta gyorsan mentem és bamm meghuztam a féket. Fejreálltam elájultam de ezen kivl semmi! Egyszer meg végigszánottam a betonutat egy játékbabakocsival..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 7 hónapja #117390 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hmmm! Nagyobb baleset?? Nah lássuk ahhoz mit szólsz amikor a tűz forró vasaló a combomra esett?? Úgy vonyítottam, hogy anyám aki elment vásárolni a kapuból jött vissza mert meghallotta! De szerencsére semmi nyoma! (Csak a fél lábam hiánycikk :) ) De ezzel ne is vicceljünk! Aztán mikor hősies tettemnek hála kitörtem a karom és a lábam mert nem akartam elütni cangástúl egy terhes anyát! (Jelzem ő nem figyelt és jött be elém) Inkább választottam a mellettem lévő 5 m mély "sziklás szakadékot" :? Aztán biciklivel volt még egy pár... Csak még 1 példa mikor megy le az ember 1000-el egy lejtőn a kocsik mellet és kinyitnak elötte egy ajtót! ( A nagy találkozás) Mondjuk ott is az ajtót kíméltem én faroltam és átcsúsztam alatta ez csak is azért sikerült mert egy kamion volt :) És ha nem esek a fejem bánja! Így csak jobb bokámtól a jobb fülemig voltam csupa seb és ömlött a vér! Á de kit érdekel! És még a kamionossnak állt feljebb!.... :evil: Ezek a legrosszabbak! (Valakit csípett már meg meduzza?? Ne próbáljátok csak ajánlom elég szar dolog! Nah ennyi! PáPá

Namarie!

Több
21 éve 7 hónapja #117342 Írta: Rabyn
ezeket nézzétek meg!
nekem már nem férnek a merelevezemre. szal megérett az id, hogy a képeimet cdre irjam...-(

www2a.biglobe.ne.jp/~haseo/cherr ... llery.html

Több
21 éve 7 hónapja #117330 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha egy kicsit korábban is,mint kellene... :D !

Szeretnék minden kedves tolkienesnek Kellemes és Boldog Húsvéti ünnepeket kívánni :D !Legyetek jók,és aki tud vigyázzon magára és másra is :wink: !

"Az életben egy dolog a fontos.De hogy mi az,az bizony jó kérdés" :twisted:

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
21 éve 7 hónapja #117316 Írta: Lora
Én szerencsésnek mondhatom magam, mert még nem forráztam le magam, nem égettem meg, és nem törtem el semmim.

ugyhogy télleg szerencsésnek mondhatom magam.....

Több
21 éve 7 hónapja #117294 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én se forráztam még le magam csak forró olaj cseppent a kezemre ... TAVACS VAN :lol: képzeljétek!!!!Van 1 sárgarigó fészkünk a fánkon és 5 kicsi fióka van benne!!!Én a tavaszban csak a madarak vissza tértének és a PILLANGÓKNAK meg a fáknak,virágoknak örülök!Viszont nem hiányoztak a szúnyogok és a minap megtámadott 1 lódarázs :evil: és Tis minek a vissza tértének örültök?
BOLDOG NYUSZIKÁT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Több
21 éve 7 hónapja #117269 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mindenki: a hideg víz nem népi praktika, hanem azt a célt szolgálja, hogy a megégett bőr alatti rész ne égjen meg, mivel hűti. Tehát a további égést akadályozza meg.

A tejföl, tojás stb viszont nem, hanem csak elfertőzheti a sebet!

Vidámabb téma: mindenkinek áldott Húsvétot, locsolót meg igény szerint!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 7 hónapja #117259 Írta: Rabyn
Oh köszönöm a tanácsoikat..
A hidegviz sajna nem használt sokat mert mos naaagy és vörös az ujjam (de már tudom használni tegnap ez még nem ment) Elvileg van ithhon fenistil is.. (ha nincs hát szerzek)
Amugy nektek milyen nagyobb sérülésetiek voltak volak már? (ezt a magayyaros mondatot)

Több
21 éve 7 hónapja #117253 Írta: Supersonica

Fiona írta: Megjelent a tavasz első jele: csuklómon megjelent egy szúnyigcsípés... :)

Arra is tökéletes a Fenistil ;)

Több
21 éve 7 hónapja #117247 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Megjelent a tavasz első jele: csuklómon megjelent egy szúnyigcsípés... :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 7 hónapja #117238 Írta: Supersonica

Rabyn írta: Forráztátok már a kezetetek? Most sikerült ezt tennem magammal.. szép vörös és lüktet..

A Fenistil gélt tudom ajánlani (sokkal gyorsabban gyógyul a seb tőle...) Patikában asszem recept nélkül kapható... Irisz rögtön lett volna jó csak, meg a hideg víz, tejföl és egyéb népi praktikák is csak azonnal használnak, később már nem javít az állapotán...

Több
21 éve 7 hónapja #117231 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn és mindenki!

Amit megforráztál, azt azonnal hideg és folyó víz alá tenni, aztán ha nagy területen van és/vagy hólyagosodik, irány a baleseti!!

Még valamit: tojást, vajat stbt. szigorúan tilos rátenni, mert elfertőződhet!

Én ugyan nem forráztam le semmimet, de közvetlen ismerősöm a fél lábszárát sajnos igen. Látványnak is szörnyű volt.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 7 hónapja #117230 Írta: Rabyn
Forráztátok már a kezetetek? Most sikerült ezt tennem magammal.. szép vörös és lüktet..

Több
21 éve 7 hónapja #117225 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ryana írta: Itt a tavasz, a családunkban már hagyományos Nagy Tavaszi Rendszerelszállás ideje.
Szerencsére ezúttal (még) csak én voltam olyan ügyes, hogy kitöröltem a teljes könyvtáramat, de annyira, hogy nagyon. :roll:
És mivel agyhelyem kb. mint Legolasban a férfiasság (bocs), volt egy-két fájl, amire nem emlékszem, honnan szereztem, csak hogy innen.
Ezek: :arrow: Gyűrűk Ura angolul, zippelve, egy doc meg pár kép is volt hozzá.
:arrow: Olyan oldal, ahol a filmek összes tünde-szövege ki van gyűjtve, elemezve, stb.

Tudtok segíteni? :?:

Most csak így fejből :wink: :
tolkien.ru/texts/eng (jelszó: tolkien)
és
www.elvish.org/gwaith/movie_elvish.htm

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 7 hónapja #117193 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Itt a tavasz, a családunkban már hagyományos Nagy Tavaszi Rendszerelszállás ideje.
Szerencsére ezúttal (még) csak én voltam olyan ügyes, hogy kitöröltem a teljes könyvtáramat, de annyira, hogy nagyon. :roll:
És mivel agyhelyem kb. mint Legolasban a férfiasság (bocs), volt egy-két fájl, amire nem emlékszem, honnan szereztem, csak hogy innen.
Ezek: :arrow: Gyűrűk Ura angolul, zippelve, egy doc meg pár kép is volt hozzá.
:arrow: Olyan oldal, ahol a filmek összes tünde-szövege ki van gyűjtve, elemezve, stb.

Tudtok segíteni? :?:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 7 hónapja #117159 Írta: Lora
A következő néhány hétben nagyon óvatosan nyisd ki
> > > > >> > > > az olyan
> > > > >> > > > emileket, amik a World Trade Centerre (WTC) vagy
> > > > >> > > > szeptember 11-re
> > > > >> > > > (9/11) hivatkoznak, függetlenül attól, hogy ki
> > > > >> > > > küldte. Kérlek, küldd el
> > > > >> > > > ezt mindenkinek, azoknak is, akik nem tudják, mit
> > > > >> > > > jelenthet a WTC.
> > > > >> > > > Nagyon veszélyes ez a dolog, mert az emberek
> > > > >> > > > gondolkodás nélkül ki
> > > > >> > > > fogják nyitni, mivel azt gondolják, hogy a fájl
> > > > >> > > > szeptember 11-i
> > > > >> > > > eseményekről szól majd.
> > > > >> > > >
> > > > >> > > >
> > > > >> > > > NE NYISD KI A WTC Survivor-t Ez egy vírus, ami
> > > > >> > > > tönkre teszi a teljes C
> > > > >> > > > meghajtót. Egy ismerőstől érkezik majd emilként.
> > > > >> > > >
> > > > >> > > >
> > > > >> > > > Küldd el ezt mindenkinek, aki a címlistádon
> > > > >> > > > szerepel. Inkább 25-ször
> > > > >> > > > kapnék meg egy ilyen üzit, mint hogy egyszer is
> > > > >> > > > kinyissak egy vírusos
> > > > >> > > > emilt. Tehát ha érkezik hozzád egy emil, WTC
> > > > >> > > > Survivor címmel, ne
> > > > >> > > > nyisd ki. Töröld azonnal! Ez a vírus tönkre teszi a
> > > > >> > > > számítógépeden a
> > > > >> > > > könyvtárban az összes dinamikus fájlt (.dll files).
> > > > >> > > >
> > > > >> > > >
> > > > >> > > > KÉRLEK TOVÁBBÍTSD EZT AZ ÜZENETET

beraktam nektek a levlet eredeti formájában......

Több
21 éve 7 hónapja #117158 Írta: Lora
én is kaptam ma egyilyen virusos mailt, hogyha WTC survivor cimmel érkezik egy mail, akkor ne nyisd ki mert virus van benne!!! 'kérlek küld tovább mindenkinek aki a cimlistádon van, hogy tudd figyelemztetni'.

jaj, de legem van az ilyenekbol....

Több
21 éve 7 hónapja #117093 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dínchamion írta: A vírusokhoz van egy aranyos szöveg:

Ön most egy ukrán vírust kapott. Mivel mi itt Ukrajnában nem értünk a porgramozáshoz, ezért ez a vírus a bizalom elvén működik. Kérjük, töröljön minden állományt a merevlemezről és küldje tovább ezt a levelet az összes ismerősének.

Szerintem állat. :D

Én ezt afgán és bosnyák verzióban ismerem.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 7 hónapja #117027 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Dín, Neked is drakulálok! ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 7 hónapja #117023 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dínchamion írta: A vírusokhoz van egy aranyos szöveg:

Ön most egy ukrán vírust kapott. Mivel mi itt Ukrajnában nem értünk a porgramozáshoz, ezért ez a vírus a bizalom elvén működik. Kérjük, töröljön minden állományt a merevlemezről és küldje tovább ezt a levelet az összes ismerősének.

Szerintem állat. :D

Fúúúúúú! Ez nagyon kemény! :evil3:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.803 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére