BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 7 hónapja #116244 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Melkor a Vala írta:

Ivó írta: Melkor a Vala: Ez tényleg nagyon jó oldal! :D
Hol találtad meg?

Aki keres az talál! Nem árulom el forrásaimat! (nehogy már más arassa le a babérokat) ;)

Melkor a Vala: Jóm, a forrást ne mondd meg, csak azt, hogy keresőbe írtad be, vagy sem. Amúgy, én is tudnék ilyen jó kis honlapokat szerezni :P

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #116239 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ivó írta: Melkor a Vala: Ez tényleg nagyon jó oldal! :D
Hol találtad meg?

Aki keres az talál! Nem árulom el forrásaimat! (nehogy már más arassa le a babérokat) ;)

Namarie!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #116234 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Melkor a Vala: Ez tényleg nagyon jó oldal! :D
Hol találtad meg?

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #116233 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Találtam egy fanatikusan fantasztikus oldalt! (számora az újdonság erejével hatott) Remélem rátok is az vár! Videók, hangok, képek, szereplők, bannerek stb. az oldal címe: www.theargonath.cc/
Hajrá!

Namarie!

Több
21 éve 7 hónapja #116232 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Estare Ery!(bár kicsit későn)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 7 hónapja #116214 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

E. Eia Ayna írta: Nos, ez a hűtőtársadalom rövid története, nem akarok a részletekbe belebonyolódni, mert úgyse fogja senkise érteni :twisted: Dez, lefejezhetleeeeeek? :evil3: ;)

Eia, JaMaN fóruma miatt már úgyis leharaptad! :mrgreen: :evil3:

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
21 éve 7 hónapja #116190 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

E. Eia Ayna írta: A Hűtőtársadalom Feje bocsánatért esedezik a fejed előtt, Ry! :wink:

No jó, most az egyszer elnézve... :wink:

Aranyköpéseink nekünk is vannak írva, majd elkunyizom Elryntől a füzetet, és akkor írok nektek. :twisted:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 7 hónapja #116143 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Galadh írta: Huuuh, és jól ment?

Hááát... mások is hagytak ki annyit, mint én, úgyhogy sztem nem én írtam a legrosszabbat, de hát majd meglátjuk. :roll:

Több
21 éve 7 hónapja #116139 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Huuuh, és jól ment?

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 7 hónapja #116136 Írta: Dae/siss

Elrond írta: Sinkovitsot felírtad már?

Őt felírtam, igen... De már megkaptam a teljes névsort, Cicafül jóvoltából :)

Galadh: én színháztudományi szakra felvételiztem. Főleg alapműveltségi kérdések voltak, szóval általában könnyebbek (bár volt egy-két szívatósabb 8O ... ). Jó része esszéjellegű, vagyis melyik színházi előadás/film tetszett neked és miért, írj három rendezőt/jelmez-és díszlettervezőt+véleményt róluk... Volt külön általános műveltségi, filmes, zenei, képzőművészeti, és dráma-színháztörténeti feladatsor, plusz alkotói feladatok: megadott szövegtöredékből írj elbeszélést, illetve hét megadott dráma közül az egyiknek a cselekményét kellett leírni, mindezt három óra alatt.

Több
21 éve 7 hónapja #116127 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dae-elena/sissee írta: Megjöttem! :) Megjártam a hadak útját... :roll: Most már tudom, milyen a színművészetire felvételizni. :) Nem tudja esetleg vki, hogy kik a "nemzet színészei" pontosan? Hatot össze tudtam gereblyézni (azok közül sem hiszem, hogy mind jó...), de a ménkűbe is, jó lenne egy teljes névsor... :roll:

Sinkovitsot felírtad már?

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 7 hónapja #116122 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Dae-elena, remélem sikerült!
Én is a színművészetire szeretnék majd felvételizni,
úgyhogy beavathatnál 1 kicsit:
Milyen kérdések voltak???

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 7 hónapja #116088 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Cica azt mondta itten közöljük ami nem tali..
Szal akik voltak mozizni: Emlékeztek mondtam, hogy láttam már valahol a kislányt!! a Loliita cimű filmben láttam! Tudtam, hogy valahonann ismerős volt!!! (legalábbis azt hiszem, hogy ott láttam)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 7 hónapja #116035 Írta: Dae/siss
Megjöttem! :) Megjártam a hadak útját... :roll: Most már tudom, milyen a színművészetire felvételizni. :) Nem tudja esetleg vki, hogy kik a "nemzet színészei" pontosan? Hatot össze tudtam gereblyézni (azok közül sem hiszem, hogy mind jó...), de a ménkűbe is, jó lenne egy teljes névsor... :roll:

Gyöngyszem: én már asszem írtam Eiának :)

Több
21 éve 7 hónapja #115995 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

E. Eia Ayna írta: Egy kissé off ehez a témához: Én, mint a Hűtőrtársadalom Feje, szeretném tudni, kiket fejeztem eddig le... Akiket tudok: Ithil, siss, Fio, Thaur, Aug, lora, Ner, Lay, Ses, Ry. Aki JFK-snak érzi magát vagy szeretné közéjük tudni magát, az szóljon, plíííz! Danke.

Eia: ezzel már én is futottam pár kört..tudod plíz irjatok + ilyenek...

Ses is a tagja.....nem tudtam, de felírom...

nah, plíz irjatok Eiának vagy nekem!!! (inkább Eiának :) )

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 7 hónapja #115925 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dez írta: Ez micsoda? :D :D
Mesélj Eia, hisz ez a beszélgetős topic! :wink:

Hátazúgyvolt... *félórás szünet* Tudod ez a kérdésed Irénke nénire emlékeztet még ezernyolcszázvalahányból... :roll: *Újabb fél óra, úgyláccik agyamra ment a láz* Szóval hogy még anno, amikor készültem előadásra Ithil kalauzolt a városban (csak mellékesen én is győri vagyok :oops: ), és megígérte,hogyha rossz helyre irányítottam, akkor levághatom a fejét. És teljesen máshol volt az előadás (Ithil mentségére legyen mondva, hogy nem jegyeztem meg a nevet :oops: ), ezért megszabadítottam Ithilt a fejeitől, és beraktam egy hűtőbe, aztán jöttek a többiek... siss, Thaur, Fio és szép sorban gyűltek a fejeim, illetve a trófeáim. Nos, ez a hűtőtársadalom rövid története, nem akarok a részletekbe belebonyolódni, mert úgyse fogja senkise érteni :twisted: Dez, lefejezhetleeeeeek? :evil3: ;)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 7 hónapja #115834 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

E. Eia Ayna írta: Egy kissé off ehez a témához: Én, mint a Hűtőrtársadalom Feje, szeretném tudni, kiket fejeztem eddig le... Akiket tudok: Ithil, siss, Fio, Thaur, Aug, lora, Ner, Lay, Ses, Ry. Aki JFK-snak érzi magát vagy szeretné közéjük tudni magát, az szóljon, plíííz! Danke.

Ez micsoda? :D :D
Mesélj Eia, hisz ez a beszélgetős topic! :wink:

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
21 éve 7 hónapja #115783 Írta: Rabyn
www.freeweb.hu/gyzyke/Thelorodof ... andy35.jpg

Így néz ki (KOMOLYAN!!) a történelem tanárom...
Multkó egy csaj megszólal: Tanárnő ha nem tömik be a fogam mi lesz?

Akkor olyan szép leszel mint én......

Több
21 éve 7 hónapja #115778 Írta: E. Eia Ayna
A Hűtőtársadalom Feje bocsánatért esedezik a fejed előtt, Ry! :wink:
Aug, vegyes... de főként woodista és faramirista vaok.

Ennyi, térjünk vissza inkább a köpetekre. :wink:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 7 hónapja #115777 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

E. Eia Ayna írta: Egy kissé off ehez a témához: Én, mint a Hűtőrtársadalom Feje, szeretném tudni, kiket fejeztem eddig le... Akiket tudok: Ithil, siss, Fio, Thaur, Aug, lora, Ner, Lay, Ses. Aki JFK-snak érzi magát vagy szeretné közéjük tudni magát, az szóljon, plíííz! Danke.

És engem kihagysz? :evil: Szép...
Na megállj, egyszer nyitod ki a hűtőajtót, úgy kigurulok, hogy körbepattogok a földön, aztán takaríthatsz! :twisted:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 7 hónapja #115774 Írta: Rabyn
Nem vagyok legoista-)) Domista vagyok-))))
Itt most konkrtéan a világitos GyUs alsogatya a lényeg-) nem az hogy ki van rajta-))

Több
21 éve 7 hónapja #115773 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bocs, Eia!! Mondjuk itt nem Lego a poén, hanem a BOXER!! :D
(Utolsó off: ok, majd holnap +mutatom, Rabyn!! :wink: )
Amúgy Rabyn hobbitista, nem?
Eia: neked ki a kedvenced amúgy? :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 7 hónapja #115771 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mi az ilyen aranyköpeteket gyűjtjük. Én írom őket. Ebben az évben kezdtük, és már több oldal van benne. Vannak nagyon jók is.
[size=9:iubejmi4]Szívesen írnék egy kis ízelítőt, csak nincs erőm eővenni...[/size]

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 7 hónapja #115768 Írta: E. Eia Ayna
Legoisták... bár asszem van számukra egy Legolasos-topic... (bocsánat a beszélgetőktől, de egyesek tudják, hogy nem vaok túlságosan elragadtatva Legolastól... és istáitól... de még Frodó esetén is örömmel leállítanám ezt... csak sajnos nincs naon más topic, ahova mehetnétek... - najó, leállítom magam, de vissszatérek! :twisted: )

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 7 hónapja #115761 Írta: Rabyn
:D :D :D :D

Nyugatinál láttad?
Holnap nem tod megmutatni?-)

Több
21 éve 7 hónapja #115760 Írta: Augustíne
Nemtom, de nagyon remélem, h készül!! :roll: :oops: :D :wink:
Amúgy nem kamuztunk, hanem innen jöt az 5let, h ha már van Legsis világítós boxer, akkor Legsis világítós tanga miért nincs??!! :D

Több
21 éve 7 hónapja #115759 Írta: Rabyn
De én azt hittem csak kamuztok azzal az alsogatyával!!!
Nekem kell olyan csak polyénbol!!
Jut eszembe a tangával mi van? (legos))))

Több
21 éve 7 hónapja #115756 Írta: Augustíne
Rabyn: a Nyugatinál a Kaisersben is van (bár legutó csak Frodósat láttam XXL-esben... :( ) :arrow: Majd akarok venni Legsiset, ha +int lesz!

Több
21 éve 7 hónapja #115751 Írta: Rabyn
KÉPZEJÉTEK EL!!!
Egy barátnöm látott Székesfehérváron VILÁGITOS LEGOLASOS ALSÓGATYÁT MEG FRODOSAT!!!!
hm hm Várgesztes-)

Több
21 éve 7 hónapja #115738 Írta: E. Eia Ayna
Kérem ne szidjuk a tanárokat! És lehetőleg mellőzük a... hm... nem ide illő szavakat.
A kikészítést meg hagyjuk. ;)

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.451 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére