BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 6 hónapja #117019 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A vírusokhoz van egy aranyos szöveg:

Ön most egy ukrán vírust kapott. Mivel mi itt Ukrajnában nem értünk a porgramozáshoz, ezért ez a vírus a bizalom elvén működik. Kérjük, töröljön minden állományt a merevlemezről és küldje tovább ezt a levelet az összes ismerősének.

Szerintem állat. :D

Ja, és ez volt a 400 .

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #116945 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tábor program megbeszélés!

Helye: Camelia teázó (VII. kerület Wesselényi utca, Erzsébet krt. mellett közvetlenül, a kínai étkezdénél)
Időpont: április 22 kedd, este 18.30
Téma: a tábori programok végső egyeztetése, döntés arról, mi legyen, mi nem. Azokra számítunk, akik tevékenyen részt akarnak venni a programok lebonyolításában és előzetes megszervezésében.
Ötleteiteket legkésőbb e hét péntekig részletesen kifejtve, írásban küldjétek el nekem, másképp nem kerül be.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #116933 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Cicafül írta: A jelentkezések leadási határideje április 30. Ezt a határidőt egyszerűen meg kell várni, hogy minden lehetséges jelentkezés befusson. Csak ezután tudjuk postázni a visszajelzéseket, amik május 15ig mindenhova meg fognak érkezni!!

Ó, köszi, megnyugodtam! :wink:
Csak azt nem tudtam, hogy megvárjátok az összes jelkezést. :roll:

Ja, és nézegessetek egy pár szép Pécsi képet ! ;)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 6 hónapja #116899 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Namarie írta: FONTOS!
AKI OLVASSA, ADJA TOVÁBB!!

A neten új vírus van, WTC a tárgy, amivel levelet kaphatunk, ami tönkrevágja az egész C meghajtót. A levél ismerős nevében érkezik. Nem szabad kinyitni. /Remélem, a Fontos figyelmeztetés nem ennek az alfaja/

Azt én is megkaptam... (mármint a figyelmeztetést) Csatolás is járt hozzá... És ismerőstől jött... Ezek szerint ki lehetett volna nyitni.
Most már ezt is tudom.

Sok locsolót/tojást mindenkinek!

Több
21 éve 6 hónapja #116886 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszi, Pennie!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 6 hónapja #116884 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jahaaaj,hácc épp táborkor kell octáykirándulnunk??? :cry:
itty a jóbüdöséletbenektookbeilleckedniamaködzösségbe... :(
nyekk.
:dead:

Nodeamijéritrontomalevegőt! :twisted:
JóHúsvétotnyulattojástlocsolótstbmindenkinek!!!
/holnap elutadzunkk.../

(ami a vírust illeti:ritkameggondolatlan1fajankó vaok(na ne túlozzunk...), de mayd vigyázokk! :roll: )

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 6 hónapja #116883 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A HOAX leveleknek két változata van. Az egyik típus:

"olyan körlevelek, amik arra szólítanak fel, hogy küldd tovább minél több embernek, például "ha a napokban ilyen vagy olyan email-t kapsz, akkor ne nyisd ki, mert az egy vírus", vagy "segítsetek a 11 éves kislányom veseátültetéséhez, ha továbbkülditek száz példányban, akkor a nemtommilyen szervezet fizet 3 centet levelenként"). Az ilyen levelek általában hamis információt tartalmaznak, vagy már évek óta keringenek a világban, és régen elvesztették az aktualitásukat. Viszont egy csomó ember idejét és a postaládájának a tárkapacitását igénybe veszik. Ne dőljünk be ezeknek!"

Ezek általában ártalmatlanok, csak az idődet és a rendszerkapacitást veszik igénybe.

Ám van egy veszélyesebb változata a HOAX leveleknek:

"Bocsánat a zavarásért, nem szoktam hasonló leveleket küldeni, de kaptam egy emilt egy amerikai ismerosömtol, aki egy vírusról írt és megnéztem a gépemen, ott van-e, és ott volt. Egyszeru eltávolítani, úgyhogy ezért ajánlom mindenkinek a figyelmébe.
Még egyszer elnézést, nem tehetek róla.

Itt küldöm a vírusról küldött információk fodítását:
Ez a vírus a címlistát fertozi meg, és mivel a te címed is szerepel az e-mail listámon, elég nagy esélyed van arra, hogy a te gépeden is megtalálható. A vírust (jdbgmgr.exe) nem észleli a Norton és a McAfee
vírusirtó (és tartok tole, hogy másfajta hasonló program) sem. A vírus 14 napig nem csinál semmit, csak aztán teszi tönkre a rendszert. sajnos automatikusan elküldi a Messenger vagy a címlistád, nem kell hozzá
egy e-mail sem küldeni. Így tudhatod meg, ott van-e a vírus a gépeden, és hogy hogyan törölheted ki:

1. Menj a START menüre, azon belül KERESÉS menüre
2. A fájlok és mappák keresése menüt kell kiválasztani és ott kell beírni a vírus nevét: jdbgmgr.exe.
3. Mindenképpen meg kell vizsgálni eloször a C: meghajtót és aztán a többit is.
4. Klikkelj rá a 'keresés most' menüre
5. A vírusnak macis ikonja van, és persze nem szabad kinyitni!!!
6. Hanem a Szerkesztés menüpontban (a kép tetején) válaszd ki 'az összes kijelölése' pontot. Így kijelölheted a fájlt anélkül, hogy megnyitnád.
7. Ezután a Fájl ( vagy File) menüpontban válaszd ki a 'töröl' pontot.
8. Így a Lomtárba kerül a vírus.
9. Ha mindezt megtetted, NAGYON FONTOS, értesíts mindenkit a címlistádról!!"

Első és legfontosabb: ezek a levelek már nem csak a fent említett ártatlan levelek.
Ezek a Wnidows működéséhez nélkülözhetetlen rendszerfájlok törlésére szólítanak fel!
Amennyiben bedőlsz és törlöd a megnevezett fájlokat, a Windowsod nem fog tudni megfelelően működni! A fent leírt példa a hosszú fájlnevek kezelését teszi lehetetlenné a továbbiakban, de vannak ennél súlyosabb hibákat okozó HOAX körlevelek is.

Tehát kérek mindekit, hogy se a fórumra, se magánembereknek
ne küldjetek ilyen körleveleket tovább. Higyjétek el, hogy a vírusírtó cégek nem tudatlanok, és nincsenek olyan már hónapok óta keringő vírusok, amiket nem ismernek fel a nagyobb vírusírtó programok.

Több
21 éve 6 hónapja #116882 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha erre gondolsz, akkor az csak rémhír:
hoaxbusters.ciac.org/HBMalCode.shtml#wtcsurvivor
Mailben jönnek ezek a figyelmeztetések, hogy ilyen-és-ilyen levelek milyen pusztítást végeznek, és hogy küldd tovább a figyelmezteteést minden ismerősödnek... na ezek a figyelmeztetések rosszabbak, mint a vírus...

Több
21 éve 6 hónapja #116881 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Namaire ilyet már én is kaptam...
Sose nyitom meg az ilyen viruveszélyes leveleket...
én remélem elment levelem hozzátok ha nem akkor nagyon nagyon szomi leszek-(((

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 6 hónapja #116880 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
FONTOS!
AKI OLVASSA, ADJA TOVÁBB!!

A neten új vírus van, WTC a tárgy, amivel levelet kaphatunk, ami tönkrevágja az egész C meghajtót. A levél ismerős nevében érkezik. Nem szabad kinyitni. /Remélem, a Fontos figyelmeztetés nem ennek az alfaja/

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 6 hónapja #116878 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Már mér' ne fogadnák el? 100 fős táborhelyet kellene megtöltenünk :!: 1 hete még csak 10 jelentkezési lapot kapott Virág (ez persze azóta már bizti megugrott). Szóval kár aggódni. :D

Brisa

Több
21 éve 6 hónapja #116877 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én mostanság adom fel (és Fio is- most sikerült rábeszélnünk az ősöket :roll: ), szóval szerintem az enyémet nem fogják már elfogadni, de hát amíg élünk, remélünk... :? :)

Több
21 éve 6 hónapja #116853 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ryana írta: Elég rég feladtam, nem kéne vmi visszajelzést kapnom?

Kedves Ryana és Mindenki!

A jelentkezések leadási határideje április 30. Ezt a határidőt egyszerűen meg kell várni, hogy minden lehetséges jelentkezés befusson. Csak ezután tudjuk postázni a visszajelzéseket, amik május 15ig mindenhova meg fognak érkezni!!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 6 hónapja #116845 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Minerva írta: GRATULÁLOK, SIL, A 700. HOZZÁSZÓLÁSODHOZ!!! :D

(Én meg annyit moderálom saját magam, hogy fogynak a hosszászólásaim... :? :D )

Nahát, észre se vettem... 8O :oops: :D Én is moderálgatom magam, de az én kis topicomban annyira nem offolnak. :roll: :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 6 hónapja #116843 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
GRATULÁLOK, SIL, A 700. HOZZÁSZÓLÁSODHOZ!!! :D

(Én meg annyit moderálom saját magam, hogy fogynak a hosszászólásaim... :? :D )

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 6 hónapja #116816 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Éniss! :D :bounce: (Tábor) Már, ha elfogadják a jelkezésemet. :roll: [size=9:27bbrmmd]Elég rég feladtam, nem kéne vmi visszajelzést kapnom?[/size]

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 6 hónapja #116810 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Assszem én is megyek
csak még meg kell gyözni az ösöket hogy fizessenek be
holnap probálkozok fateromnál ugyhogy drukkoljatok
persze biztos megteszi
remélem
:wink:

ui:ennél hosszabban még sose irtam le 2 szavas dolgokat

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
21 éve 6 hónapja #116788 Írta: Sil

Adelard írta:

Lili írta:

Rogue/Arwen írta: Mellesleg, ha megkérdezhetem itt (nemhiába beszélgetős topic), ki szándékozik jönni a táborba?

Én megyek!!! :D (jaj ez már bennem volt pár napja,csak nem akartam sehova offként beírni)
Mondjuk még csak ma adtam föl a jelentkezési lapot,de remélem mehetek... :roll:

Én is :D :wink: De tényleg írja már be aki még jön, lécci! Én is kíváncsi vagyok :)

Én is megyek (mennék), csak még meg kell kérdeznem a főnökömet, hogy vehetek-e ki szabadságot akkorra. :?

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #116710 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lili írta:

Rogue/Arwen írta: Mellesleg, ha megkérdezhetem itt (nemhiába beszélgetős topic), ki szándékozik jönni a táborba?

Én megyek!!! :D (jaj ez már bennem volt pár napja,csak nem akartam sehova offként beírni)

Én is :D :wink: De tényleg írja már be aki még jön, lécci! Én is kíváncsi vagyok :)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 6 hónapja #116678 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
The Two Towers has been nominated for 5 MTV Movie Awards, including Best Movie and Best Male Perfomance (Viggo Mortensen).

Read more here: www.mtv.com/news/articles/1471227/200304...jhtml?headlines=true
Vote here: www.mtv.com/onair/movieawards/ma03/

SZAVAZNI ;)

Több
21 éve 6 hónapja #116591 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kiskósza, igen, ez a beszélgetős topic, minden off-témának [size=9:yy51tqt7](ami elég hülyén hangzik, meg hülyén is nézne ki, hiszen már az se tetszik nekem, hogy Cica átküldte a beszámolósokat ide, de végülis van benne vmi...)[/size] De ajánlom neked a chatet , mivel ez nem chatelős topic :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 6 hónapja #116586 Írta: kósza tündelány
kósza tündelány válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ó! itt tényleg hivatalosan lehet beszélgetés-félébe torkollani? Hát ez tök jó! Van is itten most valaki?

Több
21 éve 6 hónapja #116563 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok! Nem tudom ismeritek-e, de azért beteszem. :oops:

Szóval egy kis kvíz. Itt mindenféle Gy.U.-val kapcsolatos kérdés van. [size=9:2zx7q61f]Nekem néha elég nehezek[/size] Sok sikert!

www.kvizpart.hu/index.kviz?temalist=44

Több
21 éve 6 hónapja #116506 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 6 hónapja #116426 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Eia: Bocsánat.
Ennyi Legoistát egy helyen... :) Mellesleg, ha megkérdezhetem itt (nemhiába beszélgetős topic), ki szándékozik jönni a táborba?

Több
21 éve 7 hónapja #116388 Írta: Sil
Kaptam pár légifelvételt a városomról, 3-at felraktam a honlapomra közülük. Ha érdekel valakit:
free.x3.hu/sil/Galeria/baja.htm

Tears unnumbered

Több
21 éve 7 hónapja #116278 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
www.council-of-elrond.com/

ezt tessék megnézni!nagyon sok jó kép van rajta!!

Hogy lehet megkarmolni magam 3x a nemlétező körmömmel?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 7 hónapja #116255 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ivó írta:

Melkor a Vala írta:

Ivó írta: Melkor a Vala: Ez tényleg nagyon jó oldal! :D
Hol találtad meg?

Aki keres az talál! Nem árulom el forrásaimat! (nehogy már más arassa le a babérokat) ;)

Melkor a Vala: Jóm, a forrást ne mondd meg, csak azt, hogy keresőbe írtad be, vagy sem. Amúgy, én is tudnék ilyen jó kis honlapokat szerezni :P

Az a helyzet, hogy most nem tudok, csak fejből.
www.greenleaf.com
www.orlandomultimedia.net

ez is nagyon jó!

www.horror.lap.hu

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #116246 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Melkor a Vala írta: Kerestem képeket és ahhoz hogy ide beillesszem jobbklikk rajta és ottan láttam mag a címet! :itscool:

Akkor már értem

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #116245 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kerestem képeket és ahhoz hogy ide beillesszem jobbklikk rajta és ottan láttam mag a címet! :itscool:

Namarie!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.478 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére