BESZÉLGETŐS topic
- Dínchamion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ön most egy ukrán vírust kapott. Mivel mi itt Ukrajnában nem értünk a porgramozáshoz, ezért ez a vírus a bizalom elvén működik. Kérjük, töröljön minden állományt a merevlemezről és küldje tovább ezt a levelet az összes ismerősének.
Szerintem állat.
Ja, és ez volt a 400 .
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Telcontar
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Helye: Camelia teázó (VII. kerület Wesselényi utca, Erzsébet krt. mellett közvetlenül, a kínai étkezdénél)
Időpont: április 22 kedd, este 18.30
Téma: a tábori programok végső egyeztetése, döntés arról, mi legyen, mi nem. Azokra számítunk, akik tevékenyen részt akarnak venni a programok lebonyolításában és előzetes megszervezésében.
Ötleteiteket legkésőbb e hét péntekig részletesen kifejtve, írásban küldjétek el nekem, másképp nem kerül be.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ryana
- Nem elérhető
Cicafül írta: A jelentkezések leadási határideje április 30. Ezt a határidőt egyszerűen meg kell várni, hogy minden lehetséges jelentkezés befusson. Csak ezután tudjuk postázni a visszajelzéseket, amik május 15ig mindenhova meg fognak érkezni!!
Ó, köszi, megnyugodtam!
Csak azt nem tudtam, hogy megvárjátok az összes jelkezést.
Ja, és nézegessetek egy pár szép Pécsi képet !
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- nido
- Nem elérhető
Namarie írta: FONTOS!
AKI OLVASSA, ADJA TOVÁBB!!
A neten új vírus van, WTC a tárgy, amivel levelet kaphatunk, ami tönkrevágja az egész C meghajtót. A levél ismerős nevében érkezik. Nem szabad kinyitni. /Remélem, a Fontos figyelmeztetés nem ennek az alfaja/
Azt én is megkaptam... (mármint a figyelmeztetést) Csatolás is járt hozzá... És ismerőstől jött... Ezek szerint ki lehetett volna nyitni.
Most már ezt is tudom.
Sok locsolót/tojást mindenkinek!
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- zsoffija
- Nem elérhető
itty a jóbüdöséletbenektookbeilleckedniamaködzösségbe...
nyekk.
:dead:
Nodeamijéritrontomalevegőt!
JóHúsvétotnyulattojástlocsolótstbmindenkinek!!!
/holnap elutadzunkk.../
(ami a vírust illeti:ritkameggondolatlan1fajankó vaok(na ne túlozzunk...), de mayd vigyázokk! )
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Penngaladiel
- Nem elérhető
"olyan körlevelek, amik arra szólítanak fel, hogy küldd tovább minél több embernek, például "ha a napokban ilyen vagy olyan email-t kapsz, akkor ne nyisd ki, mert az egy vírus", vagy "segítsetek a 11 éves kislányom veseátültetéséhez, ha továbbkülditek száz példányban, akkor a nemtommilyen szervezet fizet 3 centet levelenként"). Az ilyen levelek általában hamis információt tartalmaznak, vagy már évek óta keringenek a világban, és régen elvesztették az aktualitásukat. Viszont egy csomó ember idejét és a postaládájának a tárkapacitását igénybe veszik. Ne dőljünk be ezeknek!"
Ezek általában ártalmatlanok, csak az idődet és a rendszerkapacitást veszik igénybe.
Ám van egy veszélyesebb változata a HOAX leveleknek:
"Bocsánat a zavarásért, nem szoktam hasonló leveleket küldeni, de kaptam egy emilt egy amerikai ismerosömtol, aki egy vírusról írt és megnéztem a gépemen, ott van-e, és ott volt. Egyszeru eltávolítani, úgyhogy ezért ajánlom mindenkinek a figyelmébe.
Még egyszer elnézést, nem tehetek róla.
Itt küldöm a vírusról küldött információk fodítását:
Ez a vírus a címlistát fertozi meg, és mivel a te címed is szerepel az e-mail listámon, elég nagy esélyed van arra, hogy a te gépeden is megtalálható. A vírust (jdbgmgr.exe) nem észleli a Norton és a McAfee
vírusirtó (és tartok tole, hogy másfajta hasonló program) sem. A vírus 14 napig nem csinál semmit, csak aztán teszi tönkre a rendszert. sajnos automatikusan elküldi a Messenger vagy a címlistád, nem kell hozzá
egy e-mail sem küldeni. Így tudhatod meg, ott van-e a vírus a gépeden, és hogy hogyan törölheted ki:
1. Menj a START menüre, azon belül KERESÉS menüre
2. A fájlok és mappák keresése menüt kell kiválasztani és ott kell beírni a vírus nevét: jdbgmgr.exe.
3. Mindenképpen meg kell vizsgálni eloször a C: meghajtót és aztán a többit is.
4. Klikkelj rá a 'keresés most' menüre
5. A vírusnak macis ikonja van, és persze nem szabad kinyitni!!!
6. Hanem a Szerkesztés menüpontban (a kép tetején) válaszd ki 'az összes kijelölése' pontot. Így kijelölheted a fájlt anélkül, hogy megnyitnád.
7. Ezután a Fájl ( vagy File) menüpontban válaszd ki a 'töröl' pontot.
8. Így a Lomtárba kerül a vírus.
9. Ha mindezt megtetted, NAGYON FONTOS, értesíts mindenkit a címlistádról!!"
Első és legfontosabb: ezek a levelek már nem csak a fent említett ártatlan levelek.
Ezek a Wnidows működéséhez nélkülözhetetlen rendszerfájlok törlésére szólítanak fel!
Amennyiben bedőlsz és törlöd a megnevezett fájlokat, a Windowsod nem fog tudni megfelelően működni! A fent leírt példa a hosszú fájlnevek kezelését teszi lehetetlenné a továbbiakban, de vannak ennél súlyosabb hibákat okozó HOAX körlevelek is.
Tehát kérek mindekit, hogy se a fórumra, se magánembereknek
ne küldjetek ilyen körleveleket tovább. Higyjétek el, hogy a vírusírtó cégek nem tudatlanok, és nincsenek olyan már hónapok óta keringő vírusok, amiket nem ismernek fel a nagyobb vírusírtó programok.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
hoaxbusters.ciac.org/HBMalCode.shtml#wtcsurvivor
Mailben jönnek ezek a figyelmeztetések, hogy ilyen-és-ilyen levelek milyen pusztítást végeznek, és hogy küldd tovább a figyelmezteteést minden ismerősödnek... na ezek a figyelmeztetések rosszabbak, mint a vírus...
- Rabyn
- Nem elérhető
Sose nyitom meg az ilyen viruveszélyes leveleket...
én remélem elment levelem hozzátok ha nem akkor nagyon nagyon szomi leszek-(((
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Namarie
- Nem elérhető
AKI OLVASSA, ADJA TOVÁBB!!
A neten új vírus van, WTC a tárgy, amivel levelet kaphatunk, ami tönkrevágja az egész C meghajtót. A levél ismerős nevében érkezik. Nem szabad kinyitni. /Remélem, a Fontos figyelmeztetés nem ennek az alfaja/
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Cicaful
- Nem elérhető
Ryana írta: Elég rég feladtam, nem kéne vmi visszajelzést kapnom?
Kedves Ryana és Mindenki!
A jelentkezések leadási határideje április 30. Ezt a határidőt egyszerűen meg kell várni, hogy minden lehetséges jelentkezés befusson. Csak ezután tudjuk postázni a visszajelzéseket, amik május 15ig mindenhova meg fognak érkezni!!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Nahát, észre se vettem... 8O Én is moderálgatom magam, de az én kis topicomban annyira nem offolnak.Minerva írta: GRATULÁLOK, SIL, A 700. HOZZÁSZÓLÁSODHOZ!!!
(Én meg annyit moderálom saját magam, hogy fogynak a hosszászólásaim... )
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Minerva
- Nem elérhető
(Én meg annyit moderálom saját magam, hogy fogynak a hosszászólásaim... )
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Fimbrethil
- Nem elérhető
csak még meg kell gyözni az ösöket hogy fizessenek be
holnap probálkozok fateromnál ugyhogy drukkoljatok
persze biztos megteszi
remélem
ui:ennél hosszabban még sose irtam le 2 szavas dolgokat
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Sil
- Nem elérhető
Én is megyek (mennék), csak még meg kell kérdeznem a főnökömet, hogy vehetek-e ki szabadságot akkorra.Adelard írta:
Lili írta:
Én megyek!!! (jaj ez már bennem volt pár napja,csak nem akartam sehova offként beírni)Rogue/Arwen írta: Mellesleg, ha megkérdezhetem itt (nemhiába beszélgetős topic), ki szándékozik jönni a táborba?
Mondjuk még csak ma adtam föl a jelentkezési lapot,de remélem mehetek...
Én is De tényleg írja már be aki még jön, lécci! Én is kíváncsi vagyok
Tears unnumbered
- Adelard
- Nem elérhető
Lili írta:
Én megyek!!! (jaj ez már bennem volt pár napja,csak nem akartam sehova offként beírni)Rogue/Arwen írta: Mellesleg, ha megkérdezhetem itt (nemhiába beszélgetős topic), ki szándékozik jönni a táborba?
Én is De tényleg írja már be aki még jön, lécci! Én is kíváncsi vagyok
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Supersonica
- Nem elérhető
Read more here: www.mtv.com/news/articles/1471227/200304...jhtml?headlines=true
Vote here: www.mtv.com/onair/movieawards/ma03/
SZAVAZNI
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- kósza tündelány
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Szóval egy kis kvíz. Itt mindenféle Gy.U.-val kapcsolatos kérdés van. [size=9:2zx7q61f]Nekem néha elég nehezek[/size] Sok sikert!
www.kvizpart.hu/index.kviz?temalist=44
- Lili
- Nem elérhető
- Rogue
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ennyi Legoistát egy helyen... Mellesleg, ha megkérdezhetem itt (nemhiába beszélgetős topic), ki szándékozik jönni a táborba?
- Sil
- Nem elérhető
free.x3.hu/sil/Galeria/baja.htm
Tears unnumbered
- Rabyn
- Nem elérhető
ezt tessék megnézni!nagyon sok jó kép van rajta!!
Hogy lehet megkarmolni magam 3x a nemlétező körmömmel?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ivó
- Nem elérhető
Ivó írta:
Melkor a Vala írta:
Aki keres az talál! Nem árulom el forrásaimat! (nehogy már más arassa le a babérokat)Ivó írta: Melkor a Vala: Ez tényleg nagyon jó oldal!
Hol találtad meg?
Melkor a Vala: Jóm, a forrást ne mondd meg, csak azt, hogy keresőbe írtad be, vagy sem. Amúgy, én is tudnék ilyen jó kis honlapokat szerezni
Az a helyzet, hogy most nem tudok, csak fejből.
www.greenleaf.com
www.orlandomultimedia.net
ez is nagyon jó!
www.horror.lap.hu
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó
- Ivó
- Nem elérhető
Melkor a Vala írta: Kerestem képeket és ahhoz hogy ide beillesszem jobbklikk rajta és ottan láttam mag a címet! :itscool:
Akkor már értem
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Namarie!