- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Vilya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
De most annyira örülök!! Sil még egyszer köszönöm!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vilya
- Nem elérhető
(hopssz nem ezt a kis ikont szeretem volna! )
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vilya
- Nem elérhető
- Fio
- Nem elérhető
Látta már valaki a szellemhajot?? Mert néhány osztálytársam el akar rá ráncigálni és szeretném tudni, hogy milyen????
Köszike
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Misteq
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Horror film:nagyon sok van..az Alien részeket naon naon szeretem!!!!Jelek:miután kijöttem a moziból tudtam utánozni az UFO drága hangját-ijesztgettem is a többieket a koliban Árnyelf:én úgy tom hogy nem lesz 5-mmint Alien rész..vagy rosszul tuttam???- 8O
"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
- Lili
- Nem elérhető
Képzeljétek pont egy éve regisztráltam a tolkien.hu-ra és írtam az első hozzászólásomat!! :bounce: (ezt most muszály volt... )
Vilya:Sil megelőzött...
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Ryana
- Nem elérhető
Öööö... Lebuktam.Szürke Gandalf írta: Amúgy ilyen későn nem inkább alcsizni kéne?
Na és neked?
Különben is, holnap alhatok...
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Meg spricnivel, K@Vban.Ryana írta: (Jééé, tesóóó! Üdv itt, és grat az első hozzászólásodhoz. )
Na, locsolást megúsztam kölni nélkül. (De rühellem a kölnit. :dead: )
Felajánlottam, hogy vagy egy phár vízzel, vagy inkább tekintsünk el a dologtól...
Amúgy ilyen későn nem inkább alcsizni kéne?
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Ryana
- Nem elérhető
Húsvétot utólag remélem mindenkinek jó volt!
Na, locsolást megúsztam kölni nélkül. (De rühellem a kölnit. :dead: )
Felajánlottam, hogy vagy egy phár vízzel, vagy inkább tekintsünk el a dologtól...
Horrorfilm... Nemistudom... Kicsi vagyok, nem láttam sokat.
De szeretem őket, mert van bennük fantázia. (Már amelyikben.) És nem üli meg az agyamat, hogy utána ne tudjak tőle aludni.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Telcontar
- Nem elérhető
Aki szeretne részt venni a táborban a programok lebonyolításában és a lehetséges programok közötti választásban, az holnap, kedden 18.30-kor legyen a Camelia teázóban a Wesselényi utcában, közvetlenül az Erzsébet körútnál (6-os villamossal 1 megálló a Blahától, 3 a Nyugatitól, a kettő között van). A kínai étkezde és a harcművész bolt között van.
Ha valakinek netán még ötlete lenne, már csak úgy tudja eljuttatni hozzánk, ha kifejti részletesen írásba és eljön holnap, hogy érveljen mellette.
Aki nem jön holnap, még részt vehet a táborban a programok lebonyolításában, de a holnap megjelenőket tudjuk elsősorban biztos pontnak tekinteni.
- Namarie
- Nem elérhető
Balesetek: Melkor, te okos vagy, mert ordítasz, ha kell. Én nem. Amikor érettségi előt három héttel becsukták a kocsiajtóba a körmömet, némán ültem, majd megszólalatam: jajaj, nyisd ki légyszíves, nyisd ki..
Közben rángatták az ajtót, nézve, miért nem csukódik be. A balaesetin kötötem ki két nap múlva. Két nap múlva az átkötözésnél a tömény jódnak örültem cefetül. A másik körmös dolog ősszel volt, aláment egy vasszilánk. Szintén balesetin, a körmöm egy darabjával. Nem voltam túl vitéz, mert rettentően féltem. Igaz, ezért kárpótolt életem első igazi tündés rémálma.
Kéretik mindenkinek vigyáznia magára, mert szebbek vagytok egybe, épen, egészségesen!
Még egyszer: boldog Husvétot!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Olyan kicsi ikont szabad berakni, de nagyobb képet nem. Úgy kell, mint bármelyik képet, jobb egérgombbal kattintasz a képen, tulajdonságok, kimásolod a kép url címét, és img-ként beteszed (beilleszted az url-t az aláírásba, kijelölöd, és megnyomod az img gombot).Vilya írta: Lili, Te hogyan csináltál olyan kis ikont (oda le )?
Például:
[img]http://smileys.nl/images/small/stil/10.gif[/img]
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Vilya
- Nem elérhető
- Lili
- Nem elérhető
Én láttam...írtam is nem sokkal ezelőtt ide.Vilya írta: Én ezeket a horror filmeket nem láttam...
Viszont kétszer láttam a Jeleket és mikor másodjára néztem ugyanugy féltem!
Valaki látta még rajtam kivül?
Én előszőr úgy féltem,hogy ki akartam jönni a moziból.Tesóm tartott vissza... Többször pedig nem vállalkoztam rá...
- Vilya
- Nem elérhető
Viszont kétszer láttam a Jeleket és mikor másodjára néztem ugyanugy féltem!
Valaki látta még rajtam kivül?
- Arnyelf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
ALIEN - Na ez horror volt a javából!! Ő a nagy kedvenc az ALIENS-szel karöltve, ami már elorevetitette az akciófilmes folytatásokat...
Az ALIEN3 mar szora sem erdemes, bar az ALIEN4 mar egy fokkal jobb, de ez a Ripley-Alien klón hááááát egy kissé furcsa,nem?
De a lényeg, hogy az eleje jo volt
Mellesleg rettegek mi lesz az ALien5ből......
...az Ön kedvenc, ...
<---== ÁRNYELFJE ==--->
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Szürke Gandalf: Meg kell nézned a négyet!!!!!
( Ja, a IV-ben az a színész van, aki Grímát játsza...... az elsőkben meg Bilbó........ na de Bilbó....... ejnye bejnye Az lett volna poén: Eowyn=Ripley )
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- nido
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Dae/siss
- Nem elérhető
A horrorfilmektől személy szerint irtózom. Nem mintha nem tudnám értékelni a borzongást, az izgalmakat, a vért (ha van) és egyebeket, de utána rendszerint két-három hónapig félek felmenni a második emeletre:) A legutóbbi esetben csak úgy tudtam esténként elaludni, ogy gregoriánzenét hallgattam éjszaka... Hiába, én már csak megmaradok Disney-rajongónak
- sebcsaba
- Nem elérhető
Ivó írta: Témafelvetés: Nektek mi a kedvenc horrorfilmetek?
Sok vannekem!
Alien 1-2-3
Sajna a 4-et még csak könyvben olvastam.
Talán másodszor néztem az első részt (Nyolcadik utas), amikor Apám szólt: vigyázz, ez horrorfilm, rosszat fogsz álmodni!
Következő héten az osztályommal elmentünk végignézni egy ember boncolását. Hétvégén adták a második részt, mondtam Apámnak: vigyázz, ez horrorfilm, rosszat fogsz álmodni! Nekem már nem számít.
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Fio
- Nem elérhető
Az anyagias:
Bal zsebemben kölni,
jobb zsebemben bicska.
ha adsz egy ezrest
a jobb nem lesz nyitva!
Az ujgazdag:
Ferrarival érkeztem
Nagyon nagyot fékeztem
Okso vagyok szép és laza
Locsoljak vagy huzzak haza?
Valoságshow kedvelő:
Zöld erdőben jártam
Valóságshowt láttam
Nem győztem a végét várni,
kezdtem már a végét járni.
Hazajöttem étlen-szomjan
meglocsollak azon nyomban.
A törpe:
Kicsi vagyok, székre állok.
a fenébe igy sem látok!
A vállalkozo:
Itt a húsvét
eljöttem ismét
meglocsollak illatos ámbrával
ide az áfás számlával.
A finom ur:
Nem szoktam én mocskolodni,
eljöttem hát locsolkodni
Kegyed szép kis virágszál
piros tojást rám tukmál
Ha pénze van, az is jó
nem vagyok én Télapó
A költöi:
Verset kéne mondani mostan
persze rögtön itt és nyomban
Legyen benne nyul és tojás
kölniviz meg egyebek
hogy hallgatoim boldogok boldogok legyenek
De ha már ezt felsoroltam
a szot tovább minek is nyujtsam
Felteszem inkább a kérdést,
szabad-e locsolni??
Az aggodo:
Husvét táján édes szokás
a vödörrel locsolkdás.
Nálam is van szagos kölni
ha rád öntöm meg fogsz ölni??
A nagyivó:
Immár eljött husvét napja
részeg minden gyermek apja.
Én is közéjük tartozom
szodásüveget hordozom
A lábamon alig állok
nevetnek rám a lányok
De most már a lényegre térek:
egy jó erős pálinkát kérek!
Az egyszerű:
Jó étek a rizs
jó játék a teke,
lespriccelhetlek-e?
Az állatbarát:
Futott a nyul
futott gyáván
meglocsollak
el ne hervaggyá mán!!
A szexis:
Husvét napján azt kivánom
legyen ruzsos a tojásom!!
Az érdekember:
Zöld erdőben jártam
unikumot láttam
Ha nem kapok belőle,
nem locsolok jövőre.
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Ery
- Nem elérhető
Ja és a lányoknak így a neten keresztül: Spricc, spricc, spricc!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Elrond
- Nem elérhető
Rabyn írta: Amugy nektek milyen nagyobb sérülésetiek voltak volak már? (ezt a magayyaros mondatot)
egyszer beleállt a térdembe egy szikla
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Ivó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó