BESZÉLGETŐS topic

Több
22 éve 2 hónapja #71496 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Elrond írta:

shaira írta: Nekem az Irígy Hónajmirigytől van. :sungl: :itscool:

Wow, tényleg?????!!!!!!

Aha! Olyan aranyosak voltak mind a nyolcan :wink: .
A házban, ahol lakom, alatta van egy kis üzlet. Itt voltak forgatni, én megragadtam az alkalmat, és leugrottam hozzájuk. A Ráncdalfesztiválos cd-jük borítójának belsejét, ahol mind a nyolcan állnak, ott aláírták. :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #71488 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

shaira írta: Nekem az Irígy Hónajmirigytől van. :sungl: :itscool:

Wow, tényleg?????!!!!!!

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #71480 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Shaira: Megnéztem, Khiráy volt! :itscool:
Nekem nincs senkitől autogramom :cry:

Több
22 éve 2 hónapja #71462 Írta: shaira
Figyelem! Aki szereti a Hegylakót, az feltétlenűl nézze a mai részt (is), mert ez a rész JÓ (na nem mintha az eddigiek nem lennének azok, de ez aztán....)

Több
22 éve 2 hónapja #71461 Írta: shaira
Nekem az Irígy Hónajmirigytől van. :sungl: :itscool:

Több
22 éve 2 hónapja #71436 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem pedig Whoopi Goldbergtől és Robin Williamstől. 8)

I make my own luck.

Több
22 éve 2 hónapja #71413 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem Zórád Ernőtől van egy dedikált "Névtelen vár" képregényem. Ő volt az első ember, aki elsőre le tudta írni a nevem hibátlanul! :itscool:

Több
22 éve 2 hónapja #71406 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem Demjén Ferenctől és Menyhárt Jánostól van aláírásom.

Az úgy volt, hogy egy fellépés után (és alatt) Rózsi egy kissé nagyon kótyagos volt. :cheers: :eek4: Bementünk abba az előtérbe, ami öltözőszerűségnek volt kinevezve. Megkérdezte a nevemet, majd ezt írta a papírra: "Évikének sok szertettel Demjén Ferenc". :sungl:

Utána Menyhárthoz is odamentem. Ő színjózan volt. Lenézően kegyeskedett a papíromra biggyeszteni a nevét... :shake:

Brisa

Több
22 éve 2 hónapja #71396 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

Elanor írta: Éééééééééééééééééééééééééééééééés.....
Van Coulthardtól autogrammom!!!!!
:bounce: :itscool: :hello:
Igaz, hogy nem igazán csípem, de azért mégiscsak nagy szám.

Ööö Elanor, mondd csak, mennyit ér neked az az autogram? :roll: Vagy esetleg egy másolat belőle? :roll: :roll:

Másolatot kaphatsz, de az eredetit NEM ADOM!!!! :twisted: :twisted: :)

Egyébként nekem még van Gáspár Andrástól, Kálid Atrúrtól, és K. Molnár Pétertől. Ezekhez is kellemes emlékek fűznek, mert akkor szereztem őket, amikor itt, Szentendrén adták elő a S.Ö.R. c. művüket, és a barátnőimmel az öltöző előtt vártuk őket, és tök jól eldumáltunk velük, nagyon rendesek voltak :)
Volt még Gütler Károlytól is aláírásom, de azt kiskoromban kaptam, amikor azt sem nagyon tudtam, hogy ki ő, és már nincs is meg. :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 2 hónapja #71395 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Elanor írta: Szegény Fer nem kapott DC-től autogrammot, nekem is egy másik nő nyújtotta oda elé :)

egen, szegény én! na nembaj, láttam és ez a lééényeg!! eléggé közel volt hozzám, úgyhogy már megérte.. :D

Több
22 éve 2 hónapja #71394 Írta: Elrond
Lestat: Tényleg??????

Több
22 éve 2 hónapja #71393 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Van egy fénymásolt Adrian Paul dedikátom (Adrian P.= Hegylakó)

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
22 éve 2 hónapja #71392 Írta: Elrond
nekem meg Braun Éva asztalitenniszezőtől van, de már lekopott a régi sapkámról, és a szomszéd lépcsőházban lakik a Storcz Botond, de még nem kértem tőle.

Több
22 éve 2 hónapja #71391 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Van egy autogrammom Fábry Sanyitól, meg a modell, és nem az énekes Király Évától, aki színésznő is ;)

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
22 éve 2 hónapja #71388 Írta: Elrond
az lehet, hogya zete itthon megverte a manchestert, de kinn úgy meggyalázzák mint a nnak rendje, és ha mégsem ,akkor lehet, hoyg összekerülnek a NEWCASTLE UNITEDDEL (kedvenc angol csapatom), és Shearer hetet vág egymaga.

azér' hajrá ZETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Több
22 éve 2 hónapja #71386 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Elanor írta: Éééééééééééééééééééééééééééééééés.....

Ööö Elanor, mondd csak, mennyit ér neked az az autogram? :roll: Vagy esetleg egy másolat belőle? :roll: :roll:

Több
22 éve 2 hónapja #71365 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mindenki írja le,hogy kitől van aláírása!!! 8)
MINDENKI NÉZZE MEG A PÓKEMBERT,MERT ROHADT JÓ FILM,SŐT MÉG ANNÁL IS JOBB!!!!!!!!!!!

I make my own luck.

Több
22 éve 2 hónapja #71360 Írta: Elanor
Ja, még annyit, hogy Schumachertől is lesz aláírásom, mert az egyik ismerősöm a repülőtéren dolgozik, és szerzett nekem (mire jók a kapcsolatok... ;) )

Szegény Fer nem kapott DC-től autogrammot, nekem is egy másik nő nyújtotta oda elé :)

Több
22 éve 2 hónapja #71359 Írta: Elanor
Ma érkeztek Mo.-ra a Forma 1es pilóták, és mi, Ferestével odamentünk az egyik szállodához, ahol megszálltak.

Éééééééééééééééééééééééééééééééés.....

Láttuk még Wurzot (volt F1es pilóta, most a McLaren teszt-pilótája), és Räikkönent, aki marha bunkó volt, mert a ruháját a fejére húzta, és rögötn bement a hotelbe :evil: :evil:
Van, aki szerint az nem ő volt, de sztem igen, mert a haja olyan volt hátulról :lol: stb... meg állítlag régebben is járt arra (amikor mi még nem voltunk ott), és akkor is ilyeneket csinált!
De én most marha boldog vagyok, főleg annak tudatában, hogy holnap megyünk a Hungaroringre :!: :!: :!: :!: :!: :!:

És ezt a boldogságot most mindenkivel közölnöm kell :)

Több
22 éve 2 hónapja #71318 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:D Én mást néztem, és amikor átkapcsoltam, a nyolcvannyolcadik percben járhattak, null-null volt az állás, na, mondom magamban, rúgjunk már egy gólt nekik! :) És rúgtak... 8O 8) Éljen a ZTE! :hello:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 2 hónapja #71314 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:cooljump: :cooljump: :cooljump: nyertünknyertünknyertünk!!!! :cooljump: :cooljump: :cooljump:

[size=9:30qr3akj]de abban nem bíznék,hogy ezzel különösebben letörtük volna őket...és lesz viccavágó,és ha addigra jobban felkészültek??? :( [/size]
(eztnemmeghallani! :x )

Egyébként:::én TUDTAM,hogy nyerünk... :D
:arrow: ugyanis,a hírnév nem minden... :biggrin2:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 2 hónapja #71242 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én pártatlan voltam, de biztosra vettem, hogy kikapunk!!!
DE szerencsére T-vedtem!! :bounce:

Több
22 éve 2 hónapja #71231 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem akarok ünneprontó lenni, de én a MU-nak szurkoltam... :oops:
Azért gratula a Zetének!!!

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 2 hónapja #71213 Írta: Elanor
Én csak ennyit mondanék:

MEGNYERTÜK!!!!!!

Sztem az egész utca felébredt a barátnőmmel való ordibálás után :oops: :twisted:

Több
22 éve 2 hónapja #71212 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
JUHHÉÉÉJ!!! :hello: :dance:
A zalaegerszegiekre: :cheers: (eddig már ne fajuljunk azér: )

Több
22 éve 2 hónapja #71211 Írta: Fereste
hát én meghalok... :lol:
állati gyorsan dobog a szívem!!
hogy lehet ez??? *Fer kicsit kivan*

viszont az tuti hogy a visszavágóra a Manchester már komoan veszi a magyarokat és keményebb lesz, mint most :?

Több
22 éve 2 hónapja #71210 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ezt nem hiszem el :D
Létezik ilyen? A Zalaegerszeg leiskolázza a Manchastert?
Folynak a könnyeim a nevetéstől :lol:
Szép volt, fiúk!

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 2 hónapja #71209 Írta: Fereste
ááááááááááááááááááááááááááááááá
*Fer sikíííííííííííít*
nyertüüüüüüüüüüünk!!!!!!!!!!!!!!!

Több
22 éve 2 hónapja #71205 Írta: Fereste
éppen aztat nézem :D
hát, mm... meglepő :D szentem 1-0 lesz és veszteni fogunk.. (ugye fő az optimizmus :lol: )

Több
22 éve 2 hónapja #71203 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szia shaira!

Meg-meg, ezer köszönet :D :D :D

Amúgy mit szóltok a ma esti meccshez?

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.587 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére