- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Patiszon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Ismerd meg magad!
Sil írta: Egy gyors kérdés: az Orangeways buszai a Népligetnél konkrétan honnan (melyik oldalról) indulnak? A Fradi-pályától?
Gyors válasz:
"Az Orangeways és egyéb nemzetközi buszjáratok megállója az Üllői út túloldalán a Népligetben van, szemben a Volánbusz-autóállomással.
A buszok a Népligettől a Hungária körúton lévő éjszakai 901-es megállóból indulnak/érkeznek, a park felöli oldalon."
Forrás: www.futas.net/hungary/Budapest/N ... llomas.php
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Attila
- Nem elérhető
Sötét Úr írta: Közben tájékozódtam én is, és a Fülöp-szigeteken a legnagyobb gondot inkább az okozta, hogy a Twitteren elindult egy hoax, hogy az egyik ottani szigeten is földrengés volt. Öcsémék utoljára akkor adtak hírt magukról, amikor evakuálták őket, de mindenhol azt olvasom, hogy szerencsére csak elővigyázatosság volt, a cunami szinte jelentéktelen volt ott, és nem okozott károkat.
Attila, a tesódnak drukk én is. A 7-es erősségű rengés Japánban a létező legmagasabb, ott ugyanis nem a Richter-skálát használják. Ha ezek után jelentkezett, akkor talán már nincs ok az aggodalomra. De azért vigyázzon magára - meg az Úr is őrá.
Áfi itthon van? Tudunk róla valamit?
Igen, Áfi épségben, szerenécsésen hazaért. A 7-es erősség az a Richter-skála szerint értendő, mivel Sendaiban, ahol az Andris - bátyám - 1 héttel a földrengés előtt volt gyárlátogatáson 8.9-es erősségű volt a földrengés.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Attila, a tesódnak drukk én is. A 7-es erősségű rengés Japánban a létező legmagasabb, ott ugyanis nem a Richter-skálát használják. Ha ezek után jelentkezett, akkor talán már nincs ok az aggodalomra. De azért vigyázzon magára - meg az Úr is őrá.
Áfi itthon van? Tudunk róla valamit?
- Attila
- Nem elérhető
Sötét Úr írta: Nincs valakinek a librihez, Alexandrához kontaktja? Hátha befogadnának egy ilyen eseményt. Nekünk helyszín, nekik reklám...
Más:Nyugtassatok meg, hogy senkink sincs Japánban éppen... (A tesóm éppen a Fülöp-szigeteken van, és kora hajnalban evakuálták őket a hegyekbe. Nem tudom, mi van velük pontosan, bár délután írtak egy e-mailt, úgyhogy talán nincs nagy baj, de állítólag a szomszédos szigeten is volt földrengés... Drukkoljatok, lécci...)
De, nekem a bátyám éppen Japánban van, de jól van. A földrengés után 3 órával már jelentkezett, hogy él, nincs baj, ott "csak" 7-es erejű földrengés volt. Persze drukk-drukk-drukk. De Sú, nyugodj meg, biztos, hogy nem lesz semmi probléma sem.
Más: nekem Alexandrához van kontaktom az idei LEP logisztika végett, ha gondoljátok megkérdezhetem őket.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Más:Nyugtassatok meg, hogy senkink sincs Japánban éppen... (A tesóm éppen a Fülöp-szigeteken van, és kora hajnalban evakuálták őket a hegyekbe. Nem tudom, mi van velük pontosan, bár délután írtak egy e-mailt, úgyhogy talán nincs nagy baj, de állítólag a szomszédos szigeten is volt földrengés... Drukkoljatok, lécci...)
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
Facebook event írta: Idő: 2011. március 25. · 16:00 - 19:00
Helyszín: Gödör Klub, Erzsébet tér
Készítette: Magyar Tolkien Társaság, Kaszab Zsuzsanna
További információ:
Kedves Kispajtások,
ezt most úgy írom ide ki, hogy egyelőre nincs gazdája, mert én nem leszek a városban - viszont nagyon jó lenne, ha a hagyományos Tolkien Olvasás Napjára most is össze tudnátok gyűlni (tavaly nagyon jó volt, a Gödör teraszán körbeültünk két összetolt asztalt és úgy olvastunk egymás után, hangosan).
Az eseményről, kicsit bővebben:
en.wikipedia.org/wiki/Tolkien_Reading_Day
www.tolkiensociety.org/ed/tolkienreadingday.html
Gyűljetek össze és emlékezzetek a Professzorra ezen a napon!
Kincső kommentje írta: hahó! akár meg lehetne kérdezni a FSZEK-et is, hogy befogadja-hivatalosítja-e az eseményt! és akkor lehetne kitenni egy plakátot, és jöhetnének hallgatni-beszállni ismeretlenek is. tavaly végülis naggyon az utolsó pillanatban találtuk ki, azért lett ilyen lis egyszerű! (bár az is nagyon jó volt, de már akkor is beszéltük, hogy lehetne picit nagyobban gondolkozni! )
- Sil
- Nem elérhető
:csatlakozik: :szinténHrr:Sötét Úr írta: Facebook is evil! Hrrrrr!!!!
Valami használható formában nem lehetne ezt megadni?
A Tolkien Reading Day az március 25., azt tudom.
Tears unnumbered
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Facebook is evil! Hrrrrr!!!!Gandalf írta: www.facebook.com/home.php?ref=home#!/eve...notif_t=event_invite
- Gandalf
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
[center:36yagjrg] [/center:36yagjrg]
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Kincső (Thilanna) írta: Mivel se fácsén, se itt nem volt tiltakozás, a tisztújító KGY időpontja:
2011. május 28.
Kéretik bevésni a naptárba, és jelen lenni!
Szeretnénk, ha nem lenne mindegy Nektek, hogy kik vezetik az MTT-t a következő három évben, mert ez nagy felelősség ám, és jobb érzés úgy viselni, ha megvan a kommunikáció a tagsággal.
A fórum főoldal alján, a zárt fórumrészben már megnyíltak a JELÖLŐ TOPIKOK, kérjük, hogy látogassátok, és jelöljetek, írjatok, kérdezzetek bátran!! Ne maradjunk elnökjelölt nélkül... :-/
Aki MTT tag, és nem látja a zárt részt, nekem sikítson!
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Finwe
- Nem elérhető
Hát reméljük hogy látunk még:)Aiya! Különböző elfoglaltságaim végett bizonytalan időre elhagylak titeket. Jó volt veletek az eltöltött pár esztendő.
Szívemben örökre élni fogtok.
Namarie!
- Namarie
- Nem elérhető
www.hir24.hu/napi-cuki/218588/fr ... koala.html
A kis koalabébi Frodo névre hallgat
Amúgy már úgy úúútálom ezt az egész világot.. nem lehetne Valinorba menni?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Náda
- Nem elérhető
Előre láthatólag március 12.-re szeretnék egy raktárpakolást összehozni.
Érdeklődnék,hogy ki tudna eljönni és segíteni nekem?
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Bocs a spamért, és légyszi szavazz rá!Sötét Úr a fotós topikban írta: Segítséget szeretnék kérni tőled: jelöltem egy képemet a Panoramión hónap képének. Ha van Panoramio vagy Gmail regisztrációd*, légyszi nézd meg a képet, és jelöld meg kedvencként, és/vagy jelezd, hogy tetszik! Ha még kommenteled is, akkor - ha jól értelmezem a szabályokat - még többet nyom a latban. Légyszi szavazz rá! Köszönöm szépen!
*A Panoramióba Gmail-es névvel és jelszóval is be lehet lépni.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Szívemben örökre élni fogtok.
Namarie!
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Sil: a 24 órás bérlettel nekem azt magyarázták, hogy az érvényes ugyan valamennyi zónára, de kell hozzá egy igazolvány (mint nálunk a havibérlethez), ami külön vagy 300 korona (egyszeri költség), és anélkül nem érvényes. De, mint írtam, többször futottunk ellenőrökbe, és nem szóltak érte. Amúgy igen, a külvárosoknál gáz a zóna-dolog, azt hiszem, én is ezt írtam. Ha a belvárosban maradsz (vagy az úticélod környékén), akkor nincs nagy jelentősége.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Sil: küldök privit
Our knees do not bend easily
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Petr az a Petr, aki a táborban is volt, viszont nem prágai szvsz. Bár attól még ki tudja?...
- Sil
- Nem elérhető
Gandalf: köszi, bár akkor valahol útközben kell majd felváltani, szvsz... (Tudomásom szerint a pénzváltók apróval nem foglalkoznak, és lehet, hogy koronát se lesz olyan egyszerű szerezni erre délen...) Tudnak azok az automaták mondjuk angolul is?
Encsi: hogy jön ide icke? : :lemaradtvalamiről:
Tears unnumbered
- Encsi
- Nem elérhető
icke olvassa ezt a topicot?Felagund írta: Petr szerintem továbbra is ég a vágytól, hogy végigkalauzoljon egy MTT-st Prágában
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Gandalf
- Nem elérhető