BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 4 hónapja #333818 Írta: Randír
Randír válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Ti mit csináltok, amikor rátok jön az antiszoc hangulat, és legszívesebben kicsire húzódva elbújnátok valahova?

Jönnek fórumozni, és dobálják a sujkot mint tegnap...
Egyébként én alkotni szoktam ijenkor vmit,és zenét hallgatok közbe.Mostanság hímezni szoktam,egy earendil-címert.Lévén fiú vagyok,kicsit se néznek ezért hüjének... :)

A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hónapja #333817 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Ti mit csináltok, amikor rátok jön az antiszoc hangulat, és legszívesebben kicsire húzódva elbújnátok valahova?

Halgass valami vidám zenét. :-) Vagy aludj eg nagyot.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hónapja #333816 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ti mit csináltok, amikor rátok jön az antiszoc hangulat, és legszívesebben kicsire húzódva elbújnátok valahova?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 4 hónapja #333801 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
jah

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 4 hónapja #333781 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nos nem nem nézlek se téged se mást itt hülyének. Csak a hírlevélbe volt róla szó. De akkor úgytűnik,b hogy rosszul értelmeztem. :oops:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 4 hónapja #333770 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Attila írta: Én úgy olvastam, hogy az emtététől lehet felvenni ilyen "kölcsön" szerűséget. Ha ez megldaná a pénz problémát.

Mondd, te hülyének nézel minket?

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
17 éve 4 hónapja #333743 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Attila, félreértetted.

Arról volt szó, hogy ha valaki előleget kér az MTT-től és azt 30 napon belül nem egyenlíti ki, akkor az automatikusan kölcsönnek minősül a hivatalos jogszabályok alapján (ez külső törvényi szabályozás, nem mi találtuk ki, de kénytelenek voltunk utólag módosítani emiatt a pénzkezelési szabályzatot) és kamatokkal kell visszafizetni.

Több
17 éve 4 hónapja #333739 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Attila írta: Én úgy olvastam, hogy az emtététől lehet felvenni ilyen "kölcsön" szerűséget. Ha ez megldaná a pénz problémát.

Őőő, az a bank. Szerintem.

"Well, I'm back."

Több
17 éve 4 hónapja #333738 Írta: Ben

:shock:
Ezt te hol olvastad? Lehet, h én vagyok a hülye, de ez nekem teljesen új... :shock: :roll: (és a valódiságát erősen kétlem)

Több
17 éve 4 hónapja #333737 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

És ezt hol? :hein:

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 4 hónapja #333736 Írta: Attila
Én úgy olvastam, hogy az emtététől lehet felvenni ilyen "kölcsön" szerűséget. Ha ez megldaná a pénz problémát.

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 4 hónapja #333734 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta:

Niph írta: Nálunk kellemes lágy hideg szellő fúj, az éjjeli szélvihar után... és nincs most dögmeleg...... 8)

Jah, hát az itt is, tök jó végre nincs az a dögmeleg. :-)

Léli: Táborba lelátogatni se tudsz jönni?

Hát, perpill azt se tudom, hogy mikor és hol lesz a tábor... ám a fő probléma itt sajna a $ Lévén hogy dolgozunk mindketten, h fizetni tudjuk az albérletet meg rezsit, és az is sokba kerülne, h innen Szegedről eljussak valamerre, az meg még pláne, hogy több napig (utazással együtt akár 1 hétig) ne dolgozzak.... sajna, ez van. De szeptembertől előre spórolok a jövő évi táborra :D

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
17 éve 4 hónapja #333722 Írta: Nóli i linantea

Ben írta:

Niph írta: Alvajáró.....LOL... :lol: nem menekülsz a fórumtól.... :lol:

Se a fórum tőle... :D 8)

:evil3:

Több
17 éve 4 hónapja #333715 Írta: Ben

Niph írta: Alvajáró.....LOL... :lol: nem menekülsz a fórumtól.... :lol:

Se a fórum tőle... :D 8)

Több
17 éve 4 hónapja #333697 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Melyanna írta:

Niph írta: már ezért érdemes volt fenn maradni megint sokáig..... :lol: :lol:

Na meg korán felkelni...
Kispajtások, esetleg megpróbálkozzunk az önkritika és önismeret fogalmának elemzésével? :evil3:

Hmm... ahogy elnézem,sok minden nem változottt! :D

Több
17 éve 4 hónapja #333690 Írta: Randír
Randír válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta:

Ben írta:

Melyanna írta: Hé!
Sulyok!
Gyere vissza azonnal!!! :cool2:

Én keresem, keresem... és asszem meg is lett, elkószált a drága... 8) :-)

és most újra elveted??? :lol:

Hátha kikel...

A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/

Több
17 éve 4 hónapja #333688 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta:

Sulyok!

és most újra elveted??? :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 4 hónapja #333678 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:( Ide is mindjart eler a vihar, s a vars masik vegebe kell menjek, a szel mar elegge fuj s a fakrol hull egy csom ize

Több
17 éve 4 hónapja #333654 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta:

Snuffles írta: Nálunk eddig se esett, bár ha Nóli beírja, hogy akkora vihar volt, hogy beleremegett az ablak, akkor nem tudom, mennyit aludhattam, de az biztos, hogy igencsak mélyen... :D

Jujjj ezt hol írtam? 8O :oops:
Amúgy volt nagy szélvihar majdnem felkeltem miatta hogy becsukjam ablakot teljesen lehúzzam a redőnyt satöbbi, de nem emlékszem hogy írtam volna :oops: :D

Alvajáró.....LOL... :lol: nem menekülsz a fórumtól.... :lol:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
17 éve 4 hónapja #333651 Írta: Snufi

Nóli i linantea írta: Jujjj ezt hol írtam? 8O :oops:
Amúgy volt nagy szélvihar majdnem felkeltem miatta hogy becsukjam ablakot teljesen lehúzzam a redőnyt satöbbi, de nem emlékszem hogy írtam volna :oops: :D

Tudom, csak nehogy beírd, mert még nem voltam az erkélyen hogy a növények maradékából megállapítsam, miféle vihar tombolt itt (vagy nem tombolt)... :D
Szélvihar az volt, egy óra forgolódás után úgy döntöttem a néger nénikéjét a süvítő szélnek és rácsaptam az ablakot a keretre, úgy maradt reggelig.

"Well, I'm back."

Több
17 éve 4 hónapja #333645 Írta: Nóli i linantea

Snuffles írta: Nálunk eddig se esett, bár ha Nóli beírja, hogy akkora vihar volt, hogy beleremegett az ablak, akkor nem tudom, mennyit aludhattam, de az biztos, hogy igencsak mélyen... :D

Jujjj ezt hol írtam? 8O :oops:

Több
17 éve 4 hónapja #333641 Írta: Ben

Sulyok!

Több
17 éve 4 hónapja #333640 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hé!
Sulyok!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 4 hónapja #333639 Írta: Snufi
Nálunk eddig se esett, bár ha Nóli beírja, hogy akkora vihar volt, hogy beleremegett az ablak, akkor nem tudom, mennyit aludhattam, de az biztos, hogy igencsak mélyen... :D
Persze a kaktuszaim az erkélyen vannak, úgyhogy remélem, mégse volt itt semmi. A nap süt, a pollen szálldos, én tüsszögök. :)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 4 hónapja #333638 Írta: Liliom
Liliom válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Srácok, a sulykot nem elvetni!

Jelentem nálam is szép az idő, végre nem esik.

...

Több
17 éve 4 hónapja #333637 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta:

Kar'sa írta: [size=9:23a0iz9t]Szerintetek szegény még mindig nem fogta fel?[/size]

[size=9:23a0iz9t]Nem. Sőt, kvázi bátorítottuk... :roll: khm..[/size]

[size=9:23a0iz9t]Nem, egyértelműen nem fogta fel, bár már lehet gyanakszik...[/size]

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hónapja #333635 Írta: Ben

Niph írta: Nálunk kellemes lágy hideg szellő fúj, az éjjeli szélvihar után... és nincs most dögmeleg...... 8)

Jah, hát az itt is, tök jó végre nincs az a dögmeleg. :-)

Léli: Táborba lelátogatni se tudsz jönni?

Több
17 éve 4 hónapja #333634 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Halihó! :)

Csak, gondoltam beírok ide, mert nagyon hiányoztok..... Benéztem a SZülinapos topicba, és a képek láttán, hát... hiányoztok nagyon. És idén sajna táborba sem megyek. De elhatároztam, hogy jövőre mindenképpen megyek. Bárhova, bármennyiért :)

Hogy hiányozhat egy embernek ennyire nagyon ilyen sok másik ember.... :bounce:

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
17 éve 4 hónapja #333630 Írta: Attila
Ez kinek szólt?

Több
17 éve 4 hónapja #333629 Írta: Ben

Kar'sa írta: [size=9:2juw9wzz]Szerintetek szegény még mindig nem fogta fel?[/size]

[size=9:2juw9wzz]Nem. Sőt, kvázi bátorítottuk... :roll: khm..[/size]

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.534 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére