- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Azog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Sajna csak egyszer láttam, ezért nem emlékeztem rá.
De talán a bővítettben majd többet szerepel!
,,Ha a koldusok nem várnak az ajtó előtt, hanem beosonnak, és lopni próbálnak, így bánunk el velük."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ő az, aki kommentálja, hogy Denethor előre látta, ami történni fog, és Gandalf visszaszól neki, hogy "Látta, de nem tett semmit!"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
8O :hello: Akkor ezek szerint lesz mégis, legalább pár másodpercre... (Vagy volt, csak nem vettük észre...) A kép valóságos, mert a film képeit használja a Decipher... És mondtam, hogy érdemes vissza-visszanézni arra az oldalra, mert naponta 2 új kártyát fednek fel...Azog írta: Ezt írta Sil pár napja. Láttam ma ott egy kártyát, NEW feliratú címkével:
"Imrahil, prince of Dol Amroth" A kép elég valóságosnak tűnt. Lehet ,hogy Imrahil benne lesz a bővítettben? Vagy a moziverzióban is benne volt, csak nem nevezték nevén, vagy csak én nem vettem észre? :look: Naon remélem, hogy benn lesz!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Azog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Sil írta: Vadiúj Decipher kártyák, lehetséges spoilerekkel a bővített verzióhoz... (érdemes lesz megjegyezni ezt az oldalat, mert mindennap új kártyákat tesznek közzé...):
shop.decipher.com/TCG/CardLists. ... &listID=25
Ezt írta Sil pár napja. Láttam ma ott egy kártyát, NEW feliratú címkével:
"Imrahil, prince of Dol Amroth" A kép elég valóságosnak tűnt. Lehet ,hogy Imrahil benne lesz a bővítettben? Vagy a moziverzióban is benne volt, csak nem nevezték nevén, vagy csak én nem vettem észre? :look: Naon remélem, hogy benn lesz!
,,Ha a koldusok nem várnak az ajtó előtt, hanem beosonnak, és lopni próbálnak, így bánunk el velük."
- Ulmo
- Nem elérhető
Elza Eldaniella írta:
Na ezt jó elírtam.Palimir írta:
itt valami extrabővített kiadásra gondolnál? jó lenne, de azt csak akkor fogja megvenni valaki, ha ad valami pluszt...Elza Eldaniella írta: majd végezetül már csak a 3 lemezes ill. kazettás verzió marad.
[size=9:2vk6nlz2](mint pl. a japán Alien kiadás kép (csúnya, de szép ))[/size]
Itt arra gondoltam, hogy egyben kiadják a 3 filmet - [size=9:2vk6nlz2]ma valahogy nem vagyok formában[/size]
De egyébként, én nagyon reménykedek egy extra bővítettben is, ahol mind a 3 film bővítetjét adják ki egyszerre, még plusz jelenetekkel - [size=9:2vk6nlz2]a kis telhetetlen[/size]
Ilyen kiadások 99,999 %, hogy NEM LESZNEK. PJ egy interjúban elmondta, hogy nem híve a rajongók sokszori megkopasztásának. Ha lesznek extra-díszdobozos hiper-szuper kiadások, ahhoz neki nem lesz túl sok köze.
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Na ezt jó elírtam.Palimir írta:
itt valami extrabővített kiadásra gondolnál? jó lenne, de azt csak akkor fogja megvenni valaki, ha ad valami pluszt...Elza Eldaniella írta: majd végezetül már csak a 3 lemezes ill. kazettás verzió marad.
[size=9:2djsb8c1](mint pl. a japán Alien kiadás kép (csúnya, de szép ))[/size]
Itt arra gondoltam, hogy egyben kiadják a 3 filmet - [size=9:2djsb8c1]ma valahogy nem vagyok formában[/size]
De egyébként, én nagyon reménykedek egy extra bővítettben is, ahol mind a 3 film bővítetjét adják ki egyszerre, még plusz jelenetekkel - [size=9:2djsb8c1]a kis telhetetlen[/size]
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
[size=9:31lc88j6](mint pl. a japán Alien kiadás kép (csúnya, de szép ))[/size]
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
- Palimir
- Nem elérhető
Igaz, hogy a King Kong lesz a következő, de az talán nem olyan nagy vállalkozás, mint a GyU volt
- Ulmo
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Őszintén szólva nem értem, hogy miért sietteti PJ ennyire a kiadást. Miért nem jó úgy, ahogy eddig volt?
Nem rajta múlik, hanem a kiadón. Még mindig az diktál, és nem fordítva. Mellesleg idén egy filmmel kevesebbet kell kiadni a stúdiónak
Szméagol írta: A rajongók tudnak várni, akik meg nem fanok, azoknak mindegy.
Ennek ellenére a nem-fanok tartják el a filmet, mert többen vannak, mint az igazi rajongók. Tehát mégsem mindegy.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Őszintén szólva nem értem, hogy miért sietteti PJ ennyire a kiadást. Miért nem jó úgy, ahogy eddig volt?
Ha várna vele az csak jót tehet a filmnek rosszat biztos nem, azt meg nem hiszem szegény rajongók iránti szolidaritás miatt kergeti magát még utoljára az őrületbe ezzel a nagy sietséggel. A rajongók tudnak várni, akik meg nem fanok, azoknak mindegy.
A bővített a lényeg, azt meg tényleg nem sietheti el.
De mindegy.
- Robert B
- Nem elérhető
comingsoon.net/news.php?id=3359
A májusi DVD kiadás doboza és tartalma:
www.dvddebate.com/article.php?si ... r=0&thold=
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Sil
- Nem elérhető
www.aintitcool.com/display.cgi?id=7762
Tears unnumbered
- Palimir
- Nem elérhető
dvdextra.hu
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Mornambar írta: Jó jó, tudom, itt mindenki megvenné már a nyáron is...
Így van!
De bármikor adják ki én örülni fogok neki...Viszont akkor már tényleg vége lesz...
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Mornambar
- Nem elérhető
Egy szomorú filmet próbálj csak meg nyáron eladni, mikor 10-ig világos van, és a vízba lógatod a... lábadat, na.
Így is, mire végignézed!
Jó jó, tudom, itt mindenki megvenné már a nyáron is...
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Lilliana
- Nem elérhető
Cameron Duncan Lives!
- Palimir
- Nem elérhető
- Cerebrum
- Nem elérhető
Palimir írta: Hé, esküszöm úgy emlékszem, hogy tegnap ide beírtam egy hozzászólást... eltűnt volna? vagy a memóriám nem a régi? Na mindegy
A lényeg, hogy szerintem az Amazon csak tippel. Inkább jobban hiszek a TheOneRing.net-nek, de majd úgyis meglátjuk.
Hát elég furcsa lenne, ha több mint 6 hónapot kéne még várni rá... Tényleg ez mitől függ? A Karib-tenger kalózai már egy hete megvan DVD-n, pedig azt sem 6 hónapja játszották a mozikban, sőt!
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Palimir
- Nem elérhető
A lényeg, hogy szerintem az Amazon csak tippel. Inkább jobban hiszek a TheOneRing.net-nek, de majd úgyis meglátjuk.
- Gandalf
- Nem elérhető
Galadh írta: MI??? fordítsátok le pls, nemtook angolul!!!
Ez németül van, nem angolul... de a lényeg, hogy júli 31-én jelenik meg a moziváltozat.
- Sil
- Nem elérhető
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_01_lij.wmv (11,24MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_02_mckellen.wmv (10,47MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_03_liv.wmv (13,71MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_04_viggo.wmv (13,73MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_06_jrd.wmv (9,35MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int ... rdhill.wmv (6,61MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_08_billy.wmv (11,32MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_09_dom.wmv (5,91MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_11_hugo.wmv (9,07MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_12_miranda.wmv (12,96MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_13_david.wmv (9,32MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_14_karl.wmv (13,13MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_16_serkis.wmv (5,94MB)
Tears unnumbered
- Drowse
- Nem elérhető
A gollamról meg annyit, (így utoljára, mert több szót nem érdemes rá vesztegetni), h olyan, mintha odakozmált volna
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Sudhia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Gandalf írta: www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B0001G6PZ.../302-5895953-2408859
Ez a julius 31. nekem naon nem teccik. Cáfolja meg valaki!
Nagyon szívesen megcáfolnám, de sajnos nem tudom...
De ez a júli 31 télleg nem vmi jó...
"If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is: infinite." /William Blake/
- Gandalf
- Nem elérhető
Ez a julius 31. nekem naon nem teccik. Cáfolja meg valaki!
- Palimir
- Nem elérhető
Voltak ott ketten, akik mostanáig vártak, míg kijön a 3. rész a mozikba, és egyben szerették volna látni a 3 filmet... Ezt nevezem én akaraterőnek
Persze nagyon tetszett nekik Tolkien világa. Nem is tudom, mit szólnának ezek után egy moziverzióhoz...
- Palimir
- Nem elérhető
Ha pár embernek eszébe jut Szarumán, attól még nem biztos, hogy általánosságban mindenkinek eszébe jutObi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Régebben ugyebár témí volt az, hogy Szarumánt kihagyták a ROTK-ből, amit PJ azzal indokolt, hogy azok a nézők, akik nem olvasták a könyvet úgy veszik, hogy Szarumánnak vége, és csak bonyolítaná a történetet (vagy vlmi hasonlót mondott). Úgy látszik, ez nem igaz, mert unokatesóm, aki nem olvasta a könyvet (és enyhén ütődöttnek tart rajongásom miatt ) tegnap megkérdezte, hogy: "És Szarumánnal mi lett?"
Nekem spec egyelőre nem hiányzik...
- Lilliana
- Nem elérhető
Nem tervezed felrakni az interjukat is? (Kielégithetetlen Lilliana ... )
És az a trailer amit szintén erröl a japán lapról lehet megnézni az már ismert?
Drowse!
- ez nem a filmes Gollumról van mintázva, lehet hogy azért nem hasonlít neked... A könyvben leírtaknak szvsz viszont megfelel... [size=9:24yaxwe3]Hmm,van 1 olyan érzésem hogy ez nem a megfelelö topic...[/size]
Cameron Duncan Lives!
- Nilraen
- Nem elérhető
Nekem is ez most a hátterem:Drowse írta: Kérdés: nem tudtok valahol egy jó háttérképet Minas Tirith-ről? Én nem találok sehol.
www.shipofdreams.btinternet.co.uk/jpgs/minastirith1_800x600.jpg
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."