- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Artemisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
OFF: Nem véletlenül jelölték Oscarra a Sejtjeink című magyar alkotást...Eldafinde írta: Ha hirtelen felfedeznék az AIDS ellenszerét /jó lenne/, emberfeletti dolgokat véghezvíve, és megfilmesítenék: pá-pá "Tájtenik"....
Amúgy meg:
Ki tudna spoilerezni, mik várhatók a bővítettben az Ispotályon kívül?
Remélem, Pelennort nem nyomják fel még jobban..
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Eldafinde
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Én azt nem értem, a Titanic hogy szerzett ennyire kiugró bevételt, minden jegyet kétszer számoltak? Esetleg több bolygón bemutatták?
Azt megértem ha sokan megnézik és borzasztó nagy bevételeket hoz, na de ennyivel többet mint az összes többi film?
Szerintem a műfajból kell kiindulni. Olyan emberek is megnézték világszerte a Titanic-ot, akik abszolút nem a mi korosztályunk. (Mielőtt még szétszednétek: tudom, tudom, a Rotk-et is...) Főleg, miután annyi Oscart hozzávágtak. Negyedikes gimis voltam, és rögtön a Titanic-ra szervezték az iskolamozit. Azok a filmek érdeklik a legtöbb embert, amelyek megtörtént eseteket dolgoznak fel. Olyanokat, amelyek vagy hatalmas katasztrófával végződtek, vagy nagy diadallal. Ha hirtelen felfedeznék az AIDS ellenszerét /jó lenne/, emberfeletti dolgokat véghezvíve, és megfilmesítenék: pá-pá "Tájtenik"....
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Ez kezd nagyon off lenni, de épphogy akkoriban kezdett kimenni a divatból, hogy egy filmet az ember többször megnézzen moziban, az emelkedő mozijegyárak és a röviddel utána megjelenő DVD/VHS miatt. Bezzeg a régi szép időkben, amikor csak a mozi volt...! És amikor egy-egy filmet éveken át játszottak a mozik...!Tinúviel!Tinúviel! írta: Ezt én sem értem! Szerintem akkoriban még nem volt"divat és megszokott", hogy az emberek egy filmet 2 v. többször néznek meg moziban és ismerni sem ismerek senkit aki a kazettát vagy a DVD-t megvette volna....
- Tarathradiel
- Nem elérhető
A lényeg hogy nekem a ROTK visszadta azt amit a könyv olvasása alatt is éreztem. Mindegy, hogy mennyire követték vagy nem követték mindenhol a könyvet...
[size=9:8aw1u39j]Még egy kis off: Én például 5x néztem meg annak idején a Titanicot... [/size]
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Saint írta: a titanic dolgot en sem ertem. Akarki, akit ismerek vagy 0-szor vagy egyszer latta.
Ezt én sem értem! Szerintem akkoriban még nem volt"divat és megszokott", hogy az emberek egy filmet 2 v. többször néznek meg moziban és ismerni sem ismerek senkit aki a kazettát vagy a DVD-t megvette volna....
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fear from the best and hope for the worst
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Azt megértem ha sokan megnézik és borzasztó nagy bevételeket hoz, na de ennyivel többet mint az összes többi film?
Mindegy, örülök h a HP-t leelőzte, szvsz a HP3 nem fogja behozni...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Lilliana
- Nem elérhető
A RotK számomra semmi esetre sem kerülne egy ilyen film alá. Habár ö sem adta éppen azt az érzést vissza ami olvasáskor bennem volt , de ez egyátalán nem zavart mert tele volt más a történethez kapcsolódó fantáziadús részletekkel.
Adaptáció terén tehát nálam a Gyu abszulút rúlz ...
Bár úgy lenne ! De ahoz meg kéne dupláznia magát,nem tom mennyi esély van erre ... Pedig megérdemelné hogy elsö legyen , nem vagyok egy Titanic rajongó-sz'al drukkolok!Artemisz (Celebthil) írta: Hát, mivel alig három hónapja jött ki, én már most tutibiztos vagyok benne, hogy ÚGY LE FOGJA NYOMNI A TITANICOT IS, MINT A HUZAT!!
A HP célközönségéröl szerintem is tévedsz;ismerek olyan családot ahol az ovis gyerektöl kezdve a nagyszülökig HP rajongók,és nem a gyerekek kezdték el a mániát...
Cameron Duncan Lives!
- Artemisz
- Nem elérhető
Jóvanna...Leguanember írta: Artemisz, a Titanicot nem fogja lenyomni, annak összbevétele 1,8 milliárd dollár, 600 milliónál is több volt az USA-ban, és 1,2 mrd az intBO-ja.
*nyüssz*
Ünneprontó...
Akkor számoljuk EGYÜTT a három filmet!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Saint
- Nem elérhető
- Kar_sa
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta: A HP-vel semmi bajom, de az mégiscsak szűkebb korosztályt céloz meg, mint a GyU. (legfeljebb még a szülőket, akik a gyerekeket kísérik)
Szerintem tévedsz.
Én részemről több HP-fan felnőttet ismerek, mint gyereket!
És anyukám (szintén HP-fan) szerint inkább felnőtteknek való, és a HP2 sem véletlenül volt korhatáros...
Kārātārānen a áirâë...
- Artemisz
- Nem elérhető
Én bizti megnézem még egypárszor, gondolom Ti is.
A HP-vel semmi bajom, de az mégiscsak szűkebb korosztályt céloz meg, mint a GyU. (legfeljebb még a szülőket, akik a gyerekeket kísérik)
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kar_sa
- Nem elérhető
Saint írta: VAN IGAZSAAAG!)))Nem is ertettem az a borzalom hogy allhatott olyan elokelo helyen!
Ez azért egy kicsit bunkóság...
Lehet, hogy utálod a HP-t, de szerintem, mint film, főleg, mint könyvadaptáció a HP1 sokkal de sokkal jobb, mint a ROTK, ráadásul hűség szerint is...
Kārātārānen a áirâë...
- Saint
- Nem elérhető
- Tarathradiel
- Nem elérhető
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Elros
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Drowse írta: HP leelőzve!
www.boxofficemojo.com/alltime/world/
:up:
Ez az :hello: :hello: :hello: :hello: :cheers: :cheers: :up: :dance: :up: :itscool: :cooljump: :sungl: Hajrá! Hajrá!
- Drowse
- Nem elérhető
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Mornambar
- Nem elérhető
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Lilliana
- Nem elérhető
Jajj,féltem hogy ilyen hülyén fog hatni amit írtam , az én hibám szóval bocsánat!Ulmo írta:
Lilliana írta:
De az mért jobb ha csak felcsigázzák az emberek érdeklödését de mégsem mutatják meg nekik azokat a részeket?Ulmo írta: Liliana: egyelőre nincs megerősítve ez a dolog. És mint korábban szó volt róla, PJ is ellenzi, hogy a rajongókat újra és újra lenyúlják a "bővítettnél is bővítettebb" változatokkal. :shake:
Meg ha nem akarnak annyi bört lehuzni akkor minek jelentettek meg például annyi dísz csomagolásos filmzenét??? Minegyiknek más-más extrákkal???
Ha annyira sajnálják a rajongókat adják reális árakon azt kész,de az nem segít szvsz ha ki sem adják pont az ilyen érdekességeket... Meg hogy ne is említsem azt a sok commercial cuccot ( pl. 1 Lotr feliratos pólót kaphatsz ugyanannyiért mint pl. a szimpla DVD kiadást.... )
Na nem akarok vitázni fölleg egy ilyen 2elyes témában csak szvsz ez a szöveg olyan...sablonos...
Álljunk meg egy szóra. PJ a film rendezője. Ő készíti el a bővített változatot, de a film elkészítésén túl semmihez nincs köze. Az hogy mi történik a filmzenével, a Warner Music felelőssége, ő a kiadó. Hogy hányféle kiadásban jelenik meg a film, az a New Line és a Warner felelőssége, ők forgalmazzák. Hogy milyen egyéb csecsebecsét, pólót bögrét miegymást adnak ki, az megint más dolog.
PJ nyilatkozata csak a filmre vonatkozik. Ő biztos nem fog tovább-bővített változatot csinálni. Ha a stúdió és a forgalmazó újabb bőröket akar leszedni a közönségről, az az ő dolguk, de nem a rendezőé. Pont.
Na akkor neki futok mégegyszer: Nem PJ-t vonom felelösségre a felsorolt dolgokért.Én is tudom hogy az ilyenek a kiadókon mullnak nem rajta.
Amit nem szeretnék viszont az az ha azért nem adnának ki egy ilyen (számomra legalábbis nagyon) érdekességet hogy a pénztárcámra vigyázzanak.
Persze , de ki feltételezte hogy fog ? Én csak egy kivágott jelenetek gyüjteményét szeretnék látni, nem egy EEEEE filmet.PJ nyilatkozata csak a filmre vonatkozik. Ő biztos nem fog tovább-bővített változatot csinálni.
Persze az is lehet hogy hasonló belekerül a normális bövitett extrái közé és akkor meg nincs is miért izgulnom....
Cameron Duncan Lives!
- Endóre
- Nem elérhető
De remélem, hogy ki fogják adni DVD-n mind a három filmet egybe.
:bounce:
A Nap ragyogja be utadat.
- Ulmo
- Nem elérhető
Mornambar: ha lesz ilyen "egybeháromrész" változat, abban állítólag lesz egy extra lemez is. Hiszem, ha látom.
- Lin
- Nem elérhető
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- Mornambar
- Nem elérhető
S ez az "összesített" kiadásnak vannak extra lemezei is? (pl. ami a függelékekből kimaradt: így készült a film... )
-tessék voksolni
- Mornambar
- Nem elérhető
Gandalf írta: A hadviseléses könyvben egy csomó olyan kép és utalás van, ami egyik filmben sem volt benne (pl. Lórien tündéi szemlélik a fák között lemészárolt móriai orkokat, stb.), vajon ezeket miért dobják be a köztudatba?
Sajnos nincs meg a könyv, ezeket a képeket neten lehet vhol megszerezni?
-tessék voksolni
- Ulmo
- Nem elérhető
Lilliana írta:
De az mért jobb ha csak felcsigázzák az emberek érdeklödését de mégsem mutatják meg nekik azokat a részeket?Ulmo írta: Liliana: egyelőre nincs megerősítve ez a dolog. És mint korábban szó volt róla, PJ is ellenzi, hogy a rajongókat újra és újra lenyúlják a "bővítettnél is bővítettebb" változatokkal. :shake:
Meg ha nem akarnak annyi bört lehuzni akkor minek jelentettek meg például annyi dísz csomagolásos filmzenét??? Minegyiknek más-más extrákkal???
Ha annyira sajnálják a rajongókat adják reális árakon azt kész,de az nem segít szvsz ha ki sem adják pont az ilyen érdekességeket... Meg hogy ne is említsem azt a sok commercial cuccot ( pl. 1 Lotr feliratos pólót kaphatsz ugyanannyiért mint pl. a szimpla DVD kiadást.... )
Na nem akarok vitázni fölleg egy ilyen 2elyes témában csak szvsz ez a szöveg olyan...sablonos...
Álljunk meg egy szóra. PJ a film rendezője. Ő készíti el a bővített változatot, de a film elkészítésén túl semmihez nincs köze. Az hogy mi történik a filmzenével, a Warner Music felelőssége, ő a kiadó. Hogy hányféle kiadásban jelenik meg a film, az a New Line és a Warner felelőssége, ők forgalmazzák. Hogy milyen egyéb csecsebecsét, pólót bögrét miegymást adnak ki, az megint más dolog.
PJ nyilatkozata csak a filmre vonatkozik. Ő biztos nem fog tovább-bővített változatot csinálni. Ha a stúdió és a forgalmazó újabb bőröket akar leszedni a közönségről, az az ő dolguk, de nem a rendezőé. Pont.
- Endóre
- Nem elérhető
:gandalf2:
A Nap ragyogja be utadat.
- Lilliana
- Nem elérhető
Cameron Duncan Lives!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Gandalf írta: A hadviseléses könyvben egy csomó olyan kép és utalás van, ami egyik filmben sem volt benne (pl. Lórien tündéi szemlélik a fák között lemészárolt móriai orkokat, stb.), vajon ezeket miért dobják be a köztudatba?
Mert olyan jól leforgatták és sajnálnák kidobni
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gandalf
- Nem elérhető