A 3. rész - A király visszatér
- Mornambar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Az én értesüléseim szerint legalább 4 óra 15 perces lesz, és úgy augusztus felé jön ki.
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Utolsó infók szerint már kész vannak a vágásával, és a Weta 350 új felvételt fog gyártani... (PJ mondta a TORN Oscar-partyján.)Ulmo írta:
Old Hawk írta: Nem tudja valaki, hogy a harmadik rész bővített változata hány perc lesz és mikor jön ki?
Üdv: Oldhawk
Utolsó infok szerint 4 óra 15 perc hosszú, és valamikor augusztus-november között jelenik meg.
A megjelenési időpontról meg talán többet tudunk majd pár nap múlva, márc. 8-ra ígért a New Line némi infót a DVD-ről, talán a bővítettről is mondanak majd valamit...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Robert B
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Sil írta:
Folytatás a Gy.U.-hoz, amit Tolkien elkezdett írni, de néhány oldal után abbahagyott... Eldarion uralkodása idején játszódik, és már mutatkoznak jelei, hogy nincs minden rendben, pl a gyerekek orkosat játszanak... A HoME utolsó kötetének vége felé lehet olvasni azt a pár oldalat, ami megvan belőle...Morgul írta: Már többször is hallottam erről a The New Shadow-ról. Mégis mi ez pontosan? Hol tudnék esetleg bővebben információt találni róla?
:
Hmmm.... kár, hogy nem fejezte be. Biztos érdekes lett volna. Ez már kissé középkori hangulatúnak hangzik inkább, mint mitológiának. Mindegy, mindenesetre nagy kár.
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Folytatás a Gy.U.-hoz, amit Tolkien elkezdett írni, de néhány oldal után abbahagyott... Eldarion uralkodása idején játszódik, és már mutatkoznak jelei, hogy nincs minden rendben, pl a gyerekek orkosat játszanak... A HoME utolsó kötetének vége felé lehet olvasni azt a pár oldalat, ami megvan belőle...Morgul írta: Már többször is hallottam erről a The New Shadow-ról. Mégis mi ez pontosan? Hol tudnék esetleg bővebben információt találni róla?
:
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ulmo
- Nem elérhető
Morgul írta:
Szméagol írta:
Mit ne mondjak én se vagyok híve a "4-5-6" részeknek, szerintem is szörnyű lenne. (Bár volt egy folytatás kezdemény a "The New Shadow" a HoME-ban.)
Már többször is hallottam erről a The New Shadow-ról. Mégis mi ez pontosan? Hol tudnék esetleg bővebben információt találni róla?
:
HoME XII: Peoples of Middle-Earth, Last Writings: The New Shadow. Ez egy olyan írás, ami Eldarion idejében játszódik. Lassan ismét terjed a gonoszság,titkos társaság alakul, a gyerekek "orkosat" játszanak, és egy házban valami sötét mozgolódik... Sajnos csak egy töredék, Tolkien nem fejezte be.
- Robert B
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Alyr Arkhon írta: De azért bizonyos szempontból vége, ne adja Eru hogy 4-5-6 legyen belőle...
Az együtt vetítést mintha már elterveztük volna egy DVD lejáccó társaságában majd a bővítettekkel...
Mit ne mondjak én se vagyok híve a "4-5-6" részeknek, szerintem is szörnyű lenne. (Bár volt egy folytatás kezdemény a "The New Shadow" a HoME-ban.)
Nem tudom azért moziban még mindig egészen más...
A Szilmarilok bármelyik történetéből olyan fennkölt filmet lehetne csak csinálni. Kicsit Shakespeare-i lenne, nem tudom értitek-e, mire gondolok. Mondjuk nekem nem lenne ellenemre.
De A Hobbit... Csak PJ-n kívül nem igazán tudom ki tudná megcsinálni. Bár, ha nagyon sokat gondolkozok talán.
Már többször is hallottam erről a The New Shadow-ról. Mégis mi ez pontosan? Hol tudnék esetleg bővebben információt találni róla?
:
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- Ben
- Nem elérhető
Két okból is: 1. túl hosszú lenne egyben leadni; 2. ha külön fejezetenként lenne, az megtörné a varázsát. A Szilmarilok maradjon úgy, ahogy eddig volt, legyen az olvasók képzeletére bízva. Szvsz így a legjobb. A Hobbitot viszont jó lenne filmen látni.
Ha már egyszer végig akarjuk nézni a 3 filmet, akkor csakis a bővített változatokat érdemes!
Nagyon más: aki eddig még nem jött rá, annak mondom, hogy az aláíeásom az egy link.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: De azért bizonyos szempontból vége, ne adja Eru hogy 4-5-6 legyen belőle...
Az együtt vetítést mintha már elterveztük volna egy DVD lejáccó társaságában majd a bővítettekkel...
Nem tudom azért moziban még mindig egészen más...
A Szilmarilok bármelyik történetéből olyan fennkölt filmet lehetne csak csinálni. Kicsit Shakespeare-i lenne, nem tudom értitek-e, mire gondolok. Mondjuk nekem nem lenne ellenemre.
De A Hobbit... Csak PJ-n kívül nem igazán tudom ki tudná megcsinálni. Bár, ha nagyon sokat gondolkozok talán.
- Mornambar
- Nem elérhető
Aztán egy kisebb új-zélandi filmet, ez is biztos.
A babóhoz talán csak ezután kezd hozzá.
-tessék voksolni
- DiamondAngel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Legolin írta:
Cerebrum írta:
Ha milliárdos lennék, tutira finanszíroznám a filmre vitelét 20, egyenként 3 órás részletben... Úgy szvsz jól megfilmesíthető lenne és akkor nem kéne azzal sem törődni, hogy hoz-e majd a konyhára vagy sem... Hol érdekelne az akkor? Ja, és egy évben mondjuk 4 v. 5 részt mutatnék be belőlük, hogy a rajongókban évről évre benne lehessen az a bizonyos örömteli várakozás érzése...
Jó ötlet! Hát még ha évente mutatnád be! 20 év, érdekes lenne, de legalább sokáig tartana! :smokin:
Azok a hírek mennyire igazak, hogy P. J. tervezi megfilmesíteni a Babót is?
Végülis a James Bond is a 20. résznél tart...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Legolin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Cerebrum írta:
Ha milliárdos lennék, tutira finanszíroznám a filmre vitelét 20, egyenként 3 órás részletben... Úgy szvsz jól megfilmesíthető lenne és akkor nem kéne azzal sem törődni, hogy hoz-e majd a konyhára vagy sem... Hol érdekelne az akkor? Ja, és egy évben mondjuk 4 v. 5 részt mutatnék be belőlük, hogy a rajongókban évről évre benne lehessen az a bizonyos örömteli várakozás érzése...
Jó ötlet! Hát még ha évente mutatnád be! 20 év, érdekes lenne, de legalább sokáig tartana! :smokin:
Azok a hírek mennyire igazak, hogy P. J. tervezi megfilmesíteni a Babót is?
... - very mátalo...
- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/
- Lora
- Nem elérhető
A Hobbitot viszont yo lenne..
Gyöngycem (voltam valaha)
- Ulmo
- Nem elérhető
Old Hawk írta: Nem tudja valaki, hogy a harmadik rész bővített változata hány perc lesz és mikor jön ki?
Utolsó infok szerint 4 óra 15 perc hosszú, és valamikor augusztus-november között jelenik meg.
- Old Hawk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Én a bővitetteket szeretném megnézni. Már megvan az első kettő (és aviban a Király visszatér is...).
Nem tudja valaki, hogy a harmadik rész bővített változata hány perc lesz és mikor jön ki?
Old Hawk
Aki szinte már Ent.
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Ez maradjon meg a RotK-nak.
- Suhifarok
- Nem elérhető
És pl. a valák?
- Cerebrum
- Nem elérhető
Adelard írta: Szilmarilokkal az a gond, hogy nem igazán vihető filmre...
Bocs az OFF-ért.
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Adelard
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Ami a "folytatást" illeti: Talán lesz Hobbit, esetleg lehetne egy bátor rendező, aki belevág a Szil megfilmesítésébe. Az nem lenne túl jó szerintem, ha a Gy.U. sztoriját fanfiction szinten megpróbálnák folytatni.
Hát, azt én nagyon nem szeretném megélni.. ennek egyszerűen nem kell folytatás, szvsz nagy hiba lenne megcsinálni
A Babó viszont lehet h jó lenne Szilmarilokkal az a gond, hogy nem igazán vihető filmre, legfeljebb az a rész amit a Lepen is láttunk , a Feanorról szóló történet. Azt viszont sztem egész jól vászonra lehetne vinni minthogy szinpadon is nagyon jól sikerült;)
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Ulmo
- Nem elérhető
Haebrethilien írta: én tökre meg szeretném nézni egymás után a 3 részt! tök yó lehet,bár a részek közé kéne 10-15 perc szünet, mert az ember elüli a fenekét...
de ha moziba nem lesz ilyen,akkor itthon mindenképp meg fogom csinálni!
Ahogy tavaly és tavalyelőtt volt bővített TTT és FotR-nézés, idén is lesz bővített RotK. És ha tudunk egy-két egész napra helyet szerezni, lehet Gy.U. marathon! Ősszel térjünk majd vissza a témára.
Ami a "folytatást" illeti: Talán lesz Hobbit, esetleg lehetne egy bátor rendező, aki belevág a Szil megfilmesítésébe. Az nem lenne túl jó szerintem, ha a Gy.U. sztoriját fanfiction szinten megpróbálnák folytatni.
- Haebrethilien
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
De azért bizonyos szempontból vége, ne adja Eru hogy 4-5-6 legyen belőle...
nosh, azt hiszem, h Tolkien yól elvarrta a szálakat. mégis nyitva hagyta a történetet. de nam hiszem, h bárki is tudna vele mit kezdeni, ugyanis a függelékben is minden további esemény le van írva. amúgy meg sztem aki mer "folytatást" írni, az vagy baromi beképzelt,vagy fogyatékos. normális ember sztem fel tuggya mérni,h egy kiadó se vállalna ekkora biztos csődöt...meg lehet,h azt a szerencsétlen írót fel is koncolnák..
"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Bizony ez a három rész egyben dolog nem olyan új, ha jól tudom PJ nagy álma, hogy leadják egyben és ahogy ismerem Amerikában és Új-Zélandon biztos meg is csinálják majd. De nálunk... Nem hiszem, hogy lesz ilyen. Pedig biztos lenne rá igény. Esetleg meg kéne hírdetnie a moziknak és az alapján korlátozni az előadás számot, ahány ember eljön, hogy ne legyen bukás semmiképp. És akkor igazán nem panaszkodhatnak.
A VÉGE témához: Én is rájöttem, hogy a VÉGE felirat tulajdonképpen csak stilisztika, mert tényleg nincs vége soha, ahogy Frodó mondta: "Nem sosincs végük. De szereplőik jönnek mennek, ahogy a szerepük véget ér. ..." Ez nagyon megnyugtatott.
De azért bizonyos szempontból vége, ne adja Eru hogy 4-5-6 legyen belőle...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Bizony ez a három rész egyben dolog nem olyan új, ha jól tudom PJ nagy álma, hogy leadják egyben és ahogy ismerem Amerikában és Új-Zélandon biztos meg is csinálják majd. De nálunk... Nem hiszem, hogy lesz ilyen. Pedig biztos lenne rá igény. Esetleg meg kéne hírdetnie a moziknak és az alapján korlátozni az előadás számot, ahány ember eljön, hogy ne legyen bukás semmiképp. És akkor igazán nem panaszkodhatnak.
A VÉGE témához: Én is rájöttem, hogy a VÉGE felirat tulajdonképpen csak stilisztika, mert tényleg nincs vége soha, ahogy Frodó mondta: "Nem sosincs végük. De szereplőik jönnek mennek, ahogy a szerepük véget ér. ..." Ez nagyon megnyugtatott.
- Haebrethilien
- Nem elérhető
Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Néha sokszorta szívesebben lennék Középföldén, mint ebben az elzüllött erkölcstelen világban. Aztán eszembe jut, hogy itt kell helytállnom. Samut idézve: "Van még jó ebben a világban Frodó úr, amiért ÉRDEMES küzdeni."
köszönöm.
- Haebrethilien
- Nem elérhető
de ha moziba nem lesz ilyen,akkor itthon mindenképp meg fogom csinálni!
amúgy sztem barbárság, h a rotk-ot egy csomó helyen szünettel atták.mongyuk nem tom, h hol vágták el, mert én nem olyan helyen néztem, de sztem 3 és fél órát(vagyis kicsit kevesebbet) simán ki lehet bírni pisilés nélkül. a kis 3 éves prücsköket meg nem kéne beengedni. legalábbis én eléggé csodálkoztam(és bosszankodtam),amikor néztem a filmet,és este fél 11 körül egy gyerek kezdett dumálni,meg nyivogni. már elnézést, de legszívesebben felrúgtam vna. milyen szülei vannak már,h éccaka viszik moziba, mikor az világos,h egy kisgyerek még nappal se tud ennyi időn kereszteül nyugton maradni.
- Lyara
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Azért egyszer érdemes volna megpróbálkozni vele!!
- Drowse
- Nem elérhető
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."