- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Beren Erchamion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Lin írta: Találtam egy jó kis cikket az egyik tegnapi újságban. Röviden a tartalma: Jún. 17-20 között először rendezik meg Mo.-on a "mozi ünnepét", ebben az időszakban országszerte számos moziban egységesen 290Ft lesz a jegyek ára. Lesznek soron kívül vetített filmek, előrehozott premierek, régi filmek újra, stb. A legfontosabb: leadják a GYU-t egyben Én mindenképpen ott leszek, bár nem tudom végig fogom e tudni ülni. Bár lehet, hogy lesz a részek között szünet. Én minden esetre nagyon örülök neki! :biggrin2: És mindezt 290ért, vagy lehet, hogy 3x ennyiért? Ez nem derült ki a cikkből, de mindegy is.
Melyik újságban volt szó erről?? Nem tud valaki még valami infot ezzel kapcsolatban? Én személy szerint nagyon szívesen megnézném egybe a három filmet, ha kell, kibírom együltömben (na, jó, azért filmenként tarthatnak szünetet....). Vajon lehet majd jegyet rendelni előre? Erről nem szeretnék lemaradni! 8O
"...a quendek szépsége ifjúságukban fölülmúlt minden más szépséget... s a bánat meg a bölcsesség csak gazdagította."
- Aldarion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Más lett a világ
- Nuwanda
- Nem elérhető
Sil írta: Haldírnak már úgysincs szüksége rá... (Arwen meg Elrond kardját nyúlta le, biztos valami tünde szokás...)
Legalább a tündék csak a másik halála után nyúlják le a cuccot...
Engem megnyugtatna, ha bármelyikük kardja lenne nálam...
"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."
- Ben
- Nem elérhető
No meg Glorfindel lovát. Köszi Aldarion! Szvsz Radagast tök jól néz ki. :itscool: Egyébként az nem Arwen kardja? Az elvish.org szerint az.Sil írta: Haldírnak már úgysincs szüksége rá... (Arwen meg Elrond kardját nyúlta le, biztos valami tünde szokás...)
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Haldírnak már úgysincs szüksége rá... (Arwen meg Elrond kardját nyúlta le, biztos valami tünde szokás...)Penngaladiel írta:
Az hagyján, de a kis tejfelesszájú Glorfindel lenyúlta Haldír kardját!Sil írta: Még egy hely, ahol ez az újdonsült Glorfindel látható a filmben: Arwen zászlója előtt...
www.jedielfqueen.com/comparepix/ ... swords.jpg
www.jedielfqueen.com/comparepix/ ... mpare2.jpg
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Az hagyján, de a kis tejfelesszájú Glorfindel lenyúlta Haldír kardját!Sil írta: Még egy hely, ahol ez az újdonsült Glorfindel látható a filmben: Arwen zászlója előtt...
www.jedielfqueen.com/comparepix/ ... swords.jpg
www.jedielfqueen.com/comparepix/ ... mpare2.jpg
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Én biztos ott leszek, csak nem igazán leszek itthon, úgyhogy nem tudom tudok-e jegyet szerezni, de majd megbízok valakit.
Tényleg, a filmben volt érzékeltetve, hogy az egész küldetés körülbelül egy évig tartott? Mert nekem valahogy csak éjszakákból és nappalokból állt, nem tudom értitek-e mire gondolok. De abból nem jön össze az egy év. Én tudom, hogy melyik esemény között mennyi idő telik el, de...
- Endóre
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A Nap ragyogja be utadat.
- Sil
- Nem elérhető
www.theonering.net/scrapbook/view/12658
img17.photobucket.com/albums/v50 ... k3_136.jpg
Tears unnumbered
- Nefadar
- Nem elérhető
Endóre írta: Én nem tudom, hogy megszeretném-e nézni egybe a három filmet, mert akkor úgy tűnne mintha fél nap alatt vége lenne annak amit a szövetség hónapok alatt vitt véghez. Inkább hetente nézném meg a filmeket(értitek, hogy, hogy értem).
Persze, hogy értem, de nem tudom miért én nem gondolom így, szvsz tényleg jobb egyben, mert az olyan mint amikor a könyvet olvasod, nincs benne szakadás, hogy várni keljen a folytatásra...
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Endóre
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A Nap ragyogja be utadat.
- Ulmo
- Nem elérhető
Ha végre meglesz ez a vetítés, biztosan lesz a részek között szünet, két okból: 1: nincs az a vetítőgép, amelyik 9 órát egyhuzamban működni tud, túlmelegszik, tekercset kel cserélni, stb. 2: nincs az a néző, aki 9 órát ülvekibír, és nem hord pelenkát Egyszer majd mi is csinálunk egy ilyen bulit esetleg a táborbanLin írta: A legfontosabb: leadják a GYU-t egyben Én mindenképpen ott leszek, bár nem tudom végig fogom e tudni ülni. Bár lehet, hogy lesz a részek között szünet.
Mornambar: ha tudsz termet szerezni, én hozom a közönséget és a filmeket, mehet a 3 bővített egyben
- Aldarion
- Nem elérhető
Hm... Én barna szakállal képzeltem el, ha már barna mágus. Mondjuk ez egy kicsit hülyeség is, mivel a kék mágusoknak sem volt valószínüleg kék szakálluk (Bár a babóban pár törpöt asszem úgy jellemeztek 8O )Luineheciel írta: Obi:
www.theonering.net/scrapbook/view/12628
Mornambar: Három bővített egybe... Érdekes lenne. Mondjuk a szüleim úgysem engednék, hogy ennyit mozizzak
Más lett a világ
- Mornambar
- Nem elérhető
Szünet nélkül...?
Az volna a Szörvájvor, nem ami az RTL-n megy!
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Haebrethilien
- Nem elérhető
"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."
- Lyara
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Viszont az tény, hogy Aranymag igazán "érdekes" lett. 8O :up:
Állati, hogy levetítik a három részt egyben ( de az is biztos, hogy egy életre elegem lesz a mozikból, ha végig nézem) :itscool: :up:
- Lora
- Nem elérhető
Haebrethilien írta:
Lin írta: Találtam egy jó kis cikket az egyik tegnapi újságban. Röviden a tartalma: Jún. 17-20 között először rendezik meg Mo.-on a "mozi ünnepét", ebben az időszakban országszerte számos moziban egységesen 290Ft lesz a jegyek ára. Lesznek soron kívül vetített filmek, előrehozott premierek, régi filmek újra, stb. A legfontosabb: leadják a GYU-t egyben Én mindenképpen ott leszek, bár nem tudom végig fogom e tudni ülni. Bár lehet, hogy lesz a részek között szünet. Én minden esetre nagyon örülök neki! :biggrin2: És mindezt 290ért, vagy lehet, hogy 3x ennyiért? Ez nem derült ki a cikkből, de mindegy is.
nem lehet vhol megnézni, h milyen mozikban lesznek ilyenek????????????
remélem szegeden is lesz, de ha nem, akkor nem érdekel, én felmék pestre is!!!!! de jó lenne!!
egyben? de yo lesz!!
(a moziárrol meg csak annyit h a "mi" mozinkban (mmint a városiban) amugy 350 egy jegy..)
Gyöngycem (voltam valaha)
- Haebrethilien
- Nem elérhető
nem lehet vhol megnézni, h milyen mozikban lesznek ilyenek????????????
remélem szegeden is lesz, de ha nem, akkor nem érdekel, én felmék pestre is!!!!! de jó lenne!!
"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."
- Luine Baenre
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Barna Radagast nem rossz, bár a nagy szakáll mögött majdhogynem mindegy, hogy ki lapul.
Aranymagról nem igazán tudom, hogy mit gondoljak. A szépsége túl "emberi", nincs benne az az idegenszerű vonás, mint ami pl. Galadrielt vagy Arwent számomra "tündéssé" teszi. Ugyanakkor van benne valami nyugodt, közvetlen kedvesség, ami viszont illik Aranymaghoz. Abban viszont egyetértek, hogy fiatalabbnak kellene lennie, itt egy érett asszony van, nem "Folyó-asszony Lánya". Összességében nem a legjobb választás.
Bombadil tetszik, bár a szakáll őt is takarja, elvileg bárki lehet...
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Artemisz
- Nem elérhető
Radagast úgyszintén.
Glorfi szvsz túl kölyök, de iszonyú édes az tény..
Aranymag valami borzadály!
Hű, de kíváncsi leszek az ikrekre!!!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Szerintem Radagast lett a legjobb. Főleg a kismadárral a kezében.Morgul írta: A WETA neki állt és megcsinálta a filmből kimaradt karakterek szerepjáték-kártya váltztatát. Azt mondják, hogy ezek a karakterek gyakorlatilag így néztek volna ki a filmben.
Bombadil Toma:
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/12632
Aranymag:
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/12631
Barna Radagast:
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/12630
Glorfindel:
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/12629
Egyenlőre még csak ezeket találtam, de még lesz több is (pl.: Elrond fiai, Cirdan stb.)
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Ilweran
- Nem elérhető
Egyébként igaz!!!
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Gandalf
- Nem elérhető
- Eldafinde
- Nem elérhető
A kérdés az, hogy mennyire hiteles a cikk... én már semmin nem lepődöm meg...
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Lin
- Nem elérhető
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.theargonath.cc/cast/jbenzon/parade2.jpg
- Sil
- Nem elérhető
www.theargonath.cc/cast/jbenzon/jbenzon.html
[size=9:y807f82n](Bár nekem gyanús, hogy ezek közül a képek közül némelyik mintha még a Glorfindel oldalon lett volna múltkor...)[/size]
Tears unnumbered
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.theargonath.cc/glorfindel/
Én csak annyit mondtam, hogy ez az arc Jarl Benzoné.