- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Drowse
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Lin
- Nem elérhető
Nekem ma az egyik ismerősöm azzal állt elő, hogy nemsokára megjelenik a Brian Sibley féle filmkönyv harmadik darabja. De én úgy tudom, hogy ilyen nem lesz, lehet, hogy ő is ápr. 1-e alkalmából "szórakozott" velem. Vagy, nem :
( Off: Artemisz: minket tavaly ez egyik tanár szivatott azzal,hogy előrehozták a zht, és kezdte osztani a lapokat!)
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Ilweran
- Nem elérhető
A Helm-szurdoknál meg miért ne varázsolhatott volna???? Ugyanolyan fényoszlop tört fel a pálcájából, mint a ROTK-ban, mikor kiment Faramirékért.....és utána szintén feloszlott a homály..... 8O
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Felagund írta:
Ulmo írta: - a DVD feliratai között választható lesz a tengwar karakteres átírás is.
TENGWAR!
YESS!!!
És angol, vagy magyar?
Vagy ez is ápr 1? :hein:
Lehet h Ápr 1, de sztem meg lehetne csinálni...
Kar'Sa: szvsz nem varázsolt, legalábbis a napfényt biztosan nem...
És ez egyébként sem magyarázza hogy miért a Rohaniak mögött kelt a nap Pelennoron.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Artemisz
- Nem elérhető
(OFF: Azzal akartam beszivatni a csoporttársaimat, hogy kinn vannak már a szigorlati tételek, menjenek fel a 7.-re megnézni. Mire a csaj beszólt, hogy már tegnap kinn voltak!!!!
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!)
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ulmo írta: - a DVD feliratai között választható lesz a tengwar karakteres átírás is.
TENGWAR!
YESS!!!
És angol, vagy magyar?
Vagy ez is ápr 1? :hein:
Our knees do not bend easily
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Április 1-je van, mond ez valamit?Morgul írta:
Ulmo írta: Friss hírek a RotK bővített változatáról:
- a DVD-kiadás díszdobozos verziójában az ötödik lemez Arwen kivágott jeleneteit tartalmazza majd (Helm-szurdok, Völgyzugoly, Pelennor, Morannnon).
- új jelenet: mielőtt Aragorn elindulna a Holtak Ösvényére, elbúcsúzik Éowyntól, egy érzéki csók kíséretében. Ezután jön az a jelenet, ahol Éowyn könyörög Aragornnak, hogy maradjon.
- a DVD feliratai között választható lesz a tengwar karakteres átírás is.
Ezeket meg tudnád erősíteni koma? Vagy már megint csak ugratsz bennünket? :
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Robert B
- Nem elérhető
Ulmo írta: Friss hírek a RotK bővített változatáról:
- a DVD-kiadás díszdobozos verziójában az ötödik lemez Arwen kivágott jeleneteit tartalmazza majd (Helm-szurdok, Völgyzugoly, Pelennor, Morannnon).
- új jelenet: mielőtt Aragorn elindulna a Holtak Ösvényére, elbúcsúzik Éowyntól, egy érzéki csók kíséretében. Ezután jön az a jelenet, ahol Éowyn könyörög Aragornnak, hogy maradjon.
Ezeket meg tudnád erősíteni koma? Vagy már megint csak ugratsz bennünket? :
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Kar_sa
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Artemisz (Celebthil) írta:
Alyr Arkhon írta:
Mornambar írta: -Aztán mikor megjelennek a rohírok, nyugatról, mért a hátuk mögött kel fel a nap?
Mert ahonnan Éomer jön ott kel a nap. És kész.
Alyr!!!
Ez naggyonjó! Ezt te találtad ki? Köszi szépen!
Amúgy miért is?
Lásd a Két Toronyban is. Megjelenik Gandalf, táncoltatja a lovát, aztán megjelenik Éomer, elkezd "rohanozni" ( ) és rögtön felkel a nap mögötte.
(legjobb tudomásom szerint én találtam ki)
Pelennornál szerintem sem pont irányból rohamoznak mert arra a legjobb tudomásom szerint Mordor van. És a múmakok meg Osgiliath meg ilyesmi. Márpedig a nap sztem keleten kel- bár délkeleten, tél lévén, node délre meg Harad van, nem Rohan...
Bár lehet h tévedek...
Izé: én úgy láttam, hogy Gandalf varázsol a Helm szurdoknál.
Javítsatok ki, ha tévedek...
Kārātārānen a áirâë...
- Ulmo
- Nem elérhető
- Robert B
- Nem elérhető
Mornambar írta: Old Hawk: még a külföldiről sincs.
De várjunk csak! Egyik haverom azt állította, hogy kedves bátyja megtalálta a bővítettet kalózba a neten - állítása szerint 4 és fél óra.
Gandalf: itt a könyv előttem, itt már nem nyugatról jkönnek, hanem északról... itt Ráckevén a nap még mindig a keleti végen kel fel, pedig itt is március vége van.
De nem bánom, legyen igazatok!
Nem találhatta meg, mert még nincs kész, csak a vágás...
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Niessa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Alyr Arkhon írta:
Gandalf írta: Az is lehet, hogy nem akkor kelt fel a nap, hanem csak akor oszlott fel a Homály...
De azért ez tényleg egy furcsaság, elismerem.
Hát ha azt a felhőcskét Homálynak nevezhetjük...
Azért nem volt ANNYIRA kicsi...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Gandalf írta: Az is lehet, hogy nem akkor kelt fel a nap, hanem csak akor oszlott fel a Homály...
Hát ha azt a felhőcskét Homálynak nevezhetjük...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gandalf
- Nem elérhető
- Mornambar
- Nem elérhető
De várjunk csak! Egyik haverom azt állította, hogy kedves bátyja megtalálta a bővítettet kalózba a neten - állítása szerint 4 és fél óra.
Gandalf: itt a könyv előttem, itt már nem nyugatról jkönnek, hanem északról... itt Ráckevén a nap még mindig a keleti végen kel fel, pedig itt is március vége van.
De nem bánom, legyen igazatok!
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Old Hawk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
thx: Oldhawk
Old Hawk
Aki szinte már Ent.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta:
Alyr Arkhon írta:
Mornambar írta: -Aztán mikor megjelennek a rohírok, nyugatról, mért a hátuk mögött kel fel a nap?
Alyr!!!
Amúgy miért is?
Lásd a Két Toronyban is. Megjelenik Gandalf, táncoltatja a lovát, aztán megjelenik Éomer, elkezd "rohanozni" ( ) és rögtön felkel a nap mögötte.
(legjobb tudomásom szerint én találtam ki)
Pelennornál szerintem sem pont irányból rohamoznak mert arra a legjobb tudomásom szerint Mordor van. És a múmakok meg Osgiliath meg ilyesmi. Márpedig a nap sztem keleten kel- bár délkeleten, tél lévén, node délre meg Harad van, nem Rohan...
Bár lehet h tévedek...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gandalf
- Nem elérhető
A hadviseléses könyvben pontosan látszik, milyen irányból rohamoznak (Rohanoznak ) a rohírok.Morgul írta:
Mornambar írta: -Akkor meg Frodó nem tom mér mászott föl arra a bazi dombra... de hát ő tudja!
- Akkor nem is az aránnyal volt gond, hanem talán a mérettel. Sztem az sok volt hatezer lovasnak háromszázezer ork mellett.
-Aztán mikor megjelennek a rohírok, nyugatról, mért a hátuk mögött kel fel a nap?
Mert Minast Tirith a Fehér hegység délkeleti oldala felé néz...
- Robert B
- Nem elérhető
Mornambar írta: -Akkor meg Frodó nem tom mér mászott föl arra a bazi dombra... de hát ő tudja!
- Akkor nem is az aránnyal volt gond, hanem talán a mérettel. Sztem az sok volt hatezer lovasnak háromszázezer ork mellett.
-Aztán mikor megjelennek a rohírok, nyugatról, mért a hátuk mögött kel fel a nap?
Mert Minast Tirith a Fehér hegység délkeleti oldala felé néz...
- Artemisz
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Alyr!!!
Amúgy miért is?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Robert B
- Nem elérhető
Mornambar írta: Én a következő bakikat sajnáltam:
-A Feket Kapu előtt a második részben bazi nagy hegyeket láttunk (Salak-dombok?), a harmadikba viszont totál sík volt az egész
-az első részbe mutatták Gollam kinzásánál Mordort; tele volt lávafolyamokkal, minden tiszta sötét. A mostani azonban túl világos lett, s lávák se voltak...
-a rohír-ork sereg arányának legalább 1:50-nek kellett volna lenni, majdnem mégis egyforma volt
Nem tudom... szerintem Morannonnál nem volt baki. Minden ugyanúgy a helyén volt. Ha azt a salak-kúpot hiányolod, amire Frodóék felmásztak, akkor az sem volt baki, mert Aragornék fogták és megkerülték. Magyarán nem az úron vonultak Mordor elé. Nameg távolabb volt a csatatértől, a hegyek lábánál. A csatatér meg a TTT-ben is sík terep volt (Dagorlad, ha jól emlékszem).
A rohír-ork aránnyal semmi gond nem volt szerintem.
Mordorban is elég sötét volt, csak a boszorkány úr halála után a nagy homály szép lassn felszakadozott. Még Mordor felett is helyenként felszakadtak a felhők és besütött a nap. Mindenestre határozottan világosabb lett (a könyvben is).
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Mornambar írta: Én a következő bakikat sajnáltam:
-A Feket Kapu előtt a második részben bazi nagy hegyeket láttunk (Salak-dombok?), a harmadikba viszont totál sík volt az egész
-az első részbe mutatták Gollam kinzásánál Mordort; tele volt lávafolyamokkal, minden tiszta sötét. A mostani azonban túl világos lett, s lávák se voltak...
-a rohír-ork sereg arányának legalább 1:50-nek kellett volna lenni, majdnem mégis egyforma volt
Na igen, de ne feledd, a Nagy Homály (ami elég gyengére sikredett a filmben, biztos könnyezni kezdett Szauron Szeme) eloszlás aután Mordor fölül is eltűntek a felhők, a Barad-dúrt kivéve... Ezért aztán világosabb lett...
(a lávafolyam felé meg nem mentek)
Na igen, biztos elhordatta Szauron a dombokat, hogy legyen hol csatázni... meg legyen hol felállítani a hadseregét...
A rohírok tényleg jóval kevesebben voltak, mint az orkok, bár én vártam a várból kirohanókat...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Cerebrum
- Nem elérhető
Mornambar írta: -a rohír-ork sereg arányának legalább 1:50-nek kellett volna lenni, majdnem mégis egyforma volt
Hogyhogy? Mikor gázolnak át az orkokon látszik, hogy az ork sereg 70%-a még előttük van...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
www.tolkien.hu/images/film/offic ... rotk50.jpg
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain