A 3. rész - A király visszatér

Több
20 éve 11 hónapja #155638 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Sziasztok!

Sil írta: Egyébként a változtatások közül én pl. azt tartanám talán a legkevésbé hihetőnek, hogy Gollam elhiteti Frodóval, hogy Samu a Gyűrűt akarja meg hogy lopja a lembast... :? de mivel ez egybeesik a
Topps kártyákkal... :roll:

Mi van??? :eek4:

Morgul: Tőlem akármilyen lehet a bővített A filmnek, akkor is az eredetit fogom tartani, amit moziban látok, nagy képernyőn, először. Nagyon tetszettek a bővítettek, de akkor is... Ezek csak olyanok nekem, mint amikor van egy nagyon jó barátom, aki valami oriási szemétséget csinál velem, aztán visszasunnyog bocsánatot kérni. :roll: Nem tudom érted-e. Ha voltál már ilyen helyzetbe értened kell mire gondolok.

Én mindezt nem hiszem el, mivel a TTT előtt is csomó ilyen hülyeség keringett, amiből semmi sem lett igaz. PJ nem fog semmi nagyon logikátlant csinálni. Nekem már megalapozta a film jó hírnevét a zene. Csak hallgassátok meg! Ilyen zenével nem lehet elrontani túlságosan. :wink: Mondjuk lehet, hogy csak én vagyok ilyen érzékeny a zenére? :?
És különben is... Én hiszek Ulmonak :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155637 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Mornambar írta: Cöcö! Biztos elteszik jó későbbre, aztán kiadják, hogy hátha azóta visszaszökött a lóvé a pénztárcánkba, he? :D

Meglátod, hogy ez lesz! Digitálisan felújított, újraszínezett, megtisztított kópiájú, a hiányzó jelenetekkel kibővített változat. Mondjuk 25 éves évforduló alkalmából.

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155634 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ez az az elvetett ötlet, de előbb válaszoltam, mint látod... ;)
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155633 Írta: Mornambar
Cöcö! Biztos elteszik jó későbbre, aztán kiadják, hogy hátha azóta visszaszökött a lóvé a pénztárcánkba, he? :D
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155632 Írta: Robert B

Mornambar írta: Aha...
és Szméagol-Frodó? :)

Milyen Szméagol - Frodó?

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155631 Írta: Robert B

Mornambar írta: Fenébe!
Akkor mibe lesz?
A sima ROTKba, vagy a bővitettbe?
(Vagy egyikbe se... :( )

Ez egy elvetett ötlet. Rengeteg volt ilyen a filmhez. Csak Gollam halálát és a Gyűrű pusztuslását állítólag ötféle változatban készítették el. Nameg ott van a kihagyott lórieni csata, a vacsora Elrond házában, Elrond búcsúja Frodótól, Elrond tanácsának többi része, az első uruk-hai táborhely stb.stb.

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155630 Írta: Mornambar
Aha...
és Szméagol-Frodó? :)
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155629 Írta: Robert B
Ami biztos visszakerül a bővítettbe:

-Szarumán hangja és halála / Ez, az Vasudvardról
-Ispotály, Éowyn és Faramir románca

Ami nagy valószínűséggel visszakerül:

-Szauron szája
-A két őr Cirith Ungol tornyánál
-Gandalf ütközése Morgullal
-Trufa esküje Theodennek
-Theoden siratása és temetése
-Éomer rátalál húgára a csatamezőn
-Aragorn és a Palantír

Ami nem valószínű, hogy bekerül:

-Ghan bur Ghan
-Denethor palantírja

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155628 Írta: Mornambar
Fenébe!
Akkor mibe lesz?
A sima ROTKba, vagy a bővitettbe?
(Vagy egyikbe se... :( )
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155626 Írta: Robert B

Mornambar írta:

Balrog Sándor írta: Lehet hogy már erről szó volt de miért ilyen ezen a képen Frodó?

www.warofthering.net/photos/rotkfrodo/images/scaryfrodo2.jpg

Állítólag a bővített TTT-ben lesz Frodó egy pillanatra ilyen, mikor úgy dönt, feladja... aztán visszaváltozik

A bővítettből is kihagyták. PJ döntött így.

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155624 Írta: Mornambar

Balrog Sándor írta: Lehet hogy már erről szó volt de miért ilyen ezen a képen Frodó?

Állítólag a bővített TTT-ben lesz Frodó egy pillanatra ilyen, mikor úgy dönt, feladja... aztán visszaváltozik
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155622 Írta: Mornambar
Detto!

Hát akkor "együtt sírjnuk*, együtt örvendjünk**, áldást életünkre így kérjünk***!" /Atilla, Isten kardja/

* 2004 jan
** 2004 márc
*** 2004 ősz
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155616 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Penngaladiel írta: Mindenki? ;) Hol van az én drágaszágom? :bawling:

Pennie, bármilyen szomorú is, Haldír meghalt a Helm-szurdokban, kissé furcsa lenne egy RotK-os cikkben, nem? :wink:

Obi-Wan Kenobi1 írta: Meg akkor minek rakták bele a trailerbe őket, ha nem is lesznek benne?

A trailer elkészítésekor még nincsenek kész a vágással, nem tudják, hogy egy adott jelenet benne marad-e a filmben. Ha megfigyeled, pl a TTT előzeteseiben is van több olyan jelenet, ami végül kimaradt, vagy átkerült a bővítettbe.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155602 Írta: Robert B

Obi-Wan Kenobi1 írta: Ok, nem lesz rossz film, de azért ennyi kihagyott jelenet túl sok. Szarumánt még tűrtem, de ezt... :evil: :evil:

Én továbbra is reménykedek 2 dologban:
-kamu, amit ez a fickó állít

vagy

-Szarumánon kívül több jelenet is ki lesz vágva, de NEM ennyi.
Ez eszetlenség Jackson részéről. Leforgatja a filmet, aztán egy rakat jelenetet kivág, aminek a felét bele sem rakja a bővítettbe... Ez nem Jacksonra vall. Meg akkor minek rakták bele a trailerbe őket, ha nem is lesznek benne?

Én amondó vagyok, hogy tegyük félre az előítéleteinket inkább, és próbáljuk úgy megnézni a filmet, mint az igazi FILM zanzásított, vágott váltoozatát. Szerintem így nem leszünk csalódottak. Az igaz változat meg majd úgyis ott lesz a DVD-n/videókazettán (most persze a bővítettre gondoltam).

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155601 Írta: Obi-Wan Kenobi1
Obi-Wan Kenobi1 válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ok, nem lesz rossz film, de azért ennyi kihagyott jelenet túl sok. Szarumánt még tűrtem, de ezt... :evil: :evil:

Én továbbra is reménykedek 2 dologban:
-kamu, amit ez a fickó állít

vagy

-Szarumánon kívül több jelenet is ki lesz vágva, de NEM ennyi.
Ez eszetlenség Jackson részéről. Leforgatja a filmet, aztán egy rakat jelenetet kivág, aminek a felét bele sem rakja a bővítettbe... Ez nem Jacksonra vall. Meg akkor minek rakták bele a trailerbe őket, ha nem is lesznek benne?

"Az Első Király emlékében él még Szauron, a végső végzetes veszély..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155590 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Sil írta: Kisebb adalékok a RotK-hoz, rövid interjúk a színészekkel, miegymás (jó kis képekkel, mindenki megtalálhatja a kedvenc színészét...):
www.theonering.net/scrapbook/group/1178/

Mindenki? ;) Hol van az én drágaszágom? :bawling:
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155585 Írta: Balrog Sándor
Balrog Sándor válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Lehet hogy már erről szó volt de miért ilyen ezen a képen Frodó?

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155582 Írta: Sil
Kisebb adalékok a RotK-hoz, rövid interjúk a színészekkel, miegymás (jó kis képekkel, mindenki megtalálhatja a kedvenc színészét...):
www.theonering.net/scrapbook/group/1178/

Összefoglaló Marty válaszaiból, azoknak, akik nem akarnak több mint 20 oldalat átböngészni a tolkienonline-on (angol nyelvű, állítólag rendszeresen frissítve lesz):
www.movie-page.net/martyrotk.html

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155573 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Tarathradiel írta: Egyetértek. És mindenekelőtt az a mottóm, hogy várjuk ki a filmet...Szerintem lesz olyan jó, mint az előző kettő, sőt... :)

Szerintem is...meg amíg nem láttuk nincs is értelme ítélkezni... mások véleménye az nem a miénk...ebben az esetben kár adni rá...akárki is látta... :roll:

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155564 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Iowa írta: Én is így gondolom... örüljünk annak, hogy egyáltalán nem olyan, mint az eddigi próbálkozások a Gyűrűk Urára, és nem olyan színvonal, mint a rajzfilm... szerintem nagyon sok munka van benne így is... :roll:

Egyetértek. És mindenekelőtt az a mottóm, hogy várjuk ki a filmet...Szerintem lesz olyan jó, mint az előző kettő, sőt... :)

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155563 Írta: Sil
Egyébként a változtatások közül én pl. azt tartanám talán a legkevésbé hihetőnek, hogy Gollam elhiteti Frodóval, hogy Samu a Gyűrűt akarja meg hogy lopja a lembast... :? de mivel ez egybeesik a Topps kártyákkal... :roll:

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155562 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Tarathradiel írta: Én nem tudom, mondjátok hogy velem van a baj, de én továbbra sem hiszem azt hogy el lesz szúrva a film...Majd ha már láttam és nem tetszett, akkor fogok kritizálni, mert úgy érzem, így látatlanba nincs jogom hozzá! Most tényleg, miért kell mindenbe belekötni, miért nem lehet egy kicsit bízni PJ-ben? Nem lehet benne az összes jelenet, így is hálásaknak kéne lennünk hogy kiharcolta, hogy ilyen hosszú legyen, meg hogy bővítettet ad ki, amibe megpróbál minden lehetségest beletenni...Nem tudom, de nekem ez a véleményem...

Én is így gondolom... örüljünk annak, hogy egyáltalán nem olyan, mint az eddigi próbálkozások a Gyűrűk Urára, és nem olyan színvonal, mint a rajzfilm... szerintem nagyon sok munka van benne így is... :roll:

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155559 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Én nem tudom, mondjátok hogy velem van a baj, de én továbbra sem hiszem azt hogy el lesz szúrva a film...Majd ha már láttam és nem tetszett, akkor fogok kritizálni, mert úgy érzem, így látatlanba nincs jogom hozzá! Most tényleg, miért kell mindenbe belekötni, miért nem lehet egy kicsit bízni PJ-ben? Nem lehet benne az összes jelenet, így is hálásaknak kéne lennünk hogy kiharcolta, hogy ilyen hosszú legyen, meg hogy bővítettet ad ki, amibe megpróbál minden lehetségest beletenni...Nem tudom, de nekem ez a véleményem...

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155558 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Emberek, semmi garancia arra, hogy a bővítettben már minden benne lesz. Még az sem lesz teljes változat... Az eddigi bővítettek sem tartalmaztak minden utólag kivágott jelentet! Ha ez a lista igaz, lehet, hogy egyes pontjait soha nem látjuk majd...
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155554 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
OK de ezeket tudjuk szint biztosra..
Félek, hogy el lesz szóúrva a film. Az lett volna a jó, hogyha MÁR régen készen lenne, és nem most vagdosták volna össze..
Akkor nem marad ki Szarumán, mert betették volna a TTTbe.... Vajon ha nem lett volna sikeres akkor ezt sem fejezték volna be mint a rajzfilmet?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155552 Írta: Sil
Rabyn: + Morannon, Minas Morgul (meg egy csomó Gollamos cucc), hazatérés, Szürkerév, hogy csak egy párat soroljak...

Morgul: Mivel mondta, hogy nincs meg neki a RotK filmzene, nem biztos, hogy így első nézésre leesett neki, hogy a koronázásnál Viggo énekel egy rövidke részt...

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #155550 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Na mostmá nekem is kezd bibis lenni a dolog.
Ha nem lenne Trufa feleskütése, hogy kerülne őurasága Dernhelm mellé? Na Na Na?? Théoden temetésének kihagyásával még egyet értek. És különben is mi lenne 3:20 percben??
Vegyük sorra a film még megmaradt jelenetiet:
Bunyó,
Banyapók,
Palantír,
Holtak ösvénye,
Pelennor,
Végzet hegye,
És az esküvő...
ja és szürkerév

Nos ez szerintem nem három és fél óra..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155547 Írta: Robert B
Nem szeretnék egy összecsapott, klipszerű maszlagot látni a vásznon. Mert akkor inkább kívárom a bővítettet. Állítólag a koronázáson nem énekel Aragorn, és Éomer nem talál rá húgára a csatamezőn (ami a bemutatóban benne volt).

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155546 Írta: Sil

Morgul írta: Mindenesetre ha ez igaz, amit a jóember ír akkor a kibővített várhatóan 1 óra vagy 1 óra 30 percel bővül majd, mert marha sokmindent kihagynak belőle, amit köztudottan leforgattak, elkészítettek.

Csakúgy, mint az eddigi két rész esetén... Lásd pl. Gil-galad...

A fogadalom és Szauron Szája simán benne lehet a bővítettben. Azt, hogy Aragorn megküzd a Holtak Királyával (bár a pasi szerint nem olyan vészes), meg hogy nincs Erech Köve, már pár hónapja rebesgették. Az a jelenet az előzetesben, ahol Gandalfnak útját állja a Boszorkányúr, nem igazán számít összecsapásnak, szvsz.

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #155545 Írta: Robert B

Sil írta: Dec. 1-jén a közönséges (bár nálunk jóval szerencsésebb) halandóknak lesz a premier, a szakmai közönségnek és a sajtónak már elkezdődtek a vetítések. Az AICN-nek is van már beszámolója az egyik ilyenről.

Mindenesetre ha ez igaz, amit a jóember ír akkor a kibővített várhatóan 1 óra vagy 1 óra 30 percel bővül majd, mert marha sokmindent kihagynak belőle, amit köztudottan leforgattak, elkészítettek. Ezek között vannak olyan jelenetek, amik a bemutatókban is szerepeltek, így mindenki láthatta őket.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.037 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére